TITLmembers

Όλα τα μέλη του WoT

TITLWoThub.anna.varna

Άννα Βαρνά

MEd in ELT & Educational Technology

Η Άννα Βαρνά είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας. Έχει εργαστεί σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες, στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση και σήμερα είναι διευθύντρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς. Έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες για πέντε χρόνια ως Αποσπασμένη Εθνική Εμπειρογνώμονας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLolga.tsiourva

Όλγα Τσιούρβα

Περιφερειακή Διευθύντρια της Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας

Η Όλγα Τσιούρβα είναι Περιφερειακή Διευθύντρια της Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας.
Εργάζεται στην Υπηρεσία 27 χρόνια και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα αγοράς εργασίας
και επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLmaria.grigoriadou

Μαρία Γρηγοριάδου

Σύμβουλος στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία, Εργασιακή Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Η Μαρία είναι Σύμβουλος, τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (E.A.C.) Σήμερα εργάζεται στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ως Εργασιακή Σύμβουλος Αναζητούντων Εργασία και υποστηρίζει άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLioannna.tarelli

Ιωάννα Ταρέλλη

Μέλος της ομάδας επικοινωνίας

Η Ιωάννα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο Ογκολογικό τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Έχει αποκτήσει το πτυχίο BSc με τίτλο Πληροφορική με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και βρίσκεται στην τελική φάση για την απόκτηση του MSc με τίτλο Health Statistics and Data Analytics στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLstefania.spaxou

Στεφανία Σπάχου

Μέρος της ερευνητικής ομάδας του WoT

Η Στεφανία έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα το 2005. Είναι φοιτήτρια Μηχανολογικής Μηχανικής στο
Ecole Polytechnique Federale de Lausanne. Ασχολείται με τα μαθηματικά, την μουσική και το
σχέδιο στον ελεύθερό της χρόνο. Μέσω του WOT, ελπίζει να προωθήσει το STEM σε κορίτσια
μικρότερων ηλικιών στην Ελλάδα.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLelena.bliami

Έλενα Μπλιάμη

Λογίστρια/Φοροτεχνικός

Η Έλενα είναι λογιστρια/φοροτεχνικος, ιδιοκτήτρια του Boutique Accounting Services, όπου παρέχει λογιστικές και επιχειρηματικες συμβουλές και στηρίζει τους πελάτες τής να πετύχουν τους επιχειρηματικους τους στόχους να ανθίσουν επαγγελματικά και κατά συνέπεια και προσωπικά. Είναι λογίστρια με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLwot107

Δήμητρα Γούναρη

PCI Parent Coach® | Creating Supportive Workplaces for Parents

Η Δήμητρα είναι PCI Certified Parent Coach και εκπαιδεύτρια γονέων (Attachment Parenting), παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης και ενδυνάμωσης γονέων (1:1, group και couple coaching). Παράλληλα υλοποιεί workshops, ομιλίες και προγράμματα ευαισθητοποίησης σε εταιρείες και οργανισμούς, με έναν στόχο: Να φέρει τη γονεικότητα στο εταιρικό περιβάλλον, με φροντίδα και σεβασμό στις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων και των επιχειρήσεων και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση πιο συμπεριληπτικών χώρων εργασίας για τους γονείς και τις ανάγκες τους.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLMina Misyrli_Photo

Μίνα Μισυρλή

Σύμβουλος Οικονομικού Σχεδιασμού & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης | Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων | Financial & Business Coach

Η Μίνα είναι σύμβουλος οικονομικού σχεδιασμού και επιχειρηματικής ανάπτυξης, ιδρύτρια του Jargon Buster. Υποστηρίζει μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις, ομάδες νέων επιχειρηματιών και επαγγελματίες, να οργανώσουν τα οικονομικά τους και να εξοικειωθούν με οικονομικές & επιχειρηματικές διαδικασίες, ώστε να μπορέσουν να  επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLSofia_Sepera_Photo

Σοφία Σεπέρα

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Σοφία γεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στην Δράμα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ενώ το διάστημα αυτό παρακολουθεί το πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης Human Resources Development στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLeffrosyni.gkatsi

Φρόσω Γκάτση

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Φρόσω έχει γεννηθεί το 1997 και είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία έτη εργάζεται ως Financial Analyst σε πολυεθνική εταιρία. Μέσα από το WoT, προσπαθεί να συνεισφέρει ενεργά στην οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και να εμβαθύνει τις γνώσεις της σε θέματα γύρω από την έμφυλη ισότητα.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >