TITLSAFE_Mentors_Training-1_1640x1093_Website_feature

MENTORS’ TRAINING: THE SERIES | Βασικές Αρχές Mentoring

calendar icon 13 Οκτωβρίου 2022
calendar icon 17:00 - 19:00
calendar icon Online
Kατηγορία εκδήλωσης: Mentoring, Σεμινάρια

Στο Women On Top πιστεύουμε στο mentoring και πιστεύουμε (πολύ!) στη δυνατότητα των μεντόρων μας να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή των mentees τους. Γι’ αυτό ξεκινάμε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με μια νέα σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων γύρω από βασικά θέματα που σχετίζονται με τον ρόλο αυτόν, και που θα αυξήσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα της καθοδήγησης που μπορείς να προσφέρεις στις mentees σου, τις συνεργάτιδες στην ομάδα σου αλλά και σε όποια γυναίκα θέλεις να υποστηρίξεις για να φτάσει λίγο πιο εύκολα λίγο πιο μακριά!

Πρόκειται για 4 δίωρα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), που θα σε βοηθήσουν να μάθεις περισσότερα και να εξασκηθείς στις βασικές αρχές του mentoring, σε δεξιότητες όπως η εμπιστοσύνη και η ενεργητική ακρόαση, η διαχείριση ασυνείδητων προκαταλήψεων, η στοχοθεσία και η αυτοπεποίθηση, καθώς και σε άλλα σημαντικά εργαλεία που θα μεγιστοποιήσουν και τη δική σου ευρύτερη επαγγελματική ανάπτυξη.

Πρώτο Webinar: Βασικές Αρχές Mentoring
Συντονίστρια: Πηνελόπη Θεοδωρακάκου
Guest Speaker: Nazey Erdilek
Πότε: 13/10/2022 @ 17:00-19:00

Το πρώτο webinar του κύκλου εκπαίδευσης μεντόρων αφορά στις βασικές αρχές του mentoring. Εδώ θα εξηγήσουμε τι ακριβώς σημαίνει (αλλά και τι δεν είναι!) η αποτελεσματική μέντορας, θα μοιραστούμε πολύτιμα εργαλεία που θα κάνουν κάθε συνεργασία mentoring πιο εποικοδομητική αλλά και πιο ευχάριστη, και για τα δύο άτομα που συμμετέχουν σε αυτήν. Θα συζητήσουμε τις μορφές που μπορεί να πάρει το mentoring, τις καλές πρακτικές αλλά και τι να αποφύγεις, και θα κρατήσουμε αρκετό χρόνο για ερωτήσεις και μοίρασμα χρήσιμων προηγούμενων εμπειριών.

Λίγα λόγια για την καλεσμένη ομιλήτρια: Η Nazey Erdilek είναι συνιδρύτρια της Originn, μιας πλατφόρμας που φτιάχτηκε με σκοπό να δημιουργήσει κοινότητες γύρω από τις αξίες που έχει ενστερνιστεί με τους κατοίκους της, να προσφέρει μοντέλα συνεργασίας για τις τοπικές αξίες και τους ενδιαφερόμενους φορείς στο πλαίσιο αυτών, και να δημιουργήσει χώρους με κίνητρο να αποτελέσει το σημείο σύνδεσης διεπιστημονικής παραγωγής κουλτούρας. Είναι επίσης συνιδρύτρια του Merak Creative Works and Cultural Association για να συγκεντρώσει διαφορετικούς κλάδους της τέχνης, του İzmir Culture Cooperative για να μπορεί να εργάζεται σε πολιτιστικούς διανοούμενους και πρότζεκτ για τη Σμύρνη, όπου έχει επίσης εμπειρία σε υποθέσεις διαχείρισης συνεταιρισμών. Επίσης, είναι μέλος του Notion Collective, μιας πλατφόρμας που λειτουργεί με το motto «Δημιουργική συνεργασία για τη βιώσιμη μόδα». Είναι εθελόντρια στο İzmir Food Community και σε δύο εκπαιδευτικούς συνεταιρισμούς που πιστεύουν (και αναλαμβάνουν δράση για να αποδείξουν) ότι ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι εφικτό. Έχει εμπειρία στην εταιρική ζωή στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, σε μια σειρά από εγχώριες και διεθνείς εταιρείες για περισσότερα από 10 χρόνια. Πιστεύει βαθιά στον εθελοντισμό και τη δύναμη της κοινότητας.

Ο κύκλος των εκπαιδεύσεων απευθύνεται τόσο στις μέντορες του WoT, όσο και σε άτομα εκτός του δικτύου που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν αυτήν την πτυχή της επαγγελματικής τους πορείας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το σύνδεσμο.
Για ενημερώσεις, βρείτε το event στο Facebook.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο info@womenontop.gr

Η χρηματοδότηση παρέχεται από το Γραφείο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, με εταίρο υλοποίησης το Meridian International Center.