TITLseminaria-epimorfosis

Σεμινάρια Επιμόρφωσης

Καλλιέργησε τις δεξιότητές σου

Πιστεύουμε πως όσο ζεις μαθαίνεις και πως όσο μαθαίνεις βελτιώνεσαι (και) στη δουλειά. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εμπειρίες εκπαίδευσης που στοχεύουν στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών σου δεξιοτήτων και σε εξοπλίζουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πλησιάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στα όνειρά σου. Εστιάζουμε σε δεξιότητες απασχολησιμότητας, επιχειρηματικότητας, ηγεσίας, χρηματοοικονομικής ανθεκτικότητας και επικοινωνίας, αλλά εμπλουτίζουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας με σεμινάρια που μας προτείνετε. Εδώ μπορείς να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες δράσεις επιμόρφωσης. Σημείωσε ότι σε όλα μας τα διά ζώσης σεμινάρια προσφέρουμε υπηρεσία παράλληλης φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 2-12 ετών, έτσι ώστε μικροί και μεγάλες να μπορούμε να αναπτυσσόμαστε μαζί.

Τα προγράμματά μας

TITLHmerida24_1920x1080_Generic (1)

Η Ημερίδα του WoT για τη συμπερίληψη στις επιχειρήσεις και το WoT Career Fair επιστρέφουν!

calendar icon 26 Ιαν 2024 — 27 Ιαν 2024
calendar icon 09:00 - 20:00
calendar icon Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Προωθούμε την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη σε επιχειρήσεις & οργανισμούς, και σε βοηθάμε να φτάσεις λίγο πιο γρήγορα, λίγο πιο μακριά!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLSYBC-1640x1093_Site-feature
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Start Your Business Camp

calendar icon 06 Νοέ 2023 — 22 Νοέ 2023
calendar icon 21:30 - 16:00
calendar icon Λεωφόρος Μεσογείων 204, Χολαργός

To "Start your Business" Camp είναι ένας δωρεάν και δια ζώσης κύκλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας για γυναίκες που θέλουν ή σχεδιάζουν να χτίσουν τη δική τους επιχείρηση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLR4W_Mar23_SiteFeature_1640x1093
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Ready for Work #6 | Πρόγραμμα Επιμόρφωσης & Mentoring

calendar icon 24 Απρ 2023 — 28 Απρ 2023
calendar icon 10:00 - 15:00
calendar icon Online

Το 6ο σε σειρά πρόγραμμα επιμόρφωσης και ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του Women On Top, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και θα δώσει σε 30 νέες γυναίκες τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα εργαλεία και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να διεκδικήσουν τη δουλειά που επιθυμούν.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLCorr_HCF_Sitefeature_1640x1093_ALL
calendar icon Ολοκληρώθηκε

WoT Hackathon & Career Fair: ένα διήμερο για changemakers!

calendar icon 17 Φεβ 2023 — 18 Φεβ 2023
calendar icon 09:00 - 18:00
calendar icon The Ellinikon Experience Centre

Στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023, το Women On Top διοργανώνει ένα μοναδικό διήμερο για την ισότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία: δύο πρωτοβουλίες για changemakers που θα μπουν ή/και θα εξελιχθούν στην αγορά εργασίας, κάνοντάς την καλύτερη για όλες και όλους. 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLR4W_SiteFeatured_1640x1093_B
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Ready for Work #5 | Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης στο πεδίο των Επιστημών Υγείας

calendar icon 21 Νοέ 2022 — 25 Νοέ 2022
calendar icon 10:00 - 15:00
calendar icon Online

Το Ready for Work, το πρόγραμμα επιμόρφωσης και ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του Women On Top, επιστρέφει για 5η φορά και προσγειώνεται στο πεδίο των Επιστημών Υγείας, με μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων και mentoring για γυναίκες που πρόκειται να αποφοιτήσουν ή έχουν ήδη αποφοιτήσει από σχολές STEM και Επιστημών Υγείας (π.χ. Φαρμακευτική/Φαρμακολογία, Ιατρική, Βιολογία).

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLSAFE_MentorsTraining-2_1640x1093_Website_feature
calendar icon Ολοκληρώθηκε

MENTORS’ TRAINING: THE SERIES | Εμπιστοσύνη & Ενεργητική Ακρόαση

calendar icon 09 Νοεμβρίου 2022
calendar icon 17:00 - 19:00
calendar icon Online

Το δεύτερο webinar του κύκλου εκπαίδευσης μεντόρων αφορά στις βασικές αρχές της εμπιστοσύνης και της ενεργητικής ακρόασης. Μαζί θα εξερευνήσουμε τον ρόλο που παίζει η εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα του mentoring, θα προτείνουμε εργαλεία και πρακτικές και θα ανταλλάξουμε εμπειρίες και tips για περισσότερη ενεργητική ακρόαση στις συνεργασίες μας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εντυπώσεις από τα προγράμματα του WoT

ALTWomen On Top Testimonials

Τα Μαθήματα Οικονομίας βοήθησαν πολύ την οικονομική μου αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ότι εφόσον έχω τα μέσα και τους τρόπους να έχω την οικονομική μου ανεξαρτησία, έχω και την αυτοδυναμία μου, άρα δεν είναι απαραίτητο να εξαρτώμαι από άλλους. Νιώθω λίγο πιο καταρτισμένη και εγγράμματη.

Κ.Π. 36 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Μαθήματα Οικονομίας

ALTWomen On Top Testimonials

Θα παρότρυνα κάθε κοπέλα να λάβει μέρος σε αυτό το πρόγραμμα. Η εμπειρία ήταν μοναδική. Η ομάδα του Women On Top, οι εισηγήτριες, οι οδηγίες, οι συμβουλές που μας δόθηκαν, η προσοχή, η ομαδικότητα, το κλίμα, η συζήτηση, όλα ήταν υπέροχα! Η πιο όμορφη και δημιουργική εμπειρία που είχα! Μια εμπειρία με νόημα και σκοπό! 

E.K. 21 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work @ Life Sciences

ALTWomen On Top Testimonials

Το Summer Camp του WoT μου έδωσε πολλές πρακτικές συμβουλές για να γίνω καλύτερη σε πολλούς τομείς που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ στη δουλειά μου, μου περείχε ένα ασφαλές πλαίσιο για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για άλλη μία φορά τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τα σεμινάρια δεν έμειναν στη θεωρία, αλλά μας έδωσαν εργαλεία και πρακτικές για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε στην καθημερινότητά μας.

A.Z. 33 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Summer Camp

ALTWomen On Top Testimonials

Το πρόγραμμα Ready for Work είναι το σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε γυναίκα, ειδικά αν βρίσκεται στην αρχή της επαγγελματικής της καριέρας. Δημιουργείται ένα περιβάλλον που νιώθεις οικειότητα, σεβασμό αλλά και χαρά που βρίσκεσαι με τόσες κοπέλες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχους μαζί σου. Με την παρακολούθηση των σεμιναρίων νιώθω πιο έτοιμη να βγω στην αγορά εργασίας, έχοντας λάβει τα κατάλληλα ερεθίσματα και εφόδια. Επίσης, η ενδυνάμωση για μένα ήταν όχι μόνο επαγγελματική, αλλά και προσωπική, ένιωσα μια τεράστια ώθηση. Είναι ένα σεμινάριο που δεν θες να τελειώσει!

Α.Σ. 26 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work

ALTWomen On Top Testimonials

Συνομιλώντας ενεργά με τις ομιλήτριες, συμμετέχοντας και μοιραζόμενη εμπειρίες και κοινά άγχη με τις συνοδοιπόρους μου για μια εβδομάδα ένιωσα πιο δυνατή, πιο ικανή και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ξαναθυμήθηκα όσα έχω καταφέρει όλα τα χρονια και συνειδητοποίησα ότι τα μικρά κενά στην εργασία δεν είναι εμπόδια αλλά φάροι αλλαγής και βελτίωσης

Ά.Ζ. 36 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work again

ALTWomen On Top Testimonials

Τα workshops επιχειρηματικότητας του FEMepowerment Initiative με έκαναν να νιώσω ότι ήρθα ένα βήμα πιο κοντά στο να αναπτύξω την ιδέα μου. Από εκεί που ήταν απλά ένα πολύ γενικό όραμα, μετά από αυτήν την εμπειρία νιώθω ότι κατάλαβα καλύτερα τι είναι αυτό που θέλω να κάνω και πήρα μια "γεύση" από το τι χρειάζεται να γίνει. Δεν είμαι τόσο στα χαμένα όσο ήμουν πριν.

A.K. 23 ετών, Συμμετέχουσα στο FEMpowerment Initiative: The Academy

ALTWomen On Top Testimonials

Ήδη περιγράφω τη εμπειρία του Ready for Work ως ανεπανάληπτη. Η αίσθηση πως μία ολόκληρη εβδομάδα, ασχολήθηκα με τον εαυτό μου, το πώς να ενδυναμώσω την προσωπικότητά μου και να χτίσω το βιογραφικό μου και το δίκτυό μου σωστά, με βοήθησαν πάρα πολύ στο να αποβάλλω το άγχος που είχα για όλα αυτά τα ζητήματα και να τολμήσω. Να στείλω βιογραφικά σε εταιρείες που νόμιζα πως δεν ήμουν αρκετή και γενικώς να δω τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Επίσης, ηρέμησα όταν συνειδητοποίησα πως δεν ήμουν η μόνη, πως πολλές άλλες κοπέλες της ηλικίας μου βρίσκονται ακριβώς σε αυτή τη φάση και αυτό είναι πολύ μεγάλη λύτρωση.

Ε.Μ. 25 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work