TITLto-wot

Όλα τα νέα μας

Περιηγήσου στα νέα μας, επιλέγοντας κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ή ετικέτα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

TITLladylikewot
Νέα |

Ask The Mentor: Οι μέντορες του WoT απαντούν σε κάθε επαγγελματική σου απορία

Η νέα συνεργασία του WoT με το LadyLike είναι εδώ! 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στις 19 Νοεμβρίου, εγκαινιάσαμε την εβδομαδιαία στήλη #AskTheMentor, όπου μέντορες του Women On Top απαντούν στις δικές σας απορίες, τους προβληματισμούς, τα διλήμματα και τα εμπόδια που συναντάτε στην επαγγελματική σας ζωή, και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των επιχειρηματικών και επαγγελματικών σας στόχων.

TITLirini_panagiotakopoulou
Diversity & Inclusion, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέα |

Ποιες είναι οι δεξιότητες που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα πιο ισότιμο εργασιακό περιβάλλον;

H Ειρήνη Παναγιωτακοπούλου, Chief Human Resources Officer στην Deloitte Greece, μιλάει στο Women On Top για τη συμπεριληπτική ηγεσία, και τις απαραίτητες γνώσεις & δεξιότητες που πρέπει να καλλιεργήσει κάθε στέλεχος, για τη δημιουργία μιας πιο ισότιμης εργασιακής κουλτούρας.

TITLResp business awards cover
Βραβεία, Νέα |

3 δράσεις του Women On Top που βραβεύτηκαν για το 2023!

Στα Responsible Businesses Awards 2024, τον αναγνωρισμένο θεσμό που τιμά τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, των φορέων και των εταιρειών της χώρας που επενδύουν σε πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης, βραβεύτηκαν 3 δράσεις που πραγματοποίησε το Women On Top τη χρονιά που πέρασε!

TITLWHENhubManager
Νέα |

To WoT αναζητά Hub manager!

Αναζητούμε την/τον hub manager θα είναι υπεύθυνη/ος για την καθημερινή διαχείριση του χώρου, την επίβλεψη των διαδικασιών HR, την παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες/ισσες και τα ωφελούμενα άτομα, αλλά και την ανάπτυξη της κοινότητας του WHEN Hub. 

TITLyoung-women-sitting-waiting-room (1)
Νέα, Στον Κόσμο |

Πρώτη στην ανεργία των γυναικών η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του ΟΟΣΑ

Μια ακόμα αρνητική πρωτιά για την έμφυλη ισότητα στην Ελλάδα μάς κρατάει σε εγρήγορση, καθώς στην τελευταία έρευνα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), η χώρα μας κατέχει τη θέση με τη μεγαλύτερη απόκλιση στα ποσοστά ανεργίας ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, στο σύνολο 42 χωρών.

TITLpexels-karolina-grabowska-4996961
Νέα, Στο Ράφι |

Λέσχη Ανάγνωσης #ΣτοΡάφι: Τα βιβλία του καλοκαιριού!

Ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια έρχεται φέτος! Η ομάδα του Women On Top έψαξε στα κιτάπια της για να προτείνει 3 ξεχωριστά βιβλία που θα μπουν στο αγαπημένο μας Ράφι και θα μας κρατήσουν συντροφιά την περίοδο των διακοπών. 

TITLCrowdfunding_1640x1093_Site-Feature
Νέα |

Ξεκινάμε crowdfunding καμπάνια για το WHEN Hub: το πρώτο hub ενδυνάμωσης γυναικών στην Ελλάδα!

Στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε την έμφυλη ισότητα στην εργασία ακόμη πιο αποτελεσματικά, ξεκινάμε crowdfunding καμπάνια για να δημιουργούμε το WHEN Hub, το πρώτο hub συνεργασίας, μάθησης, συνηγορίας και ενδυνάμωσης για γυναίκες και οικογένειες στην Ελλάδα.

TITLpexels-bertellifotografia-3856027
Νέα, Στον Κόσμο, Συνεργασίες |

Πού βρίσκονται τα περσινά project του Small Grants Scheme του Stronger Together;

Ανάμεσα στις φετινές πρωτοβουλίες, βρίσκουμε 3 project που συμμετείχαν και πέρυσι, αλλά επέστρεψαν είτε με νέες, καινοτόμες προτάσεις για την προώθηση της έμφυλης ισότητας, είτε με έργα που αποτελούν συνέχεια της δουλειάς που πέτυχαν την προηγούμενη χρονιά.

TITLmanpower.research
Νέα, Στον Κόσμο |

Ποιες είναι οι προοπτικές απασχόλησης των γυναικών στην Ελλάδα και παγκοσμίως;

Η παγκόσμια έκθεση «Προοπτικές του Κόσμου της Απασχόλησης για τις Γυναίκες το 2024» του ομίλου ManpowerGroup αναδεικνύει ενδιαφέροντα ευρήματα για την κατάσταση της έμφυλης ισότητας στην εργασιακή πραγματικότητα παγκοσμίως και αναλύει τις κύριες τάσεις για την ίση εκπροσώπηση των γυναικών στον κόσμο της απασχόλησης.

TITLS03E05_Site-Feature_1640x1093
Women On Topic, Νέα |

Μα τι κάνουν τόσες γυναίκες στην κυβερνοασφάλεια;

Το 5o επεισόδιο της σειράς #TechTalks με την υποστήριξη της PwC είναι πλέον διαθέσιμο! Τα τελευταία χρόνια η κυβερνοασφάλεια, ως επαγγελματικό πεδίο, δείχνει να ελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των γυναικών. Τι περιλαμβάνει αυτό το αντικείμενο και γιατί τόσες γυναίκες ενδιαφέρονται γι’ αυτό; Μπορεί άραγε η εμπειρία μας, ως γυναικών, στον διαδικτυακό χώρο και οι απειλές που πολλές φορές κρύβει για μας να συμβάλλουν στην ανάγκη μας να τον κάνουμε πιο ασφαλή και συμπεριληπτικό;

TITLTSIN5276
Inclusivity Lounge, Νέα |

Inclusivity Lounge @ Regional Growth Conference | Η οικονομική ένταξη των γυναικών της περιφέρειας

Την Πέμπτη 30/5, το Inclusivity Lounge του Women On Top ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Πάτρα, φέρνοντας τη δημόσια συζήτηση γύρω από την έμφυλη ισότητα και στην καρδιά του 12ου Regional Growth Conference, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας των Η.Π.Α στην Αθήνα.

TITLStoRafi_Iounios-1640x1093_SiteFeature
Νέα, Στο Ράφι |

Το βιβλίο του Ιουνίου για τη Λέσχη Ανάγνωσης #StoRafi

«Η λέξη «αγάπη» ορίζεται πιο συχνά ως ουσιαστικό, ωστόσο... θα αγαπούσαμε καλύτερα αν τη χρησιμοποιούσαμε ως ρήμα», γράφει η bell hooks, πιο μαχητική και προσωπική από ποτέ. Το "Όλα για την αγάπη" είναι μια δυνατή, επίκαιρη επιβεβαίωση της αλλαγής που μπορούν να επιφέρουν οι αποκαλύψεις της στις καρδιές και το μυαλό μας προς το καλύτερο.