Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013
Κατηγορίες: ΕπιχειρηματικότηταΈχεις μια επιχειρηματική ιδέα που χρειάζεται το ίντερνετ για να στηθεί και να λειτουργήσει;
Θέλεις να φτάξεις το δικό σου e-shop αλλά δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις;
Αναρωτιέσαι αν το διαδίκτυο κρύβει για σένα κάποια επιχειρηματική ευκαιρία;
Φέτος το καλοκαίρι θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις!
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων διοργανώνουν το 1o Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
Το Ebiz2013 θα διεξαχθεί στη Λέσβο, 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2013, με στόχο να συνδράμει στην προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, παρέχοντας στους συμμετέχοντες γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Στο Σχολείο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου και το Michigan State University.
Θέλεις κι άλλο; Οι συμμετέχοντες με τις δύο καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Touchpad Tablet.
Τι θα μάθω στο Ebiz2013;
- Εισαγωγή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν
- Δημιουργία και ανάπτυξη ενός e-shop
- Ανάπτυξη εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας στο κινητό τηλέφωνο
- Ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων για νέες ιδέες στο Διαδίκτυο
- Ασφάλεια και Πληρωμές
- Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ
- Adwords
- Social Media
- Business Analytics
- E-Supply Chain
- Επιχειρηματικότητα στο κινητό τηλέφωνο
Σε ποιους απευθύνεται;
Σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (AEI, TEI) μεταπτυχιακούς φοιτητές υποψήφιους διδάκτορες νέους ερευνητές νέους επιχειρηματίες
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής: το γνωστικό υπόβαθρό σου να είναι συναφές με το αντικείμενο του Θερινού Σχολείου eBiz2013 και να διαθέτεις laptop.
Μέχρι πότε μπορώ να υποβάλω αίτηση;
Μέχρι τις 15 Μαΐου 2013
Πώς μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες;
Κάνε κλικ εδώ, τηλεφώνησε στο 22730-82282 ή στείλε e-mail στο ebiz2013@aegean.gr.
Το Θερινό Σχολείο εντάσσεται στα «Διεθνή Θερινά Σχολεία Πανεπιστημίου Αιγαίου» που υποστηρίζονται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (EKT) και Εθνικούς πόρους.