TITLmembers

Δήμητρα Γούναρη

PCI Parent Coach® | Creating Supportive Workplaces for Parents

Η Δήμητρα είναι PCI Certified Parent Coach και εκπαιδεύτρια γονέων (Attachment Parenting), παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης και ενδυνάμωσης γονέων (1:1, group και couple coaching). Παράλληλα υλοποιεί workshops, ομιλίες και προγράμματα ευαισθητοποίησης σε εταιρείες και οργανισμούς, με έναν στόχο: Να φέρει τη γονεικότητα στο εταιρικό περιβάλλον, με φροντίδα και σεβασμό στις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων και των επιχειρήσεων και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση πιο συμπεριληπτικών χώρων εργασίας για τους γονείς και τις ανάγκες τους.

Από το Δεκέμβριο του 2020 είναι μέλος του δικτύου μεντόρων και συνεργάτιδα του Women On Top. Ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος, της αρέσει να μοιράζεται και να χωράει συναισθήματα. Την βρίσκετε στα social media, να γράφει συχνά προσωπικές ιστορίες και εσωτερικές σκέψεις από την παρατήρηση ανθρώπων που τόσο αγαπά.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία. Μετά από πολυετή εμπειρία σε ερευνητικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα επέλεξε συνειδητά να πραγματοποιήσει μια επαγγελματική στροφή και να αφοσιωθεί σε αυτό που την εκφράζει περισσότερο και αισθάνεται πιο πλήρης και δημιουργική, την υποστήριξη γονέων. Για εκείνη, το να υποστηρίζει γονείς είναι ένα κομμάτι μιας αλυσίδας για την αλλαγή που θέλουμε στη ζωή μας και στην κοινωνία μας.