TITLFFH_1640x1093_Website_feature

FEMALE FOUNDERS HUB | Μια κοινότητα ανάπτυξης και αλληλοϋποστήριξης για γυναίκες επιχειρηματίες

Κατηγορίες: Νέα

Μια κοινότητα ανάπτυξης και αλληλοϋποστήριξης για γυναίκες επιχειρηματίες

Το Female Founders Hub είναι μια κοινότητα γυναικών επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα, η οποία προσφέρει στα μέλη της ευκαιρίες επιμόρφωσης, ενδυνάμωσης και δικτύωσης, καθώς και δυνατότητες πρόσβασης σε χρηματοδότηση, mentoring και coaching.

Η κοινότητα φιλοξενεί γυναίκες επιχειρηματίες με 5+ χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι οποίες επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, να ωφεληθούν και να συνεισφέρουν σε μια κοινότητα με όραμα, και να επιτύχουν τους επόμενους στόχους που θα θέσουν για την επιχείρησή τους. 

Μπορείς να ωφεληθείς από τις δράσεις του Female Founders Hub του Women On Top με τους εξής τρόπους: 

  1. Με το να γίνεις μέλος στο Hub, μέσω του πακέτου GROW, το οποίο περιλαμβάνει 11 (8 διαδικτυακές και 3 διά ζώσης) συναντήσεις επιμόρφωσης, ενδυνάμωσης και δικτύωσης το χρόνο, μια ετήσια συνεργασία mentoring, καθώς και συναντήσεις με χρηματοδοτικούς φορείς. Το κόστος συμμετοχής για το πακέτο GROW είναι 400 ευρώ/χρόνο (12 μήνες). Η συνδρομή σου ισχύει για 12 μήνες, ενώ οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κάνε την εγγραφή σου εδώ.
  2. Μέσω κάποιου από τους θεματικούς κύκλους που θα ανακοινώνονται στη διάρκεια της χρονιάς, και οι οποίοι θα εστιάζουν σε συγκεκριμένα πεδία επιχειρηματικότητας ή συγκεκριμένους στόχους που θέλεις να πετύχεις για την επιχείρησή σου. Για ορισμένους από τους κύκλους αυτούς οι υποστηρικτές και οι χορηγοί μας θα προσφέρουν υποτροφίες σε ενδιαφερόμενες επιχειρηματίες. Μείνε συντονισμένη για την ανακοίνωση των επόμενων κύκλων.
  3. Με τη δωρεάν εγγραφή σου στο μηνιαίο newsletter του FFH, που είναι αφιερωμένο στην επιχειρηματική σου ανάπτυξη.

Οι συναντήσεις του FFH περιλαμβάνουν:

  • Διά ζώσης εκδηλώσεις δικτύωσης 
  • Μηνιαία online fireside chats με ειδικούς από το χώρο της τεχνολογίας, της επικοινωνίας, της ηγεσίας, της βιωσιμότητας και των οικονομικών
  • Συναντήσεις “Ask the coaches”, όπου οι business coaches του WoT προτείνουν εργαλεία, πρακτικές, αλλά και τις κατάλληλες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε σένα και την ομάδα σου, για να φτάσεις ακόμη πιο κοντά στους επιχειρηματικούς σου στόχους
  • Συναντήσεις “Ask the mentors”, όπου οι μέντορες του WoT απαντούν σε ερωτήματα που έχουν θέσει τα μέλη της κοινότητας
  • Συναντήσεις δικτύωσης με εκπροσώπους από διαφορετικούς χρηματοδοτικούς φορείς, για να μάθεις περισσότερα και να αξιολογήσεις διαφορετικές μορφές χρηματοδότησης για την επιχείρησή σου
  • Webinars επιμόρφωσης, με θεματικές που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου, από τους στόχους του επιχειρηματικού σου πλάνου και τη διαχείριση των οικονομικών σου, έως τη δημιουργία & διαχείριση της ομάδας σου και τα τεχνολογικά εργαλεία που θα χρειαστείς για αναπτύξεις την επιχείρησή σου!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Με το πέρας της περιόδου υποβολής, θα σε ενημερώσουμε για την πορεία της αίτησής σου, καθώς και για τα επόμενα βήματα, σε περίπτωση που έχεις επιλεχθεί.


Για να λαμβάνεις το newsletter του Female Founders Hub, κάνε την εγγραφή σου εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και ερωτήσεις, επικοινώνησε με το WoT στο info@womenontop.gr

Έχεις απορίες;

Γιατί να μπω σε μια κοινότητα επιχειρηματιών;

Γιατί να μην μπεις;
Ή, με περισσότερα λόγια:
Όταν αποκτάς τις γνώσεις και τα εργαλεια που χρειάζεσαι για να αναπτυχθείς, τότε έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να επιτύχεις τους στόχους που θέτεις. Όταν, ωστόσο, βρεθείς επιπλέον σε μια κοινότητα, μαζί με άλλες γυναίκες που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και είναι εκεί για να αλληλοϋποστηριχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να μάθουν η μία από την εμπειρία της άλλης, τότε μπορείς να κάνεις κάθε επιχειρηματικό σου όραμα πραγματικότητα -και να απολαύσεις και τη διαδρομή!

Υπάρχουν κριτήρια επιλογής για το Female Founders Hub;

Για να συμμετάσχεις στο Female Founders Hub θα πρέπει να είσαι γυναίκα επιχειρηματίας, με 3+ χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας, και όρεξη για να αναπτυχθείς.

Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή όποτε θέλω;

Η απάντηση είναι ναι! Οι αιτήσεις για το πακέτο GROW που περιλαμβάνει 11 συναντήσεις το χρόνο παραμένουν ανοιχτές και η συνδρομή διαρκεί για 12 μήνες.

Μπορώ να πάρω μέρος στο FFH ενώ είμαι μακριά;

Φυσικά! To Female Founders Hub είναι μια κοινότητα γυναικών επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα. Όχι μόνο μπορείς, λοιπόν, αλλά επιδιώκουμε τη συμμετοχή γυναικών από την περιφέρεια, ακόμα και έξω από τη χώρα.

Πώς θα ενημερωθώ για τους θεματικούς κύκλους του Female Founders Hub;

Οι κύκλοι θα ανακοινώνονται στο site, τα social media μας και φυσικά μέσω του μηνιαίου FFH Newsletter. Αν δεν μας ακολουθείς ήδη, μπορείς να το κάνεις στο LinkedIn, Facebook και Instagram, πλέον και στο TikTok!

Τι είναι POWER UP που θυμάμαι ότι υπήρχε στην αρχική ανακοίνωση;

Το POWER UP είναι ένα πακέτο που δίνει πρόσβαση, εκτός από τις 11 προαναφερθείσες συναντήσεις, και στο FFH Mastermind Group, μια κλειστή ομάδα γυναικών επιχειρηματιών που ενώνουν διαδικτυακά τις δυνάμεις τους μια φορά το μήνα, με στόχο να δουλέψουν σε βάθος τις επιχειρηματικές τους προκλήσεις, και να δημιουργήσουν έναν στενό, ενεργό κύκλο αλληλοϋποστήριξης και ανταλλαγής συμβουλών, εργαλείων, απόψεων και γνώσης.

Οι εγγραφές για το πακέτο αυτό έκλεισαν την 1 Δεκέμβρη, αλλά θα έχεις ξανά την ευκαιρία να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου τον επόμενο χρόνο!