TITLfaq

Ο αντίκτυπός μας

Ο αντίκτυπός μας

Με γνώμονα το όραμά μας για την οικονομική και επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας, η ομάδα μας προσπαθεί διαρκώς να εξελίσσει τις δράσεις της, να αυξάνει τον αντίκτυπό της και να βελτιώνει τις υπηρεσίες της. Κάθε χρόνο λοιπόν, στο Women On Top κάνουμε τον απολογισμό της δράσης μας για το έτος που πέρασε, και δημοσιεύουμε μια συνοπτική μορφή για να κατανοήσετε καλύτερα το έργο μας.

TITLWoT_AR_2023_Cover
Ετήσιες Αναφορές |

Ετήσια Αναφορά 2023

Το 2023 ήταν για το Women On Top μια ακόμα χρονιά ανάπτυξης, στην οποία ολοκληρώθηκε το πρώτο στρατηγικό πλάνο που αρχίσαμε να δημιουργούμε το 2021. Πολλά από τα αποτελέσματά του θα τα διαβάσετε στην ετήσια αναφορά που κρατάτε στα χέρια σας ή διαβάζετε σε κάποια οθόνη. 

TITLWoT_AR_2022_cover
Ετήσιες Αναφορές |

Ετήσια Αναφορά 2022

To 2022 ήταν η χρονιά που γιορτάσαμε τα 10α μας γενέθλια. Ήταν επίσης η χρονιά που η ομάδα μας μεγάλωσε κι άλλο, αλλά και η χρονιά που πήραμε σημαντικές αποφάσεις για τις προτεραιότητες και την εξέλιξη του οργανισμού τα επόμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι κάθε επέτειος είναι και μια μικρή ή μεγάλη αφορμή για αναστοχασμό και αυτό ακριβώς προσπαθήσαμε να κάνουμε. Όχι μόνο από μέσα προς τα μέσα, αλλά και από μέσα προς τα έξω.

ALTΕτήσια αναφορά 2022
Ετήσιες Αναφορές |

Ετήσια Αναφορά 2021

Το 2021, μέσα στις πολλές απαιτήσεις και ανατροπές του, ανέδειξε με τρόπο ανάγλυφο μερικές από τις προκλήσεις αυτές. Ακόμα και αν, ως τώρα, μπορούσαμε ως ένα βαθμό να εθελοτυφλούμε μπροστά σε πολλές από τις παθογένειες που πλήττουν την έμφυλη ισότητα στη χώρα μας -τον σεξιστικό δημόσιο λόγο, τη σεξουαλική βία και παρενόχληση, την ενδοοικογενειακή και οικονομική βία, την άνιση κατανομή των ευθυνών φροντίδας στο σπίτι- πολλές τολμηρές, ειλικρινείς και «επικίνδυνες» γυναίκες εξασφάλισαν, τη χρονιά που μας πέρασε, ότι τα ζητήματα θα βρουν (έστω και για ένα διάστημα) τη θέση τους στις συζητήσεις, στο δημόσιο διάλογο και στο τραπέζι των αποφάσεων που μας επηρεάζουν.

TITLWoT_AR_2020
Ετήσιες Αναφορές |

Ετήσια Αναφορά 2020

Καμία ετήσια αναφορά δεν είναι αρκετή για να χωρέσει όλο το 2020, όμως αυτή είναι η δική μας προσπάθεια. Μέσα στις τρομερές υγειονομικές και οικονομικές συνέπειες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, οι επιπτώσεις της κρίσης για τις γυναίκες, αλλά και για την κατάσταση της έμφυλης ισότητας διεθνώς, αναδύθηκαν ως ένα -επείγον και σημαντικό ταυτόχρονα- πρόβλημα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τώρα και όχι αργότερα, σε συλλογικό και όχι σε ατομικό επίπεδο, ως αναγκαιότητα και όχι ως πολυτέλεια ή υπεκφυγή.

TITL0001
Ετήσιες Αναφορές |

Ετήσια Αναφορά 2019

Το 2019 είναι η πρώτη χρονιά που επιχειρούμε να αποτυπώσουμε συνολικά, σε μια πλήρη ετήσια αναφορά, τα όσα σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε, τις πηγές από τις οποίες προέκυψαν οι πόροι μας, τον τρόπο με τον οποίο τους διαχειριστήκαμε και τον αντίκτυπό μας. Θέλουμε έτσι να τα παρουσιάσουμε - με υπερηφάνεια, διαφάνεια αλλά και με μεγάλη αίσθηση συνέπειας και ευθύνης - στην ομάδα, στις ωφελούμενες, τους υποστηρικτές και τις υποστηρίκτριες και όλη τη μεγάλη κοινότητα ανθρώπων που παρακολουθεί το έργο μας.

0

συνεργασίες
mentoring

0

ενεργές μέντορες
στην καινούρια πλατφόρμα

0

συμμετέχουσες σε σεμινάρια
επαγγελματικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης

0

συνεργασίες με εταιρείες
και οργανισμούς

0

επιμορφωμένα
στελέχη

Τα βραβεία

TITL_Z915901
Βραβεία, Νέα |

Το 3ο βραβείο για τη δράση του Women On Top, μεσα στο 2023!

Στην 8η διοργάνωση των Event Awards για τις πιο δημιουργικές και καινοτόμες εκδηλώσεις της χρονιάς, το Women On Top απέσπασε την 2η θέση στην κατηγορία Sustainable & Open to Public Event, για το WoT Hackathon & Career Fair 2023, κλείνοντας μια χρονιά με 3 πολύ ξεχωριστές διακρίσεις για τη δράση μας!

TITLIMG_20230712_225706
Βραβεία, Νέα |

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Women On Top βραβεύεται για τη δράση του και αναδεικνύεται ως η ΜΚΟ της χρονιάς!

Στα Hellenic Responsible Business Awards 2023, τα οποία αναδεικνύουν τις συνεργασίες που δημιουργούν ένα νέο πρότυπο της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παράγουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον, το Women On Top βραβεύτηκε όχι μόνο για ένα, αλλά για δύο προγράμματα που υλοποίησε τη χρονιά που πέρασε!