Ενδιαφέρεσαι για θέματα που σχετίζονται με την ισότητα των φύλων, την απασχόληση και τις πολιτικές που μπορούν να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις για την προώθηση της ισότητας στο ανθρώπινο δυναμικό τους;

Θέλεις να παρακολουθήσεις δωρεάν ένα μέρος της Ημερίδας WoT in Business 2019: ισότητα στην πράξη, που θα εμπλουτίσει την εμπειρία, τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το βιογραφικό σου;

Είσαι διαθέσιμη στις 23/2, από τις 10.00 ως τις 17.00;

Αν απάντησες ναι στις παραπάνω ερωτήσεις, το Women On Top σε χρειάζεται!

Αναζητάμε 8 εθελόντριες/εθελοντές, που θα βρίσκονται μαζί μας στο HIGGS, τις παραπάνω μέρες και ώρες και θα μας βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε ότι οι συμμετέχοντες της Ημερίδας θα έχουν μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία και ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς τους εκεί θα αξιοποιηθούν και θα διαχυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Οι αρμοδιότητες των εθελοντών θα περιλαμβάνουν: υποδοχή των συμμετεχόντων και ολοκλήρωση εγγραφής, τήρηση πρακτικών στο πλαίσιο των ομάδων εργασίας, επίδοση βεβαιώσεων συμμετοχής, διαχείριση αιτημάτων και προβλημάτων, υποστήριξη ομάδας catering.

Με τη συμβολή σου, θα μπορέσουμε να κάνουμε την Ημερίδα WoT in Business 2019 μία πραγματικά εποικοδομητική δράση, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς το στόχο της ουσιαστικής ισότητας στην αγορά εργασίας.

Αν ενδιαφέρεσαι, κάνε την αίτησή σου εδώ!

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.