seminaria-epimorfosis

Σεμινάρια Επιμόρφωσης

Καλλιέργησε τις δεξιότητές σου

Πιστεύουμε πως όσο ζεις μαθαίνεις και πως όσο μαθαίνεις βελτιώνεσαι (και) στη δουλειά. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εμπειρίες εκπαίδευσης που στοχεύουν στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών σου δεξιοτήτων και σε εξοπλίζουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πλησιάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στα όνειρά σου. Εστιάζουμε σε δεξιότητες απασχολησιμότητας, επιχειρηματικότητας, ηγεσίας, χρηματοοικονομικής ανθεκτικότητας και επικοινωνίας, αλλά εμπλουτίζουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας με σεμινάρια που μας προτείνετε. Εδώ μπορείς να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες δράσεις επιμόρφωσης. Σημείωσε ότι σε όλα μας τα διά ζώσης σεμινάρια προσφέρουμε υπηρεσία παράλληλης φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 2-12 ετών, έτσι ώστε μικροί και μεγάλες να μπορούμε να αναπτυσσόμαστε μαζί.

Τα προγράμματά μας

Εντυπώσεις από τα προγράμματα του WoT

Women On Top Testimonials

Το πρόγραμμα Ready for Work είναι το σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε γυναίκα, ειδικά αν βρίσκεται στην αρχή της επαγγελματικής της καριέρας. Δημιουργείται ένα περιβάλλον που νιώθεις οικειότητα, σεβασμό αλλά και χαρά που βρίσκεσαι με τόσες κοπέλες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχους μαζί σου. Με την παρακολούθηση των σεμιναρίων νιώθω πιο έτοιμη να βγω στην αγορά εργασίας, έχοντας λάβει τα κατάλληλα ερεθίσματα και εφόδια. Επίσης, η ενδυνάμωση για μένα ήταν όχι μόνο επαγγελματική, αλλά και προσωπική, ένιωσα μια τεράστια ώθηση. Είναι ένα σεμινάριο που δεν θες να τελειώσει!

Α.Σ. 26 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work

Women On Top Testimonials

Συνομιλώντας ενεργά με τις ομιλήτριες, συμμετέχοντας και μοιραζόμενη εμπειρίες και κοινά άγχη με τις συνοδοιπόρους μου για μια εβδομάδα ένιωσα πιο δυνατή, πιο ικανή και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ξαναθυμήθηκα όσα έχω καταφέρει όλα τα χρονια και συνειδητοποίησα ότι τα μικρά κενά στην εργασία δεν είναι εμπόδια αλλά φάροι αλλαγής και βελτίωσης

Ά.Ζ. 36 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work again

Women On Top Testimonials

Ήδη περιγράφω τη εμπειρία του Ready for Work ως ανεπανάληπτη. Η αίσθηση πως μία ολόκληρη εβδομάδα, ασχολήθηκα με τον εαυτό μου, το πώς να ενδυναμώσω την προσωπικότητά μου και να χτίσω το βιογραφικό μου και το δίκτυό μου σωστά, με βοήθησαν πάρα πολύ στο να αποβάλλω το άγχος που είχα για όλα αυτά τα ζητήματα και να τολμήσω. Να στείλω βιογραφικά σε εταιρείες που νόμιζα πως δεν ήμουν αρκετή και γενικώς να δω τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Επίσης, ηρέμησα όταν συνειδητοποίησα πως δεν ήμουν η μόνη, πως πολλές άλλες κοπέλες της ηλικίας μου βρίσκονται ακριβώς σε αυτή τη φάση και αυτό είναι πολύ μεγάλη λύτρωση.

Ε.Μ. 25 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Ready for Work

Women On Top Testimonials

Το Summer Camp του WoT μου έδωσε πολλές πρακτικές συμβουλές για να γίνω καλύτερη σε πολλούς τομείς που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ στη δουλειά μου, μου περείχε ένα ασφαλές πλαίσιο για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για άλλη μία φορά τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τα σεμινάρια δεν έμειναν στη θεωρία, αλλά μας έδωσαν εργαλεία και πρακτικές για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε στην καθημερινότητά μας.

A.Z. 33 ετών, Συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Summer Camp

Women On Top Testimonials

Τα workshops επιχειρηματικότητας του FEMepowerment Initiative με έκαναν να νιώσω ότι ήρθα ένα βήμα πιο κοντά στο να αναπτύξω την ιδέα μου. Από εκεί που ήταν απλά ένα πολύ γενικό όραμα, μετά από αυτήν την εμπειρία νιώθω ότι κατάλαβα καλύτερα τι είναι αυτό που θέλω να κάνω και πήρα μια "γεύση" από το τι χρειάζεται να γίνει. Δεν είμαι τόσο στα χαμένα όσο ήμουν πριν.

A.K. 23 ετών, Συμμετέχουσα στο FEMpowerment Initiative: The Academy