TITLmembers

Όλα τα μέλη του WoT

TITLΣτεφανία Γεράκη

Στεφανία Γεράκη

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Στεφανία είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΜΣ Συμβουλευτική, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Δια Βίου Μάθηση του ΕΚΠΑ. Έχοντας πάντα έντονες κοινωνικές ανησυχίες και ιδιαίτερα για θέματα έμφυλης ισότητας, αποφάσισε να γίνει εθελόντρια στο WoT. Πάθος της είναι τα ταξίδια, καθώς θέλει να γνωρίζει νέα μέρη και ανθρώπους και πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος για να έρχεσαι κοντά με τους ανθρώπους είναι το φαγητό, για αυτό διαρκώς ανακαλύπτει νέες συνταγές!

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLMατσκαλίδη Μαρία

Mατσκαλίδη Μαρία

Μέλος της Διοικητικής ομάδας του WoT

Η Mατσκαλίδη Μαρία μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ. Αναφορικά με την επαγγελματική της πορεία, παλαιότερα έχει εργαστεί στον τομέα της εκπαίδευσης ως καθηγήτρια στα πλαίσια των σπουδών της, ωστόσο από το 2017 δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας, συγκεκριμένα στον τομέα των πωλήσεων ρεύματος και φυσικού αερίου, και πλέον εργάζεται στον όμιλο Mytilineos.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLΔήμητρα Νόνη

Δήμητρα Νόνη

Μέλος της ομάδας event support του WoT

Η Δήμητρα Νόνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βόρειο Ήπειρο. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται στην Αθήνα ως Διαχειρίστρια Έργων (Project Manager) με έμφαση κυρίως στην διοίκηση πόρων και τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό τους.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLWoThub.anna.varna

Άννα Βαρνά

MEd in ELT & Educational Technology

Η Άννα Βαρνά είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας. Έχει εργαστεί σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες, στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση και σήμερα είναι διευθύντρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς. Έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες για πέντε χρόνια ως Αποσπασμένη Εθνική Εμπειρογνώμονας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLolga.tsiourva

Όλγα Τσιούρβα

Περιφερειακή Διευθύντρια της Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας

Η Όλγα Τσιούρβα είναι Περιφερειακή Διευθύντρια της Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας.
Εργάζεται στην Υπηρεσία 27 χρόνια και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα αγοράς εργασίας
και επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLmaria.grigoriadou

Μαρία Γρηγοριάδου

Σύμβουλος στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία, Εργασιακή Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Η Μαρία είναι Σύμβουλος, τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (E.A.C.) Σήμερα εργάζεται στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ως Εργασιακή Σύμβουλος Αναζητούντων Εργασία και υποστηρίζει άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLioannna.tarelli

Ιωάννα Ταρέλλη

Μέλος της ομάδας επικοινωνίας

Η Ιωάννα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο Ογκολογικό τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Έχει αποκτήσει το πτυχίο BSc με τίτλο Πληροφορική με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και βρίσκεται στην τελική φάση για την απόκτηση του MSc με τίτλο Health Statistics and Data Analytics στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLstefania.spaxou

Στεφανία Σπάχου

Μέρος της ερευνητικής ομάδας του WoT

Η Στεφανία έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα το 2005. Είναι φοιτήτρια Μηχανολογικής Μηχανικής στο
Ecole Polytechnique Federale de Lausanne. Ασχολείται με τα μαθηματικά, την μουσική και το
σχέδιο στον ελεύθερό της χρόνο. Μέσω του WOT, ελπίζει να προωθήσει το STEM σε κορίτσια
μικρότερων ηλικιών στην Ελλάδα.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLelena.bliami

Έλενα Μπλιάμη

Λογίστρια/Φοροτεχνικός

Η Έλενα είναι λογιστρια/φοροτεχνικος, ιδιοκτήτρια του Boutique Accounting Services, όπου παρέχει λογιστικές και επιχειρηματικες συμβουλές και στηρίζει τους πελάτες τής να πετύχουν τους επιχειρηματικους τους στόχους να ανθίσουν επαγγελματικά και κατά συνέπεια και προσωπικά. Είναι λογίστρια με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >
TITLwot107

Δήμητρα Γούναρη

PCI Parent Coach® | Creating Supportive Workplaces for Parents

Η Δήμητρα είναι PCI Certified Parent Coach και εκπαιδεύτρια γονέων (Attachment Parenting), παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης και ενδυνάμωσης γονέων (1:1, group και couple coaching). Παράλληλα υλοποιεί workshops, ομιλίες και προγράμματα ευαισθητοποίησης σε εταιρείες και οργανισμούς, με έναν στόχο: Να φέρει τη γονεικότητα στο εταιρικό περιβάλλον, με φροντίδα και σεβασμό στις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων και των επιχειρήσεων και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση πιο συμπεριληπτικών χώρων εργασίας για τους γονείς και τις ανάγκες τους.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ >