Θυμάστε την έρευνα που πραγματοποιείται για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Δικτύου για Γυναίκες που έχουν ιδρύσει online επιχειρήσεις (European Network for women web entrepreneurs);

Αν έχεις ιδρύσει η διοικείς μία επιχείρηση στο ίντερνετ, συμπλήρωσέ την -θα βοηθήσεις να γίνουν καλύτερα τα πράγματα για ολόκληρο το οικοσύστημα, αλλά κυρίως για τις γυναίκες που θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου από δω και πέρα -και μπορεί να κερδίσεις ένα φανταστικό ταξίδι!

Όσες απαντήσουν στην έρευνα θα μπουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Λισαβόνα και συμμετοχή στο ICT 2015 event που οργανώνει η Ευρωπαϊκή επιτροπή, με πληρωμένα μεταφορικά και διαμονή.

Καλή επιτυχία σε όλες!


Η φωτογραφία του ποστ είναι από τη φανταστική συλλογή που δημιούργησαν η Getty Images και το Leanin.org, για να εμπνεύσουν τις γυναίκες να πάνε εκεί ακριβώς που θέλουν στη ζωή τους -γιατί δεν μπορείς να γίνεις αυτό που δεν μπορείς να δεις.

 

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.