Εθελοντές

TITLkartali.konstantina

Κωνσταντίνα Καρτάλη

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Κωνσταντίνα είναι δικηγόρος με εμπειρία στο εμπορικό δίκαιο και το δίκαιο των εταιριών. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. και τελειόφοιτη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του ΠΑ.ΜΑΚ. στο Π.Μ.Σ. «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Επιχειρηματικότητας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLdesylla (1)

Έλενα Δεσύλλα

Μέλος της ομάδας μεταφράσεων του WoT

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα με ελληνική και αγγλική υπηκοότητα. Είναι απόφοιτη της Κτηνιατρικής Σχολής πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά την αποφοίτησή της ολοκλήρωσες διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική, αναισθησιολογία, ακτινολογία και εντατική θεραπεία ζώων συντροφιάς στην ίδια σχολή.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLkelepouri (1)

Γεωργία Κελεπούρη

Μέλος της ομάδας fundraising του WoT

Η Γεωργία είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολή Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών της στο ίδιο αντικείμενο μετεκπαιδεύτηκε στο Institute οf Advanced Legal Studies (IALS) στο Λονδίνο και πραγματοποίησε άσκηση στη Νομική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με κύριο άξονα απασχόλησης τα χρηματοδοτικά εργαλεία του προϋπολογισμού της Ένωσης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLlamprou (1)

Μαριάννα Λάμπρου

Μέλος της ομάδας μεταφράσεων του WoT

Η Μαριάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πέρασε κάποια από τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στο Βέλγιο σε ένα αρκετά πολυπολιτισμικό προάστιο των Βρυξελλών. Η διαμονή της εκεί, σε συνδυασμό με διάφορα ταξίδια που έκαναν συχνά οικογενειακώς στη δυτική Ευρώπη, ήταν μια εμπειρία που τη βοήθησε να γίνει αρκετά ανοιχτόμυαλη και ανεκτική, όσον αφορά τις διαφορετικές συνήθειες και κουλτούρες των ανθρώπων. 

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLtheofilidou (1)

Τζίνα Θεοφιλίδου

Μέλος της διοικητικής ομάδας του WoT

Η Τζίνα δραστηριοποιείται ως Virtual Office Manager (Your Distance Assistance) από το 2014, παρέχοντας υπηρεσίες εξ’αποστάσεως Διοικητικής Υποστήριξης σε Business & Life Coaches, Trainers & Speakers, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Μικρές εταιρείες και Σωματεία.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLtheodorakakou (1)

Ηρώ Θεοδωρακάκου

Μέλος της διοικητικής ομάδας & της ομάδας event support του WoT

Η Ηρώ γεννήθηκε το 2001 και μεγάλωσε στην Σπάρτη. Είναι φοιτήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Νομικής. Από το 2021
είναι εθελόντρια στους οργανισμούς Win Hellas και Women On Top.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLneratzouli (1)

Ειρήνη Νερατζούλη

Μέλος της Διοικητικής Ομάδας του WoT

Η Ειρήνη  είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Ασχολείται με τη μουσική και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την λογοτεχνία του φανταστικού. Παράλληλα, είναι βαθμοφόρος στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πεντέλης, στο τμήμα της Ομάδας και με ρόλο της γραμματείας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLrafaela.mavridaki

Ραφαέλα Μαυριδάκη

Μέλος της ομάδας επικοινωνίας του WoT

Η Ραφαέλα μεγάλωσε στα Χανία, το πρώτο της πτυχίο είναι στην Οικονομική  Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και το 2020 ολοκλήρωσε  το μεταπτυχιακό της στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >