TITLseminaria-epimorfosis

Σεμινάρια Επιμόρφωσης

Καλλιέργησε τις δεξιότητές σου

Πιστεύουμε πως όσο ζεις μαθαίνεις και πως όσο μαθαίνεις βελτιώνεσαι (και) στη δουλειά. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εμπειρίες εκπαίδευσης που στοχεύουν στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών σου δεξιοτήτων και σε εξοπλίζουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πλησιάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στα όνειρά σου. Εστιάζουμε σε δεξιότητες απασχολησιμότητας, επιχειρηματικότητας, ηγεσίας, χρηματοοικονομικής ανθεκτικότητας και επικοινωνίας, αλλά εμπλουτίζουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας με σεμινάρια που μας προτείνετε. Εδώ μπορείς να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες δράσεις επιμόρφωσης. Σημείωσε ότι σε όλα μας τα διά ζώσης σεμινάρια προσφέρουμε υπηρεσία παράλληλης φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 2-12 ετών, έτσι ώστε μικροί και μεγάλες να μπορούμε να αναπτυσσόμαστε μαζί.

Τα προγράμματά μας

TITLR4W-ErgSumv_1640x1093_Site-Feature

Ready for Work | Εργασιακή συμβουλευτική

calendar icon 13 Μάι 2024 — 21 Ιούν 2024
calendar icon 00:00 - 00:00
calendar icon Online

Το Women On Top, με την υποστήριξη της Henkel Consumer Brands και της TAFT Νο1 μάρκας Styling στην Ευρώπη με την υπογραφή του Schwarzkopf, θα παρέχει εξατομικευμένη συμβουλευτική σε 10 γυναίκες κάθε ηλικίας και από όλη την Ελλάδα, που θέλουν να ενταχθούν/επανενταχθούν στην αγορά εργασίας. Η ομάδα εργασιακών συμβούλων του οργανισμού παρέχει στις ωφελούμενες πληροφορίες για θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, αναζήτησης εργασίας, δικτύωσης με εταιρείες, αυτοαπασχόλησης ή επιχειρηματικότητας. 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLR4F-Engineering_1640x1093_Site-Feature (1)
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Ready for Work #8 | Πρόγραμμα Απασχολησιμότητας για τον χώρο της Ενέργειας

calendar icon 01 Απρ 2024 — 05 Απρ 2024
calendar icon 10:00 - 15:00
calendar icon Online

Το Ready for Work, το εξειδικευμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης και ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του Women On Top, ανακοινώνει τον 8ο κύκλο του! Με την συνεργασία και την υποστήριξη του Ομίλου Motor Oil, 30 νέες γυναίκες που πρόκειται να αποφοιτήσουν ή έχουν ήδη αποφοιτήσει από Σχολές Μηχανικών, θα εξοπλιστούν με τα απαραίτητα εργαλεία και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν στον χώρο της Ενέργειας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLR4F-Tourism_1640x1093_Site-Feature
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Ready for Work (again) #7 | Πρόγραμμα Απασχολησιμότητας για τον χώρο του Τουρισμού

calendar icon 11 Μαρ 2024 — 29 Μαρ 2024
calendar icon 10:00 - 12:30
calendar icon Online

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης και ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του Women On Top, Ready for Work (again), επιστρέφει για 7 η φορά, και, σε συνεργασία με τον ξενοδοχειακό Όμιλο Sani/Ikos, δίνει σε 30 γυναίκες τα εργαλεία που χρειάζονται ώστε να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας και να βρουν μια δουλειά στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο του τουρισμού.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLMathimata-Oikonomias_1640x1093_Site-feature

Μαθήματα Οικονομίας | Επιμόρφωση Χρηματοοικονομικής Ανθεκτικότητας

calendar icon 14 Φεβ 2024 — 13 Νοέ 2024
calendar icon 18:00 - 20:00
calendar icon Online

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Women On Top και η Alpha Bank διοργανώνουν, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης IQonomy, τον νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων "Μαθήματα Οικονομίας". Ο 9μηνος κύκλος επιμόρφωσης απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 18 ετών και έχει ως στόχο την ανάπτυξη της χρηματοοικονομικής τους ανθεκτικότητας, την εξοικείωσή τους με βασικές αρχές χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που θα τις βοηθήσουν να διαχειριστούν το οικονομικό τους μέλλον με αυτοπεποίθηση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLHmerida24-1640x1093_Site-feature (1)
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Η Ημερίδα του WoT για τη συμπερίληψη στις επιχειρήσεις και το WoT Career Fair επιστρέφουν!

calendar icon 26 Ιαν 2024 — 27 Ιαν 2024
calendar icon 09:00 - 17:00
calendar icon Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Μηχανουργείο

Προωθούμε την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη σε επιχειρήσεις & οργανισμούς, και σε βοηθάμε να φτάσεις λίγο πιο γρήγορα, λίγο πιο μακριά!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLSYBC-1640x1093_Site-feature
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Start Your Business Camp

calendar icon 06 Νοέ 2023 — 22 Νοέ 2023
calendar icon 21:30 - 16:00
calendar icon Λεωφόρος Μεσογείων 204, Χολαργός

To "Start your Business" Camp είναι ένας δωρεάν και δια ζώσης κύκλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας για γυναίκες που θέλουν ή σχεδιάζουν να χτίσουν τη δική τους επιχείρηση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εντυπώσεις από τα προγράμματα του WoT

ALTWomen On Top Testimonials

Τα Μαθήματα Οικονομίας βοήθησαν πολύ την οικονομική μου αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ότι εφόσον έχω τα μέσα και τους τρόπους να έχω την οικονομική μου ανεξαρτησία, έχω και την αυτοδυναμία μου, άρα δεν είναι απαραίτητο να εξαρτώμαι από άλλους. Νιώθω λίγο πιο καταρτισμένη και εγγράμματη.

Κ.Π. 36 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Μαθήματα Οικονομίας

ALTWomen On Top Testimonials

Θα παρότρυνα κάθε κοπέλα να λάβει μέρος σε αυτό το πρόγραμμα. Η εμπειρία ήταν μοναδική. Η ομάδα του Women On Top, οι εισηγήτριες, οι οδηγίες, οι συμβουλές που μας δόθηκαν, η προσοχή, η ομαδικότητα, το κλίμα, η συζήτηση, όλα ήταν υπέροχα! Η πιο όμορφη και δημιουργική εμπειρία που είχα! Μια εμπειρία με νόημα και σκοπό! 

E.K. 21 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work @ Life Sciences

ALTWomen On Top Testimonials

Το Summer Camp του WoT μου έδωσε πολλές πρακτικές συμβουλές για να γίνω καλύτερη σε πολλούς τομείς που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ στη δουλειά μου, μου περείχε ένα ασφαλές πλαίσιο για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για άλλη μία φορά τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τα σεμινάρια δεν έμειναν στη θεωρία, αλλά μας έδωσαν εργαλεία και πρακτικές για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε στην καθημερινότητά μας.

A.Z. 33 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Summer Camp

ALTWomen On Top Testimonials

Το πρόγραμμα Ready for Work είναι το σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε γυναίκα, ειδικά αν βρίσκεται στην αρχή της επαγγελματικής της καριέρας. Δημιουργείται ένα περιβάλλον που νιώθεις οικειότητα, σεβασμό αλλά και χαρά που βρίσκεσαι με τόσες κοπέλες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχους μαζί σου. Με την παρακολούθηση των σεμιναρίων νιώθω πιο έτοιμη να βγω στην αγορά εργασίας, έχοντας λάβει τα κατάλληλα ερεθίσματα και εφόδια. Επίσης, η ενδυνάμωση για μένα ήταν όχι μόνο επαγγελματική, αλλά και προσωπική, ένιωσα μια τεράστια ώθηση. Είναι ένα σεμινάριο που δεν θες να τελειώσει!

Α.Σ. 26 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work

ALTWomen On Top Testimonials

Συνομιλώντας ενεργά με τις ομιλήτριες, συμμετέχοντας και μοιραζόμενη εμπειρίες και κοινά άγχη με τις συνοδοιπόρους μου για μια εβδομάδα ένιωσα πιο δυνατή, πιο ικανή και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ξαναθυμήθηκα όσα έχω καταφέρει όλα τα χρονια και συνειδητοποίησα ότι τα μικρά κενά στην εργασία δεν είναι εμπόδια αλλά φάροι αλλαγής και βελτίωσης

Ά.Ζ. 36 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work again

ALTWomen On Top Testimonials

Τα workshops επιχειρηματικότητας του FEMepowerment Initiative με έκαναν να νιώσω ότι ήρθα ένα βήμα πιο κοντά στο να αναπτύξω την ιδέα μου. Από εκεί που ήταν απλά ένα πολύ γενικό όραμα, μετά από αυτήν την εμπειρία νιώθω ότι κατάλαβα καλύτερα τι είναι αυτό που θέλω να κάνω και πήρα μια "γεύση" από το τι χρειάζεται να γίνει. Δεν είμαι τόσο στα χαμένα όσο ήμουν πριν.

A.K. 23 ετών, Συμμετέχουσα στο FEMpowerment Initiative: The Academy

ALTWomen On Top Testimonials

Ήδη περιγράφω τη εμπειρία του Ready for Work ως ανεπανάληπτη. Η αίσθηση πως μία ολόκληρη εβδομάδα, ασχολήθηκα με τον εαυτό μου, το πώς να ενδυναμώσω την προσωπικότητά μου και να χτίσω το βιογραφικό μου και το δίκτυό μου σωστά, με βοήθησαν πάρα πολύ στο να αποβάλλω το άγχος που είχα για όλα αυτά τα ζητήματα και να τολμήσω. Να στείλω βιογραφικά σε εταιρείες που νόμιζα πως δεν ήμουν αρκετή και γενικώς να δω τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Επίσης, ηρέμησα όταν συνειδητοποίησα πως δεν ήμουν η μόνη, πως πολλές άλλες κοπέλες της ηλικίας μου βρίσκονται ακριβώς σε αυτή τη φάση και αυτό είναι πολύ μεγάλη λύτρωση.

Ε.Μ. 25 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work