TITLFFH_1640x1093_Website_feature

FEMALE FOUNDERS HUB | Μια κοινότητα ανάπτυξης και αλληλοϋποστήριξης για γυναίκες επιχειρηματίες

Κατηγορίες: Νέα

Μια κοινότητα ανάπτυξης και αλληλοϋποστήριξης για γυναίκες επιχειρηματίες

Το Women On Top ανακοινώνει τη δημιουργία του Female Founders Hub, μιας κοινότητας γυναικών επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα, η οποία θα προσφέρει στα μέλη της ευκαιρίες επιμόρφωσης, ενδυνάμωσης και δικτύωσης, καθώς και δυνατότητες πρόσβασης σε χρηματοδότηση, mentoring και coaching.

Πρόκειται για μια συνδρομητική κοινότητα για γυναίκες επιχειρηματίες με 5+ χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι οποίες επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, να ωφεληθούν και να συνεισφέρουν σε μια κοινότητα με όραμα, και να επιτύχουν τους επόμενους στόχους που θα θέσουν για την επιχείρησή τους. 

Μπορείς να γίνεις μέλος στο Female Founders Hub του Women On Top με δύο τρόπους: 

  1. Μέσω του πακέτου GROW, το οποίο περιλαμβάνει 11 (8 διαδικτυακές και 3 διά ζώσης) συναντήσεις επιμόρφωσης, ενδυνάμωσης και δικτύωσης το χρόνο, με εξειδικευμένες μέντορες και business coaches που θα σε βοηθήσουν να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που έχεις για την επιχείρησή σου.
  2. Μέσω του πακέτου POWER UP, το οποίο σου δίνει πρόσβαση, εκτός από τις 11 προαναφερθείσες συναντήσεις, και στο FFH Mastermind Group, μια κλειστή ομάδα γυναικών επιχειρηματιών που ενώνουν διαδικτυακά τις δυνάμεις τους μια φορά το μήνα, με στόχο να δουλέψουν σε βάθος τις επιχειρηματικές τους προκλήσεις, και να δημιουργήσουν έναν στενό, ενεργό κύκλο αλληλοϋποστήριξης και ανταλλαγής συμβουλών, εργαλείων, απόψεων και γνώσης.

Και τα δύο πακέτα συνδρομής περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ένα κλειστό Facebook group και ένα μηνιαίο newsletter αφιερωμένο στην επιχειρηματική σου ανάπτυξη.

Κόστος συμμετοχής
GROW: 400 ευρώ/χρόνο (12 μήνες). Η συνδρομή σου ισχύει για 12 μήνες, ενώ οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

POWER UP: 1500 ευρώ/χρόνο (12 μήνες). Για την εγγραφή σου στο πακέτο POWER UP,  θα πρέπει να υποβάλεις την αίτησή σου μέχρι την 1 Δεκέμβρη. Αν δεν είσαι έτοιμη αυτή τη φορά, θα έχεις τη δυνατότητα να το ξανασκεφτείς του χρόνου.

Τι θα περιλαμβάνουν οι 11 συναντήσεις:

  • Τρεις διά ζώσης συναντήσεις δικτύωσης το χρόνο
  • Μία “Ask the coaches” συνάντηση, όπου οι business coaches του WoT θα προτείνουν εργαλεία, πρακτικούς τρόπους, αλλά και τις κατάλληλες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε σένα και την ομάδα σου, για να φτάσεις ακόμη πιο κοντά στους επιχειρηματικούς σου στόχους
  • Μία “Ask the mentors” συνάντηση, όπου οι μέντορες του WoT θα απαντούν σε ερωτήματα που έχουν θέσει τα μέλη της κοινότητας
  • Μία εκδήλωση δικτύωσης με εκπροσώπους από διαφορετικούς χρηματοδοτικούς φορείς, για να μάθεις περισσότερα και να αξιολογήσεις διαφορετικές μορφές χρηματοδότησης για την επιχείρησή σου
  • 5 webinars επιμόρφωσης, με θεματικές που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου, από τους στόχους του επιχειρηματικού σου πλάνου και τη διαχείριση των οικονομικών σου, έως τη δημιουργία & διαχείριση της ομάδας σου και τα τεχνολογικά εργαλεία που θα χρειαστείς για αναπτύξεις την επιχείρησή σου!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Με το πέρας της περιόδου υποβολής, θα σε ενημερώσουμε για την πορεία της αίτησής σου, καθώς και για τα επόμενα βήματα, σε περίπτωση που έχεις επιλεχθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και ερωτήσεις, επικοινώνησε με το WoT στο info@womenontop.gr


 

Έχεις απορίες;

Υπάρχουν κριτήρια επιλογής για το Female Founders Hub;

Για να συμμετάσχεις στο Female Founders Hub θα πρέπει να είσαι γυναίκα επιχειρηματίας, με 5+ χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας, και όρεξη για να αναπτυχθείς.

Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή όποτε θέλω;

Εάν σε ενδιαφέρει το πακέτο GROW, τότε ναι! Οι αιτήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο, που περιλαμβάνει 11 συναντήσεις το χρόνο, χωρίς συμμετοχή στο FFH Mastermind Group, θα παραμείνουν ανοιχτές. Αν ωστόσο ενδιαφέρεσαι για το πακέτο POWER UP, που περιλαμβάνει επιπλέον τις έξτρα 11 συναντήσεις του Mastermind Group, θα πρέπει να βιαστείς! Μετά την 1η Δεκέμβρη, οι αιτήσεις θα κλείσουν και θα έχεις ξανά την ευκαιρία να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου σε έναν χρόνο από τώρα.

Μπορώ να πάρω μέρος στο FFH ενώ είμαι μακριά;

Φυσικά! To Female Founders Hub είναι μια κοινότητα γυναικών επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα. Όχι μόνο μπορείς, λοιπόν, αλλά επιδιώκουμε τη συμμετοχή γυναικών από την περιφέρεια, ακόμα και έξω από τη χώρα.

Γιατί να μπω σε μια κοινότητα επιχειρηματιών;

Γιατί να μην μπεις;
Ή, με περισσότερα λόγια:
Όταν αποκτάς τις γνώσεις και τα εργαλεια που χρειάζεσαι για να αναπτυχθείς, τότε έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να επιτύχεις τους στόχους που θέτεις. Όταν, ωστόσο, βρεθείς επιπλέον σε μια κοινότητα, μαζί με άλλες γυναίκες που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και είναι εκεί για να αλληλοϋποστηριχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να μάθουν η μία από την εμπειρία της άλλης, τότε μπορείς να κάνεις κάθε επιχειρηματικό σου όραμα πραγματικότητα -και να απολαύσεις και τη διαδρομή!

Τι είναι το mastermind group;

Φαντάσου να είχες πρόσβαση σε έναν “συλλογικό νου” που θα σε βοηθάει να βρίσκεις απαντήσεις στα πιο δύσκολα ερωτήματα που σου θέτει η επιχείρησή σου και η επαγγελματική σου ζωή. Κάτι τέτοιο είναι το mastermind group: ένα κλειστό group γυναικών επιχειρηματιών που ενώνουν διαδικτυακά τις δυνάμεις τους μια φορά το μήνα, με στόχο να δουλέψουν σε βάθος τις επιχειρηματικές τους προκλήσεις και να δημιουργήσουν έναν στενό, ενεργό κύκλο αλληλοϋποστήριξης και ανταλλαγής συμβουλών, εργαλείων, απόψεων και γνώσης. Στη μηνιαία συνάντηση του mastermind group, θα θέτουμε επιχειρηματικούς στόχους, θα συζητάμε θέματα στρατηγικής, και θα μοιραζόμαστε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας, ενώ παράλληλα θα παρέχουμε ανατροφοδότηση και θα αναζητούμε λύσεις.