TITLVolunteers_EJO-0050 (1)

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Τα άτομα που δουλεύουν για την καθημερινή λειτουργία και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του οργανισμού.

TITLstella-kasdagli (1)

Στέλλα Κάσδαγλη

Συνιδρύτρια, Υπεύθυνη Ερευνητικών Προγραμμάτων & Στρατηγικών Συνεργασιών

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι συνιδρύτρια του Women On Top και πλέον Υπεύθυνη για τα Ερευνητικά Προγράμματα και τις Στρατηγικές Συνεργασίες του οργανισμού. Είναι επίσης συγγραφέας, μεταφράστρια και εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την άρση των εμποδίων που ακόμα και σήμερα συναντούν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, γράφει για θέματα που θα ήθελε να συζητιούνται πιο πολύ, μεταφράζει βιβλία και συντονίζει λέσχες ανάγνωσης και εργαστήρια για την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αλλαγή. Είναι απόφοιτη του προγράμματος IVLP του U.S. State Department, έχει τιμηθεί με το Social Impact UK Alumni Award και τα βιβλία της Κοιλίτσα.com, Ήθελα μόνο να χωρέσω, η σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς και οι 30 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο (και πώς μπορείς να τις αλλάξεις κι εσύ) κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

TITLpinelopi-theodorakakou (1)

Πηνελόπη Θεοδωρακάκου

Συνιδρύτρια, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης & Εκπαιδευτικών παρεμβάσεων

H Πηνελόπη Θεοδωρακάκου είναι συνιδρύτρια του οργανισμού Women On Top και πιστοποιημένη Personal and Business Coach. Σπούδασε Media Studies στο University of Sussex με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο, ενώ για 15 χρόνια εργάστηκε στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Πλέον, μέσα από τις δράσεις του οργανισμού Women On Top αλλά και μέσα από τη δραστηριοποίησή της ως coach, εστιάζει τις προσπάθειές της στην προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια για, μεταξύ άλλων, την καλλιέργεια και ανάπτυξη ψυχο-κοινωνικών δεξιοτήτων, επαγγελματικού προσανατολισμού, συμφιλίωσης επαγγελματικής-προσωπικής ζωής, διαχείρισης χρόνου και προτεραιοτήτων, υποστηρίζοντας άτομα, ομάδες και οργανισμους. Παράλληλα, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του δικτύου Mentorkids.

TITLgalini-iliopoulou

Γαλήνη Ηλιοπούλου

Συνιδρύτρια, Εργασιακή Ψυχολόγος

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc in Occupational & Organizational Psychology, University of Surrey – Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάζεται ως Senior Consultant σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία ICAP. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχες θέσεις στις συμβουλευτικές εταιρείες HayGroup και SHLHellas. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο business coaching (Triple Certification in Coaching – ICPS). Διαθέτει ευρεία εμπειρία στην αξιολόγηση και ανάπτυξη υπαλλήλων και στελεχών. 

TITLefi-kotsiopoulou

Έφη Κωτσιοπούλου

Project Coordinator

Η Έφη είναι Project Coordinator στον οργανισμό Women On Top και πιστοποιημένη Personal και Business Coach. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε από τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού και πολύ σύντομα γνώρισε το Women On Top μέσα από τα σεμινάρια Ready for Work. Της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον το όραμα και οι δράσεις του οργανισμού και αφού έγινε ενεργό μέλος της εθελοντικής του ομάδας στη συνέχεια έγινε και επίσημο μέλος του οργανισμού. Μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα mentoring, για τη διοργάνωση και το συντονισμό των εκδηλώσεων και των επιμορφωτικών σεμιναρίων του οργανισμού και για τη διαχείριση της εθελοντικής ομάδας. Έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα “Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και “Επιμόρφωση στελεχών για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών ισότητας των φύλων” του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επιμορφώνεται συνεχώς σε θέματα σχετικά με τα έμφυλα ζητήματα. Μέσα από τη δουλειά της προσπαθεί καθημερινά να συμβάλλει στη δημιουργία μιας ισότιμης και συμπεριληπτικής κοινωνίας.

TITLrosa.vassilatu.profile

Ρόζα Βασιλάτου

Communications Manager

Η Ρόζα Βασιλάτου σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ολοκλήρωσε με έπαινο το μεταπτυχιακό της στις Σπουδές Φύλου στο Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ. Με 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού, έχει συνεργαστεί με τους Οργανισμούς Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity, το Solomon, και τη Μπιενάλε της Αθήνας, ενώ παράλληλα έχει δουλέψει για πολυάριθμα πρότζεκτ εντός και εκτός του ανθρωπιστικού τομέα.

Το ενδιαφέρον της για τα έμφυλα ζητήματα καλλιεργήθηκε μέσω της επαφής της με φεμινιστικές κοινότητες και ενισχύθηκε από τη συμμετοχή της σε διαθεματικές πρωτοβουλίες, ενώ εκπαιδεύεται διαρκώς για να αποκτήσει τα εργαλεία που θα τη βοηθήσουν να κάνει το όραμά της για έναν κόσμο πιο ισότιμο, πραγματικότητα. Με το Women On Top στοχεύει να συμμετάσχει ενεργά στην ενδυνάμωση γυναικών και να μεταδώσει το μήνυμα της συμπεριληπτικότητας όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Η ομάδα WoT in Business

TITL108390e

Εύα Καραμαργιου

HR consultant

Η Εύα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Τελείωσε τις σπουδές στην Ψυχολογία το 2004 και συνέχισε με το μεταπτυχιακό της στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού για εναν ακόμα χρόνο. Απο τότε το ενδιαφέρον της στράφηκε στην επιλογή προσωπικού, όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLIMG_9937

Άννα Παπανικολάου

Δικηγόρος

Η Άννα Παπανικολάου είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2004, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών LLM στο Δίκαιο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Strathclyde της Γλασκώβης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLeleni-plessa (1)

Ελένη Πλέσσα

Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια, Resolve

Η Ελένη Πλέσσα είναι Δικηγόρος, συνιδρύτρια του Δικηγορικού Γραφείου Παπανικολάου – Τσιμπουράκης – Πλέσσα – Ματσούκα και Συνεργάτες, μέλος του ΔΣΑ, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Chartered Institute of Arbitrators, περιληφθείσα από τους πρώτους στον Δημόσιο Κατάλογο Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνιδρύτρια της Εταιρίας RESOLVE Διαμεσολαβητές και Εκπαιδεύτρια στη Διαμεσολάβηση.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >