Μια ομορφη σχεση

Κατηγορίες: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Μη κατηγοριοποιημένο, Νέα

Το 2012 έκλεισε για το Women On Top με μια ολοκαίνουρια σχέση μέντορινγκ για ένα από τα μέλη του και μια νέα συνεργασία για το δίκτυο με την εταιρεία Inglot. Και το 2013 ξεκίνησε με όλα τα σχετικά ντοκουμέντα!

Κάνοντας την αίτησή της στο Women On Top, η Αλεξία Καλαμίδα ήξερε καλά τι αναζητούσε: μία μέντορα που θα μπορούσε να τη ξεναγήσει στον επαγγελματικό χώρο όπου συναντιούνται το μακιγιάζ με την πώληση, η ομορφιά με την επικοινωνία. Διαβάζοντάς την, εμείς ξέραμε ποια θα ήταν η ιδανική για την περίπτωσή της: η Έλενα Χατζηνικολίδου, make-up artist με πολύχρονη εμπειρία σε διαφορετικούς χώρους, με διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικά στιλ, νυν συνεργάτης της εταιρείας καλλυντικών Inglot και πάντα ανήσυχη και δημιουργική.

Η Αλεξία επί το έργον.
Η Αλεξία επί το έργον.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε άμεσα και πολύ δυναμικά. «Σήμερα είχαμε την πρώτη μας γνωριμία με την Αλεξία» μας έγραψε η Έλενα, ήδη μέσα στις γιορτές. «Υπήρξε από την αρχή μια πολύ θετική αύρα. Αύριο η Αλεξία θα επισκεφθεί το κατάστημά της Inglot στη Γλυφάδα, θα παρακολουθήσει πώς κινούμαστε μέσα στο κατάστημα και, γιατί όχι, θα δοκιμάσει τις δυνατοτητές της στην πώληση και το μακιγιάζ».

Στο πλαίσιο της σχέσης τους, η Έλενα θα της προτείνει τις καταλληλότερες σχολές για να παρακολουθήσει και φυσικά θα βρίσκεται δίπλα της για να την υποστηρίζει στις προκλήσεις και μαζί να αναπροσαρμόζουν την πορεία της, με σκοπό η Αλεξία να φτάσει πιο εύκολα, πιο ψηλά!

«Η Έλενα είναι πολύ δοτική, πολύ σαφής σε ό,τι μου λέει και, από την πρώτη μας συνάντηση κιόλας, αντιλήφθηκα ότι μπορώ να την εμπιστευθώ» μας είπε η Αλεξία. «Μακάρι να βρουν κι άλλες γυναίκες τη μέντορα που τους ταιριάζει μέσα από το Women On Top».

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε την Έλενα και την Inglot και φυσικά να ευχηθούμε το ίδιο!