TITLto-wot

Όλα τα νέα μας

TITLR4W_Mar23_SiteFeature_1640x1093
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Mentoring, Επιμόρφωση, Απασχολησιμότητα |

Ready for Work 2023 | Πρόγραμμα επιμόρφωσης και mentoring

Το 6ο σε σειρά πρόγραμμα επιμόρφωσης και ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του Women On Top, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και θα δώσει σε 30 νέες γυναίκες τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα εργαλεία και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να διεκδικήσουν τη δουλειά που επιθυμούν.

TITLMastercard_2021_LAL_Visual_830x312
Νέα, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Diversity & Inclusion, Mentoring, Συνεργασίες |

Live A Legacy | Mentoring Program

Το Live A Legacy, η μεγάλη πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top επιστρέφει, και οι αιτήσεις για το Live A Legacy Mentoring Program μόλις άνοιξαν!

Αναζητάς τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια για να αναπτύξεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες;

Για μια ακόμη χρονιά, το επιτυχημένο Live a Legacy Mentoring Program δίνει σε 50 γυναίκες την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξάμηνες υποτροφίες mentoring με στόχο την επαγγελματική τους ενδυνάμωση και ανάπτυξη, μέσα από το δίκτυο μεντόρων του Women On Top.

TITLclothes-store-employees-working
Νέα, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Mentoring, Συνεργασίες |

Υποτροφίες mentoring από τα πολυκαταστήματα attica και το Women On Top

Εργάζεσαι ή θέλεις να εργαστείς στον τομέα του λιανικού εμπορίου σε εμπορικό κατάστημα; Θέλεις να βρεις μία μέντορα, που θα μπορέσει να σε υποστηρίξει ώστε να φτάσεις λίγο πιο εύκολα λίγο πιο ψηλά και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου στη δουλειά;
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, τα πολυκαταστήματα attica αγκαλιάζουν την ενδυνάμωση των γυναικών και, σε συνεργασία με το Women On Top, σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε όσα ονειρεύεσαι!

TITLspeakout_newsletter_newsletter_1200x628px
Νέα, Συνεργασίες, Σεξουαλική Παρενόχληση |

Speak Out | Δωρεάν νομική υποστήριξη για σεξουαλική παρενόχληση

Αν έχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία και είσαι γυναίκα άνω των 18 ετών, όπου κι αν μένεις στην Ελλάδα, η ActionAid σε συνεργασία με τον οργανισμό Women οn Top, είναι εδώ για σένα και σου προσφέρουν δωρεάν νομική και συμβουλευτική υποστήριξη, οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσεις.

TITLladylikewot
Νέα |

Ask The Mentor: Οι μέντορες του WoT απαντούν σε κάθε επαγγελματική σου απορία

Η νέα συνεργασία του WoT με το LadyLike είναι εδώ! 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στις 19 Νοεμβρίου, εγκαινιάσαμε την εβδομαδιαία στήλη #AskTheMentor, όπου μέντορες του Women On Top απαντούν στις δικές σας απορίες, τους προβληματισμούς, τα διλήμματα και τα εμπόδια που συναντάτε στην επαγγελματική σας ζωή, και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των επιχειρηματικών και επαγγελματικών σας στόχων.

TITLbbc-creative-1w20Cysy1cg-unsplash
Νέα, Επιχειρηματικότητα, Συνεργασίες |

Συμβουλευτική για την επιδότηση επιχειρήσεων με στόχο τη δημιουργία χώρων φροντίδας βρεφών

Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση δημιουργίας χώρων φροντίδας βρεφών, σε 120 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεων. Το Women On Top, με την επιμέλεια εξειδικευμένων συνεργατών, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής προς ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.
Το Women On Top, αξιοποιώντας μελέτη χρόνων στον σχεδιασμό και τη λειτουργία χώρων εργασίας που υποστηρίζουν νέους γονείς στη φροντίδα των παιδιών τους, και με την επιμέλεια εξειδικευμένων συνεργατών, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής προς ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

TITL2023_Scholarships_1640x1093_sitefeature
Νέα, Εκπαίδευση, Συνεργασίες |

Υποτροφίες μεταπτυχιακών για 3η χρονιά από το Women On Top και το Alba Graduate Business School

Το Women on Top, για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει δύο merit based υποτροφίες 50% για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Alba Graduate Business School, The American College of Greeceπου θα ξεκινήσουν την επόμενη διδακτική περίοδο 2023/24.

TITLRafi_Mar_1640x1093_Featured
Νέα, Στο Ράφι |

Το βιβλίο του Μαρτίου για τη Λέσχη Ανάγνωσης #StoRafi

Ποιο θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα βάλουμε στο ράφι μας;

Για το μήνα του Μαρτίου, πηγαίνουμε στην Αμερική του '60 με οδηγό το "Μαθήματα Χημείας" της Bonnie Garmus. Μέσω της πρωταγωνίστριας αλλά και του πανέξυπνου σκύλου της (!), η συγγραφέας απεικονίζει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενες γυναίκες στις ΗΠΑ αμέσως μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ακουμπώντας με πνευματώδες τρόπο θεματικές πέραν της μαγειρικής και της χημείας.

TITLNP
Νέα, Συνεργασίες |

Women Illustrated: Natasouko | Οι designers του NakedFood μας απαντούν

H Νατάσα Πολύζου είναι γραφίστρια και κάποιες φορές ζωγραφίζει σαν natasouko. Ζει στο κέντρο της Αθήνας αλλά ονειρεύεται να ζήσει λίγο πιο μακριά. Όσο της αρέσει και την εμπνέει η πόλη, άλλο τόσο υπάρχουν στιγμές που την κουράζει και την μελαγχολεί. Πιάνει το πενάκι της όταν θέλει να εκφραστεί, της είναι πιο εύκολο να πει αυτό που νιώθει με αυτό το τρόπο, παρά να το πει με λόγια. Εμείς της κάναμε κάποιες ερωτήσεις με αφορμή τη συνεργασία της με το NakedFood, και εκείνη μας απάντησε.

TITL109
Νέα, Ψηφιακές Δεξιότητες, Συνεργασίες |

EWOB & WoT: Πώς θα χτίσεις το διαδικτυακό σου brand και γιατί έχει τόση σημασία;

Την Τετάρτη 25/1 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη κοινή εκδήλωση του European Women On Boards με το Women On Top και την υποστήριξη της Accenture. Η θεματική της δεύτερης συνάντησης «How to Build an Online Brand & Presence and Why It Is Important» αφορούσε στη δημιουργία του διαδικτυακού μας brand και της σημασίας του.

TITLCorr_HCF_Sitefeature_1640x1093_ALL
Νέα, Diversity & Inclusion, Ημερίδες |

To Hackathon & το Career Fair του Women On Top έρχονται 17 & 18 Φεβρουαρίου

Στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023, το Women On Top διοργανώνει ένα μοναδικό διήμερο για την ισότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία: δύο πρωτοβουλίες για changemakers που θα μπουν ή/και θα εξελιχθούν στην αγορά εργασίας, κάνοντάς την καλύτερη για όλες και όλους. 

TITLRafi_Fev_1640x1093_Featured
Νέα, Στο Ράφι |

Το βιβλίο του Φεβρουαρίου για τη Λέσχη Ανάγνωσης #StoRafi

Σειρά στο ράφι μας παίρνει το βιβλίο "Ο Άντρας μου". Στο βιβλίο αυτό, η Rumena Buzarovska μας δίνει 11 συναρπαστικούς μονόλογους από γυναίκες της γειτονικής Βόρειας Μακεδονίας, που ξεγυμνώνουν τους άντρες τους με τρόπο καυστικό και ανυποχώρητο, ενώ παράλληλα φανερώνουν με γενναιότητα και τον ίδιο τους τον εαυτό.