TITLVolunteers_EJO-0050 (1)

Εθελόντριες και Εθελοντές 

Οι εθελόντριες και οι εθελοντές μας

Οι εθελόντριες και οι εθελοντές μας αποτελούν, εκτός από πολύτιμη υποστήριξη, έμπνευση, δύναμη και κυρίως κοινότητα για μας. Βασιζόμαστε πάνω τους για να παρουσιάσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικό έργο για όλες και όλους μας και, με τη βοήθειά τους, αντιλαμβανόμαστε ακόμα πιο ξεκάθαρα τον ρόλο και τις υποχρεώσεις μας.

TITLrafaela.mavridaki

Ραφαέλα Μαυριδάκη

Μέλος της ομάδας επικοινωνίας του WoT

Η Ραφαέλα μεγάλωσε στα Χανία, το πρώτο της πτυχίο είναι στην Οικονομική  Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και το 2020 ολοκλήρωσε  το μεταπτυχιακό της στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLneratzouli (1)

Ειρήνη Νερατζούλη

Μέλος της Διοικητικής Ομάδας του WoT

Η Ειρήνη  είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Ασχολείται με τη μουσική και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την λογοτεχνία του φανταστικού. Παράλληλα, είναι βαθμοφόρος στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πεντέλης, στο τμήμα της Ομάδας και με ρόλο της γραμματείας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLtheodorakakou (1)

Ηρώ Θεοδωρακάκου

Μέλος της διοικητικής ομάδας & της ομάδας event support του WoT

Η Ηρώ γεννήθηκε το 2001 και μεγάλωσε στην Σπάρτη. Είναι φοιτήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Νομικής. Από το 2021
είναι εθελόντρια στους οργανισμούς Win Hellas και Women On Top.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLtheofilidou (1)

Τζίνα Θεοφιλίδου

Μέλος της διοικητικής ομάδας του WoT

Η Τζίνα δραστηριοποιείται ως Virtual Office Manager (Your Distance Assistance) από το 2014, παρέχοντας υπηρεσίες εξ’αποστάσεως Διοικητικής Υποστήριξης σε Business & Life Coaches, Trainers & Speakers, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Μικρές εταιρείες και Σωματεία.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLlamprou (1)

Μαριάννα Λάμπρου

Μέλος της ομάδας μεταφράσεων του WoT

Η Μαριάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πέρασε κάποια από τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στο Βέλγιο σε ένα αρκετά πολυπολιτισμικό προάστιο των Βρυξελλών. Η διαμονή της εκεί, σε συνδυασμό με διάφορα ταξίδια που έκαναν συχνά οικογενειακώς στη δυτική Ευρώπη, ήταν μια εμπειρία που τη βοήθησε να γίνει αρκετά ανοιχτόμυαλη και ανεκτική, όσον αφορά τις διαφορετικές συνήθειες και κουλτούρες των ανθρώπων. 

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLkelepouri (1)

Γεωργία Κελεπούρη

Μέλος της ομάδας fundraising του WoT

Η Γεωργία είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολή Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών της στο ίδιο αντικείμενο μετεκπαιδεύτηκε στο Institute οf Advanced Legal Studies (IALS) στο Λονδίνο και πραγματοποίησε άσκηση στη Νομική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με κύριο άξονα απασχόλησης τα χρηματοδοτικά εργαλεία του προϋπολογισμού της Ένωσης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLdesylla (1)

Έλενα Δεσύλλα

Μέλος της ομάδας μεταφράσεων του WoT

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα με ελληνική και αγγλική υπηκοότητα. Είναι απόφοιτη της Κτηνιατρικής Σχολής πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά την αποφοίτησή της ολοκλήρωσες διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική, αναισθησιολογία, ακτινολογία και εντατική θεραπεία ζώων συντροφιάς στην ίδια σχολή.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLkartali.konstantina

Κωνσταντίνα Καρτάλη

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Κωνσταντίνα είναι δικηγόρος με εμπειρία στο εμπορικό δίκαιο και το δίκαιο των εταιριών. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. και τελειόφοιτη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του ΠΑ.ΜΑΚ. στο Π.Μ.Σ. «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Επιχειρηματικότητας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLphoto Katerina

Κατερίνα Μούκα

Μέλος της ομάδας παραγωγής βίντεο/φωτογραφίας

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και πρόσφατα ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στη Βιώσιμη Γεωργία στο Wageningen University.  Της αρέσει να ταξιδεύει και να εξερευνά καινούρια μέρη, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη φωτογραφία και το video editing.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLeffrosyni.gkatsi

Φρόσω Γκάτση

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Φρόσω έχει γεννηθεί το 1997 και είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία έτη εργάζεται ως Financial Analyst σε πολυεθνική εταιρία. Μέσα από το WoT, προσπαθεί να συνεισφέρει ενεργά στην οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και να εμβαθύνει τις γνώσεις της σε θέματα γύρω από την έμφυλη ισότητα.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLSofia_Sepera_Photo

Σοφία Σεπέρα

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Σοφία γεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στην Δράμα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ενώ το διάστημα αυτό παρακολουθεί το πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης Human Resources Development στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLstefania.spaxou

Στεφανία Σπάχου

Μέρος της ερευνητικής ομάδας του WoT

Η Στεφανία έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα το 2005. Είναι φοιτήτρια Μηχανολογικής Μηχανικής στο
Ecole Polytechnique Federale de Lausanne. Ασχολείται με τα μαθηματικά, την μουσική και το
σχέδιο στον ελεύθερό της χρόνο. Μέσω του WOT, ελπίζει να προωθήσει το STEM σε κορίτσια
μικρότερων ηλικιών στην Ελλάδα.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLioannna.tarelli

Ιωάννα Ταρέλλη

Μέλος της ομάδας επικοινωνίας

Η Ιωάννα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο Ογκολογικό τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Έχει αποκτήσει το πτυχίο BSc με τίτλο Πληροφορική με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και βρίσκεται στην τελική φάση για την απόκτηση του MSc με τίτλο Health Statistics and Data Analytics στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLΣτεφανία Γεράκη

Στεφανία Γεράκη

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Στεφανία είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΜΣ Συμβουλευτική, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Δια Βίου Μάθηση του ΕΚΠΑ. Έχοντας πάντα έντονες κοινωνικές ανησυχίες και ιδιαίτερα για θέματα έμφυλης ισότητας, αποφάσισε να γίνει εθελόντρια στο WoT. Πάθος της είναι τα ταξίδια, καθώς θέλει να γνωρίζει νέα μέρη και ανθρώπους και πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος για να έρχεσαι κοντά με τους ανθρώπους είναι το φαγητό, για αυτό διαρκώς ανακαλύπτει νέες συνταγές!

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLMατσκαλίδη Μαρία

Mατσκαλίδη Μαρία

Μέλος της Διοικητικής ομάδας του WoT

Η Mατσκαλίδη Μαρία μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ. Αναφορικά με την επαγγελματική της πορεία, παλαιότερα έχει εργαστεί στον τομέα της εκπαίδευσης ως καθηγήτρια στα πλαίσια των σπουδών της, ωστόσο από το 2017 δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας, συγκεκριμένα στον τομέα των πωλήσεων ρεύματος και φυσικού αερίου, και πλέον εργάζεται στον όμιλο Mytilineos.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLΔήμητρα Νόνη

Δήμητρα Νόνη

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Δήμητρα Νόνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βόρειο Ήπειρο. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται στην Αθήνα ως Διαχειρίστρια Έργων (Project Manager) με έμφαση κυρίως στην διοίκηση πόρων και τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό τους.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >

Σκέφτεσαι να γίνεις
εθελόντρια/εθελοντής;

Τι σου προσφέρουμε

 • Τη δυνατότητα να προσφέρεις ουσιαστικά στους γύρω σου, με βάση το χρόνο, την εμπειρία και τις δυνατότητές σου.
 • Την ευκαιρία να εξασκήσεις και να αναπτύξεις τα ταλέντα και τις γνώσεις σου, αποκτώντας εμπειρία σε τομείς που θα βοηθήσουν τη μελλοντική επαγγελματική σου εξέλιξη και θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό σου.
 • Συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη από την ειδικευμένη ομάδα διαχείρισης του WoT.
 • Μειωμένο ή μηδενικό κόστος συμμετοχής στις υπηρεσίες, τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις μας, αλλά και σε υπηρεσίες και τα προϊόντα συνεργατών του δικτύου.
 • Τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις δωρεάν ένα 3μηνο πρόγραμμα mentoring.
 • Πρόσβαση σε μια δεξαμενή αξιόπιστων πληροφοριών και πηγών σχετικών με τη δουλειά και τις επιδιώξεις σου.
 • Μηχανισμούς ανάδειξης και αναγνώρισης της συνεισφοράς σου μέσω του προφίλ σου και της πλατφόρμας του Women On Top («Εθελόντρια/ής της χρονιάς», σεμινάρια και άλλες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής προβολής).
 • Καλύτερη πρόσβαση στα ΜΜΕ και σε άλλους διαύλους επικοινωνίας και ανάδειξης της δουλειάς σου.

Τι ζητάμε

 • Τη δέσμευσή σου για ένα διάστημα που θα προαποφασίσουμε μαζί.
 • Μία επένδυση χρόνου που εσύ θεωρείς ότι μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμά σου.
 • Την προθυμία σου να ακολουθήσεις τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές (ασφάλειας, εχεμύθειας, συμπεριφοράς) που διέπουν τη λειτουργία του WoT.
 • Τη συνεργασία σου στις διαδικασίες αξιολόγησης της δικής σου και της δικής μας δουλειάς.
TITL2

Θέλεις να βοηθήσεις εθελοντικά;

Διάβασε τι ανάγκες έχουμε αυτόν τον καιρό και δες αν μπορείς να βοηθήσεις.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TITL1

Θέλεις να γίνεις μέντορας στο δίκτυό μας;

Έχεις πάνω από 3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας; Σε θέλουμε μαζί μας!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ