Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον καρκίνο του μαστού; Μπορείς να προτείνεις στην επιχείρηση όπου δουλεύεις να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού σε Χώρους Εργασίας, που πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΛίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Οι ενημερωτικές παρεμβάσεις διαρκούν 1 ώρα και 45 λεπτά και παρέχεται δωρεάν σε όσες εταιρείες το επιθυμούν.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ομιλίες με θέμα τους παράγοντες κινδύνου, τα συμπτώματα και τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, το ρόλο της διατροφής στην πρόληψη, αλλά και τις προσωπικές εμπειρίες εθελοντριών του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, οι εργαζόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους ειδικούς για τα θέματα που τις απασχολούν καθώς και να λάβουν ενημερωτικά έντυπα για τον καρκίνο του μαστού και για τη διατροφή.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.almazois.gr, θα διαμορφωθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ετήσιας υπενθύμισης για την διενέργεια του απαιτούμενου ελέγχου σύμφωνα με την ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα καθώς και για δηλώσεις ενδιαφέροντος, μπορείς να καλέσεις στα τηλέφωνα του Συλλόγου, 210 4180006 και 210 8815444.

 

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.