Οι μέντορές μας

Η Κωνσταντίνα είναι Χημικός Μηχανικός με MSc στη Βιοτεχνολογία Τροφίμων.
Εργάζεται στην εταιρία καλλυντικών Κορρές τα τελευταία 15 χρόνια, τα περισσότερα εκ των οποίων ως Head στο τμήμα Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων, αποκτώντας πολύ δυνατά skills στο project management / διαχείριση ρίσκου, αλλά και τη διασφάλιση ομαλής συνεργασίας των ομάδων. Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε αντικείμενο, αναλαμβάνοντας το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, καθώς και τη σύσταση του τμήματος Αειφόρου Ανάπτυξης της εταιρίας.

Αθήνα

Η Γωγώ είναι απόφοιτος Φιλολογίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακού Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Με πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας και αρκετή έρευνα πάνω σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, έχει συμπεράνει ότι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα μιας εταιρίας είναι οι άνθρωποί της.

Αθήνα

Η Πάρις είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Sports & Leisure Management από το Πανεπιστήμιο Loughborough στην Μ.Βρετανία. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα σε θέση πωλήσεων στην πολυεθνική εταιρία Holmes Place, όπου παρέμεινε 10 χρόνια και εξελίχθηκε μέσα από διάφορες διοικητικές θέσεις όπως Club Manager, Corporate Wellness Manager, Business Developement Manager με σημαντικότερη διάκριση του τίτλου ‘Club of the Year’ για το Holmes Place Athens, στο οποίο διετέλεσε Club Manager.

Αθήνα

Ντόρα είναι ιδρύτρια της εταιρείας Game Tree, η οποία προσφέρει υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Soft Skills σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, αξιοποιώντας το εκπαιδευτικό παιχνίδι και διαδραστικές τεχνικές μάθησης. Κατά την επαγγελματική πορεία της, που ξεκινά από το 2004, έχει εργαστεί ως Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος Εκπαίδευσης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, με τελευταία οργανική θέση ως Learning Consultant σε τραπεζικό οργανισμό. 

Αθήνα

Η Βασιλική Αγγέλου σπούδασε στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Αρχικά ασχολήθηκε με μεταφράσεις και επιμέλεια κειμένων, στη συνέχεια όμως την κέρδισε ο κόσμος του Marketing. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Destination Marketing σε κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό για την Ελλάδα, κάτι που περιλαμβάνει πολύ blogging και ακόμη περισσότερο internet marketing. Αθήνα

Η Κατερίνα προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και παρακίνησης σε άτομα και οργανισμούς ώστε να αναπτύξουν το μέγιστο δυναμικό τους στους τομείς υγείας, σχέσεων, επαγγελματικής εξέλιξης και προσωπικής ευτυχίας. Συνεργάζεται με άτομα από όλο τον κόσμο μέσα από ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και ομάδες υποστήριξης, πρόσωπο με πρόσωπο ή online.

Είναι πιστοποιημένη στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και στη Θεραπεία Ανθρωπίνων Συστημάτων (άτομα, οικογένειες, οργανισμούς), από την Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης Ανθρωπίνων Συστημάτων,  καθώς και στο Νευρογλωσικό Προγραμματισμό. Έχει Διδακτορικό στον Στρατηγικό Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μεταπτυχιακό  στη Διοίκηση Μάρκετινγκ από το Middlesex University, του Λονδίνου και πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια επικοινωνίας και ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων για εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, στελέχη και επιχειρηματίες.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 10 χρόνια, όταν δέχτηκε τη θέση της intern σε ένα γνωστό τότε PR & Communications Agency, τη Civitas. Συνέχισε στην Ogilvy για δύο χρόνια και κάπου εκεί συνειδητοποίησε πως ήθελε να δει κάτι διαφορετικό και συγκεκριμένα πως στήνεται μια εταιρεία από την αρχή. Έτσι, το 2017 μπήκε στην ομάδα της Blueground όταν ήταν ακόμη μια μικρή startup που μόλις είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα. Ως το πρώτο άτομο στο PR είχε την ευκαιρία να στήσει τα πάντα από την αρχή - από funding announcements μέχρι new city launches & media trainings και από την Αθήνα μέχρι το Ντουμπάι και από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λος Άντζελες. Μετά από 4 χρόνια, 12 city launches σε όλον τον κόσμο και 4 funding announcements αποφάσισε να εφαρμόσει όλα αυτά τα learnings σε μια άλλη γρήγορα αναπτυσσόμενη startup, την Dialectica. Το Δεκέμβριο του 2020 εντάσσεται στην ομάδα της Dialectica με βασικό σκοπό να χτίσει από το μηδέν το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας. Και εκεί θα τη βρείτε σήμερα - μαζί με μια ομάδα από ταλαντούχους/ες επαγγελματίες και πολλά exciting projects.
Αθήνα

Η Νίκη έχει σκοπό της την ενδυνάμωση των γυναικών και της κοινωνίας μας. Εφόδια της η θετική σκέψη, οι διεθνής εμπειρίες και η διαρκής αναζήτησή της γνώσης και της εξέλιξης. Μετακόμισε στην Αθήνα το 2008 και από τότε εργάζεται ως δικηγόρος Αγγλικού δίκαιου στη Norton Rose Fulbright Greece στον τομέα χρηματοοικονομικών και επενδύσεων. Παράλληλα είναι στέλεχος σε εταιρεία διαχειρισης ακινήτων κ επενδύσεων με ενεργές ενδιαφέρον σε angel investing σε startups. Στο παρελθόν έργαστηκε σαν δικηγόρος στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη όπως επίσης και στις Βρυξελλες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Comp). Κατάγεται από την Κύπρο και είναι μητέρα 4 παιδιών.

Αθήνα

Julie Alexander has studied make up in Avgerinopoulou school of arts. Her talent was pretty obvious since her first years of studying. On June 1997 she was awarded in the Body painting festival.From 1998 to 2000 she was exclusive make up artist for Lancome. During her career she has worked with almost any Greek fashion magazine such as: Vogue, Marie Claire, Elle, L’Officiel, Votre Beaute, 4essera, Diva, Madame Figaro, Status, Paper etc and lots of foreign magazines such as Madame, Nueve Mode, Noi.se, Lag magazine, Republic of Fashion, Highlight, Elele etc. Αθήνα

Η Βικτώρια σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε ένα μεταπτυχιακό με αντικείμενο το International Business & Management στο ALBA Graduate Business School. Παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν ως καθηγήτρια μαθηματικών τόσο στη δευτεροβάθμια όσο και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 2013 ίδρυσε την πρώτη της επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού. Μέσα από αυτό το ταξίδι ανακάλυψε και τα υπόλοιπα πάθη της, τα οποία την οδήγησαν στο μεταπτυχιακό της & εκεί που βρίσκεται σήμερα.

Αθήνα

Η Βασιλική είναι πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο από το 2001. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική πράκτορας και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Financial Planners (HFPA). Έχει αποφοιτήσει από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών και το Ifa Academy. Είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας ασφαλιστικής πρακτόρευσης Alexopoulou Royal Insurance Agents και του Greek Insurance Podcast. Ειδικεύεται στο να αναγνωρίζει εγκαίρως τα εμποδια και να τα ξεπερνά με επιτυχία κι αποφασιστικοτητα θέτοντας σωστούς στόχους. Είναι μητέρα δύο παιδιών και οι αξίες που πρεσβεύει είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα.
Αθήνα

Η Βάλια είναι μια καταξιωμένη δημοσιογράφος στο χώρο της ενημέρωσης, στον οποίο δραστηριοποιείται 26 χρόνια. Με επιμονή, κατάφερε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα και να εργαστεί σε μεγάλα ΜΜΕ, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε εφημερίδες και sites.
Πλέον, η μεγάλη της αγάπη είναι και οι δημόσιες σχέσεις.

Τρίπολη

H Ελένη είναι απόφοιτος Χημικός Μηχανικός και κάτοχος ΜΒΑ. Εργάζεται στο χώρο των επιχειρήσεων από το 2002, έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική της πορεία στο εξωτερικό. Έχει ζήσει στην Ιταλία, ενώ εργάστηκε σε projects τεχνολογίας στην Ιαπωνία, στην Αμερική και στην Αυστραλία, εμπειρίες που πέρα από την ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων, της δίδαξαν την ισότητα και την ομορφιά της διαφορετικότητας.

Αθήνα

Για αρκετά χρόνια η Ιωάννα εργαζόταν για πολυεθνικές εταιρίες, στον τομέα του digital marketing, advertising & ecommerce. Το digital εξελίσσεται διαρκώς κι έτσι την κρατάει μαγεμένη ακόμη και στις άχαρες ώρες του, αυτές των στατιστικών αναλύσεων, του κώδικα και του monitoring. Κι έτσι ερωτεύτηκε! Και το digital και τον άντρα της… και βρέθηκε να κολυμπάει στα βαθιά νερά των startups. Αθήνα

Η Ελένη εργάζεται στον χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας, με εμπειρία σε brands στον χώρο του φαρμακείου. Αν και ξεκίνησε τις σπουδές της από τον τομέα της Κοινωνιολογίας, η δημιουργικότητα που προσφέρει το Marketing & Επικοινωνία τη κέρδισε, ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Για τον λόγο αυτόν, συνέχισε με σπουδές σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στην Επικοινωνία, τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις.

Αθήνα

Η Χαρά είναι Λογοπαθολόγος-Λογοθεραπεύτρια, και χωρίς να θεωρήσει ποτέ την πόλη της γεωγραφικό εμπόδιο στο να «φέρει» νέες ιδέες, προσεγγίσεις, είναι η μοναδική εκπαιδεύτρια στην Ελλάδα του “the inner game school by Τim Gallwey”. Από το 2016 μέχρι και σήμερα ασχολείται παράλληλα με το coaching εισάγοντας αρχές και μεθοδολογίες του στους χώρους της εκπαίδευσης, της υγείας και σε κοινωνικές ομάδες. Είναι επίσης απόφοιτη του ΤΕΙ Πατρών του τμήματος Τεχνολογία και Οργάνωση ΜΜΕ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσολογία, καθώς και ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

www.milw-epikoinwnw.com

Πάτρα

Maria is an International Sales Manager specialized in the luxury eyewear industry with extensive experience in carrying out detailed analysis of customer needs, market trends and consumer behavior. 

Her professional career has taught her to be committed to her goals and develop evolutionary and creative ideas in practice. She believes in the dynamic of cooperation by building sincere and reliable relationships with her associates, colleagues and customers as well. 

To achieve ‘beyond what is expected’, her strategy is to gain trust of others, by offering high-demand services & solutions, and motivate staff by providing mentoring, coaching and sales techniques sessions.

Athens

Η Μαρία εργάζεται στον χώρο του HR τα τελευταία 5 χρόνια. Ξεκίνησε από μία αμιγώς θεωρητική σχολή, Ελληνική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ, ενώ έπειτα συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Strategic HRM του ALBA Graduate Business School. Κίνητρό της είναι να ενδυναμώνει νέους ανθρώπους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να τους υποστηρίζει να ρισκάρουν στην αλλαγή σπουδών/γνώσεων. Το μόττο της είναι ” Αν δεν τολμήσουμε, δε θα μάθουμε ποτέ τι θα είχε γίνει!”

Αθήνα

Η Νάγια Αντωνίου είναι επαγγελματίας στον κλάδο του Career Consultingμε εμπειρία στο human resources, το recruitment και τη διαχείριση Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Έχει MSc στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και MSc στην Ενέργεια: Δίκαιο, Οικονομία & Στρατηγική καθώς επίσης κατέχει Diploma στο Evidence-based Coaching με εξειδίκευση στο Career, Executive & Business Coaching.

Η Δανάη αποφοίτησε από το University of Kent, με πτυχίο στη Ευρωπαϊκή Κοινωνική Ψυχολογία, με εξειδίκευση την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού πολυεθνικών εταιρειών. Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 2007 στη Μαδρίτη στη πολυεθνική εταιρεία INDRA η οποία έχει παρουσία σε 90 χώρες και έχει στο δυναμικό της 30.000 υπαλλήλους, όπου ήταν υπεύθυνη για την πρόσληψη στελεχών οι οποίοι θα συνεργαζόταν απευθείας με τους Διευθύνοντες Συμβούλους της εταιρείας.

H Αλεξία γεννήθηκε στην Αμερική και σπούδασε στην Αγγλία Culture and Communication, με Masters στο Marketing Communications. Μετά από ένα σημαντικό πέρασμα από το χώρο της τέχνης στην Αθήνα, μετακομίζει στην Νορβηγία όπου ξεκινάει την πορεία της στον χώρο της λιανικής και του visual merchandising. Εκπαιδεύεται στην Ελβετία και στη Σουηδία και για τα επόμενα 15 χρόνια, στην Αθήνα πια, ασχολείται με το management μεγάλων, fast-fashion, εταιρειών από όπου λαμβάνει εταιρικό MBA. Κάπου εδώ γνωρίζεται με το coaching και ανοίγεται μια νέα πορεία μπροστά της, εκείνη της αυτογνωσίας και της προσωπικής εξέλιξης. Έχοντας ολοκληρώσει πλέον τις σπουδές της στο Athens Coaching Institute, είναι πλέον Certified Personal Coach και co-founder του OwnYourStoryCoaching Team.

Αθήνα

Kanella is a growth-focused Marketing and Digital Strategist with extensive experience in technology, smartphones, apps, services, and telecommunications sectors. Collaborative communicator and relationship builder with a history of maintaining open lines of communication with key strategic partners (Apple, Samsung, Google, Facebook, Microsoft, Sony). Capable of designing, testing, and leading complex technology products and brand launches in collaboration with stakeholders across 22 EU and Non-EU markets (includ. UK, DE, SP, IT, USA, Australia, Africa).

London

HR Professional with over 16 years of experience, at the HR department, in multinational companies and with extensive knowledge in all aspects of HR areas. Implementing a variety of programs/projects contributing towards employee development and productivity. 

Η Ιβάνα Σίμιτς Απόστολου ήταν πάντα καλή στην επικοινωνία. Ήξερε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος όταν στα 10 της χρόνια άρχισε να εμφανίζεται ως καλεσμένος ομιλητής σε ραδιοφωνική εκπομπή. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και έχει MBA στο Μάρκετινγκ και τη Στρατηγική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αθήνα

Η Βιργινία είναι Διευθύντρια Οικονομικών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Έχει 9 ετή εμπειρία σε ελεγκτική εταιρεία, ως Ορκωτή Ελέγκτρια. Έχει επίσης εργαστεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε εισηγμένη εταιρεία. Είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο πεδίο των Καινοτόμων Επιχειρηματικών Μοντέλων. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, M.Sc. στα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας και MBA από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη

Η Λώρα ασχολείται με το στρατηγικό μάρκετινγκ και την επικοινωνία στον τουρισμό. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημοσιογραφία και τα Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας.
Ειδικεύεται στην ανάπτυξη επικοινωνιακής στρατηγικής και πλάνου δράσεων εξωστρέφειας εταιρειών, αλλά και προορισμών της ελληνικής περιφέρειας που στόχο έχουν την ευρεία και αειφόρο τουριστική ανάπτυξη. Διετέλεσε στέλεχος στο convention bureau της Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στο Άμστερνταμ στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν τον επαγγελματικό τουρισμό.

Θεσσαλονίκη

Η Δάφνη είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος απο το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στην Ομαδική Ανάλυση στον Ελληνικό Οργανισμό Ψυχοθεραπείας & Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση. ‘Εχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια διαπολιτισμικής επιμόρφωσης, επόπτρια ομάδας διαπολιτισμικής μεσολάβησης, ενώ για τέσσερα χρόνια εργάστηκε ως υπέυθυνη της ψυχοκοινωνικής παρέμβασης για άτομα με ρευματικά νοσήματα στην Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα.

Αθήνα

Η Μαίρη ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του marketing αλλά γρήγορα την κέρδισε αυτός του ανθρώπινου δυναμικού. Εργάζεται στην γερμανική πολυεθνική Hemmersbach ως HR Manager για την Ελλάδα και ως HR Business Partner για μία από τις spin-off εταιρίες αυτής. Η ύπαρξή της είναι συνυφασμένη με την έννοια της προσφοράς και της κοινωνικής συνείδησης, με έντονη εθελοντική και φιλανθρωπική δράση.

Αθήνα

Η Κατερίνα είναι ερευνήτρια τα τελευταία 12 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της Διδακτορικής Διατριβής της και επισκέπτρια ερευνήτρια σε ευρωπαϊκά ερευνητικά κέντρα & πανεπιστημικά ιδρύματα (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία) μέσω προγραμμάτων Erasmus & EU Marie Skłodowska-Curie Research Fellowship.

Χανιά

Η Ευαγγελία είναι απόφοιτη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ (2009). Ξεκίνησε την καριέρα της ως μηχανικός ποιότητας σε υπεργολαβική εταιρία σε έργα αναβάθμισης των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη και στην Ελευσίνα. Γρήγορα μεταπήδησε σε ρόλους με περισσότερη δικαιοδοσία, όπως αυτή της μηχανικού επίβλεψης κατασκευής.

 

Σουηδία

Η Μαρία Βαθυλάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για την Parfums Christian Dior Hellas είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας. Επιπρόσθετα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία 3ετές πρόγραμμα blended learning από το Harvard Business Review στο Business Management.

Αθήνα

Marianna has vast experience in Personal Styling and Business Development with a demonstrated history of working in the apparel, media and fashion industry. She is skilled in User Experience, Advertising, Sales, Retail and E-commerce. Strong business development professional with international exposure. She has studied in Athens & Amsterdam Styling & Fashion Design, Fashion Business (Trend Forecasting, Branding, Market Research and Promotion Techniques), New Media and Advertising.

 

Αθήνα-Amsterdam

Η Ζωή είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και εξειδίκευσε το γνωστικό της αντικείμενο με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση σπουδών το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Eργάστηκε ως Υπεύθυνη Πληροφόρησης και Επικοινωνίας σε Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δικτύου Europe Direct στην Ελλάδα.

Καβάλα

H Ξένια Βανικιώτη, σπούδασε γεωπονική, διατροφολογία και μόδα.
Οι σπουδές της αλλά και οι άνθρωποι που συνάντησε μέχρι τώρα την οδήγησαν στο να μάθει και να καταλάβει πώς να "καλλιεργεί" σπόρους εκεί που νιώθει δημιουργική και ελεύθερη.
Έτσι, επιχειρηματίας πλέον με το δημιούργημά της Ode to socks "Ωδή στις κάλτσες", βρήκε  ένα μέσο ώστε να μπορεί να εκφράζεται και να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

 

Αθήνα

Η Ελπίδα είναι συνιδρύτρια της KVP Law και διεθνής σύμβουλος για την ΕBRD (European Bank for Reconstruction and Development). Εστιάζει αποκλειστικά στην βιώσιμη ανάπτυξη και στην εφαρμογή Πρακτικών ESG και διαθέτει εκτεταμένες γνώσεις στην στρατηγική αειφορίας, στην εταιρική διακυβέρνηση και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Είναι δικηγόρος με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά και στις εταιρείες.

Αθήνα

Η Χιονία είναι ανώτερο στέλεχος Υπηρεσιών Υγείας με 17+ χρόνια εμπειρίας σε ιδιωτικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Διοίκηση, Ανάπτυξη και Στρατηγική).
Εργάεται στο ΤΥΠΕΤ ως Διευθύντρια Τομέα Παροχών Υγείας με σκοπό την στρατηγική αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του Ταμείου. Εργάστηκε επίσης στην Synlab International GmbH την μεγαλύτερη εταιρία Μικροβιολογικών εργαστηρίων στην Ευρώπη ως Task Force Manager-Emerging Markets (12 Χώρες). Επιπρόσθετα, εργάστηκε στην Euromedica σε διάφορες Κλινικές καθώς και στα Κεντρικά ως Γενική και Διοικητική Διευθύντρια καθώς και Project Manager.

Αθήνα

Η Δήμητρα εργάζεται ως σύμβουλος εκπαίδευσης, παρέχοντας εκπαιδευτικές λύσεις και υπηρεσίες coaching στον επιχειρηματικό χώρο. Προέρχεται από τον τραπεζικό κλάδο, στον οποίο και εργάστηκε για 20 χρόνια στην πρώτη γραμμή, στο δίκτυο καταστημάτων, συχνά υπό συνθήκες κρίσης και μεγάλων αλλαγών. Τα τελευταία 10 χρόνια υπήρξε επικεφαλής ομάδων και στέλεχος σε θέσεις ευθύνης. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, έχει μεταπτυχιακό σε θέματα εκπαίδευσης και περαιτέρω σπουδές στο coaching, στο nlp και στη διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού. Είναι παντρεμένη και από το 2013 μητέρα ενός κοριτσιού. Η άνοδος στην καρριέρα της συνέπεσε χρονικά με την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση της κόρης της, γεγονός που την ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις σύγχρονες προκλήσεις των εργαζόμενων μητερών.

Αθήνα

Ismini is a Lecturer in Information Systems at Plymouth University, UK in the School of Computing and Mathematics. Ismini specialises in Database Development. Ismini is an active member of women in STEM community. Being nominated twice for a WISE Advisor award, she is not only working towards an equal and diverse environment at her workplace, but also participating in international activities to promote and support women in STEM. Ismini is also a passionate follower and supporter of Peer Assisted Learning in Higher Education. Running PASS/PALS within SoCM for 4 years now, she is gradually expanding across the school and co ordinating it. Βρετανία

Η Φαίη, απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και μετέπειτα της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Darmstadt στη Γερμανία, εργάστηκε σχεδόν 11 χρόνια στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές πολυεθνικές με βάση τη Γερμανία όπου έζησε για πάνω από 13 χρόνια.
Πλέον με βάση την Ελλάδα συνεχίζει να εργάζεται ως αρχιτέκτονας για διεθνή κατασκευαστική εταιρία και παράλληλα είναι ιδιοκτήτρια ενός online family concept store με οικολογικό χαρακτήρα με βρεφικά, παιδικά, είδη διακόσμησης και οργάνωσης τόσο για το παιδικό δωμάτιο, όσο και για ολόκληρο το σπίτι.
Θεσσαλονίκη

Η Ζανίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Γλωσσολογία και απέκτησε τον πρώτο μεταπτυχιακό της τίτλο στην «Τεχνογλωσσία», προσφερόμενο από την συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών με το Πολυτεχνείο, με κεντρικό περιεχόμενο την «συνάντηση» της γλώσσας με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα.

Η Αρετή δημιουργεί την Digital Marketing Strategy, το Content Marketing και το SEO για εταιρείες και Luxury Brands από το 2000. Το WordPress Web Design και το Digital Copywriting προστέθηκε ως φυσική εξέλιξη της επαγγελματικής πορείας της. Η δουλειά της την έχει ταξιδέψει σε 145 χώρες και της έχει ανοίξει ορίζοντες πέρα από κάθε προσδοκία.

Αθήνα

Η Κλαίρη δημιουργεί μέσα από διαφορετικούς ρόλους, πάντα με επίκεντρο την Ομορφιά, την Γυναίκα, την Ισορροπία στους ρόλους, την αδιαπραγμάτευτη γυναικεία δύναμη και θηλυκότητα. Θα τη βρεις να διοικεί πολυεθνικά beauty brands, να μοιράζεται σκέψεις και γνώσεις στο @FeminineBoudoir, να γράφει για την ομορφιά σε περιοδικά και blogs, να κάνει σεμινάρια και women retreats με τη @LalitaGreece και, με κάθε ευκαιρία,να σου μεταφέρει ό,τι έμαθε εδώ και 20 χρόνια σε ανώτερες θέσεις management. 

Η Κατερίνα ξεκίνησε τις σπουδές της θέλοντας να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και δρουν οι άνθρωποι σε συγκεκριμένα πλαίσια κουλτούρας και πολιτισμού. Συνεχίζει ερευνώντας τον τρόπο σκέψης και επιλογής του κοινού των media –και πιο ειδικά των news media.

Αθήνα

Η Βάσω εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, ως ραδιοφωνική παραγωγός, τα τελευταία 25 χρόνια. Δουλεύει επίσης ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε φεστιβάλ και πολιτιστικές  εκδηλώσεις, με πρόσφατη συνεργασία στα 52α Δημήτρια Θεσσαλονίκης. Ως copywriter & digital content creator, έχει συνεργαστεί με εταιρείες εκδηλώσεων στο κομμάτι της επικοινωνίας, για παραστάσεις και για λογαριασμούς στα social media.

Θεσσαλονίκη

Η Θωμίνα ασχολείται με τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και τη διαχείριση/οργάνωση μεγάλων projects σε πλήθος εταιρειών (πολυεθνικές, SMBs, ΜΚΟ κ.α.). Έχει εργαστεί στο Τμήμα Εκπαίδευσης της OTEAcademy και εδώ και 2.5 χρόνια είναι μέλος της Κραταιόν Συμβουλευτικής στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εταιρικών προγραμμάτων (με ειδίκευση στο Customer Experience και το Design Thinking), καθώς και τη στήριξή τους με ψηφιακές λύσεις.

Αθήνα

Η Στέλλα Βουλγαράκη κατέχει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Intrasoft International από το 2015, ενώ εργάζεται στον Όμιλο INTRACOM από το 2005. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιλογής Στελεχών, ως Executive Coach και Trainer σε στελέχη μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το ΑΠΘ και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Οργανωσιακή Ψυχολογία στο CITY University του Λονδίνου. Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από το International Coach Federation, καθώς και πιστοποιημένη NLP Practitioner σε επίπεδο Master.

Η Δανάη έχει σπουδάσει Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακά στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική & Προσανατολισμό. Από το 2006 εργάζεται σε επιχειρήσεις, με εργασιακή εμπειρία σε όλο το φάσμα του Human Resources και εξειδίκευση στη στελέχωση και την ανάπτυξη. Από το 2017 εργάζεται στην εταιρεία Παπαστράτος και ασχολείται με την εκπαίδευση και την οργανωσιακή ανάπτυξη, υποστηρίζοντας τις αγορές της Ελλάδας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας & της Σλοβενίας. Παράλληλα ασχολείται με την επαγγελματική συμβουλευτική ενηλίκων, δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωση των ατόμων και στη δημιουργία της προσωπικής τους επαγγελματικής αφήγησης.

Αθήνα

Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, από το 2015 η Βασιλική ξεκίνησε να εργάζεται σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις εξυπηρετώντας τις ανάγκες που προέκυψαν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Στον αντίποδα μεταπήδησε στον τυπικό ιδιωτικό τομέα ξεκινώντας την πορεία μου στο project management σε έργα που αφορούν το οικοσύστημα του e-commerce στο Fintech/Payments industry. Παθιασμένη με το Project Management και το Agile mindset, συμμετέχει επί του παρόντος στο νέο "παιδί" της Cosmote, την Cosmote Payments εκπαιδεύοντας την ομάδα σε project management best practices εισαγωντας παράλληλα νέους τρόπους λειτουργίας όπως τα OKRs.

Η Ελένη αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το έντονο ενδιαφέρον της για τις επιχειρήσεις και τη λειτουργία τους, την οδήγησε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το 2014 ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στο χώρο των πωλήσεων, αναλαμβάνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθήκοντα διαχείρισης τμήματος και ομάδας. Τους τελευταίους μήνες, ως μέλος της εμπορικής ομάδας στη Randstad, διαχειρίζεται τις ανάγκες των οργανισμών σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντάς τους την υποστήριξη που απαιτείται για τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο.

Αθήνα

Η Ελπίδα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και έζησε στο Παλαιό Φάληρο τελειώνοντας εκεί και τα σχολικά της χρόνια.
Από την εφηβική της ηλικία κατάλαβε ότι της αρέσει να ασχολείται με τα κοινωνικά και την επαφή με ανθρώπους και παιδιά.
Οι πρώτες σπουδές της έγιναν στη Αθήνα με αντικείμενο την λογοθεραπευτική και την παιδοψυχολογία και την ειδική παρέμβαση σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Δούλεψε για αρκετά χρόνια σε κέντρα ανάπτυξης και παρέμβασης παιδιών και εφήβων καθώς και στην ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση γονέων. Αργότερα συνέχισε με σπουδές στο χώρο της συμβουλευτικής ψυχολογίας, με κύριο στόχο τις συνεδρίες ενηλίκων, εφήβων, γονέων και οικογένειας.

Αθήνα

Η Χρυσάνθη είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας (ΜSc), με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. & Ε.Κ.Π.Α.). Τη χαρακτηρίζει το πάθος και η θέλησή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι.

Η Ναταλία εργάζεται ως Project Manager πάνω σε συστήματα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνεργάζεται με τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, όλων των ειδικοτήτων, από recruitment μέχρι και παροχές, αναλύοντας τις ανάγκες τους. Έπειτα αναπτύσσει μαζί τους συστήματα πληροφορικής για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές. Θεωρεί ότι έχει μεγάλη εμπειρία σε δύο τομείς πλέον, το HR και την ανάπτυξη λογισμικού. Στην εταιρία όπου εργάζεται χρησιμοποιούνγια Project Management τη μεθοδολογία Agile, που είναι και το νέο της πάθος.

Αθήνα

Η Κωνσταντίνα εργάζεται ως artist mentor, ανεξάρτητη παραγωγός και community artist, όπου συντονίζει & υλοποιεί προγράμματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών, εφήβων και νέων με απώτερο την ίση πρόσβαση στις τέχνες και την κοινωνία. Το 2009 ίδρυσε την πολιτιστική ομάδα Ανάμεσα στους Μέρμηγκες / Among the Ants, μέσω της οποίας συνεργάζεται με διεθνείς ομάδες χορού και θεάτρου και καλλιτέχνες, για την πραγματοποίηση των παραστάσεών τους, την περιοδεία και το στρατηγικό τους σχεδιασμό.

Αγγλία 

Georgia is working as an English Language Teacher while being an entrepreneur herself. She is the co-founder of Online LinguaTerra, a startup that delivers online classes in English and Greek. She holds a BA in English Language and Literature and an  MA in TESOL. She has worked in many different environments both in the private and public sector, in Greece and the UK. Although she put much passion and love in hospitality being a co-owner of a successful cafe, her heart lies in education and innovation globally. 

Η Μαρία (BSc Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΜEd Εκπαίδευση Ενηλίκων, Diploma Επαγγελματική Συμβουλευτική & Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας) είναι διευθύντρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος». Παράλληλα πραγματοποιεί σεμινάρια και ομιλίες σε θέματα: Management, HR, Επικοινωνία, Μεθοδολογία Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Πλάνο Επαγγελματικής Ανάπτυξης, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί ατομικές και ομαδικές συνεδρίες επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Κρήτη

Maria grew up in Athens, Greece and studied Classics at National University of Athens (bachelor) and Sorbonne University ( Master / DEA and PhD in Latin) in Paris. Her successful participation in the Global Management Program resulted in her following and obtaining the International MBA degree from the Athens University of Economics and Business with scholarship. She is also an Accredited Certified Coach (ACC) by the International Coach Federation (ICF) and a Fellow of Learning and Performance Institute (FLPI) in London. 

Η Μαρία είναι Διεθνολόγος-Ιστορικός και συγγραφέας, με πολύχρονη εργασιακή εμπειρία τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε Διεθνείς Οργανισμούς, στους τομείς της Δημόσιας Διπλωματίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έχει υπάρξει για κάποια χρόνια βουλεύτρια και Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και για όλη της τη ζωή ενεργός πολίτης.
Ένθερμη οπαδός της δια βίου μάθησης, τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται στην γυναικεία ενδυνάμωση και το mentoring με ειδίκευση στην πολιτική και τον επαναπροσδιορισμό καριέρας και επαγγελματικής ανέλιξης.

Αθήνα

Η Κάρολα σπούδασε Ναυπηγός-Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και είναι κάτοχος MBA από το Insead. Εργάζεται εδώ και 18 χρόνια στον τομέα της ναυτιλίας, τα πρώτα χρόνια σε ρόλους με καθαρά τεχνικό αντικείμενο και στη συνέχεια αναλαμβάνοντας ρόλους στους τομείς των πωλήσεων, business development και στρατηγικού σχεδιασμού. Έχει ζήσει σε 4 διαφορετικές χώρες και τα τελευταία 7 χρόνια είναι Γενική Διευθύντρια και μέλος ΔΣ στην εταιρεία Oceanking AE, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης.

Αθήνα

Maria studied Economics in the University of Essex. She has 15+ years experience in Finance, holding leadership roles in large Greek corporates. At the age of 40, she decided to shift her career path and turned to HR by joining an Executive Search firm. She is currently training to become a Certified Professional coach and focuses on career change.

Η Σοφία διατηρεί λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην Ελευσίνα. Έχει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει λάβει από το Οικονομικό Επιμελητήριο άδεια λογιστή φοροτεχνικού Α’ τάξης. Παράλληλα παρακολουθεί το ACCA, έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο τίτλο επαγγελματικής κατάρτισης για ορκωτούς λογιστές.
Ελευσίνα
Η Σμαρώ γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές της και την απόκτηση του Bachelor Degree στις  Πολιτικές επιστήμες & Master Degree  στην Πολιτική Ανάλυση, ακολούθησε την εξειδίκευση στο Digital Marketing, το οποίο ανέπτυξε με τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο αλλά και με το diploma της Deree και της KnowCrunch. Μετά την επαγγελματική της «περιπλάνηση» στην Γερμανία και στην Νορβηγία, οι συγκυρίες την οδήγησαν πίσω στην χώρα μας και  στο δυναμικό κλάδο του Real Estate με την οικογένεια της RE/MAX, του #1 κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο.

Η Άννα έχοντας σπουδές Marketing, ξεκίνησε την 20ετή επαγγελματική σταδιοδρομία της σε έναν απόλυτα ανδροκρατούμενο κλάδο στον τομέα των πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρία. Μετά από ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Creative Enterprises και εμπειρία σε όλους σχεδόν τους εμπορικούς ρόλους τόσο στις πωλήσεις όσο και στο marketing, κατευθύνθηκε τελικά προς την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων και τη δημιουργία προγραμμάτων μάθησης προς αυτούς, όπου ένιωσε ότι βρήκε επιτέλους το “σκοπό” της. Ούσα μαμά 2 παιδιών και έχοντας πλέον εφόδια από όλη την παραπάνω πορεία αποφάσισε να παρέμβει στο «πεπρωμένο» της, να διακόψει τη συγκεκριμένη ροή και να αναζητήσει νέους δρόμους εξέλιξης.

Αθήνα

Η Τζίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Υπολογιστικών Συστημάτων.
Έχοντας δουλέψει σε κορυφαίες εταιρείες και ιδρύματα τεχνολογίας (CERN, Intracom, NOKIA), τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τομέα του fintech, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς και πώς αυτές μπορούν να ενσωματωθούν σε προϊόντα που θα διευκολύνουν πτυχές της καθημερινότητάς μας.
Αθήνα
Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ψυχοθεραπεία μέσω κίνησης (University of Derby, UK). Αρχικά, έχει εργαστεί ως δασκάλα μοντέρνου χορού στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που της έδωσε το έναυσμα για το μεταπτυχιακό της που συνδυάζει την ψυχολογία με την κίνηση και βασίζεται σε μια ολιστική, βιωματική θεώρηση του κόσμου γύρω μας.
Λάρισα

Η Μαίρη έχει εργαστεί για παραπάνω από 17 χρόνια τόσο σε ελληνικές όσο και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις. Αρχικά ξεκίνησε από τον χώρο του Marketing ως φυσική συνέχεια των σπουδών της όπου εργάστηκε για δέκα χρόνια και στη συνέχεια άλλαξε πορεία και μετακινήθηκε στο χώρο του Human Resources . Ωστόσο, το πεδίο που την κέρδισε περισσότερο στο χώρο αυτό, ήταν η ανάπτυξη και η εξέλιξη των ανθρώπων μέσα από διάφορα εργαλεία και τεχνικές, για αυτό και παρακολουθεί τώρα ένα διεθνώς πιστοποιημένο πρόγραμμα στο Coaching & Mentoring ενισχύοντας τις γνώσεις της στο τομέα αυτό. Μέσα από αυτή την ενασχόλησή της, προσπαθεί χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία της, να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να αναγνωρίσουν τα θετικά τους στοιχεία και να τους ενδυναμώσει να πετύχουν τους στόχους τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  

Αθήνα 

Η Δήμητρα είναι Parent Coach και εκπαιδεύτρια γονέων και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και ενδυνάμωσης γονέων (οnline / τηλεφωνική / δια ζώσης υποστήριξη). Παράλληλα οργανώνει σεμινάρια και δίνει ομιλίες για θέματα θετικής διαπαιδαγώγησης και γονεϊκής αυτοφροντίδας.
Θεσσαλονίκη
Η Δήμητρα  γεννήθηκε στο Βόλο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και Θέατρο στη Δραματική Σχολή Ράμπα και στο Θέατρο των Αλλαγών. Έλαβε υποτροφίες από το Μέγαρο Μουσικής και το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο στο αντικείμενο της Διεύθυνσης Σκηνής (Events and Stage Management), όπου και εργάστηκε επίσης ως stage manager. 
Αθήνα

Η Νελιτα εργάζεται ως event manager από το 2006 ενώ πιο πριν δούλευε στην τηλεόραση. Αρχικά διηύθυνε την οργάνωση και εκτέλεση παράγωγης διοργανώσεων για διαφημιστικές εταιρίες στην Αθήνα μέχρι το 2011. Κάποιοι από τους πελάτες ήταν OTE, Cosmote, MTV, Nickelodeon, Diageo, Bacardi, Nokia, Nike, Samsung, Kia Motors και άλλοι. Από το 2011 εργάζεται και μενει μόνιμα στο Λονδίνο και είναι διευθύντρια σε εταιρείες διοργανώσεις διεθνών συνεδρίων σε διάφορες χώρες όπως Ντουμπάι, Ντόχα, Μόσχα, Κωνσταντινούπολη, Χονγκ Κονγκ, Νέα Υόρκη, Βοστώνης, Σιάτλ, Λίμα, Μεξικό και πολλές ευρωπαϊκές.

Λονδίνο

Η Βάνα εργάζεται στον χώρο της επικοινωνίας για πάνω από 13 χρόνια.
Έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Executive MBA στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Τα περισσότερα μαθήματά της όμως τα έχει πάρει μέσα από την εργασιακή της εμπειρία.
Το 2020 και ενώ εργαζόταν ως Internal Communication Events Manager σε τραπεζικό ίδρυμα, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, δίνοντας έμφαση στην οικογένειά της. Για 2 χρόνια ήταν full time mom ενώ πλέον εργάζεται στον χώρο του Marketing για εταιρεία FMCG.
Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και ιδιαίτερα με την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας αλλά και των παιδιών στην κοινωνία, δίνοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στην εφαρμογή αξιών και αρχών στο εργασιακό περιβάλλον.
Η Βάνα ονειρεύεται να "παραδώσει" στα παιδιά της έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που η ίδια "παρέλαβε" από τους προγενέστερους.
Αθήνα

Η Ναταλία είναι διαπιστευμένη Performance & Development Coach και ασχολείται επαγγελματικά με το coaching από το 2016. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σαν Personal ή Team Coach και συνεργάζεται με επαγγελματίες, επιχειρηματίες και πολλούς startuppers που θέλουν να πάνε τον εαυτό τους, την επιχείρησή τους ή την δραστηριότητά τους στο επόμενο επίπεδο. Μέλος του δικτύου μεντόρων της Envolve Entrepreneurship Awards και της Orange Grove. 

H Ελένη είναι Certified Personal & Executive Coach και ειδικεύεται στο career και στο business coaching. Έχει σπουδάσει Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστήμης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι πιστοποιημένη στο Evidence-based Coaching από το Athens Coaching Institute και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Συμβουλευτική, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Δια βίου μάθηση.

Αρχική

Αθήνα

Στρατηγική επικοινωνία, digital marketing, social media και δημόσιες σχέσεις είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται η Κατερίνα. Είναι κάτοχος MA in Strategic Communication & Public Relations (C.A of 4.00), έχει ιδρύσει το δικό της boutique PR agency (Social Mellon), είναι εισηγήτρια στο Professional Diploma in Digital & Social Media που διοργανώνει η KnowCrunch (powered by Deree – American College of Greece) και ομιλήτρια σε διάφορα συνέδρια και εκδηλώσεις
Η Πηνελόπη είναι πιστοποιημένη Personal, Executive & Τeam Coach από τον Ιnternational Coaching Federation (ICF Global), κάτοχος πτυχίου Personal and Executive Coaching και πτυχίου Team and Leadership Coaching. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Bath και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) σε νέες τεχνολογίες και media στο Πανεπιστήμιο του Bristol. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Sales Representative σε εταιρία βιομηχανικού εξοπλισμού. 
 
www.penelopedimitrakopoulou.com 

Η Αγγελική αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο στην Οικονομική Επιστήμη το 2008, έχοντας ως εργασιακή κατεύθυνση τα τραπεζικά/χρηματοοικονομικά. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Η πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ξεκίνησε στο χώρο τον πωλήσεων σε τραπεζικό κλάδο - εκεί ανακάλυψε γρήγορα ότι έχει πάθος με τους ανθρώπους και πως όλοι/ες έχουμε ταλέντα που χρειάζονται μια ευκαιρία για να αναδειχθούν.

Αθήνα

Η Ιωάννα Δημητριάδου έχει σπουδάσει Ψυχολογία στην Εκπαίδευση και έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα που αφορούν τη Δυσλεξία και τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Ασχολείται με την αποκατάσταση παιδιών με δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, καθώς και με τη μελέτη των σχολικών τους μαθημάτων. Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας ως ειδική παιδαγωγός και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας και του International Dyslexia Association. Παράλληλα αρθρογραφεί σε blogs (mytwins.gr, parentbook.gr, photodentro.gr) και έχει γράψει το e-book "Γραμματική με μια άλλη οπτική: Φύλλα εργασίας για παιδιά με μαθησιακά και δυσλεξία" που κυκλοφορεί στα ikidbookstore.com. Αθήνα

Lida has 13 years of experience in Public Affairs, Corporate Communications, Consultative Sales and Stakeholder Management. She has worked in the corporate, government and not-for-profit sector in Greece, the U.K. and the Netherlands. She is currently an MBA Admissions Manager at one of Europe’s highest-ranked business schools, Rotterdam School of Management, Erasmus University. Her educational background is in International Relations/International Communications. 

The Netherlands

Vasia is an accomplished marketing professional with more than 20 years of total progressive career, across a diversity of industries and positions.
She has received her 2 Master’s degrees in Management and Digital Marketing from IE Business School of Madrid, Spain in collaboration with UC Berkeley, USA, and most recently her Executive Education in Digital Marketing Strategies: Data, Automation, A.I. & Analytics from Northwestern University / Kellogg School of Management, IL, USA.
Η Βίκυ είναι Καθηγήτρια Αγγλικών – Ειδική Παιδαγωγός και Επιστημονική Υπεύθυνη του HoPE School, χώρου Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας Αγγλικής Γλώσσας σε μαθητές/ριες με Δυσλεξία και άλλες Ειδικές Μαθησιακές Διαφορετικότητες.
Είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Ένταξη και τις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Πανεπιστήμιο του Birmingham, UK.
Αθήνα

Sonia has extended experience in fields such as Strategic and Business Planning, Brand, Trade Marketing and Sales, Establishing new business with various operation models, Development of organizational structure and, due to her wide experience, is open to support various stages of career paths.

Konstantina is an ambitious and driven marketer with a “can-do” attitude, experienced in brand
management, with 6+ years of experience in multinational companies with fast-paced work
environments. Proven track record in developing integrated marketing campaigns and
establishing global and local brands. Passionate about building team spirit with a positive
attitude and a big smile. She graduated with distinction from Marketing and Communication in
AUEB, currently working as a brand manager in FMCG sector.

Athens

Eleana is a freelance make up and digital artist, who has been working in Greece since 2014. After studying Interior Architecture, Decorative Arts and Design, at the Technological Institute of Athens she went on to pursue her love of make up as a career. She graduated as a Professional Make Up Artist from Nikos Amarantos Hair and Make Up School and decided to further her education in Audiovisual Arts, where she is currently completing her Master’s degree at Ionian University. ​

Αθήνα

Η Μαρία εργάζεται στο χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας τα τελευταία 12 χρόνια. Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 2004 ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας σε Εταιρεία Συμβούλων, ενώ από το 2006 έως και το 2011 εργάστηκε στην εταιρεία The PR Team (Όμιλος Y&R). Από το 2011 έως και σήμερα βρίσκεται στην οικογένεια της Asset Ogilvy Public Relations (Όμιλος Ogilvy & Mathers) και κατέχει τον τίτλο της Senior Director έχοντας την ευθύνη μιας σειράς πελατών από το χώρο της τεχνολογίας και του FM-CG. Αθήνα

H Μαριάννα εργάζεται ως καθηγήτρια πληροφορικής στη δομή των προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας. Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια ως διοικητικό προσωπικό σε εμπορικές επιχειρήσεις ενώ έχει και αρκετά έντονη εθελοντική δράση.

Lida studied Economic and Regional Development in the Panteion University of Social and Political Sciences. Lida has previously worked in Peoplecert as a Sales Assistant, later on in Epignosis as an International Sales Executive and Senior Partnership Specialist in the first soon to be unicorn scale-up of Greece. Lida is now testing her abilities in the M&A sector as sales executive in a corporate, Datasite, specializing in the Due Diligence process. Lida aspires that mentors and leaders should lead by example and empower women to achieve their goals and guide them in excellence..

Η Αλίκη εργάζεται στον χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας, με εμπειρία σε μεγάλα brands στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών και FMCG. Διαθέτει σημαντική εμπειρία και γνώση στο στρατηγικό μάρκετινγκ, σε 360ο καμπάνιες, στον σχεδιασμό επικοινωνιακών πλάνων, στο digital marketing καθώς και στη διαχείριση εμπορικών συνεργασιών και χορηγιών. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και είναι κάτοχος MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλώματος Digital Marketing από τη KnowCrunch.

Αθήνα

Η Δήμητρα Διδαγγέλου είναι ψυχολόγος, επιστημονικός δημοσιογράφος και συγγραφέας. Στη δουλειά της συνδυάζει την ψυχολογία με το γράψιμο. Ως επιστημονική δημοσιογράφος στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας. Ως ψυχολόγος, διεξάγει εργαστήρια εκφραστικής και θεραπευτικής γραφής χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο ως κύριο μέσο έκφρασης των συναισθημάτων και σκέψεων. Είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Ψ-Χ, μέσα από την οποία προσφέρει υπηρεσίες ψυχικής υγείας και δημιουργός του ηλεκτρονικού περιοδικού ψυχολογίας «Ψυχο-γραφήματα» (www.psychograimfata.com). Πινακάτες - Αθήνα

Η Νόνη διαθέτει πολύχρονη και πολυσυλλεκτική εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στο χώρο της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, της διαφήμισης, της πολιτικής επικοινωνίας, καθώς και στον τομέα Corporate Communications & Public Affairs, ως υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διεκπεραίωση προγραμμάτων επικοινωνίας. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Adel Saatchi & Saatchi και η CNC International, και με φορείς όπως ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο Δήμος Αθηναίων και τα Υπουργεία Υγείας και Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη.

Αθήνα

Dimitra is an experienced Human Resources Professional with a demonstrated history of working in start-ups and multinational companies. As HR Professional she haw experience managing employee benefits, employee hiring and onboarding, performance management and HR records. Reliable and organized team member with the ability to communicate effectively and handle office changes. Skilled at building and maintaining relationships, representing shared company values and managing employees across all levels of an organization. Proficient with HRIS and benefits management.

Αθήνα

Η Μαρία σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Μέσα από μία μακροχρόνια και δυναμική καριέρα στον ιδιωτικό τραπεζικό χώρο, σαν Senior Account Manager και Branch Manager με πελατολόγιο από ατομικές και ΜΜΕ επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλους εταιρικούς οργανισμούς, απέκτησε μια σφαιρική και σε βάθος γνώση της ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας.

Αθήνα

Η Χριστίνα είναι Life Coach με τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) & Υπνοθεραπείας & Time Line Therapy™ βοηθώντας εξατομικευμένα αλλά και ομαδικά στην επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Έχει στήσει και ιδιωτεύσει σαν Κλινικός Διαιτολόγος επί 8ετίας στο διαιτολογικό γραφείο “ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ”. Έχει συνιδρύσει την οικογενειακή επιχείρηση COLORS Hotels Greece με θέσεις σε διάφορους τομείς όπως Διακόσμηση, HR, Project Management, Hotel Management, Marketing, PR σε βάθος 10ετίας. Έχει επίσης εργαστεί ως Ομαδάρχισσα & Κοινοτάρχισσα στην Αθλητική Κατασκήνωση Σκούρας επί 7ετίας σε παιδιά ηλικίας 11-15 αλλά και σε εκπαιδεύσεις σε διάφορους τομείς. 

Θεσσαλονίκη/ Αθήνα

Η Τίνα είναι ανώτερο στέλεχος στον τομέα του Marketing με 20ετή εμπειρία σε εταιρείες καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων. Είναι μητέρα 2 κοριτσιών στις οποίες προσπαθεί να εμπνεύσει τις αξίες της αγάπης, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Με σπουδές στο Business Adminstration και στο Coaching (AC Accredited) στόχος της είναι να μοιραστεί τις εμπειρίες της και να εργαστεί με επιστημονικές μεθόδους υποστηρίζοντας και καθοδηγώντας οποιονδήποτε/οποιαδήποτε επιθυμεί να επιτύχει τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους του/της και να ζήσει μια αληθινά ευτυχισμένη ζωή, απαλλαγμένος από βάρη και δυσλειτουργικές πεποιθήσεις.

Η Ράνια διαθέτει εμπειρία 15 χρόνων στο project management, έχοντας απασχοληθεί σε διεθνείς ΜΚΟ και στο Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών, από όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Από το 2015 εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, όπου διαχειρίζεται τη θερμοκοιτίδα “Social Dynamo”, που στόχο έχει την ενδυνάμωση δεξιοτήτων ΜΚΟ, μέσα από τους άξονες της εκπαίδευσης, του mentoring, της συμβουλευτικής και του coaching.

Αθήνα

Στα 17+ χρόνια επαγγελαμτικής εμπειρίας της, η Μπία έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και τη διαχείριση εκδηλώσεων (εταιρικές, για καταναλωτές, για δημοσιογράφους/ bloggers, λανσαρίσματα προϊόντων, δημοσιογραφικά ταξίδια, εγκαίνια). Στα δυνατά της στοιχεία συγκαταλέγονται ο στρατηγικός σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμμάτων εταιρικών σχέσεων και προϊοντικής επικοινωνίας, η διαχείριση σχέσεων με τα ΜΜΕ, η διοργάνωση εκδηλώσεων, τα προγράμματα συνεργασίας με εταιρικούς Πρεσβευτές, καθώς και ο σχεδιασμός και η διαχείριση προωθητικών και BTL ενεργειών.

Αθήνα

Η Εύα πριν από 10 χρόνια αποφάσισε παράλληλα με την τότε δουλειά της, σε εταιρεία συμβουλευτικής στον τομέα της επικοινωνίας, να δημιουργήσει μαζί με την συνέταιρό της το jamjar.gr, ένα marketplace αφιερωμένο στα μοναδικά προϊόντα ανεξάρτητων Ελλήνων δημιουργών και μικρών επιχειρήσεων. Το jamjar μεγάλωσε, η Εύα άφησε την καριέρα της και αφοσιώθηκε σε αυτό και από τότε μαθαίνει, εξελίσσεται και προσπαθεί να γίνει όσο καλύτερη μπορεί ώστε να προσφέρει αξία μέσα από τη δουλειά της στους Έλληνες και τις Ελληνίδες δημιουργούς που γίνονται καθημερινά μέλη της οικογένειας του jamjar με στόχο να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα και στους πελάτες τους που αναζητούν μοναδικά προϊόντα που θα τους ενθουσιάσουν! Πιστεύει ότι στο ταξίδι της επιχειρηματικότητας όσο περισσότεροι/ες τόσο το καλύτερο. Θα ήταν χαρά της να μοιραστεί όσα έχει μάθει μέχρι εδώ με την ελπίδα και την ευχή να φανούν χρήσιμα σε όποια ξεκινάει τώρα τη δική της προσπάθεια. 
Αθήνα
Η Δόμνα είναι Προσθετολόγος. Μετά την Οδοντιατρική Σχολή σπούδασε επιπλέον τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και στην Αμερική, για να εξειδικευθεί στο κομμάτι της Οδοντιατρικής που περιλαμβάνει την αποκατάσταση και αντικατάσταση των δοντιών. Στο ιατρείο της ασχολείται αποκλειστικά με την Προσθετική, την Αισθητική Οδοντιατρική και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα. Αθήνα
Linda’s career spans over 6 years in the field of Human Resources Management offering support, guidance and advice, and delivering across a wide range of HR disciplines, including and not limited to Employee Relations, Talent and Performance Management, Recruitment and Selection, Compensation and Benefits.
Cyprus
Η Μαρία είναι υποψήφια διδάκτορας Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομεα cyber/digital sociology και μελετά το φαινόμενο της αρνησης γενοκτονιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η έρευνά της περιλαμβάνει το εξατομικευμένο αλγοριθμικό περιεχόμενο, τον κοινωνικό χειρισμό και τον ιστορικό ρεβιζιονισμό. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Κοινωνικές Επιστήμες, με την επιστημονική της κατάρτιση να περιλαμβάνει ιστορική ανάλυση, κοινωνικές συγκρούσεις και πολέμους καθώς και διαδικασίες διαμόρφωσης κοινωνικής ταυτότητας διαμέσου fake news.
Αθήνα

Η Μαρία είναι Managing Director για την εταιρεία Plan of Business.
Έχει επιτελέσει Σύμβουλος σε θέματα ισότητας φύλων στη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Certified Business Coach, Mentor, Women’s’ Entrepreneurship Facilitator και Strategic Marketing Specialist με Bachelor από το University of Staffordshire (BA in Business Administration) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και Master’s του University of Stirling (MSc in Marketing) στο Marketing και Gender Equality. Η προπτυχιακή και μεταπτυχιακή της έρευνα είχε θέμα το Strategic Marketing με gender προσανατολισμό, το Business Strategy και το Equality in Gender and Opportunities.

Αθήνα

Η Γιούλα είναι δημοσιογράφος. Ξεκίνησε ως συντάκτρια υγείας αλλά τα τελευταία χρόνια την κέρδισαν τα διεθνή θέματα. Έχει εργαστεί για χρόνια στην Ελευθεροτυπία, σε τηλεοπτικά δίκτυα όπως το Mega και το Star, του οποίου διετέλεσε και ανταποκρίτρια στο Λονδίνο όπως και στο ραδιόφωνο του Alpha, σε περιοδικά και ειδησεογραφικά sites. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια ιατρικών εκπομπών, ενώ θεωρεί ότι η διαμονή της στη Βρετανία και στην Ιταλία, ήταν από τις σημαντικότερες εμπειρίες ζωής.

Αθήνα

Η Δήμητρα, λειτουργώντας ως General Manager & Business Coach, συμβουλεύει, εκπαιδεύει και μανατζάρει brands ώστε να βρουν το δικό τους Vantage Angle, τη δική τους ιδανική οπτική γωνία δράσης. Να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία, να επανενωθούν με τη Φύση και μέσω του Integration να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό Business & Personal Modus Operandi. Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακού διπλώματος Executive Master of Business Administration-ΕΜΒΑ, πιστοποίησης στη Διαχείριση Έργων (Project Manager Professional-PMP), πιστοποίησης ως Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών (Train the Trainers) και Εκπαιδεύτριας Ενηλίκων και πιστοποίησης ως ειδικός στο Gamification. Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας

Η Ελένη αποφοίτησε απο το τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ έχοντας συμμετάσχει σε δράσεις και εθελοντικές ομάδες με γνώμονα την στήριξη αλλά και την αποτελεσματική αλληλεπίδραση με διαφορετικές περιπτώσεις. Συνεχίζοντας τις σπουδές της στο Human Resource Management στο Newcastle ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο κόσμο των εταιριών και να συνδυάζει τους δυο τομείς.

Θεσσαλονίκη

 

Η Χριστίνα είναι ειδική Ιατρός Κυτταρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γ. Παπανικολάου" και εμπνεύστρια του Diagnostic Medicine ABCDE Algorithm. Έχει πτυχίο Ιατρικών Εργαστηρίων, πτυχίο Ιατρικής καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ιατρική Πληροφορική. Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας ως ιατρός και 5 ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.

Η Κωνσταντίνα είναι Πολτική Επιστήμον και ερευνήτρια για θέματα Κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης με έμφαση Οικονομίες και Κοινωνίες μετάβασης και ειδικό ερευνητικό πεδίο την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα/Κοινωνική Καινοτομία, άτυπες μορφές οργάνωσης και εργασίας. Διαθέτει 10ετή εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων για θέματα στρατηγικής, ανάπτυξης και επικοινωνίας σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικές/μη κυβερνητικές οργανώσεις και επιχειρήσεις. (Συν)ίδρυσε σειρά επιχειρηματικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών, μεταξύ άλλων την 180 Μοίρες (180º), ένα εργαστήριο Κοινωνικής Καινοτομίας. Είναι WEF Global Shaper Alumna και St. Gallen Symposium Leader of Tomorrow. Το 2015 εξελέγει μέλος GECES (Ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα της Ευρ. Επιτροπής).

Αθήνα

Η Σοφία είναι αρχιτεκτόνισσα μηχανικός με σχεδόν 7-ετή εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό.
Αποφοίτησε το 2013 από το πανεπιστήμιο της Στουττγάρδης (τμήμα Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας). Ασχολείται κυρίως με σχεδιασμό εφαρμογής σε νεόδμητα εταιρικά κτίρια, κατά καιρούς και με διαγωνισμούς / μελέτες σκοπιμότητας.
Έχει αναλάβει το team leading και την διαχείριση προγραμματισμού στα πιο πρόσφατα και τρέχοντα έργα. Ασχολείται παράλληλα με την εφαρμογή νέων τρόπων έξυπνου 3D σχεδιασμού και την εισαγωγή τους στα υπόλοιπα μελετητικά teams.

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc in Occupational & Organizational Psychology, University of Surrey – Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάζεται ως Senior Consultant σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία ICAP. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχες θέσεις στις συμβουλευτικές εταιρείες HayGroup και SHLHellas. Αθήνα

H Χάιδω είναι ανώτερο στέλεχος του ιδιωτικού τομέα με επαγγελματική εμπειρία πλέον των 20 ετών στους τομείς Marketing και Επικοινωνίας. Σήμερα εργάζεται στη Vodafone Ελλάδας ως Διευθύντρια Επικοινωνίας, Μέσων, Χορηγιών και Έρευνας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει αναλάβει τη διαχείριση, ανάπτυξη και επικοινωνία μεγάλης ποικιλίας ελληνικών και διεθνών μαρκών.

 

Αθήνα

Nina is the CEO & Co-Founder of @innk worldwide. Her key to be a successful business woman is communication. Since her very first years in consulting, she got taught that the right communication can and will make the difference. Besides she is a very open minded person, trying to engage with positivity and experienced knowledge. In her very early years, when she turned 21, she got promoted to the Head of Sales Department, in a German successful running Company. 

Η Κωνσταντίνα είναι μια 23χρονη φιλόδοξη και στοχοπροσηλωμένη γυναίκα. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στην Κοινωνική Πολιτική με υποτροφία και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές. Τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο εργάζεται στον Δημόσιο Τομέα στο κομμάτι των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Παρόλα αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν και διαθέτει εμπειρία στο κομμάτι της κοινωνικής έρευνας και της διοργάνωσης συνεδρίων.

Αθήνα

Η Λυδία σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στην Αγγλία για 4 χρόνια. Πήρε το πρώτο της πτυχίο από το Sussex University και το μεταπτυχιακό της από το Imperial College του Λονδίνου. Δούλεψε για κάποια χρόνια στο πλάι του πατέρα της ως μηχανικός και στη συνέχεια ανέλαβε την εταιρεία του για ένα χρόνο.

Αγγλία

Η Πηνελόπη σπούδασε Media Studies στο University of Sussex και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημοσίες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο. Την κέρδισε – μόνο για τα 15 πρώτα χρόνια της καριέρας της – ο χώρος της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Πλέον, ως Certified Personal and Εxecutive Coach υποστηρίζει τους ανθρώπους – επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στις γυναίκες και στους εφήβους – να σχεδιάζουν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή θέτοντας και πετυχαίνοντας στόχους που έχουν νόημα και αξία για τους ίδιους. Παράλληλα, ως co-founder του Women on Top, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του οργανισμού, καθώς και του δικτύου Mentorkids.

Αθήνα

Dr. Constantina Theofanopoulou has a PhD in Neuroscience (University of Barcelona, University of Duke, Rockefeller University) and is currently a Post-Doctoral researcher at the University of Rockefeller (New York, USA). Her research encompasses several areas from neuroscience to genomics. She is particularly interested in the neurobiology of language, in human anthropology and evolution, as well as in comparative genomics. She is currently a member of the Vertebrate Genomes Project that aims to sequence at high quality all 70.000 extant vertebrate species’ genomes and restore biodiversity. Since the COVID-19 outbreak, she has been involved in several projects related to treatment, evolutionary understanding, and human response to Sars-CoV-2. She is a strong advocate for supporting women and other underrepresented minorities in STEM, and currently serves as a mentor in the New York Academy of Sciences. She has received important scientific awards, as well as awards for her skills in science communication. In her free time, she enjoys writing poetry and practicing flamenco dance.

www.theofanopoulou.wixsite.com/constantina

New York

H Σίσσυ είναι Mass Retail Channel Shopper Leader για την Νοτιοανατολική Ευρώπη στην 3Μ για το brand Scotch-Brite. Έχει εργαστεί ως Marketing Manager σε γνωστές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες για δημοφιλή brands, Κάθε χρόνο είναι keynote speaker σε συνέδρια στελεχών marketing. Παράλληλα, ασχολείται με την κειμενογραφία διαφημίσεων σε συνεργασία με διαφημιστικές εταιρείες. Είναι συγγραφέας στις εκδόσεις Λιβάνη, έχοντας συνολικά εκδώσει 5 λογοτεχνικά βιβλία, (το «Κέντημα του Όρκου» & «Γυναίκες Θάλασσες»). Άρθρα της για το marketing και τη διοίκηση επιχειρήσεων έχουν δημοσιευτεί σε κλαδικό περιοδικό. 

Αθήνα

Η Τζίνα δραστηριοποιείται ως Certified Senior Virtual Office Support Manager (Your Distance Assistance) από το 2014, παρέχοντας υπηρεσίες εξ’αποστάσεως Διαχείρισης, Επικοινωνίας και Διοικητικής Υποστήριξης σε Ελεύθερους Επαγγελματίες, Business & Life Coaches, Εκπαιδευτές Ενηλίκων – Εισηγητές, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας τους, καθώς και την ανάδειξη του εταιρικού τους προφίλ.

Αθήνα

Matina is a Data Scientist at Facebook Ireland, leading the build-out of innovative analytical and strategic initiatives in order to scale ad auction insights and recommendations to clients globally. Prior to Facebook, she worked at IBM Ireland as Data Science Leader for Europe, Accenture Greece, Microsoft Norway, and Ecole Polytechnique in France, leading data science and business insights projects. Ph.D. in Machine Learning for Online Advertising. She is truly passionate for empowering women – Lean In Greece Women in Tech (Global) Circle Leader.

Ireland

Η Αγγελική είναι η ιδρύτρια του Pastry Sinners, μιας πρότυπης για τα ελληνικά δεδομένα patisserie, όπου όλα τα γλυκά παρασκευάζονται με αγνές πρώτες ύλες εξολοκλήρου από το μηδέν. Όταν δεν δουλεύει ατελείωτες ώρες στο εργαστήριο της παρασκευάζοντας η ίδια τα γλυκά και δοκιμάζοντας ξανά κ ξανά τις επόμενες δημιουργίες του Pastry Sinners, ασχολείται με τη στρατηγική και το marketing του σχεδιάζοντας προσεκτικά τα επόμενα του βήματα, καθώς το θεωρει αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας μιας επιχείρησης. 

Χίος

Η Σοφία είναι επιχειρηματίαςμαμά και Certified NLP (Neuro-Linguistic-Programming) Trainer & Coach. Κατέχει BA στην Κοινωνιολογία από το DEREE College και  MSc στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο της LYON II στη Γαλλία. Διαθέτει παραπάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο αυτό, έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού σε ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς όπως η SC JOHNSON, η NN, και η Interamerican και σήμερα διευθύνει μια επιτυχημένη εταιρία συμβουλευτικής στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Αθήνα

Η Χρηστίνα εργάστηκε για 40 χρόνια στην Korn Ferry ως σύμβουλος σε διάφορους τομείς όπως: Executive Coaching για διευθυντικά στελέχη, σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης ηγεσίας και coaching για μεσαία και ανώτερα στελέχη. Επίσης, διαθέτει σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό συστημάτων διοίκησης της απόδοσης, προγραμματισμού διάδοχης και διοίκησης ταλέντου.

Αθήνα

Η Στέλλα ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της και εμπνέεται από τους ανθρώπους και τα επαγγελματικά τους ταξίδια. Εργάζεται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού σε κομμάτια που δίνουν έμφαση στο Human-Centered Design με σκοπό τη Μάθηση και την ανάπτυξη Δεξιοτήτων, τη Διαχείριση της Αλλαγής και την Επαγγελματική Ανάπτυξη. Ξεκίνησε σα Μηχανικός του Πολυτεχνείου, συνέχισε με Master στα Πληροφοριακά Συστήματα, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι Executive Coach (Impact), Senior Faculty Member στο Josh Bersin Academy, πιστοποιημένη Project Manager (PMP), Change Management Practitioner (APMG), Agile HR Professional (ICAgile) και Lean Six Sigma Green Belt (IASSC).

Αθήνα

Η Χριστίνα έχει πτυχίο στη Θεολογία, είναι certified life coach από το ΕΚΠΑ, certified career & relationship coach από το ΙΑP college και διαθέτει πιστοποίηση στη συμβουλευτική από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και πιστοποίηση ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με την ψυχολογία, την επαγγελματική εξέλιξη και το coaching.

Θεσσαλονίκη

Η Άντα εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως Account Manager σε Digital Marketing Agencies και έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ιδιαίτερων πελατών στο χώρο της τεχνολογίας, φαρμακευτικών, αυτοκινητοβιομηχανίας, retail & πολιτικής. Συμβουλεύει επιχειρήσεις στο πώς μπορούν να διαχειριστούν ολιστικά την ψηφιακή τους παρουσία έτσι ώστε να πετύχουν ανάπτυξη και αύξηση των πωλήσεων. Εξειδικεύεται στο management, το team leadership & το Digital Marketing.

Αγρίνιο

A Marketing & Business Development expert, with a career that spans more than fifteen years in positions in Greece and abroad, passionate about taking companies to their next step of evolution. Founder and Managing Director of Red Thread, a company with a vision to provide strategic and innovative solutions to Corporate Marketing & Promotion and create synergies between organizations who share the same principles.

Αθήνα

Η Εύη Καλλίνη είναι δημοσιογράφος και στέλεχος στον τομέα ΜΜΕ & Επικοινωνίας, με 21 χρόνια εμπειρίας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή, στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας, στα Ιωάννινα και έχει πιστοποίηση στο Digital Marketing από το Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Θεσσαλονίκη  

Η Γεωργία Καλλιντέρη είναι Κοινωνική Λειτουργός – Ψυχοδραματίστρια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του νυν Μεσογειακού Πανεπιστημίου και πρώην Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης. Εκπαιδεύτηκε στο Κλασσικό Ψυχόδραμα του J. L. Moreno, στο ΨΥΚΑΠ (Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας, www.psychodrama.gr), μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Οργανισμων Εκπαίδευσης στο Ψυχόδραμα (FEPTO), που εδρεύει στην Αθήνα.  

Αθήνα

Η Ιωάννα εργάζεται από το 2005 ως δικηγόρος. Έχει εργαστεί τόσο σε δικηγορικά γραφεία όσο και σε πολυεθνικές εταιρείες. Τον τελευταίο ένα χρόνο κατέχει τη θέση του Legal Principal στην φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen, ενώ τα προηγούμενα 4 χρόνια ήταν στη Νομική Υπηρεσία της Deloitte Ελλάδος και κατείχε τον τίτλο της Deputy Anti Corruption Champion της ίδιας εταιρείας. Κατοικεί στην Αθήνα και είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού. 
Αθήνα

Η Δήμητρα είναι αρχιτέκτονας με εξειδίκευση στο φωτισμό, απόφοιτη του ΕΜΠ και κάτοχος του MSc Light & Lighting από το University College of London. Κατά τη διάρκεια της 17ετής καριέρας της έχει συμμετάσχει και ολοκληρώσει το σχεδιασμό φωτισμού σε έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Σαν εργαζόμενη σε εμπορικές εταιρίες φωτισμού έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε θέματα μελέτης και προώθησης προϊόντων φωτισμού.

Αθήνα

Με περισσότερα από 6 χρόνια εμπειρία στη σχεδίαση υπηρεσιών και διαχείριση
έργων, η Ιουλιέττα εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση εργαστηρίων για επίλυση προβλημάτων, συμμετοχικό σχεδιασμό και δημιουργική σκέψη, αλλά και στην ανάπτυξη ψηφιακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών δια βίου μάθησης.

Αγγλία

Vasiliki’s aim is to empower the most valuable asset of the human capital intensive organizations to have a long lasting business impact; leveraging a diverse background from multiple industries and a track record of transformation challenges, operational HR initiatives, organizational agility projects, creation of employee ownership culture, CSR establishment and initiator /facilitator for tech – driven solutions. 

Athens

Η Ελεάννα είναι απόφοιτη του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, και Σχεδιασμού Αντικειμένων της σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του μεταπτυχιακού τμήματος Αρχιτεκτονικού και Καλλιτεχνικού φωτισμού και πολυμέσων. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο εδώ και 13 χρόνια και η εμπειρία της προέρχεται τόσο από την κατασκευή και την εκπόνηση σε διάφορα έργα αλλά και από την αρχική μελέτη και σχεδιασμό τους στα οικοδομικά την επίπλωση και τον φωτορεαλισμό τους.

 

Αθήνα

Niovi is an experienced multi skilled professional with a solid and versatile track record in Events Business including innovative concepts and turn key project management, licensing rights and budget negotiation in corporate, marketing, retail and public events.

Athens

Η Ειρήνη είναι Experimental Cognitive Psychologist, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Deree - The American College of Greece, και Freelance Business Analyst, με background στη φαρμακευτική βιομηχανία (Marketing, Market Research, Business Analytics, Sales), την έρευνα αγοράς (FMCG, Personal Care / Cosmetics, Retail, Telecoms, Food & Beverage, Mass Media), την κοινωνική έρευνα, το web design, τα computer graphics και το video editing. Αθήνα

Η Μαρία σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά από ένα μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Watford στην Αγγλία, ένα μεταπτυχιακό στη Διερμηνεία Συνεδρίων και ένα άλλο στη μετάφραση από το Πανεπιστήμιο της Mons στο Βέλγιο, εργάστηκε ως διερμηνέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι το Νοέμβριο του 1998. Tο 1999 εξαιτίας προσωπικών αναζητήσεων βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά στην εξειδικευμένη κινησιολογία ως πελάτισσα. Ένα χρόνο αργότερα, η ζωή της είχε αλλάξει τόσο πολύ, τόσο εύκολα και ανώδυνα, τόσο γρήγορα, που αναρωτήθηκε τι έκανε η κινησιολόγος για να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Έτσι, από περιέργεια και λόγω των αλλαγών που παρατήρησε στη ζωή της, ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της εξειδικευμένης κινησιολογίας. Αθήνα  
Η Εύα έχει σπουδάσει Ψυχολογία και έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Kingston University στην Αγγλία. Απο την επιστροφή της στην Ελλάδα και μετά εργάζεται σε τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, με εξείδικευση στη στελέχωση θέσεων εργασίας.
Αθήνα  

Η Αναστασία είναι κάτοχος BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και MSc στη Διοίκηση & Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού από το πανεπιστήμιο του Leicester.
Επι σειρά ετών (20+) , έχει εργαστεί σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες (Nestle, Korres, Inditex, DHL, κα), σε τμήματα Marketing (14+), Bus.Development, Retail, κα.

Αθήνα

Η Στέλλα είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει τελειώσει το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης και έχει παρακολουθήσει για πολλά χρόνια μαθήματα μουσικής στο "Ωδείο Φίλιππος Νάκας". Γνωρίζει αγγλικά, ρωσικά και βουλγαρικά. Ασχολείται με τη συγγραφή, τη ζωγραφική, και τη στιχουργική. Το πρώτο βιβλίο της "Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια", κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2009, από τις εκδόσεις Πολύτροπον. Τον Νοέμβρη του 2010 οι εκδόσεις Περίπλους προχωρούν σε μια avant-garde έκδοση, το "Ένα ξωτικό στον κήπο της ουτοπίας", όπου η Στέλλα γράφει την ποίηση και ο πατέρας της την πρόζα, σε ένα παιχνίδι δυο γενεών για την αναζήτηση της Ουτοπίας. Το καλοκαίρι του 2012 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πολύτροπον το βιβλίο της με τίτλο "Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη", το οποίο εξαντλήθηκε και τώρα κυκλοφορεί σε 2η έκδοση. Ακολούθησε, το καλοκαίρι του 2013, η έκδοση του νέου της βιβλίου, και πάλι από τις εκδόσεις Πολύτροπον, με τίτλο "Ένα μπακούρι στην Αθήνα".  Αθήνα

Η Αγγελική είναι απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, με PhD στα Γραφικά Υπολογιστών. Έχει εργαστεί για πάνω από δύο δεκαετίες στο χώρο της Πληροφορικής, ξεκινώντας από τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χώρο, περνώντας σε start-up και βρίσκοντας τα τελευταία χρόνια τη θέση της σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

Αθήνα

Η Ελένη σπούδασε Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ και μετά την μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα της στα ΜΜΕ, αποφάσισε να στραφεί προς την επιστήμη της ανθρώπινης ανάπτυξης, αποκτώντας πιστοποίηση στο Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και πιστοποιητικό επιμόρφωσης στη «Διαπαιδαγώγηση στη Βρεφική και Παιδική Ηλικία» και στη «Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων».

Αθήνα

Η Καραντώνη Κατερίνα είναι marketing manager στο www.ofarmakopoiosmou.gr. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ψυχολογία και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική και οργανωσιακή ψυχολογία. Στο παρελθόν εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων και Marketing φαρμακευτικών εταιρείων. Επίσης υπήρξε υπεύθυνη Marketing στο Πανελλήνιο Συνεταιρισμό των Φαρμακοποιών.

www.ofarmakopoiosmou.gr

Αθήνα

Η Δήμητρα είναι μια έμπειρη επαγγελματίας στον κλάδο του εμπορίου με γνώσεις σε διάφορους τομείς όπως τα οικονομικά,το HR και ο ποιοτικός έλεγχος. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, έκανε Μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και απέκτησε Professional Certificate στο Human Resources Management and Organization Analysis.

Βόλος

Η Γεωργία μετρά ήδη 16 χρόνια επαγγελματικής πορείας στη Στρατηγική Ηγεσία στους τομείς των Corporate Affairs & Communications, του Human Resources και του Retail Management. Από τον Ιούνιο του 2020 έχει αναλάβει καθήκοντα Corporate Affairs and Communications Director στην JTI.

Αθήνα

H Μάρθα είναι Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας με έμφαση στην παιδική λογοτεχνία στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κατέχει Bachelor of Arts από το Connecticut College των ΗΠΑ, Master of Science από το Southern Connecticut State University, Πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ιωάννινα

Η Νάντια είναι οικονομολόγος (απόφοιτη ΑΣΟΕΕ) με MSc.στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες (ΑΣΟΕΕ). Έχει πολυετή εμπειρία με ειδίκευση στη συμβουλευτικη, mentoring, coaching και training μικρομεσαίων επιχειρήσεων (σε τομείς όπως social, τουρισμός, αγροδιατροφικος, creative) σε θέματα επιχειρηματικότητας,business plannning, social innovation και Μάρκετινγκ.

Αθήνα

Η Αγγελική Καρύδη είναι Consultant στον τομέα Climate Change and Sustainability Services της EY (Ernst& Young) και έχει εμπειρία σε συμβουλευτικά έργα βιώσιμης ανάπτυξης, σε έργα διασφάλισης, περιβαλλοντικής διαχείρισης, προώθησης της Κυκλικής Οικονομίας και των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και Περιβαλλοντολόγος με Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ενέργειας & Προστασία Περιβάλλοντος, με ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα περιβάλλοντος και αρχιτεκτονικής.

Αθήνα

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και μεταφράστρια. Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στην Ελλάδα και Media Studies στο University of East London. Έχει 14 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και είναι διαθέσιμη για να προσφέρει mentoring στο πεδίο του blogging της ιντερνετικής γραφής, των γυναικείων περιοδικών, της αλλαγής καριέρας, του συνδυασμού της μητρότητας με την επαγγελματική ζωή.

Αθήνα

Η Μάγδα είναι Εταιρική Σύμβουλος και διευθύντρια διεθνών εταιρικών σχέσεων , με  20+ χρόνια διαπολιτισμικής εμπειρίας με πολυεθνικές ομάδες στον ιδιωτικό, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τα ευρωπαϊκά έργα προς τρίτες χώρες.

Αθήνα-Κρήτη

Η Αθανασία έχει σπουδάσει οικονομικά με εξειδίκευση στην χρηματοοικονομική διοίκηση. Τα τελευταία 15 έτη εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο σε διοικητικές θέσεις. Κύριο αντικείμενο ενασχόλησής της είναι ο συντονισμός, η εστιασμένη καθοδήγηση καθώς και η εκπαίδευση των τραπεζικών στελεχών στα διαφορά αντικείμενα ευθύνης.

Αθήνα

Η Τίνα είναι έμπειρη εμπαγγελματίας στον χώρο του HR Management & Recruitment με πολυετή εργασία σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς σε όλα τα functions του HR, σε διάφορα industries, όπως IT & Telecoms, Consulting, Retail, Food. Κάποια στοιχεία που την χαρακτηρίζουν: υψηλές φιλοδοξίες, πάθος και αγάπη για τον χώρο του HR, εστίαση στην επίτευξη των στόχων ανεξαρτήτως τυχόν προβλημάτων και εμποδίων, οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, problem-solver, επιθυμία για διαρκή μάθηση και απόκτηση νέων δεξιοτήτων, της αρέσει να είναι πάντα παραγωγική σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος.

Αθήνα

Η πολυετής επαγγελματική καριέρα της Ελίνας ξεκίνησε στον κλάδο του Τουρισμού αλλά σύντομα την κέρδισε ο κόσμος της αεροπορικής βιομηχανίας, στον οποίο είχε το προνόμιο να διανύσει μια μακριά συναρπαστική πορεία πλέον των 25ετών, ως στέλεχος στον εμπορικό τομέα πολυεθνικού γκρούπ αεροπορικών εταιρειών, με εξειδίκευση στις πωλήσεις.

Αθήνα

Metaxia is passionate about helping people and organizations grow and evolve into what they thought was not even possible. She specializes in strategic planning, stakeholder management, program development, and strategic communications consulting. Her work experience includes fast-paced communications agency work, strategic corporate roles, community work and editorial assignments for well-respected titles in Greece and Australia. Μελβούρνη, Αυστραλία

Η Νιόβη Κλαυδιανού, PhD, εκπαιδεύτηκε ως κλινική ψυχολόγος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Σύγχρονo Ωδείο Θεσσαλονίκης.
Ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Όπερα στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και Διδακτορικό πάνω στις Τεχνικές Φωνητικής Παράστασης, ερευνώντας και παρουσιάζοντας φωνητικά έργα από 25 συνθέτες σε έντεκα διαφορετικές γλώσσες με θέμα τα Παιδιά.

Αθήνα

Through a number of varied professional roles in Telcom and Education industries, Chrisa has developed and refined her expertise in both ecommerce and digital marketing landscape. Currently working as an Associate Brand Manager at PeopleCert Education, the training arm of the global leader in Business & IT certifications, PeopleCert.

Athens

Γεννημένη στην αγαπημένη της πόλη, την Αθήνα, έναν Απρίλη, αιώνες πριν, η Ιλιάδα σπούδασε social media marketing – management, διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις. Δούλεψε σε πολλές εταιρείες στις πωλήσεις, στο κομμάτι του marketing και της επικοινωνίας, και τώρα μαζί με την ομάδα της δημιούργησε την πλατφόρμα www.living-postcards.com, ένα site που προσπαθεί να προωθήσει στο εξωτερικό όλα τα όμορφα πράγματα της Ελλάδας εν καιρώ κρίσης.

Η Ξένη εργάζεται ως Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Τransformational Coach ατομικά και ομαδικά τα τελευταία 7 χρόνια σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία. Απόφοιτη της Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πιστοποιήθηκε σε ποίκιλα μετεκπαιδευτικά προγράμματα όπως Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία, Κλινική Ύπνωση & Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, Συστημικό Ψυχόδραμμα, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμο (NLP), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Θεραπεία Σχημάτων, Emotional Freedom Technique (EFT), τεχνικές mindfulness (Reiki Master Teacher) και ενσυνειδητής κίνησης (Yoga&Pilates teacher training).

Αθήνα - Λονδίνο

Xanthi is a senior marketing professional with experience in retail & services sectors, transformation projects and marketing operations. She has proven leadership & strategy skills that create business results and growth. Recently she has been involved in digitisation project as an enabler. Her focus as a mentor would be to empower young female professionals in order to believe in themselves and their capabilities and to develop all the necessary soft skills that will help establish them in demanding professional environments. 

Η Δήμητρα σπούδασε στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κι είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Από την αρχή της καριέρας της ήξερε ότι θέλει να δουλέψει σε εταιρίες τροφίμων κι έτσι για 13.5 χρόνια βρισκόταν στη Nestlé αναλαμβάνοντας θέσεις αυξημένης ευθύνης στον τομέα του Marketing.

Αθήνα

Η Δήμητρα είναι απόφοιτη Διοίκησης και Οικονομίας με κατεύθυνση τη Λογιστική. Έχει εξειδίκευση σε θέματα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, επιλογής προσωπικού καθώς και σε διαχείριση εργασιακών κρίσεων. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Ξεκίνησε την καριερα της σαν υπεύθυνη Μισθοδοσίας σε εμπορική εταιρία.

Αθήνα

Από το 2013 η Μάγκυ Κοντού είναι συνιδρύτρια και Lead Product & UI/UX Designer της εταιρίας SimpleApps. Στην καθημερινότητά της είναι υπεύθυνη για το δημιουργικό/σχεδιαστικό αποτέλεσμα (UI/UX Design) των υπηρεσιών της εταιρείας (Creative, Mobile Apps, Web), καθώς επίσης και για την ανάλυση/σχεδιασμό νέων tech προϊόντων/υπηρεσιών (Product Design).

Η Φλώρα εργάζεται σαν Σύμβουλος Στρατηγικής και Επιχειρησιακός Αναλυτής σε κορυφαία διεθνή Εταιρεία στο Λουξεμβούργο, όπου ζει κι εργάζεται κατά τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έχει λάβει πιστοποίηση στον τομέα της Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας (Lean Six Sigma Green Belt). Κατά το παρελθόν εργάστηκε ως Αναλυτής Δεδομένων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε γνωστή Big4 εταιρεία , ως Σύμβουλος Καινοτομίας σε Ολλανδική Εταιρεία Συμβούλων και ως Καλλιτεχνικός Επιμελητής σε Εταιρεία Διοργάνωσης Καλλιτεχνικών Δράσεων. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την άθληση, τη ζωγραφική, τη μόδα, την εκμάθηση ξένων γλωσσών και τα ταξίδια. Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring στο πεδίο αλλαγής καριέρας κι εργασίας σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον, σε φοιτήτριες STEM και νέες εργαζόμενες.

Λουξεμβούργο

Christina is a professional with many years of experience in Big 4 Companies. She is currently working in the Transactions advisory team of PwC and specializes in the provision of Financial Due Diligence services (buy and sell-side) to private equities and corporate clients all around the world. In the past, Christina was working in another Big 4 Company in the auditing sector. Her professional experience in Big 4 Companies offered her the best platform to know different industries and deal with different people. Christina is also an ACCA member and advocate.
She is also a runner and an advocate of the MDA Finish Liners effort, helping people with disabilities run the Athens Marathons.

Athens

Η Βαλεντίνα Κόρδη έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της Διοίκησης, με ειδίκευση στην οργάνωση γραφείου, εξεύρεση και επιλογή προσωπικού, καθώς και στην εκπαίδευση των εργαζομένων στις εταιρικές διαδικασίες και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Βόλος

Απόφοιτος της School of Oriental and African Studies του πανεπιστημίου του Λονδίνου με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης & Ανθρωπολογία. Η επαγγελματική εμπειρία της είναι πολύπλευρη. Έχει δουλέψει σε εκδόσεις, σε παραγωγή, ως μεταφράστρια, ως επιμελήτρια εκθέσεων (1999-2011), είχε γκαλερί στην Αθήνα (2004-2009), έχει συνεργαστεί με το Athens Photo Festival (2007-2019), συν-ιδρύτρια της The Crafts Factory (2010-2013), μία αγορά χειροτεχνίας με φυσική και διαδικτυακή παρουσία. Έχει ζήσει σε πολλές χώρες, κατέληξε στην Αίγινα το 2012, όπου μαζί με το σύντροφό της Γιάννη Ζαγοριανάκο, χημικός-ζωγράφος-χειροτέχνης, δημιούργησε την The Cool Projects, μία επιχείρηση που σχεδιάζει και παράγει φυσικά, χειροποίητα σαπούνια και αντικείμενα για το μπάνιο και το σπίτι. Στο νησί ανακάλυψε την τέχνη της κεραμικής, με την οποία ασχολείται όλο και περισσότερο.
https://thecoolprojects.com/
Aίγινα

Anna is an IT Service Manager with more than 10 years’ working experience in IT Service Management. Skilled in business strategy, data analytics and service management. With a technical background on software development and data analysis and a passion for continual service improvement. Experienced in working with multiple cross-functional development teams and monitoring success of features with KPIs. Anna has lived and worked in three different countries (Greece, UK, Luxembourg) and has travelled to 20 countries so far.

Luxembourg

Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και συνέχισε τις σπουδές τις ΗΠΑ, όπου πήρε μεταπτυχιακό (ΜΑ) και διδακτορικό τίτλο (PhD) στην Κλασική Αρχαιολογία από το Bryn Mawr College. Στην πρώτη της καριέρα, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της πολιτιστικής διαχείρισης (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Μέγαρο Μουσικής), έκανε επιστημονική έρευνα και δίδαξε στο πανεπιστήμιο. Στη δεύτερη καριέρα -επιλογή συνειδητή- στράφηκε στην επικοινωνία. Επέστρεψε στα θρανία, σε άλλο κλάδο, και απέκτησε ΜΒΑ από το Leicester University της Μεγάλης Βρετανίας. Ίδρυσε μια boutique εταιρία επικοινωνίας με αντικείμενο την κειμενογράφηση και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συνεργάστηκε με πολυεθνικές εταιρίες, μικρές επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, καθώς και εκπροσώπους της πολιτικής, της τέχνης και της επιστήμης. Δίδαξε σεμινάρια copywriting και storytelling τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας. Και, όταν ο χώρος της επικοινωνίας και η επιχείρησή της δυσκολεύτηκαν σημαντικά, έκανε άλλη μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή.

Αθήνα

Η Ελένη σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ και παράλληλα πήρε πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing. Ξεκίνησε να εργάζεται ως στέλεχος Marketing και έκανε MBA στο ALBA. Δούλεψε 20 χρόνια σε εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, ανάμεσα σε αυτές και στις εταιρίες Μπουτάρη, Μινέρβα, Μέλισσα, στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004. Ως Marketing Manager στα βρεφικά προϊόντα Chicco, «έπεσε» πάνω στο NLP και … αποφάσισε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση και να ψάξει για τη δική της αλήθεια. Σήμερα, μέσα από μία προσωπική διαδρομή εξέλιξης, ακολουθεί το όνειρό της και εργάζεται ως NLP Master Coach, βοηθώντας τους άλλους να κατανοήσουν τι πραγματικά θέλουν, να βάλουν στόχους και να τους πετύχουν, να ισορροπήσουν στους διάφορους ρόλους της ζωής τους (γυναίκα, μαμά, επαγγελματίας, σύντροφος, φίλη, …), να βρουν την δικιά τους αλήθεια και να τη ζήσουν!

Αθήνα

Olivia is an Education Specialist for design and technology based activities, for kids and adults. She has a 12 year experience in the education sector as a senior lecturer (architecture, design), consultant, curriculum designer, coordinator, manager and head of department in university. She is passionate about creative projects encouraging critical thinking, interdisciplinarity. co-creation and empathy and she is dvocating the SDGs by generating creative sessions for meaningful making, value-driven activities that promote sustainability, inclusion, well being and team-building. She has been a digital nomad for 3-4 years after leaving her permanent university position, and has since changed her way of thinking, living and working.

Η Τίνα σπούδασε στη Γερμανια μετάφραση/διερμηνεία και δημοσιογραφία. Στη συνέχεια δούλεψε στην Ελλάδα, στην τηλεόραση και σε περιοδικά όπως το Έψιλον της Κυριακάκτικης Ελευθεροτυπίας, το Cosmopolitan κ.ά. Πλέον αρθρογραφεί στο yougogirl.gr και σε άλλα ελληνικά sites.
Αθήνα

Η Εριέττα αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με BSc in Business Administration και κατέχει MBA από το University of IndianapolisΞεκίνησε στο τομέα πωλήσεων και marketing και αναδείχθηκε σε θέσεις Product / Brand / Marketing Manager μέχρι και σήμερα.
Διαθέτει  20 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες με έμφαση στην δημιουργία στρατηγικής και 
εδραίωση προϊόντων στην ελληνική αγορά. 

Αθήνα

Natasa is Director in EY Consulting Services based in Central & South-East Europe. She holds a M.Sc. in Engineering (Operations) Management as well as a diploma in Electrical and Computer Engineering. She has more than 17 years of experience in providing consulting services at cross-sectoral level such as Consumer & Agricultural products, Government & Public Sector, Transport, Operational Restructuring & leading complex transformational projects.

Αθήνα

Η Ίρις σπούδασε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Δούλεψε για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και το Βέλγιο σαν αρχιτέκτονας, εώς ότου το 2013 μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία. Από τότε δούλεψε σαν Senior Architect και Head of Studio σε γραφεία με εξειδίκευση σε residential architecture. Τον Οκτώβριο του 2020 συνίδρυσε τους aThink Architects, ένα δυναμικό αρχιτεκτονικό στούντιο το οποίο δημιουργεί ευφάνταστους χώρους που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική με την κομψότητα.

Λονδίνο

Η Δήμητρα Κουντουριώτη, Γενική Διευθύντρια στην οργάνωση Ithaca, έχει σπουδάσει στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ έχει λάβει εκπαιδεύσεις για τον χώρο των ευάλωτων ομάδων, με εστίαση στη χρήση ψυχοδραστικών ουσιών και την πρόληψη. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του retail management σε διευθυντικές θέσεις, εργάζεται στην Ithaca τα τελευταία 5 χρόνια. Ξεκινώντας από τη θέση της Operations Manager το 2017, σήμερα ηγείται της οργάνωσης και της ομάδας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η Αγγελική είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης και Συντονίστρια Ομάδων Αυτογνωσίας. Με σπουδές στην Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική Προσωπικών Δεξιοτήτων , ασχολείται με ομάδες αυτογνωσίας, με σκοπό να οδηγεί τα μέλη των ομάδων της, σε μια εσωτερική συνειδητοποίηση του αληθινού εαυτού τους, σε ψυχική ισορροπία, αλλά και στην ανάδειξη όλων των ταλέντων και κλίσεων που έχουν ως προσωπικότητες. Μέγιστος και πρωταρχικός στόχος της είναι τα άτομα με τα οποία δουλεύει να γίνουν μαχητές της ζωής και να επιτυγχάνουν τις φιλοδοξίες τους και τους στόχους τους. Το μότο της: «Δεν έχει σημασία προς τα που φυσά ο άνεμος, σημασία έχει το πώς θα σηκώσω τα πανιά μου».

Αθήνα

Working as a self-employed midwife for over five years, Dimitra has made it her goal to empower and support women on their unique journey of pregnancy and giving birth. After graduating from the University of Applied Health Sciences in Bochum, Germany she gained experience in her occupation, accompanying numerous mothers-to-be during pregnancy, birth and postpartum. Early on she decided to specialize in homebirths, which provide a protected, personal and peaceful environment for both the mother and the newborn child.

Αθήνα

Η Φένια εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες στο τμήμα Μάρκετινγκ και από το 2020 ασκεί και την νέα της ιδιότητα ως Personal Development and Executive Coach. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στο Marketing Management στην Αγγλία και στην συνέχεια εργάστηκε ως Event Manager, Product Manager, Trade Marketing Manager &  Marketing Manager. Από το 2019 ανέλαβε την Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Miele Hellas και ασχολείται με την στρατηγική και την επικοινωνία σε όλες τις πτυχές του Marketing.

Αθήνα

Η Κατερίνα είναι εκπαιδευτικός και υπηρέτησε πολλά χρόνια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε παιδαγωγικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία και κατόπιν στη Σχολή Νηπιαγωγών. Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε στα παιδαγωγικά στην Αθήνα. Πήρε πτυχίο ψυχολογίας από Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ως δασκάλα και στη συνέχεια ως Διευθύντρια μεγάλης σχολικής μονάδας της Αθήνας για πολλά χρόνια.

Αθήνα

Η Ντανιέλα ξεκίνησε σπουδάζονας Χρηματοοικονομικά και Λογιστική. Χρειάστηκε τρεισημιση περιπου χρόνια για να σιγουρευτεί οτι αυτό το πτυχίο και γενικά ο χώρος των οικονομικών δεν την κάνει χαρούμενη. Ευτυχώς ήταν αναγκασμένη να δουλέυει για να καλύψει τις σπουδές της και μέσα από αυτήν την εμπειρία κατάλαβε ότι η επικοινωνια με τους ανθρώπους και η καλλιτεχνική της οπτική, υποβοηθούμενη από τις παράλληλες σπουδές της στο πιάνο ήταν ο δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσει. Ο δρόμος που δεν θα την κούραζε και δεν θα την απογοήτευε τόσο γρήγορα, γιατί ήταν καλά μέσα σε αυτό. Τώρα έμενε να βρει πού θα διοχετεύσει την ενέργεια και την δημιουργικότητά της.

Αθήνα

Dorothy Snot

Με σπουδές στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών, η Λίνα αφιέρωσε 18 χρόνια στο Marketing, τις Πωλήσεις και την Επικοινωνία σε πολυεθνικούς, αλλά και καθαρά ελληνικούς οργανισμούς, ενόσω άρχισε να εμβαθύνει στο Design Thinking και το Service Design.
Oπαδός της δια βίου μάθησης, τα τελευταία 9 χρόνια συν-δημιουργεί το Strategic Design Lab ως μέρος του AD&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Παράλληλα, συμμετέχει με ομιλίες της σε ανώτατες σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε επαγγελματικά συνέδρια, αλλά και mentoring events.

Αθήνα

Η Μαρί δουλεύει τα τελευταία 7 χρόνια στο Λουξεμβούργο σε εταιρία πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Έχει σπουδάσει ξένες γλώσσες, μετάφραση και διερμηνεία και αρχικά προσελήφθην για να βοηθήσει την ομάδα της με τη σύνταξη, διόρθωση και μετάφραση κειμένων. 
Ο πρώτος της τίτλος ήταν Administrative & Sales Assistant και της ήταν πολύ δύσκολο να φανταστεί ότι θα μπορούσε να διαχειρίζεται σήμερα έργα υποδομών πληροφορικής τέτοιου μεγέθους.

Λουξεμβούργο

Παθιασμένη υπέρμαχος της δια βίου ανάπτυξης, η Έφη Κυρικάκη, είναι serial edupreneur, International NLP trainer and mentor γυναικών εκπαιδευτικών που βρίσκονται σε φάση μετάβασης. Ένα stress-related burnout ήταν το μεγαλύτερο της δώρο την περίοδο που διαχειριζόταν μητρότητα, σπουδές και καριέρα, επειδή την ώθησε να συνειδητοποιήσει τη σημασία της νοητικής ενδυνάμωσης και των δεξιοτήτων ζωής. Η Έφη είναι επιστημονική συνεργάτης των Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα του Coaching/Mentoring/Συμβουλευτικής, και επιχειρηματική σύμβουλος Θετικής Ηγεσίας. Η αποστολή της να ενδυναμώνει και να υπηρετεί, τελικά την οδήγησε να δημιουργήσει τη NeuroLearningPower®, την πρωτοποριακή μέθοδο δομημένου mentoring που υποστηρίζει ομάδες γυναικών εκπαιδευτικών να ανακαλύψουν μαζί τη νοοτροπία και τις στρατηγικές για να ενδυναμώσουν τους εαυτούς τους και τους μαθητές τους να ανθίζουν.

Αθήνα

Η Γεωργία εργάζεται από τα 20 της στον τομἐα της φωτογραφίας και του retouching. Έχει δουλέψει στην Νἐα Υὀρκη ως βοηθὀς φωτογρἀφου, ως φωτογρἀφος, σε σκοτεινὀ θἀλαμο C printer για μεγἀλες εκθἐσεις και fashion περιοδικἀ, ενώ ἐκανε retouching για ἐνα φωτογρἀφο μόδας. Στη συνέχεια δούλεψε στο Λονδίνο ως retoucher φωτογραφιών μόδας και ομορφιάς και πλέον εργάζεται ως freelancer στην Αθήνα. http://georgiakonstaretouching.tumblr.com/ Αθήνα

Μετά από πολλά χρόνια ώς ερευνήτρια, η Βαλεντίνη αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία και να προσφέρει ό,τι η έρευνα την δίδαξε, καθώς και όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα για ευεξία και μακροχρόνια υγεία. Έχει φύγει από την Ελλάδα από το 2006, έχει αλλάξει έκτοτε 4 πόλεις και 5 διαφορετικές εργασίες, για να καταλήξει και πάλι στη Βαρκελώνη και να ιδρύσει εκεί την εταιρεία της.

Η Ολυμπία αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με BSc in Business Administration (double major in Marketing Management and International Business) και συνέχισε τις σπουδές της στο Kingston University στο Λονδίνο, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο MA in Marketing. Με εργασιακή εμπειρία πάνω από 14 χρόνια, κατά κύριο λόγο σε θέσεις Product Manager, Content Manager, Customer Engagement Manager και Brand Manager στον τραπεζικό κλάδο, συμμετέχει στη δημιουργία και επικοινωνιακή προβολή καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Αθήνα

Η Αλεξάνδρα είναι Leadership Coach & Mentor και υποστηρίζει διευθυντικά στελέχη και άτομα που κατέχουν θέση ευθύνης σε εταιρείες και οργανισμούς, τα οποία επιθυμούν να φέρουν εξισορρόπηση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Πρόσφατα, δημιούργησε το High Emotional Coaching μέσα από το οποίο υποστηρίζει άνδρες και γυναίκες όλων των επιχειρηματικών και επαγγελματικών κλάδων να γίνουν Ηγέτες του Εαυτού τους.

Αθήνα

Η Αλεξία Κωτσή είναι η Συν – δημιουργός της online πλατφόρμας ομορφιάς Funkmartini (www.funkmartini.gr) , το πρώτο startup στο χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς στην Ελλάδα. Με σημαντική εμπειρία στο χώρο του creative marketing & της επικοινωνίας (Le Spot Productions) έχει διευθύνει σπουδαίες και βραβευμένες καμπάνιες για πελάτες όπως το MTV, Beefeater, Nokia, Google.

Αθήνα

Η Εύα γεννήθηκε το 1992 στην Φλώρινα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Επιστήμη των Υπολογιστών. Πριν ολοκληρώσει τις σπουδές της μετοίκησε στην Αθήνα και ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομίας ως IT Business Analyst σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται κυρίως στην Ευρώπη.

Αθήνα

Η Άννα είναι Δικηγόρος και εξειδικεύεται στο Εμπορικό- Εταιρικό Δίκαιο. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το University of Kent στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. Στα 22 χρόνια της σταδιοδρομίας της έχει συνεργασθεί με εταιρείες ελληνικές και αλλοδαπές που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, όπως η παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, η ναυτιλία, ο αθλητισμός, η εστίαση, ο τουρισμός, η βιοτεχνία μαρμάρου, με γνώμονα την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Αθήνα

Μάχιμη δικηγόρος επί 30 χρόνια, η Ιωάννα αγαπά την δικηγορία και την επίλυση των διαφορών με βιώσιμες λύσεις. Δεν είναι οπαδός της διαιώνισης των υποθέσεων στα γραφεία των δικαστηρίων, οπότε οψίμως έχει ερωτευθεί και τις εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών όπως η Διαμεσολάβησης και η Διαιτησία. 

Αθήνα

Η Αριάδνη είναι coach σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικής και επαγγελματικής επανατοποθέτησης, ενώ εργάζεται και με ομάδες πάνω σε έργα οργανωτικής ανάπτυξης και αναδιάταξης.  Έχει πάνω από 15 χρόνια επιχειρηματική εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στο κομμάτι της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες εταιρείες, η οποία την έχει εφοδιάσει με μια ξεκάθαρη κατανόηση για τους τρόπους που τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα αλληλεπιδρούν και δημιουργούν συνέργειες. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας, και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα μεταπτυχιακό τίτλο πάνω στο Executive Coaching & Organizational Development, από την Impact Premium Consulting Services.  Από το 2009 είναι ελεύθερη επαγγελματίας πάνω σε έργα Coaching, Οργανωτικής Ανάπτυξης καθώς και σε έργα Human Resources Management. Αθήνα

Η Μάνια Λάμπρου έγινε μηχανικός από οικογενειακή παράδοση, ενώ στην πραγματικότητα ήθελε να γίνει γιατρός. Μετά από σπουδές στην Ελλάδα, μια μικρή βόλτα στον κόσμο, συνολικού μήκους 30.000 χιλιομέτρων προς όλες τις κατευθύνσεις, και μερικές εκατοντάδες ώρες ως διδασκόμενη και διδάσκουσα στο επιστημονικό της αντικείμενο, έχει αποφασίσει ότι της αρέσει και το βουνό και η θάλασσα. Πιο πολύ η θάλασσα που φαίνεται από το βουνό και που για να τη δεις χρειάζεται να κοπιάσεις για να τη φτάσεις.

Αθήνα

Η Ιωάννα ξεκίνησε ως δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και συνέχισε την εργασιακή της πορεία στον τραπεζικό χώρο με 18 χρόνια εμπειρίας  σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, κατέχοντας θέσεις ευθύνης. Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και έχει κάνει σπουδές στην διόρθωση και επιμέλεια κειμένου ενώ αγαπημένη της ασχολία είναι η παραγωγή γραπτού περιεχομένου.

Θεσσαλονίκη

H Μαρίκα Λάμπρου είναι Γενική Διευθύντρια Business Imaging & Professional Print στην Intersys, Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA. Διαθέτει 27ετή εμπειρία σε ανώτατες στελεχικές θέσεις σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες (Bosch-Siemens, HP, Microsoft, SingularLogic), κυρίως στον τομέα των τεχνολογιών Πληροφορικής. Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣΕ (Ελληνική Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων) & Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης Γυναικών, του Global Board Ready Women , της Επιτροπής Women In Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΤΟΓΜΕ της ΕΕΔΕ. Επίσης είναι mentor στην Endeavor Greece και Coach στο Δίκτυο Παραγωγικότητας του ΣΕΒ. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος.

Αθήνα

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο αθλητισμός ήταν για εκείνην κάτι εντελώς φυσικό αφού από τα 8 της κιόλας χρόνια υπάρχει η άσκηση στη ζωή της. Στα 18 περνάει στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών από όπου και απόφοιτεί το 2011, έχοντας ολοκληρώσει τις ειδικότητες Αθλητικό Μάρκετινγκ και Θαλάσσιο Σκι. Από τότε μέχρι και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το personal training. Τον Μάιο του 2017 αποφασίζει να πραγματοποιήςει ένα μεγάλο της όνειρο, ιδρύοντας το IL Εxclusive Fitness by Ioanna Laoumtzi.

Αθήνα

Η Κατερινα Λαφαζανη σπούδασε Οικονομικές επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε για 7 χρόνια στον Τραπεζικό κλάδο και συγκεκριμένα στην Τράπεζα Κύπρου, σε κατάστημα ιδιωτών, όπου απασχολήθηκε στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών. Η τελευταία της θέση στην Τράπεζα ήταν στο Personal Banking, όπου εξυπηρετούσε μεγάλους καταθετικούς και επενδυτικούς πελάτες. Κατόπιν μετακόμισε στο Ντουμπάι, όπου έκανε στροφή στην καριέρα της και απασχοληθηκε στη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου. Εργάστηκε εκεί σε μια εταιρεία που έκανε trading πετρελαίου, και πιο συγκεκριμένα bunkering operations στη Fujairah, για 2 χρόνια. Πριν από 5 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ως σήμερα εργάζεται σε μια εταιρεία που κάνει trading πετρελαίου. 

Αθήνα

Η Μυρτώ είναι ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center όπου διδάσκει προγράμματα που καλλιεργούν ψυχικό σθένος, πνευματική διαύγεια, συναισθηματική νοημοσύνη, υγεία και ευεξία σε ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμούς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και το Πανεπιστήμιο Brown, εκπαιδεύτρια mindfulness για παιδιά και εφήβους και TEDx speaker, ενώ εκπαιδεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

Η Άσπα είναι μια έμπειρη επαγγελματίας στον κλάδο των start-up με γνώση σε διάφορους τομείς, όπως μάρκετινγκ, ανάλυση, operations, finance και πωλήσεις. Εργάζεται στην Νέα Υόρκη ως VP, Operations στην Softbank Group International. Κατάγεται από τα Ιωάννινα και από το 2011 σπούδασε και εργάστηκε σε πολλές χώρες του κόσμου όπως Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Γερμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και ΗΠΑ. Είναι κάτοχος πτυχίου στα Μαθηματικά και έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της πάνω στα ψηφιακά παιχνίδια για τη διδασκαλία της στατιστικής, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Ελλάδα. Eίναι επίσης κάτοχος ΜΒΑ από το Harvard Business School.

Η Αλεξάνδρα είναι επαγγελματίας στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με εμπειρία σε όλες τις περιοχές εξειδίκευσης του, και με εστίαση στη Διαχείριση Ταλέντου, την Ηγεσία και την Οργανωσιακή Κουλτούρα. Έχει εργαστεί σε μεγάλους, αλλά και μικρούς, οργανισμούς, πολυεθνικούς και ελληνικούς, κυρίως στον κλάδο της Τεχνολογίας και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Στην καριέρα της, έχει ηγηθεί ομάδων, έχει συμμετάσχει σε πολύ-πολιτισμικές ομάδες και έχωι συνεισφέρει σε σημαντικές αλλαγές (σε ατομικό, ομαδικό και οργανωσιακό επίπεδο).

Αθήνα

Η Λένα είναι Multidisciplinary Designer και απασχολείται στον ευρύτερο χώρο του Design από το 2009, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει στο χώρο της εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας το συντονισμό του Web Department στον εκπαιδευτικό φορέα SAE στην Αθήνα. Διδάσκει Visual Communication, User Centered Design και Web Design από το 2015. Δίνει επίσης πολύ μεγάλη βαρύτητα στα Soft Skills τα οποία τα θεωρεί την “ασπίδα του μέλλοντος”. Μεγάλο της πάθος είναι ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός στον οποίο εστιάζει τα τελευταία χρόνια.

Αθήνα

Maria has an entrepreneurial mindset, paired with a can-do attitude and 8 years of experience in Marketing, Business Planning, Brand building and E-commerce.
Passionate about bringing meaningful brands to life and creating value, while collaborating with like-minded entrepreneurs.
Proven ability in e-commerce project management, new product development, establishing global FMCG brands in the local market, and building offline and online brands.

Larnaca

Η Μαρία είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ αλλά απο νωρίς την κέρδισε ο χώρος των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, στον οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία 24 χρόνια. Απο το 2002 εργάζεται στην τράπεζα Eurobank σε θέσεις ευθύνης με εμπειρία σε operations, διαχείριση έργων, ανάπτυξη εργασιών και corporate innovation ενώ πριν απο αυτό ήταν Broker του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.

Αθήνα

Η Πωλίνα είναι απόφοιτη από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του μεταπτυχιακού τμήματος Shipping, Trade and Finance του Cass Business School στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα της από το Μονακό όπου εργαζόταν σαν Audit Associate στην εταιρεία Moore Stephens Monaco του ομίλου Moore Global.

 

Ολλανδία

Ersi has got a BA in Graphic Design from the University of Wales. After working 8 years in Advertising for a Publicis Group subsidiary and freelancing, she follows her passion for Art, fusing it with Graphic Design and Fashion. Through HERSE she acts as a reformist of visual art, transforming it into an element of everyday life, while revitalizing old masterpieces and fusing them with modern art movements.

Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη είναι Ψυχολόγος MSc, σύμβουλος σε θέματα διομαδικών διεργασιών, κοινωνική επιχειρηματίας – συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Τhe Healing Tree (www.healingtreecommunity.com) που σχεδιάστηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού – προνοιακού χαρακτήρα σε ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από ψυχικές νόσους και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια. Εργάζεται ως ιδιώτης Ψυχολόγος και Σύμβουλος Ομάδων σε συνεργασία με φορείς της εκπαίδευσης και της υγείας και ως συνδιοργανώτρια συναντήσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα που αφορούν σε θέματα απώλειας, πένθους (grief counseling), μετατραυματικού στρες και ψυχοπαθολογίας της καθημερινής ζωής (ένα κομμάτι αυτής της δουλειάς συνοψίζεται στην έκδοση του πρώτου της βιβλίου με τίτλο «Ζήτημα Ζωής και Θανάτου: ο φόβος του θανάτου, η διεργασία πένθους και το κυνήγι της ευτυχίας στην καθημερινή ζωή», Εκδόσεις Ίτανος).

Andriani is the Editor in Chief for 4i magazine. She is working in Publishing since 2010, her first job title was Editorial Researcher for Cambridge University Press. She has lived in Cambridge UK for 10 years, were she gained her BA(Hons), LLM and MA in Publishing in Anglia Ruskin University. She has gained experience in different departments in Publishing, such as sales, marketing, editing etc.

She can mentor women on career change and employability skills. She lives in Xanthi Greece and is the mother of 2 boys.

Αθήνα-Ξάνθη

Η Ανθή είναι επιχειρηματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων, με πανεπιστημιακές σπουδές στον Καναδά. Ξεκίνησε την καριέρα της από το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ στο Μοντρεάλ, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα, την κέρδισε ο χώρος της επικοινωνίας και του licensing. Η 10-ετή της πορεία στην εταιρεία The Walt Disney Company σε ρόλο περιφερειακής διευθύντριας, την ώθησε να δημιουργήσει την πρώτη της επιχείρηση στο χώρο του licensing, τη License2Brand. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται ώς σύμβουλος ανθρώπων και επιχειρήσεων, ενώ δημιούργησε μία νέα τουριστική επιχείρηση στην Αίγινα.

Αθήνα

Η Αθανασία είναι απόφοιτη του τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών. Μετά το πέρας των σπουδών παρακολούθησε σεμινάρια στο τομέα των εξαγωγών και έχει 5 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε εξαγωγικές εταιρείες. Ούσα ανήσυχο πνεύμα είναι υπέρμαχος της δια βίου μάθησης και γι’αυτό συνέχισε τις σπουδές σε Μεταπτυχιακό Επίπεδο στα Διεθνή οικονομικά. Η παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων γύρω από το επιχειρείν τη βοηθούν στο να δει ότι μέσα στη δύσκολη περίοδο που ζούμε υπάρχουν ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας. Επιθυμεί συνεχώς να εξελλίσεται γι’ αυτό αυτή την περιοδο συμμετέχει σε δυο Ευρωπαϊκα Προγραμμάτα. Στόχος της είναι μέσα από την εργασία να βοηθήσει το κόσμο να γίνει καλύτερος δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και εξαλείφοντας τις κοινωνικές διακρίσεις.

Η Φωτεινή σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Το 2010 ξεκίνησε την ειδικότητά της στην Ψυχιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης, όπου κι εργάζεται μέχρι σήμερα ως επιμελήτρια. Παράλληλα, παρακολουθεί ένα πρόγραμμα ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας στο Τμήμα της Ψυχιατρικής και στο Ψυχαναλυτικό Κέντρο της Γενεύης.

Γενεύη, Ελβετία

Η Ειρήνη είναι αρχικά απόφοιτος Σχολής Διοίκησης - Οικονομίας με μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Για 15 χρόνια εργαζόταν ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και μέσα από μια πορεία εσωτερικής εμβάθυνσης και αναζήτησης και μια μητέρα με σκλήρυνση κατά πλάκας, άρχισε την εκπαίδευση της σε εναλλακτικές  μεθόδους και πρακτικές, στο Coaching, στο Μentoring και στην Παραδοσιακή Κινέζική και Ελληνική Ιατρική και τον Βελονισμό.
Η αγάπη της για τον άνθρωπο και την επίτευξη των στόχων του, την οδήγησαν να ιδρύσει το Εναλλακτικό Κέντρο Πρακτικών, Συμβουλευτικής και Coaching με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες coaching, mentoring, συμβουλευτικής και εναλλακτικών μεθόδων και πρακτικών, συνδυάζοντας την αποτελεσματική διαχείριση του σώματος, της καρδιάς και του νου.
Σήμερα, το Εναλλακτικό Κέντρο Θεραπειών Santi απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που εκτός από τις επιστήμες της ψυχολογίας, της υγείας και του σώματος, θέλουν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους και την ζωή τους με ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης!
www.santi.gr
Αθήνα
Matina has been working as a Consultant, Project Manager and Researcher in youth and cultural projects in Greece, Spain, Qatar, Europe the Mediterranean and elsewhere. She has worked as a Facilitator, Trainer &/ or Rapporteur for seminars, meetings, trainings and workshops organised by the Council of Europe, the European Commission, the North South Centre, and Eurodesk in the fields of intercultural dialogue, youth and development, mobility, Euro- Arab youth cooperation.

Αθήνα

Η Χρύσα είναι πτυχιούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος με παιδαγωγική επάρκεια ΑΣΠΑΙΤΕ. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων και με η συμβουλευτική ενώ έχει εμπειρία σε συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού στο Voucher Τουρισμού 18-29.

Αθήνα

Η Φαίη είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών. Πτυχιούχος μεταφράστρια και διερμηνέας συνεδρίων με γλώσσες εργασίας τα αγγλικά και τα γερμανικά, ιδρύει το 2006 το Μεταφραστικό Κέντρο Τρικάλων και το 2014 την Interpretit στην Αθήνα με άλλες δύο συνεταίρους. Στην Interpretit αλλά και πριν από αυτήν έχει προσφέρει υπηρεσίες διερμηνείας σε διεθνείς οργανισμούς, ΜΚΟ, φαρμακευτικές εταιρίες, δικαστήρια, δομές φιλοξενίας προσφύγων, φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης κτλ. Έχει διδάξει επίσης τεχνικές διερμηνείας και λήψης σημειώσεων σε σεμινάρια επιμόρφωσης κοινοτικών διερμηνέων/ διαπολιτισμικών διαμεσολαβητών σε συνεργασία με το The Language Project.

www.interpretit.eu 

H Σοφία Μακρή είναι People & Culture  Advisor (CIPD assoc), πιστοποιημένη  ICF Coach (career, executive, team), Σύμβουλος Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης και Εκπαιδεύτρια Κοινωνικών Δεξιοτήτων. Από το 2013 είναι συνιδρύτρια της «ΑΕΛΙΑ εργαστήρι για την επαγγελματική ζωή» (ΑΕΛΙΑ ΑΜΚΕ), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού επαγγελματικής ενδυνάμωσης (capacity building lab) που προσφέρει γνώση και υποστήριξη (mentoring, δικτύωση) σε ζητήματα επαγγελματικής ανάπτυξης, απασχολησιμότητας & επιχειρηματικότητας σε άτομα κάθε ηλικίας, τόσο μέσω προγραμμάτων της ΑΕΛΙΑ όσο και άλλων συνεργαζόμενων φορέων αλλά και Πανεπιστημίων.

Highly motivated professional of 10yrs+ brand, agency and publisher experience with focus on regulated verticals (automotive, betting, tobacco). Applying entrepreneurial thinking to accelerate growth in both new and mature businesses. Currently doing global business for VMLYR Commerce and mentoring startups at Next Media Accelerator Hamburg.

 Hamburg

Ως καθηγήτρια Φιλολογίας, η Αθηνά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον τομέα της εκπαίδευσης των παιδιών και των εφήβων, τόσο στα φιλολογικά μαθήματα όσο και γενικότερα.

Αθήνα

Anthi is a well-rounded User Experience designer and team mate with a multidisciplinary design background, a broad skillset and a deep understanding of the end-to-end design process, currently working on creative challenges that demand a strategic approach, a human-centered methodology and a deeply collaborative mindset.
She studied MSc Design and Digital Media at The University of Edinburgh and Interior Architecture and Design at Technological Educational Institute of Athens but is forever studying and building her skillset on and around her domain expertise. 
So far she has taken on several roles focused on shaping the look, feel and behavior of digital products and services together with software developers, engineers, marketers and fellow designers, on a variety of freelance and corporate projects, small and large, as part of the same team or as an external collaborator.
She is skilled in bringing together people from diverse backgrounds, bringing down communication silos, bringing forward a shared vision and a common language for her teams so that collaboration can happen in a more constructive, effective and pleasant way.
A big fan of books and podcasts about design, behavioral and brain science, philosophy, sociology, psychology and leadership, owner of 2 dogs and a cat, seasoned runner and boxer, actively working on her own version of work-life integration.

Highly motivated HR Executive of 25+ years of experience in HR field  and multinational working environments ,  focus on culture, business transformation, business relations and career orientation. Anna is an HR professional with deep knowledge and experience in all HR topics such as  HR strategy and policies, Strategic workforce planning , development with training strategy, talent management, performance and reward strategy along with internal communication and change management.

Αθήνα

Η Βάσια είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το
πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Life & Wellness Coach. Είναι NLP (Neuro-Linguistic-Programming) Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro
Expressions & Body Language Practitioner και Speaker’s Performance Coach για το TEDxKids@Ilissos. Έχει παρακολουθήσει πλήθος
επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα Διατροφής, Positive Psychology, Coaching και πολλών άλλων.

Αθήνα

Η Λυδία είναι αρχιτέκτων μηχανικός με σπουδές στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Ε.Μ.Π., με θέμα «Αρχιτεκτονική σχεδιασμός του χώρου: Σχεδιασμός Χώρος Πολιτισμός». Διαθέτει δεκαπενταετή εμπειρία στον σχεδιασμό, επίβλεψη και κατασκευή κτιρίων. Είναι, μαζί με τον Θωμά Μπαλογιάννη, συνιδρύτρια του αρχιτεκτονικού γραφείο b m –a r c h i l a b, στο οποίο σχεδιάζουν και δημιουργούν μαζί, σε διάφορους τομείς του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και πρακτικής, σε διάφορες κλίμακες και για διάφορες χρήσεις: κατοικίες, καταστήματα, δημόσια κτίρια, χώρους φιλοξενίας και χώρους εργασίας. 

Αθήνα

Η Αγγελική είναι έμπειρη Project Manager στον τομέα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων Έχει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με την συμπερίληψη και την ενσωμάτωση ομάδων που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό, όπως πρόσφυγες, άτομα που κινδυνεύουν από φτώχεια, άτομα με αναπηρία, άστεγους. 

Η Δέσποινα είναι ψυχολόγος με βασικό ενδιαφέρον την εφαρμοσμένη ψυχολογία, δηλαδή την πρακτική εφαρμογή της επιστήμης της στην καθημερινή ζωή. Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο του HR για πάνω από 20 χρόνια, αποκομίζοντας εις βάθος κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της λειτουργίας ανθρώπινων συστημάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε άτομα και οργανισμούς για θέματα διαρκούς ανάπτυξης, διαχείρισης αλλαγών, ανθεκτικότητας και διαχείρισης σχέσεων. 

Αθήνα

Η Ελίνα πιστεύει στην ομαδικότητα, στη σωστή επικοινωνία και στην προσφορά. Είναι επίμονη και πολύ καλή στο να βοηθάει, να συνεργάζεται, να στηρίζει και να εκπαιδεύει ανθρώπους. Ορισμένα θέματα πάνω στα οποία δουλεύει είναι η συνεργασία με τις mentees ώστε να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά, να φτάσουν εκεί που οι ίδιοι επιθυμούν, να βρούν το που θέλουν να πάνε, να αλλάξουν καριέρα, να χτίσουν μια νέα επιχείρηση, να αλλάξουν την προσωπική τους κατάσταση, να βρούν τα δυνατά τους σημεία, να μετατρέψουν τις αδυναμίες τους σε κινητήριο δύναμη, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, το εισόδημά τους, να μάθουν να διαχειρίζονται σωστά το χρόνο τους, να φτιάχνουν πλάνο δράσης και να αυτο-παρακινούνται για δράση, να ξεπεράσουν οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις και να πετύχουν ακόμα και «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες», να μάθουν να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν.
Αθήνα
Η Ιωάννα Μαργαρώνη έχει αποφοιτήσει με διάκριση από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας – Deree και είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Leicester. Στην καριέρα της έχει εργαστεί για 10+ χρόνια σε πολυεθνικές εταιρίες στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Οι δεξιότητές της έχουν διαμορφωθεί από τις μουσικές της σπουδές και το πλήθος πιστοποιήσεων ως ενεργειακή θεραπεύτρια, εισηγήτρια γιόγκα, και fitness instructor. 
 
Αθήνα
Η Όλγα διαχειρίζεται ερευνητικά έργα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη & Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα και Διεθνή Πολιτική στη Σκωτία. Εκεί ειδικεύτηκε στην ανάλυση δικτύων τρομοκρατικών οργανώσεων. Το 2011, ξεκίνησε η σχέση της με τη διαχείριση διακρατικών έργων. Εργάστηκε ως σύμβουλος έργων θεσμικής επικοινωνίας, ως ειδική ερευνήτρια σε μελέτες περιφερειακής ασφάλειας, ως σύμβουλος έρευνας για έργα εκπαίδευσης και διασυνοριακής συνεργασίας και ως υπεύθυνη έργων θεσμικής τεχνογνωσίας για εταιρείες στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Αμερική.
Αθήνα

Vicky is an award-winning visual storyteller and Marketing Communication expert with international experience in the corporate and non-profit sectors, in Africa, Asia, Europe, the Middle East and Central America. She works together with organizations, agencies, NGOs and institutions, including Médecins Sans Frontières (MSF), WWF, European Commission, ActionAid, Mercy Corps, Relief International and Premiere Urgence Internationale.

Αθήνα & Μόναχο

Η Αλεξάνδρα είναι εκπαιδευτικός, Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου με πολλά χρόνια υπηρεσίας στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Οι σπουδές της αφορούν στα Παιδαγωγικά με μετεκπαίδευση στην ειδική αγωγή, πτυχίο στη Γαλλική φιλολογία και μεταπτυχιακό στην γαλλική λογοτεχνία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συμβουλευτική ως Certified in Coaching (ΕΚΠΑ) και περιφερειακή συντονίστρια του προγράμματος Womentors του Ιδρύματος Λαμπράκη.

Αθήνα 

Η Τάνια είναι διευθύντρια δύνταξης στο wellness περιοδικό The BODY και αρχισυντάκτρια της εκπομπής Περιπέτειες Υγείας του καναλιού Action24. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο ίντερνετ, την τηλεόραση, καθώς και σε έντυπα περιοδικά. Είναι απόφοιτος του Κέντρου Δημοσιογραφικών Σπουδών, έχει δύο παιδιά και ζει στην Αθήνα.

Bessy's 15-year working experience includes communications, sales, PR, Marketing, tourism and teaching posts. Having worked as an Assistant Project Coordinator for a public relations company and at the PR department of a private bank, she obtained experience in most tasks of a Press Office, namely drawing up press releases, preparing press material, dealing with the media, organizing press activities and generally acting as a press officer. In addition, she has working experience at the sales department of Harley Davidson. There, she was in charge of coordinating the international exhibitions, where she obtained many organizational skills. Next, she worked as a Look Manager, at the communications department of the Olympic Games Organizing Committee, in a multinational and very demanding environment, where she was responsible for the Coordination of all activities regarding the supervision of the “Look of the Games” 2004. Αθήνα

Έχοντας δουλέψει για 18 χρόνια στο χώρο της μόδας, έχοντας στήσει άπειρες σελίδες με fashion trends και έχοντας ταξιδέψει ανά τον κόσμο για φωτογραφήσεις, η Ιφιγένεια κατάλαβε σε μεγάλο βαθμό πως λειτουργεί το marketing και η αισθητική στη ζωή και τις επιλογές του καθένα μας. Το 2008 ασχολήθηκε, επίσημα πλέον, επαγγελματικά, με το χόμπυ της. Ένα όνειρο ζωής, να ξαναδίνει ζωή στα παλαιά έπιπλα. Αθήνα

Η Ελένη είναι δικηγόρος και διαπιστευμένη Life, Wellness & Business Coach με την Ευρωπαϊκή Ατομική Διαπίστευση (EIA) του European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Ασχολείται επαγγελματικά με το coaching από το 2014. Υποστηρίζει ανθρώπους, ομάδες και επιχειρήσεις να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού σε πληθώρα προγραμμάτων, παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε επιμορφωτικά σεμινάρια ενηλίκων στον κλάδο των προσωπικών/κοινωνικών δεξιοτήτων και συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια/ ομιλήτρια/ εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της προσωπικής/επαγγελματικής ανάπτυξης. Είναι μέλος του International Coach Federation – Greece Chapter (ICF) και του European Mentoring & Coaching Council (EMCC), Hellenic Coaching Association (HCA). Έχει πτυχίο Νομικής, πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό στην Διδακτική των Γλωσσών, Μεταπτυχιακό στις Γλώσσες και τον Πολιτισμό των χωρών της ΝΑ Ευρώπης και μιλάει πέντε ξένες γλώσσες. 

Λάρισα

Βανέσα Ματσούκα μέσα από την Flow & Grow, προσφέρει υπηρεσίες Marketing βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναδειχθούν, ενώ της αρέσει να φέρνει τους ανθρώπους κοντά μέσα από τα events που διοργανώνει. Αγαπά τις νέες γνώσεις και πιστεύει ότι η εμπειρία που λαμβάνουμε από κάθε υπηρεσία είναι το πιο σημαντικό στις επιχειρήσεις, για αυτό και απέκτησε το Μεταπτυχιακό στο Services Management (με ειδίκευση στο Customer Experience), από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αθήνα

Η Αντιγόνη είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο εμπορικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο και από το 2012 δουλεύει ως νομική σύμβουλος στον όμιλο εταιρειών του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου (Eastern Mediterranean Maritime Ltd). Από το 2015 ασχολείται παράλληλα με την κοινωφελή δραστηριότητα ως γενική σύμβουλος της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτινου. Είναι κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και μεταπτυχιακών τίτλων στο εμπορικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πειραιώς και ALBA Graduate Business School, ενώ συνεργάζεται ερευνητικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary University of London. 

Αθήνα

Η Ντέπυ σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων και συντήρηση έργων τέχνης με ειδίκευση στο ξύλο. Για πολλά χρόνια δούλεψε σε περιοδικά, όπως ΚΛΙΚ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΕΝ, COSMOPOLITAN, ώσπου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αφιερώσει όλο της το χρόνο στις δημιουργίες που πάντα αγαπούσε. Αυτή την περίοδο, εκτός από το blog της www.depyshandmades.blogspot.gr συνεργάζεται και δίνει προτάσεις για μπουφέ με περίεργες συνταγές σε café και bistrot, καθώς επίσης και εναλλακτικά catering. Αθήνα

Liliane synthesizes an eclectic educational and professional background with work experience in Greece and in diverse communities in US, where she has been based for the past 20 years. Through her writing, coaching and group facilitation she focuses on personal development, mind-body and holistic health, creativity and intimacy, women’s empowerment and leadership.

Washington, DC-Athens, GR

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος
Βαλκανικών Σπουδών (ΠΑ. ΔΥ. ΜΑΚ.) και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων ΜΑ in
Comparative Business Economics (UCL, Λονδίνο, Η.Β.) και Ναυτιλιακών (ΠΑ. ΠΕΙ.). Έχει
εργαστεί σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στον Οικονομικό και Ναυτιλιακό Κλάδο. Από
το 2016 ανέλαβε τα ηνία του «Κήπου» μετατρέποντας τον σε έναν από τους μεγαλύτερους
πολυχώρους της Θεσσαλονίκης με πληθώρα διαφορετικών θεματικών σε σεμινάρια και
εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους αλλά και μία μακριά λίστα από φιλοξενούμενες
δράσεις και δημιουργικές συνεργασίες. Ενθουσιώδης υποστηρίκτρια της άτυπης
εκπαίδευσης, των βιωματικών μεθόδων διδασκαλίας και των δυναμικών συνεργασιών. Θα
την βρείτε στον «Κήπο» να σχεδιάζει το επόμενο εργαστήριο.

Η Ήβη γεννήθηκε στην Αθήνα. Απέκτησε BSc in Business Administration & Organizational Behavior από το ACG- Deree College, ενώ παράλληλα εργαζόταν για 3.5 χρόνια στην Allianz αποκτώντας στον ασφαλιστικό κλάδο την πρώτη εργασιακή εμπειρία. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αγγλία όπου απέκτησε MSc in Human Resource Management από το School of Management του University of Surrey και στη συνέχεια εργάστηκε για 3 χρόνια στην εταιρία συμβούλων επικοινωνίας Critical Publics στο Λονδίνο, ως Intelligence Gathering Officer.

Αθήνα

Η Μαρία σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά ασχολήθηκε με τις πωλήσεις που πάντοτε αγαπούσε. Ξεκίνησε την καριέρα της σε πολύ νεαρή ηλικία στην Hewlett Packard και στη συνέχεια ανέλαβε τη διοίκηση ομάδων πωλήσεων σε μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας όπως η Microsoft και η Xerox.

Αθήνα

Η Ρίτσα είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Τεχνολογίας. Έχει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο του Information Technology στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε θέσεις ευθύνης κι έχει εμπειρία σε πλείστες αγορές, μεταξύ των οποίων την ελληνική, τη γερμανική και τις αγορές της βαλκανικής Ευρώπης.

Αθήνα

Η Κρίστη Μηλιόρδου σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στο χώρο της ψυχικής υγείας με μετεκπαίδευση στη Συμβουλευτική και τη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Παράλληλα, ασχολήθηκε και με το Management και το Marketing Υπηρεσιών Υγείας με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Chartered Institute of Marketing του Λονδίνου.

Αθήνα

Η Σοφία σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και πήρε το δεύτερο πτυχίο της στο Οικονομικό τμήμα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της δούλευε, στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως πρακτική και μετά σε Εμπορική-Εισαγωγική Ανώνυμη Εταιρεία. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων για Πωλήσεις, Διοίκηση Προσωπικού, Ηγεσίας, Διοίκηση-Management, με πάνω από 18 έτη εργασιακής εμπειρίας στον χώρο των επιχειρήσεων. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ακινήτων.

Αθήνα

Η Χαρά είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Αεροναυπηγός, απόφοιτη Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.

Δραστηριοποιείται στον τομέα επενδύσεων, σχεδιασμού και ανάπτυξης έργων στον κλάδο της  βιομηχανίας, στον τουρισμό και στην ενέργεια.

Ως ελεύθερη επαγγελματίας και ως ιδρυτικό μέλος εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα ανάπτυξης και χρηματοδότησης έργων ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο engineering, στην αδειοδότηση και στην υλοποίηση έργων.
www.viener.gr
 
Αθήνα

Η Ιωάννα είναι υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Εργάζεται στο χώρο του marketing για περισσότερα από 15 χρόνια, σε διεθνή και επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Αποτελεί μέλος του τμήματος marketing της Mastercard από το 2008. Είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής της Mastercard στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, έχοντας υπό την επίβλεψη της όλες τις B2B, B2C και επικοινωνιακές καμπάνιες της εταιρείας.

 

Αθήνα

Η Μίνα είναι έμπειρη σύμβουλος ανάπτυξης πελατειακών σχέσεων στο χώρο των υπηρεσιών (τραπεζικών,ασφαλιστικών,λογιστικών και συμβουλευτικής επιχειρήσεων), με σπουδές στα χρηματοοικονομικά και στο digital marketing. Πριν από 2 χρόνια άφησε την τραπεζική για να αλλάξει καριέρα,προσανατολισμένη στο χώρο του marketing. Της αρέσει η επικοινωνία και σε κάθε φάση των έργων που αναλαμβάνει, ο πελάτης της βρίσκεται στο επίκεντρο. Της αρέσει να εργάζεται σε δυναμικά περιβάλλοντα που απαιτούν καθημερινή ενημέρωση και εκπαίδευση. Η αλλαγή είναι βασική παράμετρος στο σύγχρονο περιβάλλον και για τη Μίνα αυτή είναι που φέρνει την ευκαιρία για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Θεσσαλονίκη

Η Τίνα είναι relationship blogger εδώ και 5 χρόνια. Έχει συνεργαστεί στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό με πάνω από 57 sites και περιοδικά. Φέτος ανακυρήχθηκε ως η 1η Ελληνίδα Πρέσβειρα ambassador του Millennial Makers, καθώς και η 1η Ελληνίδα relationship blogger.

Αθήνα

Sofia has 8 years experience creating and managing tech products as a UX designer and product manager. She has worked in B2B, B2C, web and mobile app products and has a holistic view of the product development process. She's passionate about creating products with positive impact on people's lives and is currently creating her own product while working at the same time as a service designer for the lead Telco operator in Belgium. She's a passionate learner and strives to continuously develop her skills and interests.

Belgium

Business & Executive Coach, Learning Designer, Facilitator, Art of Hosting Practitioner and Coordinator of the most impressive youth leadership training course in Europe – Leadership Summer School. Lyda has been working as a Learning Designer since the summer of 2012. Her work is about designing and delivering interactive, gamified training programs by mixing Art of Hosting methods, Appreciative Inquiry and NLP elements with experiential and evidence-based learning. Her expertise is in personal transformation, organizational management and training-new-trainers.

AthensBusiness & Executive Coach, Learning Designer

Η Φωτεινή είναι μεταφράστρια και έχει δουλέψει από διορθώτρια κι επιμελήτρια βιβλίων ως αρχισυντάκτρια σε εταιρικά περιοδικά, υπεύθυνη δικαιωμάτων λογοτεχνίας, υπεύθυνη έκδοσης. Εκπροσωπεί επίσης συγγραφείς που επιθυμούν να εκδοθούν στην Ελλάδα και εκδότες που θέλουν να εμπλουτίσουν τη λίστα τους με βιβλία από την ξένη παραγωγή. Της αρέσει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί ό,τι έχει να κάνει με το χώρο του βιβλίου και είναι φανατική αναγνώστρια.  Είναι διαθέσιμη για να υποστηρίξει, μέσω του mentoring, γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μετάφραση ή να εκδώσουν ένα βιβλίο.
Ρόδος
Η Ναυσικά είναι εξειδικευμένη σε θέματα φύλου και διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο πεδίο της έμφυλης ισότητας. Έχει συμμετάσχει ως επιστημονική συντονίστρια και ως εμπειρογνώμονας θεμάτων φύλου σε ερευνητικά προγράμματα και έχει συνεργαστεί με φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, στο πλαίσιο ερευνών και μελετών με θεματικά αντικείμενα που σχετίζονται με την ισότητα των φύλων. Εργάστηκε στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, ενώ υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης Θεμάτων Ισότητας και Φύλου. Παράλληλα, έχει λάβει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και εκδόσεις. Σήμερα συνεργάζεται με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας ως ερευνήτρια. 
Αθήνα
Η Μαρία είναι νομικός και από την αρχή της επαγγελματικής της πορείας έχει ασχοληθεί με την νομική (και όχι μόνο έρευνα) συνεργαζόμενη με διάφορους φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα (εκδοτικούς οίκους, ιδρύματα κ.α.). Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης από την ίδια σχολή.

Αθήνα

Fani is an experienced Marketer with focus on branding, product development and project management. She is a proactive problem solver and a highly self-motivated professional applying creative and strategic thinking in developing and executing strategies to promote brands and develop product portfolios maximizing company’s performance. Her 7 years of experience in some of the largest retailers in Greece as a Product Manager and Brand Manager in multiple product categories (stationery, books, cleaning & catering products, gifting) in both B2C and B2B sectors gave her the chance to develop her strong strategic planning skills and her commercial acumen. She is currently working as a Product Development Project Manager in the Food and Innovation department at McDonald’s UK&I in London.

Fani studied MSc Strategic Marketing at Imperial College in London named on the Dean's List for Academic Excellence performing within the top 10% of the cohort. She also holds a BSc in Business Administration, specialized in Accounting and Financial Management from Athens University of Economics and Business. She strongly believes that any investment in knowledge always pays off that’s why she continually advances her knowledge on any topic she is less than expert in. This allows her to share knowledge and passion as a great team player driving positive change for businesses, society and environment.

London

Με 15ετή εμπειρία στο Branding και το Business Development, σήμερα ιδρύτρια της Elora Media, η Έλλη βοηθάει επιχειρήσεις, μέσω της δημιουργίας Στρατηγικής Επικοινωνίας και μοναδικού περιεχομένου, να βρουν την online ταυτότητά τους και το δικό τους, μοναδικό κοινό. Ταυτόχρονα συμβουλεύει επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, να θέσουν επιχειρηματικούς στόχους και να βρουν τη δική τους φωνή online.

Αθήνα

Sofia is a Professional Sales Manager with extensive experience, gained from selling software solutions and cleaning technologies for large scale customers, during the last 13 years. With strong business acumen, she has a proven track record of exceeding sales goals, penetrating new markets and discovering new opportunities.

Athens

H Ιωάννα αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ακολούθως, παρακολούθησε σπουδές στον τομέα των Ανθρώπινων Πόρων (HR) και έλαβε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πλέον είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (με ειδίκευση την Οργανωσιακή Συμπεριφορά) στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Το ιδιαίτερο ερευνητικό της ενδιαφέρον βρίσκεται στην Ηγεσία και συγκεκριμένα στον εντοπισμό των συμπεριφορικών αποτελεσμάτων της ηθικής ηγεσίας. Για την συγκεκριμένη έρευνα έχει ερευνητική υποτροφία από το Ίδρυμα Καρέλια.

Αθήνα

Η Μιχαέλα παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες & project management για projects στον τομέα των τηλεπκοινωνιών, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται εντατικά και στον τομέα της προσωπικής βελτίωσης (self development), έχοντας συνεργασία με παγκοσμίου φήμης ειδικούς του χώρου. Έχει 12 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και είναι έτοιμη να προσφέρει υποστήριξη σε μετανάστριες σε θέματα προσαρμογής στην Ελλάδα, σε μόνες μητέρες που εργάζονται ή όχι, σε γυναίκες που θέλουν να κάνουν μία ριζική αλλαγή στην επαγγελματική τους ζωή. Αθήνα

Η Αγγελική αναγκάστηκε, λόγω συγκυριών, να αλλάξει επαγγελματικό δρόμο μετά από 15 χρόνια καριέρας ως υψηλόβαθμο στέλεχος και να δουλεύει ξανά αμισθί ως trainee. Δύο χρόνια μετά, κατάφερε να βρεθεί εκεί που βρισκόταν πριν, αλλά σε διαφορετικό αντικείμενο.
Πιστεύει ότι η τόλμη αλλά και η πίστη στον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχεις και είναι πρόθυμη να υποστηρίξει ως μέντορας γυναίκες που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Αθήνα

 

Η Αργυρώ σχεδιάζει πολιτιστικά προγράμματα και δράσεις, εκπαιδεύει ανερχόμενους δημιουργούς και αναπτύσσει συνεχώς επιχειρηματικές ιδέες. Οι δραστηριότητες της επικεντρώνονται κυρίως στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με την επανεφεύρεση της χρήσης του πολιτισμού, ακολουθώντας δημιουργικές προσεγγίσεις.

Θεσσαλονίκη

Η Αμέρισσα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κύμη της Εύβοιας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Media Communication Manager σε έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους και παράλληλα σκηνοθετεί ταινίες μικρού μήκους. Πριν καταλήξει στην ενασχόληση με τα αγαπημένα της αντικείμενα, τα βιβλία και της ταινίες, εργάστηκε επί 15 περίπου χρόνια σε ΜΜΕ και Πολυεθνικές, στον τομέα της διαφήμισης. Είναι «παιδί» του Παντείου Πανεπιστημίου, με πτυχίο στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ και Μaster στην Πολιτιστική Διαχείριση.

Αθήνα

 

 

Nefeli is working as a computational linguist and machine translation specialist.
She holds a master in Cognitive Science & Language from the University of Barcelona, and a bachelor degree in Greek Literature and Linguistics. She is passionate about Python programming language, and any other tool that helps machines understand human language.

Αθήνα

Nikoleta has over 10 year of experience in marine environmental science in a broad range of topics. She has a Research Scientist position at the Hellenic Centre for Marine Research and her main research focus lies on biofouling/hardbottom communities with emphasis in deep sea environments and her work has been cited as “groundbreaking study”. Αθήνα

Anna Maria has been working in the field of Marketing Communications for the past 20+ years. She is highly skilled in Corporate Communications, PR & Event Management, Media Relations, Strategic Partnerships, Advertising Campaigns and Sponsorships. Her main career focus in the past has been with media brands, having launched international media brands such as CNN Greece, The Huffington Post Greece, NBA Greece, Euroleague Greece as well as local media brands like Oneman.gr, Ladylike.gr, Ratpack.gr etc.

She started her career as an Event Organizer in 2000, was a member of the NBC Olympics 2004 Production team and has worked for the Marketing & Advertising Dept of ERT. After ERT, she headed the Communications, PR and Marketing teams of the companies: 24Media, DPG Digital Media and Atcom. After leading a PR Team for Key Corporate Accounts at The Newtons Laboratory, she has been working as a Freelance Communications Consultant for the past couple of years.

Η Ντιάνα είναι μια έμπειρη marketeer, με πτυχίο Επικοινωνίας απο το Πάντειο Πανεπιστήμιο και Msc in Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η πολύχρονη εμπειρία της σε μεγάλες εταιρίες FMCGs μεταξύ των οποίων η Γρ. Σαράντης, Cadbury, Mondelez International και The Coca-Cola Company της έχει διδάξει οτι το μεγαλύτερο asset μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποι της και η επένδυση στην ανάπτυξη τους είναι προτεραιότητα της.
Αθήνα
Η Ευαγγελία έχει εργαστεί ως διευθύντρια καταστήματος, έχοντας την ευθύνη για την γενική λειτουργία του καταστήματος (ταμείο , πρόγραμμα , παραλαβές, στήσιμο ειδών, επίτευξη στόχων, ανάθεση ευθυνών, αποφυγή ελλειμμάτων κ.λ.π). Είναι διαθέσιμη να υποστηρίξει γυναίκες που θέλουν να προαχθούν σε υπεύθυνες, έως διευθυντικές, θέσεις στον τομέα του εμπορίου, όπως επίσης και γυναίκες που δεν έχουν ξαναεργαστεί στο εμπόριο.Αθήνα 
Η Αρετή σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και Δημοσιογραφία ενώ παράλληλα εργαζόταν στο χώρο της επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Ύστερα από πολλά χρόνια σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, αντί για τη δημοσιογραφία, την κέρδισε η μουσική και η δισκογραφία. Εργάστηκε για 17 χρόνια ως υπεύθυνη προβολής & επικοινωνίας Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, συναυλιών και μουσικών σκηνών. Και επειδή "οι καιροί αλλάζουν" το κλασικό αγαπημένο Marketing έγινε Digital Marketing και με αυτό θα τη βρείτε να ασχολείται.
Αθήνα

Μετά από σπουδές, qualifications και 6 χρόνια εργασίας στο Λονδίνο, η Ανδριανή θα ήθελε να βοηθήσει νέους και νέες στο δύσκολο μονοπάτι της εξέλιξης στο χώρο εργασίας. Πιστεύει ότι όλες οφείλουμε στον εαυτό μας ένα όμορφο εργασιακο βίο, γεμάτο εμπειρίες και αναγνώριση για όσα κάνουμε και θεωρεί ότι η ίδια μπορεί να συνεισφέρει σε αυτό.

 

Η Στέλλα σπούδασε στο τμήμα Φυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση στην Αστροφυσική καθώς και στο Université Joseph Fourier στην Grenoble της Γαλλίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus. Παράλληλα ήταν εθελόντρια για 3 χρόνια στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και για μία σχολική χρονιά στο “Σχολείο της Αγάπης” του δήμου Χαλκηδόνας διδάσκοντας μαθηματικά, φυσική και χημεία σε παιδιά οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών. Ακολούθως ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (MSc in Mathematical and Theoretical Physics) με μεταπτυχιακή έρευνα στη Hawking Ακτινοβολία των Μελανών Οπών. 

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 1991 εξασκεί επαγγελματικά την Κρυσταλλοθεραπεία, ενώ έχει διδάξει από Κρυσταλλοθεραπεία στο κολλέγιο της NHS και σε διαφορετικές σχολές εναλλακτικών θεραπειών της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την ακαδημαϊκή της δραστηριότητα, διδάσκοντας την τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας και του Κρυσταλλικού Βελονισμού στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Είναι Master Teacher Reiki, Master Angelic Reiki και Munay Ki. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Βελονισμό, το Shiatsu, το Thai massage, την Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, τη Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, Βοτανοθεραπείας, το Ηχομασάζ, το Spinework, ενώ είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης.
 
Αθήνα
 
Η Ειρήνη είναι πτυχιούχος της Νομικής και υπ. διδάκτορας της Εγκληματολογίας. Ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου και τα τελευταία τρία χρόνια έχει αφιερωθεί στην προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μέσα από συνεργασίες με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Η δραστηριοποίησή της στο δύσκολο αυτό πεδίο είναι μια επιλογή που την γεμίζει ικανοποίηση, καθώς νιώθει ότι αξιοποιεί τις γνώσεις και τις ικανότητές της για την στήριξη ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
Η Θωμαή εργάζεται από το 2013 στον ασφαλιστικό κλάδο και πιο συγκεκριμένα στο τομέα της τιμολόγησης προϊόντων.Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη τιμολόγησης προιόντων γενικών ασφαλίσεων. Κατα τη διάρκεια της εργασιακής της εμπειρίας έχει συνεργαστεί με ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων. Παράλληλα ασχολείται με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στο κλάδο της ασφάλισης και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων.
Αθήνα
Η Ξένια σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών γιατί πίστευε από πάντα στη δύναμη της τεχνολογίας και στη θετική εξέλιξη που μπορεί να φέρει στις επιχειρήσεις αλλά και στις ζωές των ανθρώπων. Από το 2012 εργάζεται στο τμήμα Marketing της Vodafone, αλλά της αρέσει να πειραματίζεται και έτσι, στο διάστημα αυτό, έχει καταπιαστεί και γνωρίσει διαφορετικές εκφάνσεις αυτού μέσα από διαφορετικούς ρόλους. Αυτό που την κέρδισε και ασχολείται από το 2016 είναι η ενασχόληση της με το Brand Strategy & Communication ως Senior Brand Manager, γιατί καλείται να αναδείξει τον σκοπό της εταιρίας μέσα από τη σωστή διαμόρφωση ενεργειών με στόχο την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία.
Αθήνα
Aida is the Founder of A.I.D.A. Marketing & Business Development located in Greece, Bulgaria and Albania. She got her Bachelor Degree for the University of Patras in Business Administration with specialization in Marketing. Master for the University of Macedonia in International Relations – European Studies and Diplomacy. Prior to founding A.I.D.A., she began her career at SALES PROMOTION CENTER S.A. while she was still studying, as a Assistant Branch Manager (Patra-Greece). As she returned to her hometown, Thessaloniki, she was hired as Sales Manager at NOTOS COM HOLDINGS S.A. She had the opportunity to continue her professional growth to several major Greek companies as BOUTARI S.A. winery and DORAL S.A. aluminum systems. She is the author of many articles related to Entrepreneurship and Marketing.
Θεσσαλονίκη
H Δήμητρα είναι σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του ΜΥΑ collection (www.myacollection.com) ενός ελληνικού γυναικείου brand ρούχων. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην ηλικία των 20 ετών, εργάστηκε μέσω πρακτικής άσκησης σε πολυεθνικές εταιρίες στον χώρο της τεχνολογίας (Upstream S.A , Persado και Viva Wallet) όπου διετέλεσε HR manager. Το 2018 πήρε την απόφαση να κυνηγήσει τα όνειρά της στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Έχει καταφέρει μέσα σε 3 χρόνια τα ΜΥΑ να είναι μία εταιρία με έντονη παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασιών το οποίο συνεχώς μεγαλώνει.  Έχει ένα από τα μεγαλύτερα δικτυα linkedin στην Ελλάδα με πάνω από 30.000 connections!
Όραμά της είναι να εμπνεύσει γυναίκες να ασχοληθούν και να εκπληρώνουν τα όνειρα τους (mentoring σε φοιτητές απο deree και ist college) ενώ παράλληλα συμμετέχει σε δράσεις βοηθώντας το κοινωνικό σύνολο. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, εξετέλεσε την πρώτη της δράση με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο δημιουργώντας την πρώτη crowdfunding καμπάνια με σκοπό την κατασκευή μασκών για τα νοσοκομεία (Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο) και ιδρύματα για τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή με τον κοροναϊό. Όπου είχε ως αποτέλεσμα, σε διάστημα 10 ημερών, να συγκεντρωθούν πόροι για να ραφτούν 14.000 υφασμάτινες μάσκες τα οποία δόθηκαν στις μονάδες όπου υπήρχε ανάγκη. https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/mya-collection-mask
Είναι μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών, είναι μαραθωνοδρόμος και προσφέρει mentoring στο πεδίο της μόδας, της αλλαγής καριέρας αλλά και στο κομμάτι του recruitment και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. 
Αθήνα

Η Αριάδνη εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας για 23 χρόνια. Από το 2004 διοργανώνει εκδηλώσεις και δουλεύει σε περιοδικά. Κάνει αυτή τη δουλειά γιατί αγαπάει την επαφή με τους ανθρώπους, μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα, ταξιδεύει σε άλλους τόπους, ανακαλύπτει νέα πράγματα και τρέχει νέα projects. Πράγμα που της εξάπτει το ενδιαφέρον και τη φαντασία και απογειώνει τη δημιουργικότητα της. Το 2007 ίδρυσε την εταιρεία της AriaPR, με αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις & τη Διοργάνωση Εκδηλώσεων (συνέδρια, εκθέσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, κ.λπ.), παράλληλα συνεργάστηκε  ως Business Development Advisor σε περιοδικά και το 2021 δημιούργησε τα περιοδικά Diplomatic Issues & Wine Illusion.

Αθήνα

Με πλέον των 25 ετών επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιριών και οργανισμών ως Διοικητική Διευθύντρια, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας, έχει παράλληλα αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων. Προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα Personal & Executive Coaching και Mentoring και έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.500 στελέχη σε περισσότερες από 1.000 ώρες coaching.

Διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στους τομείς Αυτογνωσίας, Προσωπικής Ανάπτυξης και Συμβουλευτικής, Ανάπτυξης Ηγεσίας, Διαχείρισης της Απόδοσης, Διοίκησης των Αλλαγών, E.Q., Στρατηγικής και Οργάνωσης. Είναι Certified mBIT (Multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach.

Αθήνα

Η Χριστίνα σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στο ΕΜΠ, κατέληξε όμως να ακολουθήσει το μονοπάτι των επιχειρήσεων και του management. Ξεκίνησε να εργάζεται από τα 18 της, παράλληλα με τις σπουδές. Δούλεψε στην P&G ξεκινώντας από το τμήμα Supply Chain και στη συνέχεια στο τμήμα Πωλήσεων και Account Management.

Αθήνα

Anastasia is an Electrical Engineer with a M.Eng from the Aristotle University of Thessaloniki in Greece and a M.Sc from the TU Delft University of Technology in the Netherlands, while she is currently perusing an M.B.A from the Quantic School of Business and Technology. She has lived, studied and worked in the Netherlands for a total time period of approximately 4 years, gathering valuable experiences and lessons learned within an international environment.
Η Πέπη σπούδασε στο Οικ. Πανεπιστήμιό Αθηνών Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing, συνέχισε για μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Stirling, Σκωτία και ολοκλήρωσε το MSc in Marketing. Ξεκίνησε να εργάζεται σε μια BTL διαφημιστική εταιρεία, την MSPS και στη συνέχεια για 10 χρόνια εργάστηκε στο τμήμα Marketing και Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Hellas. Όταν πια έγινε μητέρα, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής και της απασχόλησής της.
Αθήνα

Georgia specializes in business transformation, marketing strategy, digital marketing analytics, web analytics, media, portfolio analysis and customer insights. She is currently working at PwC in the Advisory practice of the Consumer and Industrial Products & Services sector. Αθήνα

Η Βίκυ είναι ιδρύτρια της 9AM.gr (Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων) και των Running Startup.gr & Growing.gr, που στόχο έχουν να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Διευθύνει, επίσης, το Prepare.gr (ιστοσελίδα αναζήτησης Σεμιναρίων στην Ελλάδα) και είναι ιδρύτρια του WWW.POPU.PS, ενός website που βοηθάει στη δημιουργία, τη διαχείριση και τον έλεγχο των Websites Popups.

Η Ζωή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία, σπούδασε και εξειδικεύτηκε στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις σε Ελλάδα και Βέλγιο. Η επαγγελματική της εμπειρία τόσο σε Αθήνα, Στοκχόλμη και Βρυξέλλες την έμαθε να λειτουργεί σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως στέλεχος σε πολυεθνικούς ομίλους με εξειδίκευση τόσο στα θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στην παραγωγική διαδικασία.

Αθήνα
Dina has been living and working in the UK since 2004, managing successful arts projects and organisations and has recently moved back to Athens to work for the British Council as Cultural Skills coordinator. Her work experience is in management, setting up and developing effective systems as well as event production, administration and planning. She has always enjoyed working within a team and has been leading teams for the last 6 years together with managing Human Resources administration and appraisals. She has worked in various teams with diverse backgrounds, aims and objectives and has also gone the extra mile to support the end result and deliver a project. She has a friendly personality, thrives through creative problem solving and has managed various projects on tight time scales and budgets.
Athens
Η Λευκή εργαζεται από τα 21 της στο τομεα της ναυτιλιας. Στα 21 της ξεκινησε να δουλευει στην μεγαλυτερη ναυτιλακή κοντέινερ και leader της αγοράς, την Maersk line, ως Business Developer. Mετά από 4 χρόνια και έχοντας μια σπουδαία εμπερία στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ναυτιλίας, άνοιξε τα φτερά της και αποφάσισε να αλλάξει τομέα αλλά να συνεχίσει την καριέρα της στη ναυτιλία.

 

 
Η Μαρία Οικονόμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Αθήνα, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και υποψήφια Διδάκτωρ στη Στρατηγική & στο Mobile Business. Από το Φεβρουάριο του 2015, εργάζεται στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ως Υπεύθυνη Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας. Είναι εισηγήτρια σε σεμινάρια Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Mobile Business και έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων επιχειρηματικότητας και management, ενώ παράλληλα διαθέτει εμπειρία στη συγγραφή και στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. 
Αθήνα
Με πτυχίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, η Ειρήνη διετέλεσε στέλεχος τουριστικού Γραφείου με αντικείμενο το σχεδιασμό, τη διοργάνωση, την υλοποίηση και τη συνοδεία οργανωμένων ομαδικών εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Μετά από 15 σχεδόν χρόνια «περιηγήσεων» αποφάσισε να κάνει οικογένεια και έκτοτε τις δημιουργικές της ανησυχίες τις ικανοποιεί στην αναζήτηση των ευκαιριών και δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο ως μέσο έκφρασης αλλά και απόκτησης έξτρα εισοδήματος.
Αθήνα
Η Εύη είναι Marketing Manager και Career coach. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, non-profit οργανισμούς και διεθνή καριέρα. Τα τελευταία 3 χρόνια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Μ. Βρετανίας. Έχει σπουδάσει Οργάνωση & Διοίκηση επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και κατέχει ΜΒΑ από το University of Sheffield.
Αθήνα & Μ.Βρετανία
H Χρυστάλλα Παλλαρή έχει μια επιτυχημένη πορεία, εργαζόμενη σε θέσεις του ιδιωτικού οικονομικού τομέα στην Κύπρο. Αρχικά ξεκινώντας από τον τομέα των χρηματιστηριακών και στη συνέχεια με τα λογιστικά, τα ελεγκτικά, τα φορολογικά και, γενικότερα, με τη διαχείριση επιχειρήσεων Κυπριακών και ξένων συμφερόντων καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα του οικονομικού τομέα και αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρικές γνώσεις.
Λευκωσία
H Δρ. Έλενα Παναγιωτοπούλου εργάζεται στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Λονδίνο. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές της στο University College London (UCL) στην Ψυχολογία και τη Νευροεπιστήμη. Το διδακτορικό της χρηματοδοτήθηκε από το British Economic and Social Research Council.
Λονδίνο
Η Πόλυ είναι επαγγελματίας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και
διαπιστευμένη Coach από τον ICF. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο κομμάτι του Finance & Supply Chain, όμως η αγάπη που είχε για το HR την κατέκτησε πολύ σύντομα.
Έχει αντίστοιχες σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και εξειδίκευση σε Business English από το Leiden University της Ολλανδίας. Επιπροσθέτως έχει εργασθεί σε
πολυεθνικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε κομμάτι υπηρεσιών και αγαθών.

Αθήνα

H Μαρίζα είναι μια δυναμική επαγγελματίας με 20ετή προϋπηρεσία στο marketing και στην ανάπτυξη και διαχείριση προϊόντων και υπηρεσιών. Τα τελευταία χρόνια κατέχει διευθυντική θέση σε μεγάλο τραπεζικό οργανισμό. Πιστεύει πως ό,τι ονειρευόμαστε και στοχεύουμε μπορούμε να το επιτύχουμε, κάτι που έχει αποδείξει έμπρακτα στη ζωή της, ξεκινώντας με σπουδές στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία, περνώντας σε Θεατρικές Σπουδές και αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ με σκοπό να μετακινηθεί από το χώρο της εκπαίδευσης, των γραμμάτων και των τεχνών σε corporate περιβάλλοντα. Έτσι απέκτησε πολύπλευρες εμπειρίες και κατάφερε να συνδυάσει το τεχνοκρατικό προφίλ με το ανθρώπινο στοιχείο.

 

Αθήνα

Georgia holds BSc in Sociology and MSc in HRM and Business, currently living in Amsterdam and having professional experience from Greece, UK and the Netherlands. She is an International Recruiter with ability to connect with people, build rapport, understand their needs and recognise their talents.

Amsterdam

Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα από 14 ετών. Ωστόσο, δοκίμασε την τύχη της στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στην ΑΚΤΟ. Η επαγγελματική της σχέση με το κόσμημα ξεκίνησε στα 23 της όταν ξεκίνησε το Πριγκιπώ. Από το 2012 μέχρι σήμερα έχει φτιάξει πάρα πολλά κοσμήματα, ένα πολύ αναγνωρίσιμο brand, έχει κερδίσει βραβεία και έχει συνεργαστεί με αγαπημένους της επαγγελματίες από τον χώρο της φωτογραφίας, του styling, του digital marketing, μέχρι της αρχιτεκτονικής και της φαρμακευτικής.

Αθήνα

Η Ελένη Παπαδημητρίου είναι αρχιτέκτονας μηχανικός. Έχει πάνω από δέκα χρόνια πείρα σε αρχιτεκτονικά γραφεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει ασχοληθεί με θέματα που αφορούν από την μικρή κλίμακα του σχεδιασμού αντικειμενών έως και μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα. Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο σχεδιασμό κατοικιών και ξενοδοχειακών κτιρίων δίνοντας παράλληλα έμφαση σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.
Αθήνα

Η Χριστίνα είναι αρχιτέκτονας, ιστορικός τέχνης και αρχαιολόγος με σπουδές στην Architectural Association – School of Architecture, London και στο Princeton University, USA. Έχει εργαστεί στο ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού συμμετέχοντας σε ανασκαφές και έργα συντήρησης. Είναι συνιδρύτρια του αρχιτεκτεκτονικού γραφείου Papadimitriou Britz Architects στην Αθήνα, ενώ από το 2018 έως το 2021 διετέλεσε διευθύντρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. Το 2020 ίδρυσε με τον Marc Britz το πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο Aka | ARCHITECTURE KIDS ATHENS, ενώ το 2021 επιμελήθηκε την έκθεση Frau Architect στο Ινστιτούτο Goethe στην Αθήνα.

Αθήνα

Μετά από μακρά πορεία στη δημοσιογραφία και τις εκδόσεις, τα τελευταία δέκα χρόνια η Αγγελική ασχολείται με τις Εταιρικές Υποθέσεις (Corporate Affairs), έναν ρόλο που αφορά την εταιρική επικοινωνία και εικόνα, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη Διαχείριση Κρίσης. Και επειδή πιστεύει στη δια βίου μάθηση, συνεχίζει τις σπουδές της στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη συμβουλευτική/ψυχοθεραπεία.

Αθήνα

 

Η Ειρήνη είναι Partner στην Ελεγκτική Εταιρεία ΣΟΛ Crowe. Είναι Ορκωτή Ελέγκτρια Λογίστρια (CPA) με πολυετή εμπειρία (από το 1999) στον έλεγχο βιομηχανικών, εμπορικών, και λοιπών εισηγμένων και μη επιχειρήσεων. Επίσης, είναι Πιστοποιημένη Ελεγκτής Κατά της Απάτης (CFE) μέλος του Association of Certified Fraud Examiners, Authorized Trainer στα Review Courses που πραγματοποιεί το Fraud Education Center για τις εξετάσεις πιστοποίησης των Fraud Examiners και έχει ορισθεί από τη Διοίκηση του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης ως Ambassador of Audit Community Greece.

Αθήνα

 

Elsa focuses on research, development and innovation policies as well as funding instruments supporting activities from basic research to market entry and scale up. She has dealt with gender equality policies, startups & SMEs support mechanisms. A jurist by education, she concluded a Master’s degree in Strategic Studies in the UK and then joined the Structured Finance division of an investment bank in Luxembourg. She then worked for Arthur Andersen and subsequently Ernst & Young as a Business Consultant. Brussels based since 2006, Elsa entered the area of EU affair where she worked for a Public Affairs company, a Non-For-Profit organisation and since 2014, for the EU Institutions.

Brussels, Belgium

 

Η Έλενα έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και ιδιαίτερα στον Ξενοδοχειακό κλάδο. Έχει εργαστεί ως Στέλεχος Πωλήσεων και Marketing σε πολυεθνικές ξενοδοχειακές εταιρείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Η αγάπη της για τη φιλοξενία και τον χώρο των ξενοδοχείων ξεκίνησε από πολύ νωρίς όταν μεγάλωνε μέσα στην οικογενειακή ξενοδοχειακή εταιρεία από όπου εξασφάλισε σημαντικά εφόδια για να τα ολοκληρώσει με τις στοχευμένες σπουδές της στη Γαλλία, στο Ξενοδοχειακό Management και στα Οικονομικά.

Η Σοφία, έχοντας περάσει 17 χρόνια στον χώρο της Ναυτιλίας, με ωράρια ασφυκτικά και ρυθμούς φρενήρεις, μέσα πάντα στους τοίχους γραφείων, αποφάσισε στα 38 ότι έχει το δικαίωμα να βάλει μια άνω τελεία και να πιάσει το νήμα της καριέρας από την αρχή, κρατώντας όλα τα εφόδια της πείρας που είχε μέχρι τότε.
Σήμερα, είναι Country Manager ως Data Analyst, για την εταιρεία Rome2Rio, με έδρα την Αυστραλία. Εργάζεται full time, αξιοποιώντας στο έπακρο τα οφέλη της εργασίας εξ’ αποστάσεως (remote work).
Δεν ήταν πάντα εύκολο, τα πρώτα χρόνια ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά στην αναπροσαρμογή σε ένα άλλο τρόπο εργασίας, μακριά από όσα μαθαίνουμε και στα όσα συνηθίζουμε.
Όταν βρήκε την ισορροπία, ανάμεσα στην εργασιακή και την προσωπική ζωή, στις γραμμές που χρειάστηκε να χαραχθούν για να μην επιβαρύνει η δουλειά την προσωπική ζωή και τούμπαλιν, θέλησε να βοηθήσει άλλες γυναίκες, να τολμήσουν, να αναζητήσουν και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια επιτυχημένη καριέρα, εκτός γραφείου!
Η Σοφία είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος MSc Marketing in Advertising and PR, μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και εσχάτως ανακαλύπτει την μαγεία της Ιαπωνικής γλώσσας και κουλτούρας.
Παράλληλα, αρθρογραφεί σε ιστότοπους και έχει εκδώσει 2 βιβλία. 

Αθήνα

Η Δανάη Παπαϊωάννου είναι Βιολόγος και Βιοχημικός και έχει εργαστεί στον τομέα Assay development της φαρμακευτικής έρευνας στη Βρετανία. Πλέονέχω εργάζεται ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Έχει 9 χρόνια εμπειρίας και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές, τις σπουδές στο εξωτερικό, τα διδακτόρικα και την έρευνα. Αθήνα

Η Κατερίνα είναι 30 χρονών και εργάζεται ως Assistant General Manager σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Κω. Η θέση της δόθηκε τον Ιούλιο 2019 όμως στην εταιρεία εργάζεται τα τελευταία 7 χρόνια ξεκινώντας από τις πιο βασικές θέσεις του F&B και φτάνοντας στο σήμερα όπου ασχολείται με οτιδήποτε αφορά τη λειτουργία των ξενοδοχείων.

Κως

Maria studied in the American college of Greece Business Administration and did her MSc in International Business in Brunel University in London. She is a business and marketing executive with 20 years of total progressive career, developed in multinational companies, on global, regional and country roles in luxury, fashion and cosmetics industries. Her big passion is developing brands, products but mainly teams and she always aims for ethical business. Maria is also a business coach since 2018, supporting women to develop successfully their career or business and get to know how to hunt for their dream job as well as be the most memorable candidate in a job interview.   

Switzerland

Η Σουζάνα Παπαφάγου σπούδασε στην Ιταλία, στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας της Πάρμα, στο πενταετές πρόγραμμα ‘Αναπτυξιακή Κλινική Ερευνητική Ψυχολογία’. Επέστρεψε στην
Ελλάδα έπειτα από 7 χρόνια (αφού ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και την απαιτούμενη πρακτική) και ξεκίνησε πενταετή εκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, όπου πια είναι τακτικό μέλος. Το 2011 ξεκίνησε να παρακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών για 4 χρόνια.

Αθήνα

Η Νάσια ξεκίνησε να εργάζεται στην Ναυτιλία πριν από περίπου 10 χρόνια. Μετά την απόκτηση πτυχίου στα ναυτιλιακά από το πανεπιστήμιο Αιγαίου, ανέλαβε την πρώτη της θέση ως operations assistant σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων όπου και έμαθε τη σημασία του καλού εργασιακού περιβάλλοντος κι ενός δυνατού ΗR, για την εξέλιξη και ανέλιξη του εργαζομένου εντός εταιρείας.

Αθήνα

Η Ιφιγένεια είναι Certified Life & Executive Coach, Trainer, ιδρύτρια του The Coaching Psychology Hub και Country Leader της Points of You Greece. Με πτυχίο στην Ψυχολογία (ΕΚΠΑ) και μεταπτυχιακές σπουδές στο Human Resource Management και τις Εργασιακές Σχέσεις (Keele University, UK) ξεκίνησε την καριέρα της το 2000, αρχικά στον Τραπεζικό τομέα και στη συνέχεια στο χώρο της υγείας. Ταυτόχρονα παντρεύτηκε και μεγάλωσε δύο παιδιά που τώρα ενηλικιώνονται.
Πάντα ανήσυχη, με εύρος ενδιαφερόντων και νοοτροπία συνεχούς εξέλιξης εξειδικεύτηκε στην πορεία στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική (Συνθετική/Συστημική προσέγγιση), στο Evidence based Coaching, στη Θεραπεία μέσω Φωτογραφίας και στο Art Therapy. Με αυτά τα εφόδια και συνεχή επιμόρφωση έχει πλέον χαράξει τη δική της ανεξάρτητη πορεία ως Coach, Trainer και Επιχειρηματίας. Εμπνέει και στηρίζει τους πελάτες της, με αποτελεσματικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, να επιτύχουν τους στόχους τους, επαγγελματικούς και προσωπικούς και να ζήσουν μια ζωή που τους προσφέρει βαθιά ικανοποίηση. 

www.coaching-psychology.gr

Αθήνα

Η Λουίζα είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. O τίτλος της διδακτορικής της διατριβής είναι «Crafting self starting innovation: an arendtian perspective integrated in a process model and a job crafting measurement tool» ενώ τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εντάσσονται στον χώρο της θετικής ψυχολογίας (positive psychology) και Positive Organizational Scholarship (POS) και εξειδικεύονται σε θέματα job crafting, extra role behaviors, innovative behavior, self starting innovative behavior, transcedent behavior.

Αθήνα

Η Νάντια είναι πτυχιούχος τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, με 13 χρόνια συμμετοχής σε σεμινάρια μη τυπικής μάθησης, παιδαγωγικής, ψυχολογίας και εικαστικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά από 7 χρόνια εμπειρίας ως νηπιαγωγός, παιδαγωγός και εμψυχώτρια ομάδων, κυρίως παιδιών αλλά και ενηλίκων, με δράσεις στον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό αλληλεγγύης, εμψυχώτρια σε συνέδρια, σε summer camps, και με συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, τα τελευταία 3 χρόνια σχεδιάζει και εμψυχώνει εργαστήρια εικαστικών με στόχο την προσωπική εξέλιξη.

Αθήνα

Η Γεωργία είναι απόφοιτος Ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος διπλώματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε HR ναυτιλιακής εταιρείας και αρκετή μελέτη και έρευνα πάνω σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, έχει εμβαθύνει σε όλες τις λειτουργίες του Ανθρώπινου Δυναμικού και τις ανάγκες τόσο μιας μεγάλης επιχείρησης σε εξειδικευμένο προσωπικό όσο και των υποψήφιων μελλοντικών στελεχών. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες να κινηθούν σωστά σε μια αγορά υψηλών απαιτήσεων και ανταγωνισμού.

Αθήνα

Η Τζίνα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Φιλόλογος (κατεύθυνση Ψυχολογίας). Συνεργάζεται με γονείς, παιδιά και εφήβους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τις δύο ιδιότητές της αντιστοίχως. Της αρέσει να εργάζεται με αισιοδοξία και πίστη σε αυτό με το οποίο ασχολείται.

Αθήνα

Η Βάσια είναι στέλεχος επιχειρήσεων, επαγγελματίας στον χώρο των πωλήσεων. Με μότο της «Πωλήσεις από καρδιάς» εργάζεται με γνώμονα τη δημιουργία μιας μοναδικής θετικής εμπειρίας του πελάτη – συνεργάτη. Πιστεύει στη δύναμη της επικοινωνίας, της ειλικρίνειας, της εποικοδομητικής κριτικής και της στοχοπροσήλωσης. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις με τελευταίες τα TEDxKavala στα οποία έχει συνδράμει από τη θέση της Speakers Manager.

Αθήνα

Η Αγάθη μεγάλωσε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας με το όνειρο να ταξιδέψει και να ζήσει εμπειρίες πέρα από τα σύνορα της πόλης της που της φαίνονταν μικρά. Η νομική σχολή ήταν το εισιτήριο για αυτό και η επιλογή του μεταπτυχιακού της στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο καθόλου τυχαία, όπως και η αγάπη της να μάθει πέντε γλώσσες. Τα βήματα της την έφεραν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξελλες όπου εργάστηκε ως επιστημονική σύμβουλος Ευρωβουλευτών για 8 χρόνια και έμαθε από μέσα πως φτιάχνεται η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Brussels

Η Αντιγόνη Παφίλη κάνει lead το Employer Brand της Alpha Bank.Το employer branding είναι ένα σχετικά νέο πεδίο για την Ελλάδα, ουσιαστικά πρόκειται για την εικόνα της εκάστοτε εταιρείας (εργοδότη) προς τα έξω, πώς επικοινωνείται ένα brand ως εργοδότης. Ακούγεται “εξωτικό”, αλλά είναι εξ’ολοκλήρου δημιουργικό. Δημοσιογράφος στην ιδιότητα, έχει εργαστεί στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Σκάι, τότε που η τηλεόραση ήταν ακόμη το κυρίαρχο μέσο ενημέρωσης.

 

Αθήνα

Η Βίκυ Περπερίδου εργάζεται από το 2012 στο χώρο του Digital Marketing. Ξεκίνησε την καριέρα της με τη δημιουργία και διαχείριση του δικού της website και στη συνέχεια δούλεψε σε μικρές και μεγάλες fast-paced startups. 

Having 20 years experience in global Marketing, Communications, Advertising, and Brand Management, Irene brings both strategic insight and operational input to her work. Although she thrives on shaping the commercial and creative vision which delivers great results for her clients and for the business, she also enjoys being hands-on in making things happen day-to-day.
Her background includes working with domestic and global clients, experienced in both SME and Corporate environments across a wide range of business sectors. She believes it is this variety that helps her to provide such a well-rounded, customer-centric service.
The main nature of her work is creating and delivering brand communication strategies and integrated multi-channel campaigns across the funnel.

Η Μαρία είναι ραδιοφωνική παραγωγός  στο Nitro Radio 102,5 (8-10 π.μ) και συνεργάτιδα στοprotagon.gr και το bostanistas.gr. Ξεκίνησε να δουλεύει ως δημοσιογράφος πριν από χιλιάδες έτη φωτός. Στην δεκαετία του ’90, πέρασε  από την τηλεόραση και τα πρωινά του MEGA (η δουλειά δεν είναι ντροπή) και βρήκε την αληθινή αγάπη στο ραδιόφωνο. Ο Rock FM, ο KLIK FM και το Best Radio, ήταν η παιδική χαρά της για πολλά ανέμελα χρόνια. Έχει περάσει από τις σελίδες του Ε της Κυριακάτικης  Ελευθεροτυπίας (RIP), του Harper’s Bazaar, της Γυναίκας και του ΚΛΙΚ. Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν αρχισυντάκτρια έξτρα τευχών στο Cosmopolitan. Αθήνα

Η Κατερίνα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στη συνέχεια, εργάστηκε σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διαχείριση πωλήσεων και το revenue management κέρδισαν το ενδιαφέρον της και το 2014 ολοκλήρωσε το Certificate Advanced Revenue Management από το Πανεπιστήμιο Cornell. Το 2012, δημιούργησε τη Hotelising, μία εταιρεία που ασχολείται με τη διαχείριση των πωλήσεων ξενοδοχείων και τη μεγιστοποίηση των εσόδων τους.

Αθήνα
Η Μαριλίζα Ποντικού είναι ιδρύτρια και γενική συντονίστρια της MIT kids, μίας εταιρίας καλλιέργειας δεξιοτήτων του 21ου αιώνα των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και συγγραφέας των πρώτων ελληνικών βιβλίων STEAM των εκδόσεων Καστανιώτη.
Σπούδασε στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και στη συνέχεια στο Institute of Education, UCL, όπου ειδικεύθηκε στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Η διπλωματική της εργασία με τίτλο “New Technologies and Blended Learning in Education” διακρίθηκε ως πρότυπη.
Έχει πραγματοποιήσει πρακτική και έρευνα σε νηπιαγωγεία της Σουηδίας και Ν. Κορέας με στόχο την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην προσχολική ηλικία.

Η Βάσω ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της μετάφρασης το 2006 όταν, μετά τις σπουδές της, πήγε για ένα πρόγραμμα μαθητείας στην εταιρεία στην οποία βρίσκεται ακόμα. Μέσα στα 10 χρόνια πριν αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας, πέρασε από σχεδόν όλες τις θέσεις αρμοδιοτήτων, γνωρίζοντας τα ins & outs κάθε διαδικασίας, και αλληλεπέδρασε με πολλούς διαφορετικούς τύπους πελατών, συνεργατών και συναδέλφων. 

Anna is a Marketing, Public Relations & Communication Specialist, with specialized expertise in marketing management, public relations, corporate communications, media relations, event management, social media marketing, and experience across all these Marketing, PR & Communication fields. She is a hard worker, a good feeling person, a positive thinker and a mind lover.

Athens

Η Κατερίνα γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Είναι αγγειοχειρουργός με κλινική καριέρα στην Αθήνα. Με επιμονή και θέληση κατάφερε να επισκεφθεί στα πλαίσια του εργασιακού τομέα και άλλες ηπείρους όπως η Αμερική και η Αφρική, καθώς και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την εργασία. Πάντα επιθυμούσε να γνωρίσει διαφορετικούς τρόπους που ζουν και εργάζονται οι άνθρωποι ανά την υφήλιο, και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αθήνα

Georgia Prassinos is a global corporate communications expert, specializing in enterprise tech, and is currently responsible for IBM’s global external communications initiatives pertaining to cybersecurity. She is primarily focused on building thought leadership platforms around advanced technologies, like AI and Cloud, storytelling to raise awareness on key tech trends, and translating complex issues into easily digestible topics for a business audience. In her career, she has supported Fortune 500 technology companies with issues-driven communications campaigns aimed at delivering impact. Georgia has received multiple industry awards for successful communications initiatives that she led. She is a Law School graduate (University of Athens) and holds a MSc in International Communications and Development (City University, London). She is based in Washington D.C.

Washington D.C.

Η Ματίνα Πρίγκου γεννήθηκε το 1991 στο Βόλο. Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του ΑΠΘ, με τμήμα των προπτυχιακών της σπουδών να έχει πραγματοποιηθεί στην École nationale supérieure d’architecture Paris-Malaquais, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus. Ήταν υπότροφος του κληροδοτήματος «Νικολάου Κρήτσκη» για όλα τα χρόνια των προπτυχιακών της σπουδών. Είναι αριστούχος απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολεοδομία – Χωροταξία» στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Βόλος

Η Ελένη-Βασιλική ασχολείται με το διαδικτυακό Μάρκετινγκ. Πιο συγκεκριμένα, βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, να ενισχύσουν το προφίλ τους στα Social Media και το Internet γενικότερα. Παράλληλα, παρέχει συμβουλές αναφορικά με την ενίσχυση όλων των διαδικασιών του παραδοσιακού Μάρκετινγκ, ενώ τέλος, συμβάλλει πέρα από το κομμάτι της εύρεσης διαφημιστικών προτάσεων και στην υλοποίηση/δημιουργία αυτών σε επίπεδο γραφίστικης. Έντονο είναι το ενδιαφέρον της σχετικά με την επιχειρηματικότητα και πιο συγκεκριμένα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ απολαμβάνει ιδιαίτερα την καθοδήγηση νέων γυναικών που φιλοδοξούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Τέλος, ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της αφορά τη συμμετοχή αλλά και τη διοργάνωση εθελοντικών και κοινωνικών δράσεων.

Θεσσαλονίκη

Η Ασπασία είναι Holistic Health Coach και ενεργειακή θεραπεύτρια. Έχει σπουδάσει, μεταξύ άλλων, διοίκηση επιχειρήσεων, marketing, υποκριτική και ολιστική διατροφή. Εργάστηκε στον κλάδο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας για περίπου μία δεκαετία. Το 2012 ίδρυσε τη δράση “παιδιά στην κουζίνα!” που με βίντεο και εργαστήρια μαγειρικής και καλής διατροφής μαθαίνει σε γονείς και παιδιά να τρέφονται και να ζουν καλύτερα.

Αθήνα

Η Τζίνα είναι έμμισθη δικηγόρος στην INTRASOFT INTERNATIONAL S.A. επί 29 έτη, δηλ. σχεδόν όλη της η καριέρα είναι σε μια Εταιρεία. Στην Εταιρεία αυτή, υπό τη μορφή τότε της ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε. – δεδομένου ότι έχει υποβληθεί σε πολλούς νομικούς μετασχηματισμούς κατά τη διάρκεια αυτών των ετών – ξεκίνησε ως άπειρη, αλλά και δυναμική δικηγόρος, στη συνέχεια ήταν μέλος μεγαλύτερης ομάδας – της Νομικής Υπηρεσίας των εταιρειών του ομίλου ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ και τέλος επικεφαλής της ελληνικής INTRACOM IT SERVICES και μεταγενέστερα της λουξεμβουργιανής INTRASOFT INTERNATIONAL S.A., με υποκατάστημα στην Ελλάδα, η οποία είναι ουσιαστικά πολυεθνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της υφηλίου, είτε η ίδια είτε μέσω θυγατρικών και λοιπών εγκαταστάσεων.

Αθήνα

Η Μαριάννα είναι Βιολόγος, με PhD στην Μοριακή Βιολογία. Σπούδασε στον Εδιμβούργο και μετά εργάστηκε ως ερευνήτρια στην Σκοτία, στην Αγγλία και στην Γερμανία για λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Αναζητούσε ευκαιρίες στην Βιομηχανία και εργάστηκε αρχικά ως Βιολόγος στην εταιρεία Κορρές, μετά ως manager για τα εργαστήρια ποιότητας, ως Scientific Affairs Manager για ερευνητικά προγράμματα της εταιρείας, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ασχολείται με θέματα Διασφάλισης Ποιότητας (QA) και καλών πρακτικών παραγωγής στην μονάδα παραγωγής καλλυντικών στα Οινόφυτα.

Αθήνα

Η Σοφία είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου και Ιονίου Πανεπιστημίου. Αρχικά, δημιούργησε το δικό της e-learning project, ενώ αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται ως μεταφράστρια και στη συνέχεια ως Project Manager.
Πλέον ζει στο Cambridge και εργάζεται ως Language Expert. Παράλληλα, φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Derby. Πιστεύει ακράδαντα πως αξίζει να κυνηγάμε τα όνειρά μας όσο δύσκολα κι αν μοιάζουν. Γι’ αυτό και αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά και τη ζωή της στην Ελλάδα, να μετακομίσει στην Αγγλία στα 32 και στα 35 να ξεκινήσει να χτίζει την καριέρα της από την αρχή.

 

Cambridge, England

For many years Maryam Rezaei was divided between Entrepreneurship and fighting for a cause. From the age of 19, taking over her family business, an entrepreneur at heart she has been establishing companies that provide know-how and expertise. Through her 20 year career Maryam has created solutions through her consulting, publishing and event management companies. Through Crikos she has managed to connect both her passions, entrepreneurship and cause, delivering tailor made solutions for professionals who strive to make a positive impact in their market. 

www.crikos.com

Αθήνα

Η Ναταλία έχει επιλέξει ένα διπλό επαγγελματικό ρόλο καθώς πάντα πίστευε πως η ψυχική υγεία και η επαγγελματική ευημερία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα στη σύγχρονη εποχή. Έπειτα από σπουδές στην ψυχολογία, η Ναταλία εξειδικεύτηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και δημιούργησε το www.therapytale.com για ψυχοθεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Αθήνα

Η Νατάσσα μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Nanterre-Paris X, Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα “Στρατηγική των Sovereign Wealth Funds στη Διεθνή Πολιτική”. Το 2018 παρακολούθησε τη Σχολή Δημοσιογραφίας New Media Studies. Πιστεύοντας ότι η γνώση αποτελεί «δια βίου» άσκηση (και όχι μόνο μάθηση), ετοιμάζεται να υποβάλει πρόταση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σχετικά με την Τουρκία και τη θέση/σχέση της με τη Δύση. Τον Ιανουάριο ξεκίνησε να παρακολουθεί Δημιουργική Γραφή στο Πρόγραμμα E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αθήνα

Η επικοινωνία είναι κάτι που γοήτευε την Πέπη από πολύ μικρή. Της αρέσει να επικοινωνεί με τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα και να το πετυχαίνει όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Σπούδασε, Διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, εξειδικεύτηκε στο marketing και την επικοινωνία (ΑΣΟΕΕ), ενώ είναι απόφοιτος του Digital Diploma της Know Crunch powered by Deree – The American College in Greece. Η εργασιακή της εμπειρία, μετράει πλέον 15 χρόνια, σε τομείς όπως η δημοσιογραφία, η πολιτική και εταιρική επικοινωνία, καθώς και το digital marketing.  

Αθήνα

Ismini is a senior business analyst with experience in successful data related and analytics project delivery. Great understanding of commercial and business needs, strong analytical background and excellent communication skills synthesize the ability to deliver key insights and results. These allow her to fulfill a variety of different roles within projects. Thrilled to lower barriers to data-informed decision-making through public speaking, education, data visualization and storytelling.

Η Μαρίζα εργάζεται στον τομέα του Marketing πάνω από 20 χρόνια. Εχει εμπειρία από μεγάλες εταιρίες στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λονδίνο. Με εξειδίκευση στον τομέα της στρατηγικής και επικοινωνίας, αλλά έχοντας δοκιμάσει επίσης και άλλους ρόλους marketing όπως trade, channel και product, έχει σχηματίσει μια ολοκληρωμένη γνώση για τον τομέα αυτό. Αποφοίτησε από το Deree, ολοκληρώνοντας κατόπιν το MBA του ALBA.

Αθήνα

Η Έλενα ξεκίνησε τη ‘σταδιοδρομία’ της με άπειρες ώρες προπόνησης στο windsurf. Μετά τα πρωταθλήματα, ολοκλήρωσε ένα Bachelor στο Marketing Management στο Deree ενώ παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες εταιρείες ή δίδασκε ξένες γλώσσες και μεγάλωνε το πρώτο της παιδί. Το 1993 βούτηξε στον κόσμο των ασφαλειών ζωής στην Alico (σημερινή MetLife) με πολύ κέφι και επαγγελματισμό και 5 χρόνια μετά, πρόσθεσε στα καθήκοντά της και το ρόλο του συντονιστή.

Αθήνα

Η Κατερίνα Σαριδάκη είναι Διευθύντρια του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό και ανάπτυξη του προγράμματος που απευθύνεται σε νεοφυείς τεχνολογικές επιχειρήσεις (startups) του τουρισμού. Από το 2013 έως το 2018 ήταν Εκτελεστική Διευθύντρια του MIT Enterprise Forum Greece. Εργάστηκε από την ίδρυση του παραρτήματος, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας δράσεις όπως τον MITEF Greece Startup Competition και εκδηλώσεις όπως το StartSmart Conference, Tech that Matter κ.α..

Αθήνα

Η Ειρήνη έχει εργαστεί για πάνω από 25 χρόνια σε ελληνικά και πολυεθνικά περιβάλλοντα σε θέσεις ευθύνης στο αντικείμενο της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, σε ένα πλήθος κλάδων – ανάμεσα σε αυτούς το consulting, η πληροφορική, η ενέργεια, ο τουρισμός, οι τράπεζες, το λιανικό εμπόριο και οι χρηματιστηριακές.

Αθήνα

Η Σωτηρία (Ρούλα) Σεμερτζίδου ζει στην Αθήνα. Είναι επαγγελματίας Marketeer με πολυετή εμπειρία. Αγαπάει την δημιουργικότητα, τις νέες ιδέες. Πιστεύει πως η δύναμη μιας συνεργατικής ομάδας φέρνει θετικό αντίκτυπο στον άνθρωπο. Έτσι συνειδητά και με αίσθημα ευθύνης εντάχθηκε στο δίκτυο Mentoring του Women On Top. Επιθυμία της, να συνεισφέρει και να καθοδηγήσει με τις γνώσεις της και την επαγγελματική της εμπειρία, γυναίκες που θέλουν να μεταβούν επαγγελματικά στον χώρο του Digital Marketing.

Αθήνα

Η Πατρίτσια σπούδασε Ψυχολογία στο University of Wales με μεταπτυχιακή εξειδίκευση (Master) στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από το University of Derby.

Είναι κάτοχος Diploma in Non-Profit Organization Leadership Management από το Harvard University, Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στις «Σχολές Ψυχοθεραπείας» και στην «Ψυχοθεραπεία της Τέχνης» από το Sigmund Freud Universität Wien, στην Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική-Life Coaching, στην «Συμβουλευτική Ζευγαριών – Διαχείριση κρίσεων στην οικογένεια» στα «Κοινωνικά Προβλήματα και Ψυχική Υγεία του Παιδιού» και στις «Ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία: Διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση» από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και πτυχίου Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας από το Université Paris-Sorbonne. Φοίτησε στην Γερμανική Φιλολογία του ΕΚΠΑ, ενώ συμμετέχει σε συνέδρια, σεμινάρια και βιωματικές εκπαιδεύσεις στους τομείς ψυχολογίας και coaching.

Αθήνα

Η Ιωάννα σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έκτοτε δε σταμάτησε να επιμορφώνεται σε θέματα επιχειρηματικότητας, οργάνωσης, marketing, περιεχομένου, επικοινωνίας, coaching και άλλα. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά αρκετά χρόνια με τον τουρισμό, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Οι www.pigolampides.gr (2009) και το www.thepaperboat.gr (2013), είναι τα διαδικτυακά της δημιουργήματα. Μέσα από τη διαρκή της ενασχόληση και εκπαίδευση σε θέματα επιχειρηματικότητας αλλά και προσωπικής ανάπτυξης, συνειδητοποίησε πως αγαπά να βοηθά γυναίκες να βρουν την εσωτερική τους φωνή και να τις εμπνέει να την εκφράσουν μέσω της επαγγελματικής τους ενασχόλησης.

 
Θεσσαλονίκη
 

Η Γεωργία είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Bradford, στη Μ.Βρετανία. Έχει 7 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό τομέα ως σύμβουλος ασφαλιστικών εταιρειών και τραπεζών έχοντας εργαστεί στις Βρυξέλλες στον non profit οργανισμό Insurance Europe και στη συμβουλευτική εταιρεία PwC ενώ έχει συνεργαστεί και με διάφορους Ευρωπαϊκούς φορείς (European Commission, EIOPA). Παράλληλα είναι διαπιστευμένη Business Coach από τον ICF και μέλος του EMCC.

Αθήνα

Η Ασπασία Σκουφίδη ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της προώθησης πωλήσεων και των φαρμακείων αλλά στην πορεία την κέρδισε ο τομέας των παιδαγωγικών.
Σπούδασε Διοίκηση μονάδων Υγείας και Βοηθός Φαρμακείου αλλά μετά την γέννηση των τριών παιδιών της και ένα σημαντικό διάστημα ανεργίας και αναστοχασμού στράφηκε στις παιδαγωγικές σπουδές. Ίδρυσε την Playgroup Hellas, μια μη κερδοσκοπική αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα παιχνιδιού για οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ από το 2017 έχει αφοσιωθεί στην οργάνωση και λειτουργία του παιδικού σταθμού των ονείρων της, το ‘’Παιχνιδοσκόπιο’’ συνεχίζοντας παράλληλα τις παιδαγωγικές της αναζητήσεις.

Αθήνα

Niki is a PhD candidate/researcher (scientific field: Solid State Physics, High
Pressure Raman spectroscopy, 2D Materials) at the Physics Department of the Aristotle University of Thessaloniki, Greece (AUTH). She received her M.Sc. degree in “Materials Physics and Technology” from the same department in 2017 and her Electrical and Computer Engineering diploma (MEng/M.Sc.) from the Polytechnic Faculty of Engineering
(AUTH) in 2014. She worked as a Visiting Researcher at the Institute of Chemical Engineering Sciences of the Foundation of Research and Technology Hellas (ICE-HT/FORTH) in Patras, Greece during 2017. From 2004 she has also gained all-around working experience from the Greek Public sector (Engineer/ Instructor) and various Startups (Front-end Developer). She is
a STEM community leader in Thessaloniki and a mentor/volunteer for more than ten years in many non-profit organizations, or for various international causes. She is a member of the Hellenic Society for the Science and Technology of Condensed Matter since 2017 and member of the Optics and Spectroscopy Lab (EROPFA) of the Physics Department AUTH.

Θεσσαλονίκη

Η Βένια (Βασιλική) έχει σκοπό της ζωής της την ενδυνάμωση των γυναικών,
των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων & του LGTBQI κινήματος και την κοινωνία
ίσων ευκαιριών για όλους. Εφόδια της οι διεθνείς εμπειρίες και η μεγάλη
προϋπηρεσία της στο κομμάτι του gender equality, τόσο σε ερευνητικούς
αλλά και σε non-profit τομέα. Μετακόμισε στην Λάρισα από το Δουβλίνο το
2015 και από τότε εργάζεται ως EU project Consultant & Project Proposal
Manager στον τομέα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Παράλληλα είναι στέλεχος
σε εταιρεία που ασχολείται με τον τομέα των Logistics και του Supply Chain. 

Η Νάντια είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος τίτλου Εξειδίκευσης Content Strategy από το Northwestern University και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Digital Product Management του Πανεπιστημίου της Βοστώνης [Boston University]. Έχει κάνει επίσης Σπουδές στην Υποκριτική, τον Κινηματογράφο, στη Μεταγλώττιση - Σπικάζ, το Ραδιόφωνο, την Ιστορία της Τέχνης, τον Χορό, και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

H Σπανό Χριστίνα, μετά από μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, ίδρυσε το THE MASSAGE SUITE, ένα Wellness lounge που συνεχίζει να αποτελεί μια όαση ευεξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μετά την επιτυχία που γνώρισε το THE MASSAGE SUITE, το επόμενο βήμα ήταν η εξέλιξη των υπηρεσιών και η μετάδοση των γνώσεων και τεχνικών.

Η Εύελυν είναι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής Συμπεριφορικής κατεύθυνσης. Σπούδασε ψυχολογία στο Middlesex University του Λονδίνου, και στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (MSc) στην Κλινική Νευροψυχολογία. Συνεχίζει  έως σήμερα τις ακαδημαϊκές της σπουδές, στην ίδια σχολή σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αισθητικοκινητικού Ελέγχου του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας  ( Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) , ως υποψήφια διδάκτωρ με αντικείμενο την επίδραση των ψυχολογικών παρεμβάσεων στη δομή και τη λειτουργία του εγκεφάλου ατόμων με μείζονες ψυχικές διαταραχές.

Η Ιωάννα, εργάζεται ως Σύμβουλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης, ενώ παράλληλα, μεγαλώνει δύο αγόρια που βρίσκονται στην εφηβεία.

Από την αρχή της καριέρας της και για πάνω από 18 έτη, δραστηριοποιείται στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, αναλαμβάνοντας απαιτητικά έργα σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων - λιανικού εμπορίου, τεχνολογίας, τροφίμων, παραγωγής, αυτοκινήτου - υποστηρίζοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν στην επιλογή, αξιολόγηση και ανάπτυξη των ανθρώπων τους.

Σκοπός της είναι να υποστηρίζει όσες και όσους βρίσκονται στο στάδιο της επιλογής, διαχείρισης ή αλλαγής καριέρας, καθώς επίσης και τις/τους επαγγελματίες που συνεργάζεται, έτσι ώστε να ενισχύουν την αυτογνωσία τους, να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και να  υλοποιούν τους στόχους τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια όταν ως νέα μαμά διδύμων και επαγγελματίας στο χώρο της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ, η Εύη αισθάνθηκε την ανάγκη να δημιουργήσει μια online κοινότητα για τους γονείς των διδύμων, στην οποία θα μπορούν να βρουν ενημερωτικό υλικό, χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες για το μεγάλωμα των παιδιών τους αλλά και ένα χώρο όπου θα μπορούν να μοιράζονται εμπειρίες και απόψεις. Λίγα χρόνια αργότερα, μετά από μεγάλη έρευνα και με τη συμμετοχή επιστημονικών συνεργατών, έγραψε το βιβλίο «Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων», το οποίο αποτελεί σήμερα έναν πρακτικό οδηγό για κάθε νέο γονιό με δίδυμα. Το Youtube αλλά και η ενεργή της παρουσία στα Social Media είναι σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής της ταυτότητας. Μέσα από αυτή την καθημερινή σχέση που έχει με τους γονείς μοιράζεται, μαθαίνει, επικοινωνεί. Της αρέσει πολύ να δημιουργεί περιεχόμενο που μπορεί να ενδιαφέρει και να αποτελεί πρόταση για τους ανθρώπους που την παρακολουθούν. Η εμπειρία της ως μαμά τριών παιδιών την οδήγησαν να σπουδάσει και να ασχοληθεί με το Parent Coaching, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί στο μοναδικό αλλά και ιδιαίτερα απαιτητικό τους ταξίδι ως γονείς.
Αθήνα 
Η Μαρία έχει δουλέψει στον ΟΗΕ, σε ΜΚΟ και στο ελληνικό δημόσιο, εργαζόμενη για την προαγωγή των δικαιωμάτων των προσφύγων και των αιτούντων διεθνή προστασία από το 1990. Το 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία του ελληνικού κράτους, την Υπηρεσία Ασύλου, η οποία και άρχισε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2013. Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι η χορήγηση προστασίας σε όσους φοβούνται να επιστρέψουν στις πατρίδες τους λόγω πολέμου ή μαζικών παραβιάσεων των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Αθήνα

Η Μυλαίδη Στούμπου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σε «Economics and Management» από το Athens Information Technology. Πριν από τη Microsoft είχε εργαστεί στις εταιρίες SingularLogic, Velti S.A και Intracom. Έχει 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη καριέρας, τη δουλειά σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον και το προσωπικό branding. Αθήνα

Konstantina is a strategy focused Leader with more than 15 years of field demonstrated experience in the Aerospace and Medical Devices sectors mainly in Engineering / Research & Development functions. Konstantina in her current role in Engineering, Science & Technology is focused in cultivating a culture where brave work, courage, authenticity and whole hearts are the norm.

Ireland

Maria has been working in diverse working environments for clients around the globe managing IT projects and programs for HR. In parallel, she has been attending sessions and joining initiatives on NLP, personal development, fashion business management extending her interests and views further to her designated work assignments looking for a new drive and inspiration to grow and learn.

 

Αθήνα

Η Έλενα Στρατοπούλου είναι απόφοιτος Νομικής, διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε νεότερες συνάδελφους της που διερευνούν τώρα τις επαγγελματικές διεξόδους και τις επιλογές τους. Αθήνα

H Τατιάνα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ (διατμηματικό: Πληροφορική, Ανθρώπινοι Παράγοντες και Κινηματογραφικές Σπουδές). Ασχολείται με τα προσωπικά δεδομένα, την ψηφιακή ταυτότητα και την εμπειρία του χρήστη τόσο σε φυσικό όσο και σε ψηφιακό περιβάλλον (UX). Ωστόσο, προέρχεται από πολύ διαφορετικό ακαδημαϊκό background! Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, με μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 6ετή ακαδημαϊκή (ερευνητική/συμβουλευτική) εμπειρία αλλά και εμπειρία σε επιχειρήσεις από το κομμάτι των λογιστικών, στον τομέα του marketing και επικοινωνίας έως το project management.

Birmingham, UK

Naturally inquisitive and resourceful, Natalia loves looking for new ways in which a problem can be solved, and she is fortunate to be able to do this as her full-time job. A specialist in brand communications, with over 17 years of experience in the advertising industry, she has worked with a wide range of organizations and brands and has produced multi awarded Marketing Communications Strategies. She believes in having a Growth Mindset and her latest professional passion is guiding brands through Sustainability Transformation & Innovation and Circularity, on which she has been certified by the UNSSC. Her personal passions are sailing, diving and above all her children!

Athens 

Η Μαρία Συριώδη έχει 6 χρόνια εμπειρίας σε μια πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ως Marketing Assistant αρχικά και ως External Affairs Assistant στη συνέχεια, έχει εμπλακεί σε διαδικασίες που αφορούν στην εταιρική διείσδυση στην αγορά καθώς και την εδραίωση των σχέσεων της επιχείρησης με τις σχετικές ομάδες ενδιαφέροντος, με έμφαση στον τομέα του Corporate Communication. Διαθέτει επίσης εμπειρία στη διεκπεραίωση της συμμετοχής στελεχών και πελατών σε τοπικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε γυναίκες που ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της διοικητικής υποστήριξης. Αθήνα

Η Ελευθερία από όταν μπήκε στην σχολή κατάλαβε ότι ήθελε πραγματικά να γίνει Μηχανικός. Από όταν έπιασε την πρώτη της δουλειά κατάλαβε ότι ήθελε κάποια μέρα να δουλεύει για τον εαυτό της. Μετά από 8 χρόνια μισθωτή ως μηχανικός/σχεδιάστρια άνοιξε το δικό της γραφείο. Εργάζεται πλέον καθαρά ως μηχανικός, αναλαμβάνοντας μια σειρά από οικοδομικές εργασίες με την βοήθεια των κατάλληλων συνεργατών.

Αθήνα

Η Κέλλυ Σώκου είναι δημοσιογράφος, blogger (δημιουργός του 31ebdomades.gr) και επιμελήτρια κειμένων. Έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στην Αθήνα και είναι κάτοχος ΜΑ στις Νεοελληνικές Σπουδές από το King's College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Έχει 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο των εκδόσεων και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring στο πεδίο της δημοσιογραφικής και ιντερνετικής γραφής σε περιοδικά και blogs, καθώς και στη μετάβαση από το ένα στο άλλο είδος ή τον συνδυασμό τους. Αθήνα

Η Ειρήνη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA in Financial Services από το Alba Graduate Business School και πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται εδώ και δεκαπέντε χρόνια σε μεγάλο ελληνικό τραπεζικό όμιλο, τα τελευταία χρόνια ως Αναλύτρια Eπενδύσεων στην Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Τράπεζας.

Αθήνα

Η Ελένη είναι Γενική Διευθύντρια του Thessaloniki Convention Bureau, του Γραφείου Προσέλκυσης Συνεδρίων για τη Θεσσαλονίκη. Είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ιστορία της Ανάπτυξης και πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών. Έχει διδακτική εμπειρία στα Οικονομικά και έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες θέσεις Marketing και Πωλήσεων.

Θεσσαλονίκη

H Φαίη είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία και Πολιτισμό έχοντας συμμετάσχει σε διάφορα διεθνή συνέδρια με εισηγήσεις για το μετα-τραυματικό στρες και την θεραπευτική γραφή ως μέσο αυτοίασης. Έχει εργαστεί σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στο αγγλόφωνο ιδιωτικό πανεπιστήμιο Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στο 3 ετές και 4ετές πρόγραμμα φοίτησης των σπουδαστών.

Θεσσαλονίκη

Η Σοφία αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει διετή εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, ενώ έχει εκπαιδευθεί στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικής αξιολόγησης. Σήμερα, εργάζεται ως Admissions & Career counselor | Deree – The American College of Greece και παρέχει υπηρεσίες εκπαιδευτικής και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε φοιτητές, εφήβους και εργαζομένους.

Αθήνα

Marianna is a journalist, working as an editor, digital content creator and head of communications for the last 20 years. She studied Journalism and she did her Master's degree on Journalism and New Media at the Aristotle University of Thessaloniki. As part of her master thesis, she created the online magazine “Publishit" which is inspired by crowdsourcing journalism and has received an award by Regional Media Greece (Bronze Award "Best Column", 2017). She is the Communications Director of Digital Communication Network Global, a strong collaborative network that connects professionals of the digital age from a variety of backgrounds, in order to generate ideas, tools, and products for media outlets, civil society organizations, businesses and public authorities. She also works as an adult educator, as well as a facilitator in journalism and social media workshops. She was included in the list of 50 young (under forties) disruptors of Northern Greece (2018).

Η Έφη αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΠΑΜΑΚ και έπειτα συνέχισε με μεταπτυχιακό στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, Business Studies: Managing and Leading People στο University of  Amastedam στην Ολλανδία.

Αθήνα

Η Μελίνα έχει ιδρύσει μία από τις πλέον επιτυχημένες κοινωνικές επιχειρήσεις, τη Wise Greece, η οποία μεταξύ άλλων έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Βραβείο Νησίδες ποιότητας, αλλά και με το European Social Challenge Award. Η ίδια, λειτουργεί ως μέντορας σε κοινωνικές επιχειρήσεις, αλλά και στο Entrepreneurship School του Ευρωπαϊκού think tank “Think Young”, ενώ είναι key note speaker σε forum που υποστηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. 

Αθήνα

Η Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι είναι η εμπνεύστρια του πολυβραβευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος «Labyrinth of Senses» της ΑμΚΕ KINITRO. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση εκδηλώσεων και εκπαιδεύσεων με μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης, οραματίστηκε ένα διαφορετικό μέλλον, όπου όλοι/ες θα είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με αποτέλεσμα να δημιουργήσει το εργαστήριο εξοικείωσης με την αναπηρία, Labyrinth of Senses το οποίο έχει ταξιδέψει σε 16 χώρες και έχει εκπαιδεύσει ήδη 25.000 ανθρώπους στη διαφορετικότητα και συμπερίληψη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Παιδαγωγικής μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων του ΠΑΔΑ. Πιστεύει ότι αγκαλιάζοντας την ποικιλομορφία των ανθρώπων, θα βρούμε έναν ασφαλέστερο τρόπο στην αληθινή ευτυχία.
Αθήνα
Η Αγγελική Τζαβάρα είναι μεταφράστρια, blogger και διαχειρίστρια περιεχομένου και social media στον ιστότοπο http://athens.angloinfo.com.Φλέρταρε με τη γλώσσα και τη γραφή από τότε που ήταν παιδί των θετικών επιστημών σπουδάζοντας Γεωλογία και Γεωχημεία του Πετρελαίου στην Αθήνα και στο University of Newcastle Upon Tyne. Πέρασε από τα γραφεία περιβαλλοντικών οργανώσεων όπως η HELMEPA και η Μεσόγειος S.O.S. Από το 2009 όμως έκανε στροφή και μπήκε στα χωράφια της μετάφρασης και ασχολήθηκε με τη μετάφραση επιστημονικών και τεχνικών βιβλίων και κειμένων.
Αθήνα
Η Βάσια Τζανακάρη είναι συγγραφέας, μεταφράστρια και καθηγήτρια μετάφρασης. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στο ΑΠΘ και είναι κάτοχος ΜΑ Μετάφρασης-Μεταφρασεολογίας από το ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αγγλικών Σπουδών (HASE). Στο παρελθόν ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και υπήρξε αρχισυντάκτρια του περιοδικού Ποπ+Ροκ.Έχει γράψει δυο συλλογές διηγημάτων, ένα μυθιστόρημα, ένα βιβλίο για παιδιά και έχει συμμετάσχει σε συλλογικούς τόμους. Έχει μεταφράσει βιβλία των Ian Rankin, Gillian Flynn κ. α. και διδάσκει μετάφραση εξ αποστάσεως στο κέντρο εκπαίδευσης μεταφραστών meta|φραση. Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring στο πεδίο της δημιουργικής γραφής, της μετάφρασης και των εκδόσεων. Αθήνα
Η Τατιάνα είναι απόφοιτη της σχολής του ΑNT1 στο τμήμα της σκηνοθεσίας και του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Δουλεύει ως δημοσιογράφος από το 2009, ενώ το 2012 δημιούργησε δύο δικά της sites. To πολιτιστικό www.artsandthecity.gr και το τοπικό www.alimosonline.gr. Έχει συνεργαστεί με το gamos.gr του Ομίλου Λαμπράκη και το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο e book για μελλόνυμφες "Το Ημερολόγιο μίας νύφης". Τον ίδιο χρόνο πραγματοποίησε την πρώτη έκθεση φωτογραφίας της με θέμα τη Νέα Υόρκη στον Ιανό και έχει ήδη γράψει τα δύο επόμενα βιβλία της.

Αθήνα

Η Δρ. Μαρία Τζιράκη εργάζεται ως λέκτορας στο τμήμα της Ψυχολογίας του CITY College, University of York Europe Campus, και είναι υπεύθυνη προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα Νευροψυχολογίας. Πραγματοποίησε την αρχική της εκπαίδευση αποκτώντας δύο βασικά πτυχία, στους τομείς της κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, και της ψυχολογίας από το City, University of London.

Θεσσαλονίκη

Η Μαριάννα σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ και μόλις πήρε το πτυχίο της, έφυγε για το Βερολίνο όπου έμεινε για 8 χρόνια. Εργάστηκε ως μαθητευόμενη σε εργοστάσιο παραγωγής τουρμπινών, ως τεχνικός σε κοντέινερ εργοταξίου στο αεροδρόμιο του Βερολίνου και από το 2018 μέχρι σήμερα ως μελετήτρια μηχανικός για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε τεχνικό γραφείο.

Eva is an enthusiastic Learning & Development specialist with experience in global business environments. She holds a Bachelor’s Degree in Educational Science and Master’s Degree in Educational Science and Technology and lives in the Netherlands since 2015. She is passionate about helping organizations develop their talents and creating high performing teams. She believes in the power of diversity & inclusion and she thinks that you can achieve anything you set your mind to.

Amsterdam, Netherlands

Η Ελευθερία έχει εργαστεί σε όλους τους τομείς, στον ευρύτερο χώρο των ξένων γλωσσών. Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί ως καθηγήτρια, εξετάστρια, διερμηνέας, διευθυντής τομέα Γλωσσικών Υπηρεσιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεταφράστρια, αναθεωρήτρια, assistant project manager, project manager και vendor manager σε γραφεία παροχής υπηρεσιών Μετάφρασης.
Αθήνα
Η Ντία είναι Επίκουρος Καθηγήτρια στον Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ. Έχει βασικό πτυχίο Φυσικής (ΑΠΘ) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας (ΑΠΘ). Στη συνέχεια έκανε το διδακτορικό της πάνω στην Ανάπτυξη κλιματικών σεναρίων για τις αλλαγές στη βροχόπτωση στην ελληνική περιοχή. Ακολούθησαν οι post-doc σπουδές της πάνω στις Κλιματικές Αλλαγές και τα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα. Από το 2009 έχει ακαδημαϊκή θέση στον Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας. 
 

Θεσσαλονίκη

Η Μαρίλη είναι Ψυχολόγος B.Sc., με ειδίκευση στην Εκφραστική ψυχοθεραπεία μέσω τέχνης, πιστοποιημένη ACC Coach από τον ICF, Parent Educator CAHPE και δημιουργική επόπτρια. Εργάζεται ιδιωτικά στον χώρο της, InnerCanvas,στο Μαρούσι.
Από το 2016 συνεργάζεται με τον Dr. Avi Goren Bar και το Ινστιτούτο δραματοθεραπείας Αιών ως μέλος της εποπτικής ομάδας. Είναι αποκλειστική συνεργάτης της διεθνής πιστοποιημένης σχολής Jungian Coaching School Greece. Επιπλέον έχει μεταφράσει μέρος του βιβλίου ‘Τα μυστικά της εκφραστικής θεραπείας μέσω τεχνών και coaching’ του Dr. Avi Goren Bar, Εκδόσεις Καστανιώτη.
Αθήνα
Η Ισμήνη εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τους γονείς και την αδερφή της. Είναι τέταρτη γενιά ξενοδόχοι, με 4 ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. Μαζί με την αδερφή της, ως νέα γενιά της εταιρείας, προσπαθούν να φέρουν τις ιδέες και την εμπείρια των σπουδών τους στην επιχείρηση, κοιτάζοντας δυναμικά προς το μέλλον της.

Θεσσαλονίκη

H Ροδούλα Τρακάδα, είναι επαγγελματίας coach, μέλος του Hellenic Coaching Association (HCA). Έχοντας εμπειρία πάνω από 15 χρόνια ως στέλεχος πωλήσεων & marketing πολυεθνικών εταιριών και συνεργασία με ομάδες από διαφορετικούς κλάδους, τμήματα και χώρες, όραμα της είναι να συνεχίσει να εξελίσσει τον εαυτό της και να βοηθά τους ανθρώπους γύρω της, να πιστέψουν και να στηρίξουν το όραμα τους, αναγνωρίζοντας τους στόχους τους και πετυχαίνοντας τους! Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι απόφοιτος του Athens Coaching Institute, με εξειδίκευση στο “Evidence Based Coaching” και παράλληλα σπουδάζει Θετική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η Γαβριέλλα είναι η Διευθύντρια Προγραμματισμού και Παραγωγής του ΚΠΙΣΝ. Είναι κάτοχος πτυχίου Θεατρικών Σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜΑ στην Παραγωγή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης από το Bristol University της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος υποκριτικής από το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και έχει ασχοληθεί με την μαυρόασπρη φωτογραφία με τον Πλάτωνα Ριβέλλη.
Αθήνα
Pinelopi has a multidisciplinary background both on an academic and professional level. She holds a BA in Philosophy and Social Studies, an MA in Bioethics from the University of Crete, and a second MA in Communications Studies from the University of Leeds. She obtained her PhD on Surveillance Studies from the Open University, UK. She has worked as a journalist, communications manager, researcher and lecturer.
Italy

• A scientist bioengineer, PhD in Biophysical Chemistry, with 17 years of R&D experience derisking complicated assay workflows, and delivering microfluidic systems for diagnostics in government, academia, non-profit and industry

• Leadership of cross-functional teams, large and small

• Early-stage product development for enzyme-based, immunoassay and molecular microfluidic devices

San Francisco, CA, USA

H Άσπα είναι δημιουργός του blog Aspa Online και συνιδρύτρια του Μικροί Μεγάλοι και του Μαμά…δες, Μπαμπά..δες. Πρώην αθλήτρια του judo, σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νίκαιας της Γαλλίας, αλλά αμέσως μετά τις σπουδές της ασχολήθηκε με το marketing και την επαγγελματική εκπαίδευση. Όταν αποφάσισε να ξεκινήσει το blog της το Μάιο του 2008, για να καταγράφει τη ζωή με τις δύο της κόρες, δε φανταζόταν ότι το blogging και τα social media θα άλλαζαν τόσο τη ζωή της και ότι θα άνοιγαν τόσους νέους ορίζοντες. Αθήνα

Η Δρ. Μαρία Τσάμη είναι Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός (PhD), Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης (B.Eng. & MSc) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στα Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά (Τηλεπικοινωνικά) Συστήματα Υπολογιστών (ΠΕΣ) και τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) με ειδίκευση στην Αναπαράσταση Γνώσης και Συλλογιστική, τους αυτόνομους πράκτορες και τα συστήματα πολλαπλών πρακτόρων και τη συλλογική ευφυΐα. Η διδακτορική της έρευνα αφορά στη Μοντελοποίηση Συστημάτων Μεταφορών με τη χρήση Τεχνολογιών Μηχανικής Μάθησης.

Θεσσαλονίκη

Η Σοφία έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχει μεταπτυχιακό International Management Marketing από το University of Exerer, της Αγγλίας. Ξεκίνησε να εργάζεται στον κλάδο του Marketing στην Αθήνα το 2009 και συνεχίζει μέχρι σήμερα έχοντας μετακομίσει στην Λευκωσία και κατέχοντας πλέον την θέση της Group Marketing Manager. Η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια είναι στον τομέα διαχείρισης brands καταναλωτικών προϊόντων μέσα από διαφορετικές εταιρείες, οι οποίες της έχουν προσφέρει πληθώρα εμπειριών, γνώσεων και συνεργασιών με πολλούς και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, μαζί με τον άντρα της, δουλεύουν συνεχώς πάνω στο σημαντικότερο έργο της ζωής τους - την οικογένεια τους!

Κύπρος

Η Σοφία έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχει μεταπτυχιακό International Management Marketing από το University of Exerer, της Αγγλίας. Ξεκίνησε να εργάζεται στον κλάδο του Marketing στην Αθήνα το 2009 και συνεχίζει μέχρι σήμερα έχοντας μετακομίσει στην Λευκωσία και κατέχοντας πλέον την θέση της Group Marketing Manager. Η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια είναι στον τομέα διαχείρισης brands καταναλωτικών προϊόντων μέσα από διαφορετικές εταιρείες, οι οποίες της έχουν προσφέρει πληθώρα εμπειριών, γνώσεων και συνεργασιών με πολλούς και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, μαζί με τον άντρα της, δουλεύουν συνεχώς πάνω στο σημαντικότερο έργο της ζωής τους - την οικογένεια τους!

Κύπρος

Δύο χώρες, επτά σχολεία, τρία πανεπιστήμια και εννιά καριέρες έχει αλλάξει η Λίλιαν, επιζητώντας να εμπλουτίσει τις προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες της. Κατά τη διαμόρφωση της επαγγελματικής πορείας της, εργάστηκε ως καθηγήτρια, cultural manager, διερμηνέας, μεταφράστρια και festival event manager. Έπειτα από πολύχρονη δραστηριότητα στον ακαδημαϊκό χώρο σε όλες τις μορφές τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης στο ρόλο ερευνήτριας και διδάσκουσας, διαπιστεύτηκε ως coach σε επίπεδο ACC από τον International Coaching Federation (ICF). Είναι εισηγήτρια και tutor δύο e-learning προγραμμάτων  Cinema-Therapy στο ΚΔΒΜ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνδυάζοντας το ακαδημαϊκό της παρελθόν με την πορεία της στο Coaching, εφηύρε το καινοτόμο εργαλείο του Cinema-Coaching, αξιοποιώντας τη μεταμορφωτική επίδραση του κινηματογράφου πάνω στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη. Το σχετικό βιβλίο της είναι υπό έκδοση. Έχει ιδρύσει το CineQuium, που προσφέρει υπηρεσίες (Cinema) Coaching και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα, εμπορικές εταιρείες, πολιτιστικούς φορείς, καλλιτεχνικούς οργανισμούς αλλά και ιδιώτες.

Η Γεωργία δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής και της καινοτομίας. 

Σπούδασε Μαθηματικά και Μηχανικός Πληροφορικής. Κύρια δεξιότητά της είναι να δίνει τεχνικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα. 
Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της online εξυπηρέτησης πελατών και της υλοποίησης και παραμετροποίησης εργαλείων και αυτοματισμών στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες startups και marketplaces στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και εργάστηκε ως υπέυθυνη προγράμματος σε startup incubator. Επιπλέον ίδρυσε την δική της εταιρία, ένα Coding Academy για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων. 
Θα ήθελε να υποστηρίξει νέες γυναίκες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της τεχνολογίας και τις startups. 
Θεσσαλοννίκη 

Η Γιωτα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολης του ΑΠΘ. Είναι καθηγήτρια αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Έχει MSc στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και M.Ed στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Το 1994 δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, ξεκινώντας με ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών, το οποίο με την πάροδο των χρόνων πήρε τη μορφή ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Σήμερα, μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης, υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης. Μέσω των προγραμμάτων αυτών, έχει λειτουργήσει ως μέντορας σε πάνω από 100 άτομα.

Αθήνα | Δράμα

Η Στέλλα σπούδασε Συστηματική Φιλοσοφία (ΒΑ) και Επικοινωνία & Πολιτισμό (ΜΑ) στο ΑΠΘ. Ολοκληρώνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΜΑ) – ΕΑΠ και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Πολιτισμικής Πολιτικής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ – ΑΠΘ. Έχει εργαστεί σε μουσεία της Θεσσαλονίκης (Μουσείο Αρχαίων, Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Μουσικών Οργάνων της Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης / Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης / Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης / Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ). Ως cultural manager έχει συντονίσει δράσεις, προγράμματα και projects από όλο το εύρος του πολιτισμικού πεδίου. Είναι Υπεύθυνη Προγράμματος Θεσσαλονίκης της ActionAid.

 

Θεσσαλονίκη

H Eύα διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως στέλεχος πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες, εύρεση στελεχών και επιχειρηματίας. Έχει συνεισφέρει σε ομάδες για ανάπτυξη οργάνωσης και θέματα διαφορετικότητας και συμπερίληψης.
Eίναι Executive, Career and Business Coach και βοηθά άτομα που θέλουν να ανακαλύψουν τον αυθεντικό τους εαυτό, να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Αθήνα

Marianna is an accredited Mediator-Facilitator- Consultant (freelancer) and a Cross border Mediator (Directive 2008/52/EC). She is the Former Managing Director of Thessaloniki Tourism Non Profit Organization and member of the National Tourism Conference Committee, the Former Managing Director ICAP group S.A. Northern Greece and a Senior  Consultant in MELLONGROUP OF COMPANIES SA and other companies. Θεσσαλονίκη

Η Ολιάνα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικεύεται σε θέματα marketing strategy, innovation και digital transformation. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στρατηγική & Μάρκετινγκ στο Warwick Business School και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Executive Education του Wharton Business School. Εργάστηκε για 10 χρόνια στην Google, όπου ήταν υπεύθυνη για τη στρατηγική και το μάρκετινγκ προϊόντων όπως YouTube, AdWords, Search, Pixel, Chrome για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Αθήνα

Η Ευαγγελία είναι δικηγόρος από το 2001 και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση τους Ανθρώπινους Πόρους. Μέσα από την επαγγελματική της εμπειρία, συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος είναι πολυσχιδής και πολυδιάστατος. Έτσι, ο κύριος στόχος της στην επίλυση νομικών υποθέσεων έγινε η κατανόηση των βαθύτερων ανθρώπινων σκέψεων.

Θεσσαλονίκη

Η Έλενα τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με το Μarketing, με εμπειρία σε Καταναλωτικά αγαθά (FMCGs) και Επικοινωνία. Ξεκίνησε και συνεχίζει την καριέρα της σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, με εργασιακή εμπειρία που περιλαμβάνει εταιρείες όπως η Johnson & Johnson, η 3Μ και η Unilever Hellas, στην οποια εργάζεται μέχρι και σήμερα ως Senior Brand Manager SEE.  Οι προπτυχιακές σπουδές της είναι Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ο μεταπτυχιακός της τίτλος είναι MSc in Marketing & Communication with Specialization in International Marketing, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος και του Digital Diploma της KnowCrunch καθώς η δουλειά της απαιτεί μεγάλη ενασχόληση με τον ψηφιακό χώρο.

Αθήνα

Elena is a passionate Diversity & Inclusion (D&I) professional currently working at Amazon in London where she leads on inclusion & belonging for its EU Operations. She holds a BSc in Accounting & Finance and discovered her love for D&I after her first internship at the European Investment Bank in Luxembourg. Since then, Elena has been living in London working with multinational companies to help them build inclusive environments and connect D&I to business success. In the past, she’s led on many projects aiming to increase the number of female and ethnic minority engineers in the workplace and have contributed to numerous diversity publications in the UK. During her time at Vodafone Group, she was part of the global team who launched Vodafone’s cultural framework and ground-breaking policies on Domestic Violence & Abuse and Parental.

London, United Kingdom

Η Ρόη είναι βασικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών με πολυετή εμπειρία σε εμπορικά τμήματα και διοίκηση εμπορικών ομάδων. Είναι κάτοχος MBA με εξειδίκευση στο Marketing με κύρια καθήκοντα το χτίσιμο παγκόσμιων μαρκων στην Ελληνική αγορά και στην ανάπτυξη ομάδων με΄σα στην επιχείρηση.

Αθήνα

Η Ελισάβετ είναι ιδρύτρια της Multidisciplinary Cancer Care (MCC), μιας εταιρείας παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών διεπιστημονικής αντιμετώπισης νεοπλασιών στην Ελλάδα.
Πριν από την ίδρυση της MCC και την ενασχόλησή της με τον χώρο της υγείας, εργάστηκε για εννιά χρόνια στη διαχείριση κινδύνων της Τράπεζας Πειραιώς. Επίσης, έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες και σε εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα.
Η Ελισάβετ είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικής Επιστήμης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Management από το Πανεπιστήμιο του Warwick στο Η.Β., ενώ έχει παρακολουθήσει το Entrepreneurship Accelerator Program του Πανεπιστημίου Wharton στις Η.Π.Α.

Η Μαρία Φραγκάκη είναι ιδρύτρια της Lemonpie, ενός Social Media Branding Agency, το οποίο συνεργάζεται με πάνω από 15 freelance επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο. Οι εταιρίες με τις οποίες δουλεύει εδρεύουν στο Λονδίνο, τη Μόσχα, το Άμστερνταμ, τις Βρυξέλλες και την Ελλάδα. Παράλληλα διδάσκει Digital Marketing σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για το αντικείμενο, ενώ συμμετείχε και ως trainer στη σύμπραξη του ΟΑΕΔ με την Google για την Digital Marketing επιμόρφωση 4.000 ανέργων.

Αθήνα

Η κυρία Φράγκου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Διαθέτει κλινική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μεταπτυχιακό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Δίπλωμα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο Business Coaching & Mentoring. To ακαδημαϊκό της ενδιαφέρον προσανατολίζεται κυρίως στην εταιρική κουλτούρα και τη διοίκηση αλλαγών και σύντομα θα ξεκινήσει το διδακτορικό της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Αθήνα

Η Μάρθα σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε το πρώτο της μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα τον Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Montpellier III στη Γαλλία. Στη συνέχεια απέκτησε το δεύτερο μεταπτυχιακό της δίπλωμα MBA, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά που διεξαγόταν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Kentucky. H πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ως Staff Manager Supervisor.

Αθήνα

Elena Foka holds a BSc Hons in Accounting and Finance from the Lancaster University, UK and the SUNY Binghamton University, New York. She has obtained her professional qualification from the Institute of Chartered Accountants in England and Wales and is also a member of the Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC).

Cyprus

Η Δέσποινα είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Εφαρμοσμένη Λογιστική & Ελεγκτική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς εργαζόταν παράλληλα για την οικογενειακή επιχείρηση ΚΑΤΕΕ Αυτόματες Πόρτες στην Θεσ/νίκη.

Θεσσαλονίκη

Η Ριάννα έχει σπουδάσει Oικονομικά & Marketing στην Γαλλία και πάντα έψαχνε την καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση στο επιχειρείν. Είναι founder και CEO της Ε-Business Clusters με έδρα το Παρίσι (E-Marketing Clusters, Audio Clusters, Music Macaron) και της Solutions2Grow. Έγινε μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Audio Branding και μέσω της Audio Clusters πήρε μέρος στην πρώτη interactive τηλεοπτική εκπομπή του Ελβετικού καναλιού RTS το 2012. Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείτε μέσω των εταιρειών της σε Γαλλία, Ελβετία, Ελλάδα και Ολλανδία, συνδέοντας το επιχειρείν με το Branding, το eLearning και την τεχνολογία.

Η Μαργαρίτα Χαλά σπούδασε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις, εργάστηκε σε πολιτικά γραφεία και για δύο χρόνια στην Αγγλία. Επέστρεψε στο νησί που μεγάλωσε συνεχίζοντας να εργάζεται στον τουρισμό από όπου και ξεκίνησε ως παιδί στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Αναπτύσσει δράση στην ενδυναμωση των γυναικών και στη διασφάλιση της ισότητας μέσα από τη σελίδα της wonderwomen.gr και ως Leader στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών Womentors.

Η Βάσια όσο θυμάται τον εαυτό της, αναζητά να εξελίσσεται μέσα από τη γνώση και τις διαφορετικές εμπειρίες. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική της διαδρομή ξεκίνησε χωρίς συγκεκριμένο στόχο, με μοναδική πυξίδα την αναζήτηση του εαυτού και την προσωπική βελτίωση. Σπούδασε Οικονομικά και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο χώρο των επιχειρήσεων 13 χρόνια, τα τελευταία τρία ως HR Manager. Μιλάει 4 γλώσσες και θεωρεί ότι η υπερδύναμή της είναι η ευαλωτότητά της και το – καμουφλαρισμένο – θάρρος
της.

Αθήνα

Η Ξένια είναι Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εδώ και 30 χρόνια. Έχει ασκήσει το ελεύθερο επάγγελμα για τα πρώτα 15 χρόνια. Τα υπόλοιπα απασχολήθηκε στο Δημόσιο. Αντικείμενα απασχόλησής της αποτελούν η διδασκαλία Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, η οργάνωση, ο συντονισμός και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η ορθή αξιοποίηση του χώρου και του χρόνου με κριτήριο τη λειτουργικότητα, την οικονομοτεχνικη σχεδίαση και την τήρηση των κανόνων και των εκάστοτε χρονοδιαγραμμάτων.

Αθήνα

Η Μαργιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Επικοινωνίας και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι επαγγελματίας στο χώρο του HR με ειδίκευση στο Learning & Development και κατείχε πολλές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες τα τελευταία 6 χρόνια, όπως Corporate Trainer, Operations Team Manager και Learning & Development Project Manager, στις οποίες είχε την ευκαιρία  να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να εφαρμόσει στρατηγικές ανάπτυξης τόσο σε επίπεδο εργαζομένων όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Επί του παρόντος εργάζεται ως Σύμβουλος Οργανωτικής Ανάπτυξης για Έργα της ΕΕ στην Intrasoft International, όπου ασχολείται με οργανωτικές μεταρρυθμίσεις, change management, ανάπτυξη πλαισίων/διαδικασιών και στρατηγικό σχεδιασμό.

Αθήνα

Η Βίκη ξεκίνησε να εργάζεται από το 1998, μόλις ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Αγγλία. Μετά από 9 έτη εργασίας στον τραπεζικό χώρο, συνειδητοποίησε ότι αυτό που την έκανε πολύ πιο παραγωγική κι ευτυχισμένη ήταν η ενασχόλησή της με τους ανθρώπους και την ανάπτυξή τους. Από το 2007 που μεταφέρθηκε στο τμήμα HR έως σήμερα, ασχολείται με θέματα Training & Development.

Αθήνα

Η Βίκυ ξεκίνησε σε έναν πιο τεχνικό ρόλο, συμβουλευτικό στον τομέα της πληροφορικής και μετά τη διαχείριση έργων πληροφορικής. μετά από 14 χρόνια στον τομέα αυτό, αποφάσισε να κάνει μετάβαση σε έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο στον οργανισμό πωλήσεων της εταιρίας της. Μέσω αυτού μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τη στρατηγική ενός οργανισμού καθώς και με την ατζέντα του ανθρώπινου δυναμικού και πώς αυτή διαμορφώνεται σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με νέους ανθρώπους στον τομέα των πωλήσεων και από το 2022 έχει έναν πιο ευρύ ρόλο που κοιτάζει τη διαφορετικότητα και πώς αυτή δημιουργεί ευκαιρίες και καινοτομία, με στόχο να αυξηθεί το μίγμα υπαλλήλων στην εταιρία ανθρώπων με λιγότερο εκπροσωπούμενες κατηγορίες. 

Η Φωτεινή είναι επιχειρηματίας, οικονομική διευθύντρια και επικεφαλής της εξαγωγικής δραστηριότητας της Βιομηχανίας Υδραυλικών Συστημάτων Ανύψωσης BIOFIAL Α.Ε.
Είναι απόφοιτος οικονομικών σπουδών σε προπτυχιακό επίπεδο και σπουδών διοίκησης επιχειρήσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Executive M.B.A. Πανεπιστημίου Μακεδονίας). Έχει επιλεγεί ως Μέντορας του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων “Business Mentors”, πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση της γυναίκειας επιχειρηματικότητας.

Θεσσαλονίκη

Η Μαρία Νεφέλη ασχολείται με την κοινωνική επιχειρηματικότητα τα τελευταία 8 χρόνια. Ίδρυσε την πρώτη της κοινωνική επιχείρηση “Code it Like a Girl” το 2013, και είναι ιδρύτρια της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «Υπέροχες Γυναίκες», μιας διαδικτυακής κοινότητας, η οποία αριθμεί πάνω από 35.000 μέλη. Συνεργάζεται και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οργανισμούς και νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα και είναι μέντορας σε διεθνή και ελληνικά προγράμματα επιχειρηματικότητας.

Θεσσαλονίκη

Η Έλενα είναι διεθνώς αναγνωρισμένη makeup artist με εμπειρία από την τηλεόραση, το θέατρο, τη μόδα, τη διαφήμιση, τα ΜΜΕ και τη βιομηχανία των καλλυντικών. Είναι Creative Director της INGLOT Ελλάδας και partner της AKUA cosmetics και πραγματοποιεί τακτικά training επαγγελματιών σε εταιρικό επίπεδο.

Αθήνα

Η Χρυσιάννα σπούδασε Marketing στο ΤΕΙ Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο ΕΑΠ. Είναι ένθερμη οπαδός της δία βίου μάθησης και της διαρκούς προσωπικής ανάπτυξης των ανθρώπων.
Από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας εκπαιδεύεται συστηματικά τόσο σε θέματα Marketing/Management όσο και σε θέματα της Δημόσιας Διοίκησης.

Χανιά

H Νατάσσα Χρηστάκη είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Εκάλης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδική Ψυχολογία στο Institute of Education, University of London (Diploma in Preschool and Primary Education και Master's in Child Development). Ασχολείται με την προσχολική εκπαίδευση από το 1987. Εργάστηκε στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο E.M.E.D.O.F και δίδαξε για αρκετά χρόνια Αγγλικά σε  παιδιά προσχολικής ηλικίας σε μικρές ομάδες και ατομικά.Αθήνα

Η Μαρία σπούδασε Ιστορία στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Θρησκειολογία (History of Religions) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, απέκτησε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση Creative and Cultural Sector Projects' Specialist in Cultural Heritage and Performing Arts μέσω της Swiss Approval Technische Bewertung S.A., το Specialization Certificate in Journalism από το Michigan State University και Πτυχίο Βυζαντινής Ελληνικής Παλαιογραφίας, διετούς φοίτησης, από το Κέντρο Αγιολογικών Μελετών της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι κάτοχος Πιστοποιημένης Επάρκειας γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille από το ΚΕΑΤ. Σήμερα είναι Υπ. Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Πολιτισμού και Ερευνήτρια στο Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας-Παρατηρητήριο Ενημέρωσης κατά του Ρατσιστικού Λόγου-Χάρτα της Ειδομένης του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Marianna is a Greek who left to join an international corporation in the other side of the world and work with people from around the globe. She has lived the last 6 years in Greece, Italy, Portugal, U.S.A., South Africa, Kenya and Zambia due to work and volunteering. She has studied Marketing and communication in AUEB and her working experience involves Marketing, Communications, Tourism, Writing and Translations. She contributes in a business Magazine in Zambia which is distributed in the Southern African countries and the U.A.E. She is also writing articles in tourism and reviews for products and places.
Athens
Η Μαρία εργάζεται ως κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity), καθώς και στη Συστημική προσέγγιση από το ΑΚΜΑ (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης Ανθρώπου). Από το 2017 είναι εξωτερική συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων (Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.), και μέλος της μονάδας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής και Συννοσηρότητας. Έχει συνεργαστεί για 10 χρόνια με το Κέντρο Ημέρας «Ανάσα» & με το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».
Αθήνα

Η Μαρία είναι Inbound Strategist σε B2B Marketing agency με παγκόσμια παρουσία (γραφεία στο Aberdeen, Houston and Singapore). Ουσιαστικά, είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και την εκτέλεση στρατηγικών πλάνων Inbound marketing, σε συνδυασμό με τη χρήση του HubSpot (CRM εφαρμογή για marketing and sales). Ως μέρος της δουλειάς της ετοιμάζει marketing plans, κυρίως για B2B εταιρίες, τα οποία συμπεριλαμβάνουν content creation, social media marketing, SEO – link building, and more.

Aberdeen, UK

Stephanie was born and raised in Athens-Greece, then went on to complete her
business management degree in London and immediately after, in 2010, she
embarked on a career in the luxury hospitality industry back in Greece. In 2015 the political and economic environment in Greece escalated and she decided to make a
big change and move to New York, to pursue a new and dynamic career path, in fresh surroundings.

Η Γιώτα γεννήθηκε στη Λακωνία και αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ολοκληρώνοντας τη σχολή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Επικοινωνίας και Πολιτισμού, με κατεύθυνση Δημόσιες Σχέσεις. Εργάστηκε σε εταιρείες επικοινωνίας μέχρι να πάρει μια αρκετά τολμηρή απόφαση να ιδρύσει το δικό της PR Agency, την CONCEPT Communication Strategies, στην ηλικία των 28 ετών. Από τότε, η διαμόρφωση στρατηγικών επικοινωνίας και ο σχεδιασμός της εταιρικής εικόνας των brands που διαχειρίζεται η εταιρεία έχει καθορίσει την πορεία της αλλά και τη στάση της απέναντι στη ζωή. Η λήψη καθοριστικών αποφάσεων, οι σωστές επιλογές, οι λανθασμένες αποφάσεις και οι επιπτώσεις αυτών έχουν δημιουργήσει μια δεξαμενή εμπειριών.  

Αθήνα

Εστιασμένη στον άνθρωπο, επικεντρωμένη στο leadership και στο Employee & Customer Experience, η Βιβή δημιουργεί τις συνθήκες για να έχει η ομάδα της ισορροπημένη καθημερινότητα στο εργασιακό περιβάλλον, να δουλεύει με κέφι και ευχαρίστηση ενώ παράλληλα να αναπτύσσεται διαρκώς. Πιστεύει ότι, δημιουργώντας ένα τέτοιο περιβάλλον και μία πελατοκεντρική κουλτούρα ο πελάτης λαμβάνει experience που αντανακλά ή και ξεπερνά τις προσδοκίες του. Εμπιστοσύνη, motivation, πειθαρχία, θέληση, αποτελεσματικότητα, αγάπη είναι αξίες που αποτελούν τα θεμέλια της. Οι τομείς Leadership, Employee & Customer Experience είναι το πάθος της μαζί με την αστείρευτη δίψα της για γνώση και μάθηση.

Αθήνα

Η Πηνελόπη είναι Mindset & Business Coach, NLP Practitioner και founder της συμβουλευτικής εταιρείας Golden Dust. Ως προσωπικότητα χαρακτηρίζεται από ενσυναίσθηση, αισιοδοξία, υπευθυνότητα και ειλικρινή σεβασμό στη μοναδικότητα κάθε προσώπου. Όραμά της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν μια όμορφη και ισορροπημένη ζωή. Είναι απόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ, της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και κάτοχος MSc στο Service Management από το University of Wales. Το 2008 ξεκίνησε να εργάζεται στο τομέα της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Πλέον από το 2020 είναι ιδιοκτήτρια της Golden Dust, Premium Consulting Services.

Αθήνα

Toula is a strategic thought leader with a diverse background in risk management, governance, regulatory relations and compliance across industries – from performing risk assessments and ensuring procedures comply with regulations at Chevron, to managing financial model risk and governance at Bank of the West / BNP Paribas, to helping build governance and risk management programs at Salesforce.

USA

H Ευγενία είναι κοινωνική λειτουργός, πιστοποιημένη Συστεμική Οικογενειακή Θεραπεύτρια ( Triangel Institute, Βερολινο), έχει εξειδικευτεί στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική ( ASH, Berlin), κατέχει Μaster in Communication (University of Sapienza, Ρωμη) και στο Education Leadership ( EUC, Κυπρο), είναι συντομα απόφοιτη στο Coaching, στο ICA ( International Coach Academy) και μέλος στο ICF.

Βουδαπέστη

Διάβασε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει για σένα το mentoring και πώς μπορείς να βρεις τη δική σου μέντορα.

Θέλεις να μοιραστείς τις γνώσεις και την εμπειρία σου με κάποια νεότερη στο χώρο όπως ίσως θα ήθελες να είχε κάνει κάποιος και για σένα όταν ήσουν στη θέση της;