TITLSAFE_MentorsTraining-3_1640x1093_Website_feature

MENTORS’ TRAINING: THE SERIES | Διαχείριση ασυνείδητων προκαταλήψεων

calendar icon 08 Δεκεμβρίου 2022
calendar icon 17:00 - 19:00
calendar icon Online
Kατηγορία εκδήλωσης: Mentoring, Σεμινάρια

Στο Women On Top πιστεύουμε στο mentoring και πιστεύουμε (πολύ!) στη δυνατότητα των μεντόρων μας να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή των mentees τους. Γι’ αυτό ξεκινάμε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με μια νέα σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων γύρω από βασικά θέματα που σχετίζονται με τον ρόλο αυτόν, και που θα αυξήσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα της καθοδήγησης που μπορείς να προσφέρεις στις mentees σου, τις συνεργάτιδες στην ομάδα σου αλλά και σε όποια γυναίκα θέλεις να υποστηρίξεις για να φτάσει λίγο πιο εύκολα λίγο πιο μακριά!

Πρόκειται για 4 δίωρα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), που θα σε βοηθήσουν να μάθεις περισσότερα και να εξασκηθείς στις βασικές αρχές του mentoring, σε δεξιότητες όπως η εμπιστοσύνη και η ενεργητική ακρόαση, η διαχείριση ασυνείδητων προκαταλήψεων, η στοχοθεσία και η αυτοπεποίθηση, καθώς και σε άλλα σημαντικά εργαλεία που θα μεγιστοποιήσουν και τη δική σου ευρύτερη επαγγελματική ανάπτυξη.

Τρίτο webinar: Διαχείριση ασυνείδητων προκαταλήψεων
Συντονίστρια: Στέλλα Κάσδαγλη
Guest Speaker: Sebenzile Dlamini
Πότε: 8/12/2022 @ 17:00-19:00

Το τρίτο webinar του κύκλου εκπαίδευσης μεντόρων αφορά στη διαχείριση ασυνείδητων προκαταλήψεων. Εδώ θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα στερεότυπα που φέρουμε μέσα μας, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιούμε, και τα οποία μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά τη συνεργασία στο πλαίσιο μίας σχέσης mentoring ή και σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της ζωής μας. Μαζί θα ανακαλύψουμε εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τις προκαταλήψεις που επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην ικανότητά μας να χτίζουμε ουσιαστικές και ειλικρινείς σχέσεις.

Λίγα λόγια για την καλεσμένη ομιλήτρια:
Η Sebenzile Dlamini είναι ο Ιδρύτρια και Διευθύντρια του Women in Trade and Development (WITAD), ενός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο Eswatini. Το 2020, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα σπουδών για τη δημιουργία εισοδήματος, τη δημιουργία πλούτου και τη σκόπιμη διαβίωση. Το WITAD χρησιμοποίησε αυτό το πρόγραμμα σπουδών για να εκπαιδεύσει 45 εφήβους μέσω εκπαιδευτικών εργαστηρίων αυτοπροσώπως και διαδικτυακά το 2020 και το 2021. Τον Απρίλιο του 2022, το WITAD εκπαίδευσε 52 εθελοντές για να βοηθήσουν τον οργανισμό στην ανάπτυξη ικανοτήτων των Εξωσχολικών Εφήβων Κοριτσιών και Νέων Γυναικών (AGYW ) για τη δημιουργία έργων και επιχειρήσεων αυτοβοήθειας και πρόσβαση σε ευκαιρίες εκπαίδευσης. Η Sebenzile ίδρυσε επίσης μια επιχείρηση με την επωνυμία 19-D (Pty) Ltd που λειτουργεί ως εστιατόριο αλλά και ως σύμβουλος διαχείρισης. Προηγουμένως υπηρέτησε ως Επικεφαλής της Θερμοκοιτίδας στο Royal Science and Technology Park, Επικεφαλής Οικονομολόγος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Σουαζιλάνδης, Διευθύντρια Εμπορίου στο Business Eswatini, Ανώτερη Αναλύτρια Εμπορικής Πολιτικής στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Εμπορίου και Οικονομολόγος στο Υπουργείο Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος Master of Science στα Οικονομικά των Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά και Τραπεζική από το Portsmouth University, έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Πρακτικής (Ειδίκευση Εμπορικού Δικαίου) από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Δίκαιο Ανταγωνισμού από το Kings College του Λονδίνου, και Πιστοποιητικό Πνευματικής Ιδιοκτησίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Ο κύκλος των εκπαιδεύσεων απευθύνεται τόσο στις μέντορες του WoT, όσο και σε άτομα εκτός του δικτύου που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν αυτήν την πτυχή της επαγγελματικής τους πορείας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Για ενημερώσεις, βρείτε το event στο Facebook.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο info@womenontop.gr

Η χρηματοδότηση παρέχεται από το Γραφείο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, με εταίρο υλοποίησης το Meridian International Center.