TITLHomeSplash_664861849_F

Καλώς ήρθες στο
Women On Top!

Το WoT είναι ένας οργανισμός για την επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία. Αποστολή μας είναι να συμβάλουμε στο να έχουν όλες οι γυναίκες ίσες ευκαιρίες στη δημόσια ζωή τους, μέσα από την ατομική ενδυνάμωση και την αλλαγή στο εκπαιδευτικό, εργασιακό και κοινωνικό τους περιβάλλον.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

TITL1

ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ενδυνάμωση

Επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση γυναικών μέσα από την επιμόρφωση, το mentoring και την ανάπτυξη κοινοτήτων.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TITL2

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Συμβουλευτική

Πολιτικές, επιμόρφωση, συμβουλευτική και διαχείριση έργων για την έμφυλη ισότητα και τη συμπερίληψη σε εταιρείες και οργανισμούς.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TITL3

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαισθητοποίηση

Ερευνητικά έργα, παρεμβάσεις στην εκπαίδευση, δράσεις συνηγορίας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης γύρω από την ισότητα των φύλων.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MENTORING

Όλες μαζί μπορούμε καλύτερα.

Μέσα από την πλατφόρμα mentoring του WoT μπορείς να αναζητήσεις μια γυναίκα με μεγαλύτερη εμπειρία από σένα, που θα λειτουργήσει ως μέντοράς σου και θα σε υποστηρίξει ώστε να διαχειριστείς καλύτερα τις προκλήσεις της επαγγελματικής σου ζωής. Κι αν θέλεις να στηρίξεις εσύ, ως μέντορας (η μεντόρισσα, όπως θες πες το!), μια γυναίκα με μικρότερη εμπειρία, για να φτάσει λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο μακριά, μπορείς εδώ να δηλώσεις τη συμμετοχή σου!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

0

συνεργασίες
mentoring

0

ενεργές μέντορες
στην καινούρια πλατφόρμα

0

συμμετέχουσες σε σεμινάρια
επαγγελματικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης

0

συνεργασίες με εταιρείες
και οργανισμούς

0

επιμορφωμένα
στελέχη

FFH

Μια κοινότητα γυναικών επιχειρηματιών

Θες να συμμετάσχεις σε μια κοινότητα γυναικών επιχειρηματιών, η οποία θα προσφέρει στα μέλη της ευκαιρίες επιμόρφωσης, ενδυνάμωσης και δικτύωσης, καθώς και δυνατότητες πρόσβασης σε χρηματοδότηση, mentoring και coaching; Εάν είσαι γυναίκα με 3+ χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και επιθυμείς να αναπτυχθείς προσωπικά και επαγγελματικά, να ωφεληθείς και να συνεισφέρεις σε μια κοινότητα με όραμα, και να επιτύχεις τους επόμενους στόχους που θα θέσεις για την επιχείρησή σου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκδηλώσεις & Προγράμματα

TITLStoRafi_Maios-1640x1093_Site-Feature

Η συνάντηση του Μαΐου #StoRafi

calendar icon 29 Μαΐου 2024
calendar icon 18:30 - 20:00
calendar icon Athens Book Space

Η συνάντηση του Μαΐου για τη Λέσχη Ανάγνωσης #ΣτοΡάφι θα γίνει την Τετάρτη, 29/5 στις 18:30, στο Athens Book Space, όπου θα συζητήσουμε το «Όσο οι λεμονιές ανθίζουν» της Zoulfa Katouh από τις Εκδόσεις Διόπτρα, ένα βιβλίο για τον πόλεμο, τα όνειρα και την ανάγκη του να βρει κανείς τη θέση του στον κόσμο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLlive a legacy lal mastercard

Live A Legacy 2024 vol.VI σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

calendar icon 18 Μάι 2024 — 25 Μάι 2024
calendar icon 10:00 - 16:00
calendar icon Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Το Live A Legacy, η επιτυχημένη πρωτοβουλία – θεσμός από τη Mastercard και το Women Οn Top με στόχο την ολιστική ενίσχυση και ενδυνάμωση ακόμα περισσότερων γυναικών στο σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, επιστρέφει ανανεωμένο και με διευρυμένες δράσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLR4W-ErgSumv_1640x1093_Site-Feature

Ready for Work | Εργασιακή συμβουλευτική

calendar icon 13 Μάι 2024 — 21 Ιούν 2024
calendar icon 00:00 - 00:00
calendar icon Online

Το Women On Top, με την υποστήριξη της Henkel Consumer Brands και της TAFT Νο1 μάρκας Styling στην Ευρώπη με την υπογραφή του Schwarzkopf, θα παρέχει εξατομικευμένη συμβουλευτική σε 10 γυναίκες κάθε ηλικίας και από όλη την Ελλάδα, που θέλουν να ενταχθούν/επανενταχθούν στην αγορά εργασίας. Η ομάδα εργασιακών συμβούλων του οργανισμού παρέχει στις ωφελούμενες πληροφορίες για θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, αναζήτησης εργασίας, δικτύωσης με εταιρείες, αυτοαπασχόλησης ή επιχειρηματικότητας. 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLmikres.epikindynes.rafi
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Η "Επικίνδυνη" συνάντηση του Απριλίου #StoRafi!

calendar icon 24 Απριλίου 2024
calendar icon 18:00 - 22:00
calendar icon ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Η συνάντηση του Απριλίου θα είναι δια ζώσης & εορταστική! Την Τετάρτη, 24 Απριλίου στις 18:00, θα έχουμε μια πολύ ξεχωριστή συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης #ΣτοΡάφι, καθώς θα βρεθούμε στην επίσημη παρουσίαση-party του βιβλίου "Μικρές Επικίνδυνες" από τις εκδόσεις Keybooks, μια πρωτοβουλία των αθηΝΕΑ, Women On Top & Women Act.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLIL_2024_Sitefeature_1640x1093
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Inclusivity Lounge @ DEF: Ο ρόλος της συμπερίληψης για την αντιμετώπιση του δημογραφικού

calendar icon 11 Απριλίου 2024
calendar icon 11:00 - 14:00
calendar icon Ermis Hall, Amalia Hotel

Στις 11 Απριλίου, το Women On Top διοργανώνει το 7ο Inclusivity Lounge στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με την υποστήριξη των British Council στην Ελλάδα, Konrad Adenauer Stiftung Ελλάδας και Κύπρου, και της Ελληνικός Χρυσός.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υποστήριξε
το έργο μας

Με μία μικρή ή μεγάλη δωρεά μπορείς να μας βοηθήσεις να ενδυναμώσουμε περισσότερες γυναίκες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, να υλοποιήσουμε δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κοινού και των φορέων λήψης αποφάσεων σε σχέση με τις διακρίσεις που υφίστανται οι γυναίκες στη δημόσια ζωή τους και να δημιουργήσουμε ένα hub συνεργασίας και δικτύωσης που θα συγκεντρώνει όλες τις δράσεις του WoT, υποστηρίζοντας τις γυναίκες στη συμφιλίωση της επαγγελματικής με την ιδιωτική τους ζωή.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

TITLfowose
Εκπαίδευση, Επιχειρηματικότητα, Έρευνες, Νέα |

FοWoSE | Για την προώθηση της (κοινωνικής) επιχειρηματικότητας των γυναικών

Μέσα από το έργο αυτό, επιμορφώνουμε και καθοδηγούμε οργανισμούς που ασχολούνται με την προώθηση της επιχειρηματικότητας, έτσι ώστε να γίνουν πιο ισότιμοι, αρχικά ως εργοδότες, και στη συνέχεια απέναντι στους και τις επιχειρηματίες που υποστηρίζουν.

TITLfemin-ict.landspace
Diversity & Inclusion, Νέα, Συνεργασίες |

FEMIN-ICT | Για την υποστήριξη των γυναικών στον τομέα της Πληροφορικής & των Νέων Τεχνολογιών

Το FEMIN-ICT είναι μια συνεργασία μεταξύ 7 οργανισμών που εδρεύουν σε 6 χώρες της ΕΕ, και στοχεύει να αντιμετωπίσει την υποεκπροσώπηση και τη δυσκολία ανέλιξης των γυναικών στον τομέα της Πληροφορικής & των Νέων Τεχνολογιών, ενθαρρύνοντας περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με τον κλάδο, παρέχοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να τα καταφέρουν, και προωθώντας την ίση συμμετοχή, εκπροσώπηση και μεταχείρισή τους.

TITLBeMyHelp
Mentoring, Νέα, Συνεργασίες |

BeMyHelp | Για την ενσωμάτωση του mentoring ως εργαλείο σε οργανισμούς

Το BeMyHelp είναι ένα έργο Erasmus+ που στοχεύει στην ενσωμάτωση του mentoring σε κοινωνικο-επαγγελματικά προγράμματα που απευθύνονται σε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο που υποστηρίζει την προσωπική ανάπτυξη και την επιστροφή στην αγορά εργασίας.

Τα νέα μας

TITLGinaikes-Perifereias_Site-Feature_1640x1093
Μη κατηγοριοποιημένο, Έρευνες, Νέα |

Γυναίκες της Περιφέρειας | Η μεγάλη έρευνα πεδίου του Women On Top ταξιδεύει στα Φάρσαλα

Από το 2023, το Women On Top διεξάγει για πρώτη φορά μια μεγάλη έρευνα στην ελληνική περιφέρεια, με στόχο να γνωρίσει και να κατανοήσει σε βάθος τις σύγχρονες ανάγκες (επαγγελματικές, επιμορφωτικές και άλλες) των γυναικών που ζουν στις αντίστοιχες περιοχές της χώρας μας. Η έρευνα έχει ξεκινήσει από τους Δήμους Αριστοτέλη (μπορείς να διαβάσεις εδώ τα αποτελέσματα), Καλαμάτας, Δυτικής Μάνης, Μεσσήνης και Φαιστού, ενώ η επόμενη στάση μας θα είναι στην περιοχή των Φαρσάλων και των γύρω χωριών.

TITLRGC_upd_1640x1093_SiteFeature
Inclusivity Lounge, Νέα |

Inclusivity Lounge | Η οικονομική ένταξη των γυναικών της περιφέρειας στο Regional Growth Conference

Το Inclusivity Lounge, με τίτλο “Η οικονομική ένταξη των γυναικών κλειδί για το δημογραφικό”, θα επικεντρωθεί στο πώς η ένταξη των γυναικών της περιφέρειας στην εργασία και στην οικονομία της χώρας αποτελεί μια σημαντική πτυχή αλλά και μια βιώσιμη λύση για το Δημογραφικό ζήτημα στην Ελλάδα.

TITLVPR06206
Επιχειρηματικότητα, Νέα |

FEMIN-ICT | Yποστήριξη γυναικών στον τομέα της Πληροφορικής & των Νέων Τεχνολογιών

Το FEMIN-ICT είναι μια συνεργασία μεταξύ 7 οργανισμών από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Κύπρο, την Ιταλία, τη Στοκχόλμη, την Ισπανία και τη Σουηδία, η οποία είχε ως στόχο να αντιμετωπίσει την υποεκπροσώπηση και δυσκολία ανέλιξης των γυναικών στον τομέα της Πληροφορικής & των Νέων Τεχνολογιών, ενθαρρύνοντας περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με τον κλάδο, παρέχοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να τα καταφέρουν, και προωθώντας την ίση συμμετοχή, εκπροσώπηση και μεταχείρισή τους εντός του οικοσυστήματος.