TITLVolunteers_EJO-0050 (1)

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Τα άτομα που δουλεύουν για την καθημερινή λειτουργία και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του οργανισμού.

TITLstella-kasdagli (1)

Στέλλα Κάσδαγλη

Συνιδρύτρια, Υπεύθυνη Ερευνητικών Προγραμμάτων & Στρατηγικών Συνεργασιών

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι συνιδρύτρια του Women On Top και πλέον Υπεύθυνη για τα Ερευνητικά Προγράμματα και τις Στρατηγικές Συνεργασίες του οργανισμού. Είναι επίσης συγγραφέας, μεταφράστρια και εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την άρση των εμποδίων που ακόμα και σήμερα συναντούν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, γράφει για θέματα που θα ήθελε να συζητιούνται πιο πολύ, μεταφράζει βιβλία και συντονίζει λέσχες ανάγνωσης και εργαστήρια για την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αλλαγή. Είναι απόφοιτη του προγράμματος IVLP του U.S. State Department, έχει τιμηθεί με το Social Impact UK Alumni Award και τα βιβλία της Κοιλίτσα.com, Ήθελα μόνο να χωρέσω, η σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς και οι 30 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο (και πώς μπορείς να τις αλλάξεις κι εσύ) κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

TITLpinelopi-theodorakakou (1)

Πηνελόπη Θεοδωρακάκου

Συνιδρύτρια, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης & Εκπαιδευτικών παρεμβάσεων

H Πηνελόπη Θεοδωρακάκου είναι συνιδρύτρια του οργανισμού Women On Top και πιστοποιημένη Personal and Business Coach. Σπούδασε Media Studies στο University of Sussex με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο, ενώ για 15 χρόνια εργάστηκε στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Πλέον, μέσα από τις δράσεις του οργανισμού Women On Top αλλά και μέσα από τη δραστηριοποίησή της ως coach, εστιάζει τις προσπάθειές της στην προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια για, μεταξύ άλλων, την καλλιέργεια και ανάπτυξη ψυχο-κοινωνικών δεξιοτήτων, επαγγελματικού προσανατολισμού, συμφιλίωσης επαγγελματικής-προσωπικής ζωής, διαχείρισης χρόνου και προτεραιοτήτων, υποστηρίζοντας άτομα, ομάδες και οργανισμους. Παράλληλα, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του δικτύου Mentorkids.

TITLgalini-iliopoulou

Γαλήνη Ηλιοπούλου

Συνιδρύτρια, Εργασιακή Ψυχολόγος

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc in Occupational & Organizational Psychology, University of Surrey – Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάζεται ως Senior Consultant σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία ICAP. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχες θέσεις στις συμβουλευτικές εταιρείες HayGroup και SHLHellas. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο business coaching (Triple Certification in Coaching – ICPS). Διαθέτει ευρεία εμπειρία στην αξιολόγηση και ανάπτυξη υπαλλήλων και στελεχών. 

TITLefi-kotsiopoulou

Έφη Κωτσιοπούλου

Project Coordinator

Η Έφη είναι Project Coordinator στον οργανισμό Women On Top και πιστοποιημένη Personal και Business Coach. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε από τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού και πολύ σύντομα γνώρισε το Women On Top μέσα από τα σεμινάρια Ready for Work. Της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον το όραμα και οι δράσεις του οργανισμού και αφού έγινε ενεργό μέλος της εθελοντικής του ομάδας στη συνέχεια έγινε και επίσημο μέλος του οργανισμού. Μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα mentoring, για τη διοργάνωση και το συντονισμό των εκδηλώσεων και των επιμορφωτικών σεμιναρίων του οργανισμού και για τη διαχείριση της εθελοντικής ομάδας. Έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα “Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και “Επιμόρφωση στελεχών για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών ισότητας των φύλων” του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επιμορφώνεται συνεχώς σε θέματα σχετικά με τα έμφυλα ζητήματα. Μέσα από τη δουλειά της προσπαθεί καθημερινά να συμβάλλει στη δημιουργία μιας ισότιμης και συμπεριληπτικής κοινωνίας.

TITLrosa.vassilatu.profile

Ρόζα Βασιλάτου

Communications Manager

Η Ρόζα Βασιλάτου σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ολοκλήρωσε με έπαινο το μεταπτυχιακό της στις Σπουδές Φύλου στο Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ. Με 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού, έχει συνεργαστεί με τους Οργανισμούς Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity, το Solomon, και τη Μπιενάλε της Αθήνας, ενώ παράλληλα έχει δουλέψει για πολυάριθμα πρότζεκτ εντός και εκτός του ανθρωπιστικού τομέα.

Το ενδιαφέρον της για τα έμφυλα ζητήματα καλλιεργήθηκε μέσω της επαφής της με φεμινιστικές κοινότητες και ενισχύθηκε από τη συμμετοχή της σε διαθεματικές πρωτοβουλίες, ενώ εκπαιδεύεται διαρκώς για να αποκτήσει τα εργαλεία που θα τη βοηθήσουν να κάνει το όραμά της για έναν κόσμο πιο ισότιμο, πραγματικότητα. Με το Women On Top στοχεύει να συμμετάσχει ενεργά στην ενδυνάμωση γυναικών και να μεταδώσει το μήνυμα της συμπερίληψης όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Το WoT Advisory Board

TITLKaramargiou

Εύα Καραμαργιού

HR Manager

Η Εύα σπούδασε Ψυχολογία και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Τα τελευταία 18 χρόνια εργάζεται σε τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και τα τελευταία 8 συνεργάζεται σταθερά με οργανισμούς που προωθούν τις ίσες ευκαιρίες στο χώρο εργασίας και την ενδυνάμωση των νέων ανθρώπων ως προς την αναζήτηση εργασίας. 

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLpartalidou

Μαρία Παρταλίδου

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Α.Π.Θ.

Η Μαρία είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει σπουδές γεωπόνου, μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αγροτική οικονομία και διδακτορικές σπουδές στην αγροτική κοινωνιολογία, με διδακτικό και ερευνητικό έργο.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLALEXIS KOMSELIS P

Αλέξης Κομσέλης

Director AHEAD, Teaching Fellow Alba Graduate Business School, The American College of Greece

Ο Αλέξης ασχολείται ακαδημαϊκά και πρακτικά με την επιχειρηματικότητα και τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης και υποστήριξης για την επιχειρηματική κοινότητα. Διδάσκει μαθήματα που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα του σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αλλά και σε προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
CAPT????????????????????????????????????

Εύα Πολυζωγοπούλου

Deputy Country Director της ActionAid Hellas

H Εύα Πολυζωγοπούλου ήξερε από πολύ μικρή ότι θέλει να ασχοληθεί με την Κοινωνία των Πολιτών και κάποιες δεκαετίες μετά βρίσκεται στον χώρο που ονειρεύτηκε, έχοντας αποκτήσει μακρά εμπειρία στον χώρο των κοινωφελών ιδρυμάτων και των μη-κερδοσκοπικών οργανισμών στην Ελλάδα και διεθνώς.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLstella-kasdagli (1)

Στέλλα Κάσδαγλη

Συνιδρύτρια, Υπεύθυνη Ερευνητικών Προγραμμάτων & Στρατηγικών Συνεργασιών

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι συνιδρύτρια του Women On Top και πλέον Υπεύθυνη για τα Ερευνητικά Προγράμματα και τις Στρατηγικές Συνεργασίες του οργανισμού. Είναι επίσης συγγραφέας, μεταφράστρια και εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >

Η ομάδα WoT in Business