Επιλογή Σελίδας

Οι μέντορές μας

Η δύναμη του Women On Top είναι οι μέντορές του. Γυναίκες με μια επιτυχημένη πορεία στο βιογραφικό τους και με μια ξεχωριστή ευαισθησία. Γυναίκες που αντιλαμβάνονται στην πράξη γιατί αξίζει να μοιραστούν εθελοντικά την εμπειρία τους, προκειμένου να υποστηρίξουν μια νεότερη γυναίκα να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.

Η Πάρις είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Sports & Leisure Management από το Πανεπιστήμιο Loughborough στην Μ.Βρετανία. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα σε θέση πωλήσεων στην πολυεθνική εταιρία Holmes Place, όπου παρέμεινε 10 χρόνια και εξελίχθηκε μέσα από διάφορες διοικητικές θέσεις όπως Club Manager, Corporate Wellness Manager, Business Developement Manager με σημαντικότερη διάκριση του τίτλου ‘Club of the Year’ για το Holmes Place Athens, στο οποίο διετέλεσε Club Manager.

Αθήνα

Πάρις Αγγέλικα

Business Consultant, Διάβασε περισσότερα...

Η Βασιλική Αγγέλου σπούδασε στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Αρχικά ασχολήθηκε με μεταφράσεις και επιμέλεια κειμένων, στη συνέχεια όμως την κέρδισε ο κόσμος του Marketing. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Destination Marketing σε κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό για την Ελλάδα, κάτι που περιλαμβάνει πολύ blogging και ακόμη περισσότερο internet marketing. Αθήνα

Βασιλική Αγγέλου

Creative Content Writer and Editor, Digital Copywriter, Online Marketing Executive, Social Media Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Κατερίνα προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και παρακίνησης σε άτομα και οργανισμούς ώστε να αναπτύξουν το μέγιστο δυναμικό τους στους τομείς υγείας, σχέσεων, επαγγελματικής εξέλιξης και προσωπικής ευτυχίας. Συνεργάζεται με άτομα από όλο τον κόσμο μέσα από ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και ομάδες υποστήριξης, πρόσωπο με πρόσωπο ή online.

Είναι πιστοποιημένη στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και στη Θεραπεία Ανθρωπίνων Συστημάτων (άτομα, οικογένειες, οργανισμούς), από την Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης Ανθρωπίνων Συστημάτων,  καθώς και στο Νευρογλωσικό Προγραμματισμό. Έχει Διδακτορικό στον Στρατηγικό Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μεταπτυχιακό  στη Διοίκηση Μάρκετινγκ από το Middlesex University, του Λονδίνου και πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια επικοινωνίας και ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων για εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, στελέχη και επιχειρηματίες.

Κατερίνα Αθανασίου

Συστημική Σύμβουλος, Οικογενειακή θεραπεύτρια, Κοινωνική Επιχειρηματίας, Special Project Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Νίκη έχει σκοπό της την ενδυνάμωση των γυναικών και της κοινωνίας μας. Εφόδια της η θετική σκέψη, οι διεθνής εμπειρίες και η διαρκής αναζήτησή της γνώσης και της εξέλιξης. Μετακόμισε στην Αθήνα το 2008 και από τότε εργάζεται ως δικηγόρος Αγγλικού δίκαιου στη Norton Rose Fulbright Greece στον τομέα χρηματοοικονομικών και επενδύσεων. Παράλληλα είναι στέλεχος σε εταιρεία διαχειρισης ακινήτων κ επενδύσεων με ενεργές ενδιαφέρον σε angel investing σε startups. Στο παρελθόν έργαστηκε σαν δικηγόρος στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη όπως επίσης και στις Βρυξελλες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Comp). Κατάγεται από την Κύπρο και είναι μητέρα 4 παιδιών.

Αθήνα

Νίκη Αλεξάνδρου

Senior Associate σε διεθνή νομική εταιρεία (Norton Rose Fulbright), Διάβασε περισσότερα...

Julie Alexander has studied make up in Avgerinopoulou school of arts. Her talent was pretty obvious since her first years of studying. On June 1997 she was awarded in the Body painting festival.From 1998 to 2000 she was exclusive make up artist for Lancome. During her career she has worked with almost any Greek fashion magazine such as: Vogue, Marie Claire, Elle, L’Officiel, Votre Beaute, 4essera, Diva, Madame Figaro, Status, Paper etc and lots of foreign magazines such as Madame, Nueve Mode, Noi.se, Lag magazine, Republic of Fashion, Highlight, Elele etc. Αθήνα

Τζούλι Αλεξάντερ

Make-up artist @D-tales creative agency, Διάβασε περισσότερα...

Για αρκετά χρόνια η Ιωάννα εργαζόταν για πολυεθνικές εταιρίες, στον τομέα του digital marketing, advertising & ecommerce. Το digital εξελίσσεται διαρκώς κι έτσι την κρατάει μαγεμένη ακόμη και στις άχαρες ώρες του, αυτές των στατιστικών αναλύσεων, του κώδικα και του monitoring. Κι έτσι ερωτεύτηκε! Και το digital και τον άντρα της… και βρέθηκε να κολυμπάει στα βαθιά νερά των startups. Αθήνα

Ιωάννα Αναγνώστου

Επιχειρηματίας, Διάβασε περισσότερα...

Η Χαρά είναι Λογοπαθολόγος-Λογοθεραπεύτρια, και χωρίς να θεωρήσει ποτέ την πόλη της γεωγραφικό εμπόδιο στο να «φέρει» νέες ιδέες, προσεγγίσεις, είναι η μοναδική εκπαιδεύτρια στην Ελλάδα του “the inner game school by Τim Gallwey”. Από το 2016 μέχρι και σήμερα ασχολείται παράλληλα με το coaching εισάγοντας αρχές και μεθοδολογίες του στους χώρους της εκπαίδευσης, της υγείας και σε κοινωνικές ομάδες. Είναι επίσης απόφοιτη του ΤΕΙ Πατρών του τμήματος Τεχνολογία και Οργάνωση ΜΜΕ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσολογία, καθώς και ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

www.milw-epikoinwnw.com

Πάτρα

Χαρά Αναστασοπούλου

Λογοπαθολόγος-Λογοθεραπεύτρια/ Νοσηλεύτρια Επειγόντων Περιστατικών, Executive & Wellbing coach/ Εκπαιδεύτρια ΛΑΕΚ, Διάβασε περισσότερα...

Η Δανάη αποφοίτησε από το University of Kent, με πτυχίο στη Ευρωπαϊκή Κοινωνική Ψυχολογία, με εξειδίκευση την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού πολυεθνικών εταιρειών. Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 2007 στη Μαδρίτη στη πολυεθνική εταιρεία INDRA η οποία έχει παρουσία σε 90 χώρες και έχει στο δυναμικό της 30.000 υπαλλήλους, όπου ήταν υπεύθυνη για την πρόσληψη στελεχών οι οποίοι θα συνεργαζόταν απευθείας με τους Διευθύνοντες Συμβούλους της εταιρείας.

Δανάη Αντωνοπούλου

Serious Games | HR training, Διάβασε περισσότερα...

H Αλεξία γεννήθηκε στην Αμερική και σπούδασε στην Αγγλία Culture and Communication, με Masters στο Marketing Communications. Μετά από ένα σημαντικό πέρασμα από το χώρο της τέχνης στην Αθήνα, μετακομίζει στην Νορβηγία όπου ξεκινάει την πορεία της στον χώρο της λιανικής και του visual merchandising. Εκπαιδεύεται στην Ελβετία και στη Σουηδία και για τα επόμενα 15 χρόνια, στην Αθήνα πια, ασχολείται με το management μεγάλων, fast-fashion, εταιρειών από όπου λαμβάνει εταιρικό MBA. Κάπου εδώ γνωρίζεται με το coaching και ανοίγεται μια νέα πορεία μπροστά της, εκείνη της αυτογνωσίας και της προσωπικής εξέλιξης. Έχοντας ολοκληρώσει πλέον τις σπουδές της στο Athens Coaching Institute, είναι πλέον Certified Personal Coach και co-founder του OwnYourStoryCoaching Team.

Αθήνα

Αλεξία Αξιώτη

Certified Personal and Executive Coach, Διάβασε περισσότερα...

HR Professional with over 16 years of experience, at the HR department, in multinational companies and with extensive knowledge in all aspects of HR areas. Implementing a variety of programs/projects contributing towards employee development and productivity. 

Βιβή Αποστόλου

Group HR Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Ιβάνα Σίμιτς Απόστολου ήταν πάντα καλή στην επικοινωνία. Ήξερε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος όταν στα 10 της χρόνια άρχισε να εμφανίζεται ως καλεσμένος ομιλητής σε ραδιοφωνική εκπομπή. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και έχει MBA στο Μάρκετινγκ και τη Στρατηγική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αθήνα

Ιβάνα Σίμιτς Απόστολου

End Users and Business Partners Communication Manager EMEA, Διάβασε περισσότερα...

Η Βιργινία είναι Διευθύντρια Οικονομικών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Έχει 9 ετή εμπειρία σε ελεγκτική εταιρεία, ως Ορκωτή Ελέγκτρια. Έχει επίσης εργαστεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε εισηγμένη εταιρεία. Είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο πεδίο των Καινοτόμων Επιχειρηματικών Μοντέλων. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, M.Sc. στα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας και MBA από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη

Βιργινία Αρβανιτίδου

Διευθύντρια Οικονομικών, Διάβασε περισσότερα...

Η Λώρα ασχολείται με το στρατηγικό μάρκετινγκ και την επικοινωνία στον τουρισμό. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημοσιογραφία και τα Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας.
Ειδικεύεται στην ανάπτυξη επικοινωνιακής στρατηγικής και πλάνου δράσεων εξωστρέφειας εταιρειών, αλλά και προορισμών της ελληνικής περιφέρειας που στόχο έχουν την ευρεία και αειφόρο τουριστική ανάπτυξη. Διετέλεσε στέλεχος στο convention bureau της Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στο Άμστερνταμ στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν τον επαγγελματικό τουρισμό.

Θεσσαλονίκη

Λώρα Αργυροπούλου

Marketing & Communication Strategist, Διάβασε περισσότερα...

Η Δάφνη είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος απο το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στην Ομαδική Ανάλυση στον Ελληνικό Οργανισμό Ψυχοθεραπείας & Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση. ‘Εχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια διαπολιτισμικής επιμόρφωσης, επόπτρια ομάδας διαπολιτισμικής μεσολάβησης, ενώ για τέσσερα χρόνια εργάστηκε ως υπέυθυνη της ψυχοκοινωνικής παρέμβασης για άτομα με ρευματικά νοσήματα στην Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα.

Αθήνα

Δάφνη Αρετάκη

Ψυχολόγος | Ψυχοθεραπεύτρια | Ομαδική ψυχαναλύτρια, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία έχει 16 χρόνια επαγγελματικής πορείας στη Στρατηγική Ηγεσία στους τομείς των Corporate Affairs & Communications, του Human Resources και του Retail Management. Από τον Ιούνιο του 2020 έχει αναλάβει καθήκοντα Corporate Affairs and Communications Director στην JTI. 

 

Αθήνα

Μαρία Βαθυλάκη

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Parfums Christian Dior Hellas, Διάβασε περισσότερα...

Η Χιονία είναι ανώτερο στέλεχος Υπηρεσιών Υγείας με 17+ χρόνια εμπειρίας σε ιδιωτικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Διοίκηση, Ανάπτυξη και Στρατηγική).
Εργάεται στο ΤΥΠΕΤ ως Διευθύντρια Τομέα Παροχών Υγείας με σκοπό την στρατηγική αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του Ταμείου. Εργάστηκε επίσης στην Synlab International GmbH την μεγαλύτερη εταιρία Μικροβιολογικών εργαστηρίων στην Ευρώπη ως Task Force Manager-Emerging Markets (12 Χώρες). Επιπρόσθετα, εργάστηκε στην Euromedica σε διάφορες Κλινικές καθώς και στα Κεντρικά ως Γενική και Διοικητική Διευθύντρια καθώς και Project Manager.

Αθήνα

Χιονία Βασιλειάδου

Διευθύντρια Τομέα Παροχών Υγείας ΤΥΠΕΤ, Διάβασε περισσότερα...

Ismini is a Lecturer in Information Systems at Plymouth University, UK in the School of Computing and Mathematics. Ismini specialises in Database Development. Ismini is an active member of women in STEM community. Being nominated twice for a WISE Advisor award, she is not only working towards an equal and diverse environment at her workplace, but also participating in international activities to promote and support women in STEM. Ismini is also a passionate follower and supporter of Peer Assisted Learning in Higher Education. Running PASS/PALS within SoCM for 4 years now, she is gradually expanding across the school and co ordinating it. Βρετανία

Ισμήνη Βασιλείου

Lecturer in Information Systems, Διάβασε περισσότερα...

Η Φαίη, απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και μετέπειτα της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Darmstadt στη Γερμανία, εργάστηκε σχεδόν 11 χρόνια στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές πολυεθνικές με βάση τη Γερμανία όπου έζησε για πάνω από 13 χρόνια.
Πλέον με βάση την Ελλάδα συνεχίζει να εργάζεται ως αρχιτέκτονας για διεθνή κατασκευαστική εταιρία και παράλληλα είναι ιδιοκτήτρια ενός online family concept store με οικολογικό χαρακτήρα με βρεφικά, παιδικά, είδη διακόσμησης και οργάνωσης τόσο για το παιδικό δωμάτιο, όσο και για ολόκληρο το σπίτι.
Θεσσαλονίκη
Φαίη Βασιλικού

Αρχιτέκτων Μηχανικός | Team Leader σε διεθνή κατασκευαστική | CEO & Founder του concept store Mini Fee®, Διάβασε περισσότερα...

Η Ζανίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Γλωσσολογία και απέκτησε τον πρώτο μεταπτυχιακό της τίτλο στην «Τεχνογλωσσία», προσφερόμενο από την συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών με το Πολυτεχνείο, με κεντρικό περιεχόμενο την «συνάντηση» της γλώσσας με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα.

Ζανίνα Βάσση

Φιλόλογος | Εκπαιδευτικός, Διάβασε περισσότερα...

Η Αρετή δημιουργεί την Digital Marketing Strategy, το Content Marketing και το SEO για εταιρείες και Luxury Brands από το 2000. Το WordPress Web Design και το Digital Copywriting προστέθηκε ως φυσική εξέλιξη της επαγγελματικής πορείας της. Η δουλειά της την έχει ταξιδέψει σε 145 χώρες και της έχει ανοίξει ορίζοντες πέρα από κάθε προσδοκία.

Αθήνα

Αρετή Βάσσου

Digital Marketing Director, Διάβασε περισσότερα...

Η Κλαίρη δημιουργεί μέσα από διαφορετικούς ρόλους, πάντα με επίκεντρο την Ομορφιά, την Γυναίκα, την Ισορροπία στους ρόλους, την αδιαπραγμάτευτη γυναικεία δύναμη και θηλυκότητα. Θα τη βρεις να διοικεί πολυεθνικά beauty brands, να μοιράζεται σκέψεις και γνώσεις στο @FeminineBoudoir, να γράφει για την ομορφιά σε περιοδικά και blogs, να κάνει σεμινάρια και women retreats με τη @LalitaGreece και, με κάθε ευκαιρία,να σου μεταφέρει ό,τι έμαθε εδώ και 20 χρόνια σε ανώτερες θέσεις management. 

Κλαίρη Βενούκα

Brand General Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Κατερίνα ξεκίνησε τις σπουδές της θέλοντας να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και δρουν οι άνθρωποι σε συγκεκριμένα πλαίσια κουλτούρας και πολιτισμού. Συνεχίζει ερευνώντας τον τρόπο σκέψης και επιλογής του κοινού των media –και πιο ειδικά των news media.

Αθήνα

Κατερίνα Βλασσοπούλου

Administration, Content Creation, Communication Strategy, Διάβασε περισσότερα...

Η Βάσω εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, ως ραδιοφωνική παραγωγός, τα τελευταία 25 χρόνια. Δουλεύει επίσης ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε φεστιβάλ και πολιτιστικές  εκδηλώσεις, με πρόσφατη συνεργασία στα 52α Δημήτρια Θεσσαλονίκης. Ως copywriter & digital content creator, έχει συνεργαστεί με εταιρείες εκδηλώσεων στο κομμάτι της επικοινωνίας, για παραστάσεις και για λογαριασμούς στα social media.

Θεσσαλονίκη

Βάσω Βλαχοπούλου

Radio producer | Digital content specialist | PR event organiser, Διάβασε περισσότερα...

Η Στέλλα Βουλγαράκη κατέχει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Intrasoft International από το 2015, ενώ εργάζεται στον Όμιλο INTRACOM από το 2005. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιλογής Στελεχών, ως Executive Coach και Trainer σε στελέχη μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το ΑΠΘ και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Οργανωσιακή Ψυχολογία στο CITY University του Λονδίνου. Είναι διαπιστευμένη Coach (ACC) από το International Coach Federation, καθώς και πιστοποιημένη NLP Practitioner σε επίπεδο Master.

Στέλλα Βουλγαράκη

Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Διάβασε περισσότερα...

Η Δανάη έχει σπουδάσει Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακά στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική & Προσανατολισμό. Από το 2006 εργάζεται σε επιχειρήσεις, με εργασιακή εμπειρία σε όλο το φάσμα του Human Resources και εξειδίκευση στη στελέχωση και την ανάπτυξη. Από το 2017 εργάζεται στην εταιρεία Παπαστράτος και ασχολείται με την εκπαίδευση και την οργανωσιακή ανάπτυξη, υποστηρίζοντας τις αγορές της Ελλάδας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας & της Σλοβενίας. Παράλληλα ασχολείται με την επαγγελματική συμβουλευτική ενηλίκων, δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωση των ατόμων και στη δημιουργία της προσωπικής τους επαγγελματικής αφήγησης.

Αθήνα

Δανάη Γαβρή

Talent & Organizational Development Executive (Εκπαίδευση & Ανάπτυξη), Διάβασε περισσότερα...

Η Ελένη αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το έντονο ενδιαφέρον της για τις επιχειρήσεις και τη λειτουργία τους, την οδήγησε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το 2014 ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στο χώρο των πωλήσεων, αναλαμβάνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθήκοντα διαχείρισης τμήματος και ομάδας. Τους τελευταίους μήνες, ως μέλος της εμπορικής ομάδας στη Randstad, διαχειρίζεται τις ανάγκες των οργανισμών σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντάς τους την υποστήριξη που απαιτείται για τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο.

Αθήνα

Ελένη Γαλοπούλου

Key Account Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελπίδα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και έζησε στο Παλαιό Φάληρο τελειώνοντας εκεί και τα σχολικά της χρόνια.
Από την εφηβική της ηλικία κατάλαβε ότι της αρέσει να ασχολείται με τα κοινωνικά και την επαφή με ανθρώπους και παιδιά.
Οι πρώτες σπουδές της έγιναν στη Αθήνα με αντικείμενο την λογοθεραπευτική και την παιδοψυχολογία και την ειδική παρέμβαση σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Δούλεψε για αρκετά χρόνια σε κέντρα ανάπτυξης και παρέμβασης παιδιών και εφήβων καθώς και στην ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση γονέων. Αργότερα συνέχισε με σπουδές στο χώρο της συμβουλευτικής ψυχολογίας, με κύριο στόχο τις συνεδρίες ενηλίκων, εφήβων, γονέων και οικογένειας.

Αθήνα

Ελπίδα Γεωργακοπούλου

Ψυχολόγος, Διάβασε περισσότερα...

Η Χρυσάνθη είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας (ΜSc), με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. & Ε.Κ.Π.Α.). Τη χαρακτηρίζει το πάθος και η θέλησή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι.

Χρυσάνθη Γεωργαντά

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού | Συνιδρύτρια ΑΜΚΕ | Κοινωνική ερευνήτρια, Διάβασε περισσότερα...

Η Ναταλία εργάζεται ως Project Manager πάνω σε συστήματα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνεργάζεται με τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, όλων των ειδικοτήτων, από recruitment μέχρι και παροχές, αναλύοντας τις ανάγκες τους. Έπειτα αναπτύσσει μαζί τους συστήματα πληροφορικής για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές. Θεωρεί ότι έχει μεγάλη εμπειρία σε δύο τομείς πλέον, το HR και την ανάπτυξη λογισμικού. Στην εταιρία όπου εργάζεται χρησιμοποιούνγια Project Management τη μεθοδολογία Agile, που είναι και το νέο της πάθος.

Αθήνα

Ναταλία Γεωργιάδου

Project Manager σε συστήματα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διάβασε περισσότερα...

Το 2009 η Κωνσταντίνα ίδρυσε τον πολιτιστικό οργανισμό Ανάμεσα στους Μέρμηγκες, μέσω του οποίου συνεργάζεται με ομάδες χορού και θεάτρου για την πραγματοποίηση των παραστάσεών τους, την περιοδεία και το στρατηγικό τους σχεδιασμό. Μέσω του οργανισμού έχει πραγματοποιήσει δυο φεστιβάλ (FIRST ATTEMPT / Λάρνακα και Παιγνιόθεν / Αθήνα), καλλιτεχνικές ανταλλαγές με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, artists meetings, συνέδρια, εικαστικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Ολλανδία

Κωνσταντίνα Γεωργίου

Εκπαιδεύτρια, Ιδρύτρια οργανισμού Ανάμεσα στους Μέρμηγκες, Διάβασε περισσότερα...

Georgia is working as an English Language Teacher while being an entrepreneur herself. She is the co-founder of Online LinguaTerra, a startup that delivers online classes in English and Greek. She holds a BA in English Language and Literature and an  MA in TESOL. She has worked in many different environments both in the private and public sector, in Greece and the UK. Although she put much passion and love in hospitality being a co-owner of a successful cafe, her heart lies in education and innovation globally. 

Georgia Georgogianni

English Language Teacher, Entrepreneur, Co-founder of Online LinguaTerra, Διάβασε περισσότερα...

Maria grew up in Athens, Greece and studied Classics at National University of Athens (bachelor) and Sorbonne University ( Master / DEA and PhD in Latin) in Paris. Her successful participation in the Global Management Program resulted in her following and obtaining the International MBA degree from the Athens University of Economics and Business with scholarship. She is also an Accredited Certified Coach (ACC) by the International Coach Federation (ICF) and a Fellow of Learning and Performance Institute (FLPI) in London. 

Μαρία Γιαννάκη

Global Learning and Development Manager, Διάβασε περισσότερα...

Maria studied Economics in the University of Essex. She has 15+ years experience in Finance, holding leadership roles in large Greek corporates. At the age of 40, she decided to shift her career path and turned to HR by joining an Executive Search firm. She is currently training to become a Certified Professional coach and focuses on career change.

Μαρία Γιαρμενίτη

HR Consultant/ Professional coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Σοφία διατηρεί λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην Ελευσίνα. Έχει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει λάβει από το Οικονομικό Επιμελητήριο άδεια λογιστή φοροτεχνικού Α’ τάξης. Παράλληλα παρακολουθεί το ACCA, έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο τίτλο επαγγελματικής κατάρτισης για ορκωτούς λογιστές.
Ελευσίνα
Σοφία Γκλιάτη

Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός, Διάβασε περισσότερα...

Η Σμαρώ γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές της και την απόκτηση του Bachelor Degree στις  Πολιτικές επιστήμες & Master Degree  στην Πολιτική Ανάλυση, ακολούθησε την εξειδίκευση στο Digital Marketing, το οποίο ανέπτυξε με τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο αλλά και με το diploma της Deree και της KnowCrunch. Μετά την επαγγελματική της «περιπλάνηση» στην Γερμανία και στην Νορβηγία, οι συγκυρίες την οδήγησαν πίσω στην χώρα μας και  στο δυναμικό κλάδο του Real Estate με την οικογένεια της RE/MAX, του #1 κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο.
Σμαρώ Γκουτίκα

Digital Marketing Specialist | Trainer on Real Estate Sales/Recruitment and Digital Marketing | Event Organizer, Διάβασε περισσότερα...

Η Άννα έχοντας σπουδές Marketing, ξεκίνησε την 20ετή επαγγελματική σταδιοδρομία της σε έναν απόλυτα ανδροκρατούμενο κλάδο στον τομέα των πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρία. Μετά από ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Creative Enterprises και εμπειρία σε όλους σχεδόν τους εμπορικούς ρόλους τόσο στις πωλήσεις όσο και στο marketing, κατευθύνθηκε τελικά προς την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων και τη δημιουργία προγραμμάτων μάθησης προς αυτούς, όπου ένιωσε ότι βρήκε επιτέλους το “σκοπό” της. Ούσα μαμά 2 παιδιών και έχοντας πλέον εφόδια από όλη την παραπάνω πορεία αποφάσισε να παρέμβει στο «πεπρωμένο» της, να διακόψει τη συγκεκριμένη ροή και να αναζητήσει νέους δρόμους εξέλιξης.

Αθήνα

Άννα Γλυμιδάκη

Capabilities Developer Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ψυχοθεραπεία μέσω κίνησης (University of Derby, UK). Αρχικά, έχει εργαστεί ως δασκάλα μοντέρνου χορού στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που της έδωσε το έναυσμα για το μεταπτυχιακό της που συνδυάζει την ψυχολογία με την κίνηση και βασίζεται σε μια ολιστική, βιωματική θεώρηση του κόσμου γύρω μας.
Λάρισα
Χριστίνα Γουγουλή

Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια μέσω κίνησης, Διάβασε περισσότερα...

Η Δήμητρα είναι Parent Coach και εκπαιδεύτρια γονέων και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και ενδυνάμωσης γονέων (οnline / τηλεφωνική / δια ζώσης υποστήριξη). Παράλληλα οργανώνει σεμινάρια και δίνει ομιλίες για θέματα θετικής διαπαιδαγώγησης και γονεϊκής αυτοφροντίδας.
Θεσσαλονίκη
Δήμητρα Γούναρη

Parent Coach (PCI Certified Parent Coach®), Διάβασε περισσότερα...

Η Δήμητρα  γεννήθηκε στο Βόλο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και Θέατρο στη Δραματική Σχολή Ράμπα και στο Θέατρο των Αλλαγών. Έλαβε υποτροφίες από το Μέγαρο Μουσικής και το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο στο αντικείμενο της Διεύθυνσης Σκηνής (Events and Stage Management), όπου και εργάστηκε επίσης ως stage manager. 
Αθήνα
Δήμητρα Γρηγορέα

Senior Event Planner, Διάβασε περισσότερα...

Η Νελιτα εργάζεται ως event manager από το 2006 ενώ πιο πριν δούλευε στην τηλεόραση. Αρχικά διηύθυνε την οργάνωση και εκτέλεση παράγωγης διοργανώσεων για διαφημιστικές εταιρίες στην Αθήνα μέχρι το 2011. Κάποιοι από τους πελάτες ήταν OTE, Cosmote, MTV, Nickelodeon, Diageo, Bacardi, Nokia, Nike, Samsung, Kia Motors και άλλοι. Από το 2011 εργάζεται και μενει μόνιμα στο Λονδίνο και είναι διευθύντρια σε εταιρείες διοργανώσεις διεθνών συνεδρίων σε διάφορες χώρες όπως Ντουμπάι, Ντόχα, Μόσχα, Κωνσταντινούπολη, Χονγκ Κονγκ, Νέα Υόρκη, Βοστώνης, Σιάτλ, Λίμα, Μεξικό και πολλές ευρωπαϊκές.

Λονδίνο

Νελίτα Γρώππα

Project Manager | Virtual, Hybrid, In-person events, Διάβασε περισσότερα...

Η Ναταλία είναι διαπιστευμένη Performance & Development Coach και ασχολείται επαγγελματικά με το coaching από το 2016. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σαν Personal ή Team Coach και συνεργάζεται με επαγγελματίες, επιχειρηματίες και πολλούς startuppers που θέλουν να πάνε τον εαυτό τους, την επιχείρησή τους ή την δραστηριότητά τους στο επόμενο επίπεδο. Μέλος του δικτύου μεντόρων της Envolve Entrepreneurship Awards και της Orange Grove. 

Ναταλία Δεληγιώργη

Performance & Development Coach, Διάβασε περισσότερα...

Στρατηγική επικοινωνία, digital marketing, social media και δημόσιες σχέσεις είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται η Κατερίνα. Είναι κάτοχος MA in Strategic Communication & Public Relations (C.A of 4.00), έχει ιδρύσει το δικό της boutique PR agency (Social Mellon), είναι εισηγήτρια στο Professional Diploma in Digital & Social Media που διοργανώνει η KnowCrunch (powered by Deree – American College of Greece) και ομιλήτρια σε διάφορα συνέδρια και εκδηλώσεις
Κατερίνα Δημητρακοπούλου

Managing Partner @Social Mellon, PR & Communications Expert, Διάβασε περισσότερα...

Η Πηνελόπη είναι πιστοποιημένη Personal, Executive & Τeam Coach από τον Ιnternational Coaching Federation (ICF Global), κάτοχος πτυχίου Personal and Executive Coaching και πτυχίου Team and Leadership Coaching. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Bath και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) σε νέες τεχνολογίες και media στο Πανεπιστήμιο του Bristol. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Sales Representative σε εταιρία βιομηχανικού εξοπλισμού. 
 
www.penelopedimitrakopoulou.com 
Πηνελόπη Δημητρακοπούλου

Personal. Executive & Team Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Ιωάννα Δημητριάδου έχει σπουδάσει Ψυχολογία στην Εκπαίδευση και έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα που αφορούν τη Δυσλεξία και τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Ασχολείται με την αποκατάσταση παιδιών με δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, καθώς και με τη μελέτη των σχολικών τους μαθημάτων. Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας ως ειδική παιδαγωγός και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας και του International Dyslexia Association. Παράλληλα αρθρογραφεί σε blogs (mytwins.gr, parentbook.gr, photodentro.gr) και έχει γράψει το e-book “Γραμματική με μια άλλη οπτική: Φύλλα εργασίας για παιδιά με μαθησιακά και δυσλεξία” που κυκλοφορεί στα ikidbookstore.com. Αθήνα

Ιωάννα Δημητριάδου

Ειδική Παιδαγωγός , Διάβασε περισσότερα...

Lida has 13 years of experience in Public Affairs, Corporate Communications, Consultative Sales and Stakeholder Management. She has worked in the corporate, government and not-for-profit sector in Greece, the U.K. and the Netherlands. She is currently an MBA Admissions Manager at one of Europe’s highest-ranked business schools, Rotterdam School of Management, Erasmus University. Her educational background is in International Relations/International Communications. 

The Netherlands

Λήδα Δημητρίου

International Communications / Public Affairs professional , Διάβασε περισσότερα...

Sonia has extended experience in fields such as Strategic and Business Planning, Brand, Trade Marketing and Sales, Establishing new business with various operation models, Development of organizational structure and, due to her wide experience, is open to support various stages of career paths.

Σόνια Δημόγλη

General Manager, Marketing Commercial Director cluster role, Διάβασε περισσότερα...

Konstantina is an ambitious and driven marketer with a “can-do” attitude, experienced in brand
management, with 6+ years of experience in multinational companies with fast-paced work
environments. Proven track record in developing integrated marketing campaigns and
establishing global and local brands. Passionate about building team spirit with a positive
attitude and a big smile. She graduated with distinction from Marketing and Communication in
AUEB, currently working as a brand manager in FMCG sector.

Athens

Konstantina Dimoka

Brand Manager / Marketing and Communication professional, Διάβασε περισσότερα...

Eleana is a freelance make up and digital artist, who has been working in Greece since 2014. After studying Interior Architecture, Decorative Arts and Design, at the Technological Institute of Athens she went on to pursue her love of make up as a career. She graduated as a Professional Make Up Artist from Nikos Amarantos Hair and Make Up School and decided to further her education in Audiovisual Arts, where she is currently completing her Master’s degree at Ionian University. ​

Αθήνα

Ελεάνα Δημοπούλου

Makeup & Digital Artist | Educator, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία εργάζεται στο χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας τα τελευταία 12 χρόνια. Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 2004 ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας σε Εταιρεία Συμβούλων, ενώ από το 2006 έως και το 2011 εργάστηκε στην εταιρεία The PR Team (Όμιλος Y&R). Από το 2011 έως και σήμερα βρίσκεται στην οικογένεια της Asset Ogilvy Public Relations (Όμιλος Ogilvy & Mathers) και κατέχει τον τίτλο της Senior Director έχοντας την ευθύνη μιας σειράς πελατών από το χώρο της τεχνολογίας και του FM-CG. Αθήνα

Μαρία Δημοπούλου

Senior Director - Asset Ogilvy Public Relations, Διάβασε περισσότερα...

H Μαριάννα εργάζεται ως καθηγήτρια πληροφορικής στη δομή των προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας. Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια ως διοικητικό προσωπικό σε εμπορικές επιχειρήσεις ενώ έχει και αρκετά έντονη εθελοντική δράση.

Μαριάννα Δήμου

IT Teaching - Job Counseling for the Danish Refugee Council in Koutsochero Larissa, Διάβασε περισσότερα...

Lida studied Economic and Regional Development in the Panteion University of Social and Political Sciences. Lida has previously worked in Peoplecert as a Sales Assistant, later on in Epignosis as an International Sales Executive and Senior Partnership Specialist in the first soon to be unicorn scale-up of Greece. Lida is now testing her abilities in the M&A sector as sales executive in a corporate, Datasite, specializing in the Due Diligence process. Lida aspires that mentors and leaders should lead by example and empower women to achieve their goals and guide them in excellence..

Lida Diavolitsi

Sales Executive, Διάβασε περισσότερα...

Η Δήμητρα Διδαγγέλου είναι ψυχολόγος, επιστημονικός δημοσιογράφος και συγγραφέας. Στη δουλειά της συνδυάζει την ψυχολογία με το γράψιμο. Ως επιστημονική δημοσιογράφος στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας. Ως ψυχολόγος, διεξάγει εργαστήρια εκφραστικής και θεραπευτικής γραφής χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο ως κύριο μέσο έκφρασης των συναισθημάτων και σκέψεων. Είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Ψ-Χ, μέσα από την οποία προσφέρει υπηρεσίες ψυχικής υγείας και δημιουργός του ηλεκτρονικού περιοδικού ψυχολογίας «Ψυχο-γραφήματα» (www.psychograimfata.com). Πινακάτες – Αθήνα

Δήμητρα Διδαγγέλου

Ψυχολόγος, δημοσιογράφος, Διάβασε περισσότερα...

Η Νόνη διαθέτει πολύχρονη και πολυσυλλεκτική εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στο χώρο της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, της διαφήμισης, της πολιτικής επικοινωνίας, καθώς και στον τομέα Corporate Communications & Public Affairs, ως υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διεκπεραίωση προγραμμάτων επικοινωνίας. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Adel Saatchi & Saatchi και η CNC International, και με φορείς όπως ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο Δήμος Αθηναίων και τα Υπουργεία Υγείας και Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη.

Αθήνα

Νόνη Διόλη

Στέλεχος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Διάβασε περισσότερα...

Στα 17+ χρόνια επαγγελαμτικής εμπειρίας της, η Μπία έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και τη διαχείριση εκδηλώσεων (εταιρικές, για καταναλωτές, για δημοσιογράφους/ bloggers, λανσαρίσματα προϊόντων, δημοσιογραφικά ταξίδια, εγκαίνια). Στα δυνατά της στοιχεία συγκαταλέγονται ο στρατηγικός σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμμάτων εταιρικών σχέσεων και προϊοντικής επικοινωνίας, η διαχείριση σχέσεων με τα ΜΜΕ, η διοργάνωση εκδηλώσεων, τα προγράμματα συνεργασίας με εταιρικούς Πρεσβευτές, καθώς και ο σχεδιασμός και η διαχείριση προωθητικών και BTL ενεργειών.

Αθήνα

Μπία Ενωτιάδη

Client Service Director, Διάβασε περισσότερα...

Η Δόμνα είναι Προσθετολόγος. Μετά την Οδοντιατρική Σχολή σπούδασε επιπλέον τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και στην Αμερική, για να εξειδικευθεί στο κομμάτι της Οδοντιατρικής που περιλαμβάνει την αποκατάσταση και αντικατάσταση των δοντιών. Στο ιατρείο της ασχολείται αποκλειστικά με την Προσθετική, την Αισθητική Οδοντιατρική και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα. Αθήνα
Δόμνα Ευαγγελίδου

Οδοντίατρος - Προσθετολόγος, Διάβασε περισσότερα...

Linda’s career spans over 6 years in the field of Human Resources Management offering support, guidance and advice, and delivering across a wide range of HR disciplines, including and not limited to Employee Relations, Talent and Performance Management, Recruitment and Selection, Compensation and Benefits.
Cyprus
Λίντα Ζαμπόγλου

Human Resources Officer at RCB Bank Ltd, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία είναι Business Coach εξειδικευμένη στις ανάγκες των γυναικών, και δουλεύει για να προσφέρει σε όλες νέες διόδους σκέψης και επίλυσης των προβλημάτων τους, σε σχέση με την επαγγελματική και ψυχολογική τους ανάπτυξη. Αθήνα

Μαρία Ζαρωτιάδου

Gender Business Coach - Strategic Planner, Διάβασε περισσότερα...

Η Δήμητρα, λειτουργώντας ως General Manager & Business Coach, συμβουλεύει, εκπαιδεύει και μανατζάρει brands ώστε να βρουν το δικό τους Vantage Angle, τη δική τους ιδανική οπτική γωνία δράσης. Να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία, να επανενωθούν με τη Φύση και μέσω του Integration να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό Business & Personal Modus Operandi. Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακού διπλώματος Executive Master of Business Administration-ΕΜΒΑ, πιστοποίησης στη Διαχείριση Έργων (Project Manager Professional-PMP), πιστοποίησης ως Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών (Train the Trainers) και Εκπαιδεύτριας Ενηλίκων και πιστοποίησης ως ειδικός στο Gamification. Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας

Δήμητρα Ζερβάκη

General Manager & Business Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Χριστίνα είναι ειδική Ιατρός Κυτταρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. Παπανικολάου” και εμπνεύστρια του Diagnostic Medicine ABCDE Algorithm. Έχει πτυχίο Ιατρικών Εργαστηρίων, πτυχίο Ιατρικής καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ιατρική Πληροφορική. Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας ως ιατρός και 5 ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.

Χριστίνα Ζιώγα

Κυτταρολόγος, Διάβασε περισσότερα...

Η Κωνσταντίνα είναι Πολτική Επιστήμον και ερευνήτρια για θέματα Κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης με έμφαση Οικονομίες και Κοινωνίες μετάβασης και ειδικό ερευνητικό πεδίο την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα/Κοινωνική Καινοτομία, άτυπες μορφές οργάνωσης και εργασίας. Διαθέτει 10ετή εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων για θέματα στρατηγικής, ανάπτυξης και επικοινωνίας σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικές/μη κυβερνητικές οργανώσεις και επιχειρήσεις. (Συν)ίδρυσε σειρά επιχειρηματικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών, μεταξύ άλλων την 180 Μοίρες (180º), ένα εργαστήριο Κοινωνικής Καινοτομίας. Είναι WEF Global Shaper Alumna και St. Gallen Symposium Leader of Tomorrow. Το 2015 εξελέγει μέλος GECES (Ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα της Ευρ. Επιτροπής).

Αθήνα

Κωνσταντίνα Zoehrer

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Κοινωνική Επιχειρηματίας, Διάβασε περισσότερα...

Η Σοφία είναι αρχιτεκτόνισσα μηχανικός με σχεδόν 7-ετή εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό.
Αποφοίτησε το 2013 από το πανεπιστήμιο της Στουττγάρδης (τμήμα Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας). Ασχολείται κυρίως με σχεδιασμό εφαρμογής σε νεόδμητα εταιρικά κτίρια, κατά καιρούς και με διαγωνισμούς / μελέτες σκοπιμότητας.
Έχει αναλάβει το team leading και την διαχείριση προγραμματισμού στα πιο πρόσφατα και τρέχοντα έργα. Ασχολείται παράλληλα με την εφαρμογή νέων τρόπων έξυπνου 3D σχεδιασμού και την εισαγωγή τους στα υπόλοιπα μελετητικά teams.
Σοφία Ζούρου

Architect, Διάβασε περισσότερα...

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc in Occupational & Organizational Psychology, University of Surrey – Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάζεται ως Senior Consultant σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία ICAP. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχες θέσεις στις συμβουλευτικές εταιρείες HayGroup και SHLHellas. Αθήνα

Γαλήνη Ηλιοπούλου

Εργασιακή Ψυχολόγος - ICAP, Διάβασε περισσότερα...

Nina is the CEO & Co-Founder of @innk worldwide. Her key to be a successful business woman is communication. Since her very first years in consulting, she got taught that the right communication can and will make the difference. Besides she is a very open minded person, trying to engage with positivity and experienced knowledge. In her very early years, when she turned 21, she got promoted to the Head of Sales Department, in a German successful running Company. 

Nina Hofstetter

CEO & Co-Founder @innk worldwide, Διάβασε περισσότερα...

Η Κωνσταντίνα είναι μια 23χρονη φιλόδοξη και στοχοπροσηλωμένη γυναίκα. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στην Κοινωνική Πολιτική με υποτροφία και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές. Τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο εργάζεται στον Δημόσιο Τομέα στο κομμάτι των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Παρόλα αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν και διαθέτει εμπειρία στο κομμάτι της κοινωνικής έρευνας και της διοργάνωσης συνεδρίων.

Αθήνα

Κωνσταντίνα Θανάση

Στέλεχος Ειδικής Γραμματείας Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Διάβασε περισσότερα...

Η Λυδία σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στην Αγγλία για 4 χρόνια. Πήρε το πρώτο της πτυχίο από το Sussex University και το μεταπτυχιακό της από το Imperial College του Λονδίνου. Δούλεψε για κάποια χρόνια στο πλάι του πατέρα της ως μηχανικός και στη συνέχεια ανέλαβε την εταιρεία του για ένα χρόνο.

Αγγλία

Λυδία Θανάσου

Μηχανικός, Διάβασε περισσότερα...

Η Πηνελόπη σπούδασε Media Studies στο University of Sussex και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημοσίες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο. Την κέρδισε – μόνο για τα 15 πρώτα χρόνια της καριέρας της – ο χώρος της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Πλέον, ως Certified Personal and Εxecutive Coach υποστηρίζει τους ανθρώπους – επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στις γυναίκες και στους εφήβους – να σχεδιάζουν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή θέτοντας και πετυχαίνοντας στόχους που έχουν νόημα και αξία για τους ίδιους. Παράλληλα, ως co-founder του Women on Top, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του οργανισμού, καθώς και του δικτύου Mentorkids.

Αθήνα

Πηνελόπη Θεοδωρακάκου

Certified Personal and Executive Coach, Διάβασε περισσότερα...

Dr. Constantina Theofanopoulou has a PhD in Neuroscience (University of Barcelona, University of Duke, Rockefeller University) and is currently a Post-Doctoral researcher at the University of Rockefeller (New York, USA). Her research encompasses several areas from neuroscience to genomics. She is particularly interested in the neurobiology of language, in human anthropology and evolution, as well as in comparative genomics. She is currently a member of the Vertebrate Genomes Project that aims to sequence at high quality all 70.000 extant vertebrate species’ genomes and restore biodiversity. Since the COVID-19 outbreak, she has been involved in several projects related to treatment, evolutionary understanding, and human response to Sars-CoV-2. She is a strong advocate for supporting women and other underrepresented minorities in STEM, and currently serves as a mentor in the New York Academy of Sciences. She has received important scientific awards, as well as awards for her skills in science communication. In her free time, she enjoys writing poetry and practicing flamenco dance.

www.theofanopoulou.wixsite.com/constantina

New York

Constantina Theofanopoulou

Post Doctoral Researcher in Neuroscience and Genetics, Διάβασε περισσότερα...

H Σίσσυ είναι Mass Retail Channel Shopper Leader για την Νοτιοανατολική Ευρώπη στην 3Μ για το brand Scotch-Brite. Έχει εργαστεί ως Marketing Manager σε γνωστές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες για δημοφιλή brands, Κάθε χρόνο είναι keynote speaker σε συνέδρια στελεχών marketing. Παράλληλα, ασχολείται με την κειμενογραφία διαφημίσεων σε συνεργασία με διαφημιστικές εταιρείες. Είναι συγγραφέας στις εκδόσεις Λιβάνη, έχοντας συνολικά εκδώσει 5 λογοτεχνικά βιβλία, (το «Κέντημα του Όρκου» & «Γυναίκες Θάλασσες»). Άρθρα της για το marketing και τη διοίκηση επιχειρήσεων έχουν δημοσιευτεί σε κλαδικό περιοδικό. 

Αθήνα

Σίσσυ Θεοφανοπούλου

South East Europe Mass Retail Channel Shopper Leader (Marketing Leader) 3M, Scotch-Brite brand FMCG, Διάβασε περισσότερα...

Matina is a Data Scientist at Facebook Ireland, leading the build-out of innovative analytical and strategic initiatives in order to scale ad auction insights and recommendations to clients globally. Prior to Facebook, she worked at IBM Ireland as Data Science Leader for Europe, Accenture Greece, Microsoft Norway, and Ecole Polytechnique in France, leading data science and business insights projects. Ph.D. in Machine Learning for Online Advertising. She is truly passionate for empowering women – Lean In Greece Women in Tech (Global) Circle Leader.

Ireland

Matina Thomaidou

Data Scientist at Facebook, Διάβασε περισσότερα...

Η Αγγελική είναι η ιδρύτρια του Pastry Sinners, μιας πρότυπης για τα ελληνικά δεδομένα patisserie, όπου όλα τα γλυκά παρασκευάζονται με αγνές πρώτες ύλες εξολοκλήρου από το μηδέν. Όταν δεν δουλεύει ατελείωτες ώρες στο εργαστήριο της παρασκευάζοντας η ίδια τα γλυκά και δοκιμάζοντας ξανά κ ξανά τις επόμενες δημιουργίες του Pastry Sinners, ασχολείται με τη στρατηγική και το marketing του σχεδιάζοντας προσεκτικά τα επόμενα του βήματα, καθώς το θεωρει αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας μιας επιχείρησης. 

Χίος

Αγγελική Θρουβάλα

Δημιουργός και ζαχαροπλάστης του Pastry Sinners , Διάβασε περισσότερα...

Η Σοφία είναι επιχειρηματίαςμαμά και Certified NLP (Neuro-Linguistic-Programming) Trainer & Coach. Κατέχει BA στην Κοινωνιολογία από το DEREE College και  MSc στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο της LYON II στη Γαλλία. Διαθέτει παραπάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο αυτό, έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού σε ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς όπως η SC JOHNSON, η NN, και η Interamerican και σήμερα διευθύνει μια επιτυχημένη εταιρία συμβουλευτικής στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Αθήνα

Σοφία Θωμαΐδου

Επιχειρηματίας, Διάβασε περισσότερα...

Η Στέλλα ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της και εμπνέεται από τους ανθρώπους και τα επαγγελματικά τους ταξίδια. Εργάζεται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού σε κομμάτια που δίνουν έμφαση στο Human-Centered Design με σκοπό τη Μάθηση και την ανάπτυξη Δεξιοτήτων, τη Διαχείριση της Αλλαγής και την Επαγγελματική Ανάπτυξη. Ξεκίνησε σα Μηχανικός του Πολυτεχνείου, συνέχισε με Master στα Πληροφοριακά Συστήματα, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι Executive Coach (Impact), Senior Faculty Member στο Josh Bersin Academy, πιστοποιημένη Project Manager (PMP), Change Management Practitioner (APMG), Agile HR Professional (ICAgile) και Lean Six Sigma Green Belt (IASSC).

Αθήνα

Στέλλα Ιωαννίδου

LX Designer, Personal Leadership, Branding & Upskilling Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Χριστίνα έχει πτυχίο στη Θεολογία, είναι certified life coach από το ΕΚΠΑ, certified career & relationship coach από το ΙΑP college και διαθέτει πιστοποίηση στη συμβουλευτική από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και πιστοποίηση ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με την ψυχολογία, την επαγγελματική εξέλιξη και το coaching.

Θεσσαλονίκη

Χριστίνα Καΐρη

Life & career coach | Συμβουλευτική σχέσεων, Διάβασε περισσότερα...

A Marketing & Business Development expert, with a career that spans more than fifteen years in positions in Greece and abroad, passionate about taking companies to their next step of evolution. Founder and Managing Director of Red Thread, a company with a vision to provide strategic and innovative solutions to Corporate Marketing & Promotion and create synergies between organizations who share the same principles.

Αθήνα

Στέλλα Καλαποτλή

Founder & Managing Director Red Thread, Διάβασε περισσότερα...

Με περισσότερα από 6 χρόνια εμπειρία στη σχεδίαση υπηρεσιών και διαχείριση
έργων, η Ιουλιέττα εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση εργαστηρίων για επίλυση προβλημάτων, συμμετοχικό σχεδιασμό και δημιουργική σκέψη, αλλά και στην ανάπτυξη ψηφιακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών δια βίου μάθησης.

Αγγλία

Ιουλιέττα Καμπάση

Learning Solutions Project Executive, Διάβασε περισσότερα...

Vasiliki’s aim is to empower the most valuable asset of the human capital intensive organizations to have a long lasting business impact; leveraging a diverse background from multiple industries and a track record of transformation challenges, operational HR initiatives, organizational agility projects, creation of employee ownership culture, CSR establishment and initiator /facilitator for tech – driven solutions. 

Athens

Vasiliki Kapari

Senior HR Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Ειρήνη είναι Experimental Cognitive Psychologist, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Deree – The American College of Greece, και Freelance Business Analyst, με background στη φαρμακευτική βιομηχανία (Marketing, Market Research, Business Analytics, Sales), την έρευνα αγοράς (FMCG, Personal Care / Cosmetics, Retail, Telecoms, Food & Beverage, Mass Media), την κοινωνική έρευνα, το web design, τα computer graphics και το video editing. Αθήνα

Ειρήνη Καραγιάννη

Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Freelance Business Analytics & Market Research, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά από ένα μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Watford στην Αγγλία, ένα μεταπτυχιακό στη Διερμηνεία Συνεδρίων και ένα άλλο στη μετάφραση από το Πανεπιστήμιο της Mons στο Βέλγιο, εργάστηκε ως διερμηνέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι το Νοέμβριο του 1998. Tο 1999 εξαιτίας προσωπικών αναζητήσεων βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά στην εξειδικευμένη κινησιολογία ως πελάτισσα. Ένα χρόνο αργότερα, η ζωή της είχε αλλάξει τόσο πολύ, τόσο εύκολα και ανώδυνα, τόσο γρήγορα, που αναρωτήθηκε τι έκανε η κινησιολόγος για να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Έτσι, από περιέργεια και λόγω των αλλαγών που παρατήρησε στη ζωή της, ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της εξειδικευμένης κινησιολογίας. Αθήνα  
Μαρία Καρακωστάνογλου

Εξειδικευμένη κινησιολόγος, εκπαιδεύτρια Brain Gym/ Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας, 3 in 1 concepts facilitator, Διάβασε περισσότερα...

Η Εύα έχει σπουδάσει Ψυχολογία και έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Kingston University στην Αγγλία. Απο την επιστροφή της στην Ελλάδα και μετά εργάζεται σε τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, με εξείδικευση στη στελέχωση θέσεων εργασίας.
Αθήνα  
Εύα Καραμαργιού

Εμψυχώτρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Διάβασε περισσότερα...

Η Στέλλα είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει τελειώσει το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης και έχει παρακολουθήσει για πολλά χρόνια μαθήματα μουσικής στο “Ωδείο Φίλιππος Νάκας”. Γνωρίζει αγγλικά, ρωσικά και βουλγαρικά. Ασχολείται με τη συγγραφή, τη ζωγραφική, και τη στιχουργική. Το πρώτο βιβλίο της “Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια”, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2009, από τις εκδόσεις Πολύτροπον. Τον Νοέμβρη του 2010 οι εκδόσεις Περίπλους προχωρούν σε μια avant-garde έκδοση, το “Ένα ξωτικό στον κήπο της ουτοπίας”, όπου η Στέλλα γράφει την ποίηση και ο πατέρας της την πρόζα, σε ένα παιχνίδι δυο γενεών για την αναζήτηση της Ουτοπίας. Το καλοκαίρι του 2012 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πολύτροπον το βιβλίο της με τίτλο “Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη”, το οποίο εξαντλήθηκε και τώρα κυκλοφορεί σε 2η έκδοση. Ακολούθησε, το καλοκαίρι του 2013, η έκδοση του νέου της βιβλίου, και πάλι από τις εκδόσεις Πολύτροπον, με τίτλο “Ένα μπακούρι στην Αθήνα”.  Αθήνα

Στέλλα Καραμπακάκη

Συγγραφέας, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελένη σπούδασε Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ και μετά την μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα της στα ΜΜΕ, αποφάσισε να στραφεί προς την επιστήμη της ανθρώπινης ανάπτυξης, αποκτώντας πιστοποίηση στο Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και πιστοποιητικό επιμόρφωσης στη «Διαπαιδαγώγηση στη Βρεφική και Παιδική Ηλικία» και στη «Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων».

Αθήνα

Ελένη Κάραμποττ

Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων - Life Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Καραντώνη Κατερίνα είναι marketing manager στο www.ofarmakopoiosmou.gr. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ψυχολογία και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική και οργανωσιακή ψυχολογία. Στο παρελθόν εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων και Marketing φαρμακευτικών εταιρείων. Επίσης υπήρξε υπεύθυνη Marketing στο Πανελλήνιο Συνεταιρισμό των Φαρμακοποιών.

www.ofarmakopoiosmou.gr

Αθήνα

Κατερίνα Καραντώνη

Marketing Director, Διάβασε περισσότερα...

H Μάρθα είναι Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας με έμφαση στην παιδική λογοτεχνία στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κατέχει Bachelor of Arts από το Connecticut College των ΗΠΑ, Master of Science από το Southern Connecticut State University, Πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ιωάννινα

Μάρθα Καρπόζηλου

Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Διάβασε περισσότερα...

Η Νάντια είναι οικονομολόγος (απόφοιτη ΑΣΟΕΕ) με MSc.στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες (ΑΣΟΕΕ). Έχει πολυετή εμπειρία με ειδίκευση στη συμβουλευτικη, mentoring, coaching και training μικρομεσαίων επιχειρήσεων (σε τομείς όπως social, τουρισμός, αγροδιατροφικος, creative) σε θέματα επιχειρηματικότητας,business plannning, social innovation και Μάρκετινγκ.

Αθήνα

Νάντια Καρρά

Project Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Αγγελική Καρύδη είναι Consultant στον τομέα Climate Change and Sustainability Services της EY (Ernst& Young) και έχει εμπειρία σε συμβουλευτικά έργα βιώσιμης ανάπτυξης, σε έργα διασφάλισης, περιβαλλοντικής διαχείρισης, προώθησης της Κυκλικής Οικονομίας και των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και Περιβαλλοντολόγος με Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ενέργειας & Προστασία Περιβάλλοντος, με ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα περιβάλλοντος και αρχιτεκτονικής.

Αθήνα

Αγγελική Καρύδη

Consultant - Climate Change and Sustainability Services, Διάβασε περισσότερα...

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και μεταφράστρια. Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στην Ελλάδα και Media Studies στο University of East London. Έχει 14 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και είναι διαθέσιμη για να προσφέρει mentoring στο πεδίο του blogging της ιντερνετικής γραφής, των γυναικείων περιοδικών, της αλλαγής καριέρας, του συνδυασμού της μητρότητας με την επαγγελματική ζωή.

Αθήνα

Στέλλα Κάσδαγλη

Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Μεταφράστρια, Διάβασε περισσότερα...

Η Τίνα είναι έμπειρη εμπαγγελματίας στον χώρο του HR Management & Recruitment με πολυετή εργασία σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς σε όλα τα functions του HR, σε διάφορα industries, όπως IT & Telecoms, Consulting, Retail, Food. Κάποια στοιχεία που την χαρακτηρίζουν: υψηλές φιλοδοξίες, πάθος και αγάπη για τον χώρο του HR, εστίαση στην επίτευξη των στόχων ανεξαρτήτως τυχόν προβλημάτων και εμποδίων, οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, problem-solver, επιθυμία για διαρκή μάθηση και απόκτηση νέων δεξιοτήτων, της αρέσει να είναι πάντα παραγωγική σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος.

Αθήνα

Τίνα Καφαντάρη

Senior HR Executive, Διάβασε περισσότερα...

Metaxia is passionate about helping people and organizations grow and evolve into what they thought was not even possible. She specializes in strategic planning, stakeholder management, program development, and strategic communications consulting. Her work experience includes fast-paced communications agency work, strategic corporate roles, community work and editorial assignments for well-respected titles in Greece and Australia. Μελβούρνη, Αυστραλία

Μεταξία Κλάδη

Program Development & Coordination, Διάβασε περισσότερα...

Γεννημένη στην αγαπημένη της πόλη, την Αθήνα, έναν Απρίλη, αιώνες πριν, η Ιλιάδα σπούδασε social media marketing – management, διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις. Δούλεψε σε πολλές εταιρείες στις πωλήσεις, στο κομμάτι του marketing και της επικοινωνίας, και τώρα μαζί με την ομάδα της δημιούργησε την πλατφόρμα www.living-postcards.com, ένα site που προσπαθεί να προωθήσει στο εξωτερικό όλα τα όμορφα πράγματα της Ελλάδας εν καιρώ κρίσης.

Ιλιάδα Κοθρά

Sales Manager, Ιδρύτρια living-postcards.com, Διάβασε περισσότερα...

Xanthi is a senior marketing professional with experience in retail & services sectors, transformation projects and marketing operations. She has proven leadership & strategy skills that create business results and growth. Recently she has been involved in digitisation project as an enabler. Her focus as a mentor would be to empower young female professionals in order to believe in themselves and their capabilities and to develop all the necessary soft skills that will help establish them in demanding professional environments. 

Ξανθή Κοντόγιωργα

Marketing Manager Networks, Διάβασε περισσότερα...

Από το 2013 η Μάγκυ Κοντού είναι συνιδρύτρια και Lead Product & UI/UX Designer της εταιρίας SimpleApps. Στην καθημερινότητά της είναι υπεύθυνη για το δημιουργικό/σχεδιαστικό αποτέλεσμα (UI/UX Design) των υπηρεσιών της εταιρείας (Creative, Mobile Apps, Web), καθώς επίσης και για την ανάλυση/σχεδιασμό νέων tech προϊόντων/υπηρεσιών (Product Design).

Μάγκυ Κοντού

Συνιδρύτρια και Lead Product & UI/UX Product Designer SimpleApps, Διάβασε περισσότερα...

Η Φλώρα εργάζεται σαν Σύμβουλος Στρατηγικής και Επιχειρησιακός Αναλυτής σε κορυφαία διεθνή Εταιρεία στο Λουξεμβούργο, όπου ζει κι εργάζεται κατά τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έχει λάβει πιστοποίηση στον τομέα της Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας (Lean Six Sigma Green Belt). Κατά το παρελθόν εργάστηκε ως Αναλυτής Δεδομένων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε γνωστή Big4 εταιρεία , ως Σύμβουλος Καινοτομίας σε Ολλανδική Εταιρεία Συμβούλων και ως Καλλιτεχνικός Επιμελητής σε Εταιρεία Διοργάνωσης Καλλιτεχνικών Δράσεων. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την άθληση, τη ζωγραφική, τη μόδα, την εκμάθηση ξένων γλωσσών και τα ταξίδια. Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring στο πεδίο αλλαγής καριέρας κι εργασίας σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον, σε φοιτήτριες STEM και νέες εργαζόμενες.

Λουξεμβούργο

Φλώρα Κοπέλου

Business transformation & Strategy, Διάβασε περισσότερα...

Christina is a professional with many years of experience in Big 4 Companies. She is currently working in the Transactions advisory team of PwC and specializes in the provision of Financial Due Diligence services (buy and sell-side) to private equities and corporate clients all around the world. In the past, Christina was working in another Big 4 Company in the auditing sector. Her professional experience in Big 4 Companies offered her the best platform to know different industries and deal with different people. Christina is also an ACCA member and advocate.
She is also a runner and an advocate of the MDA Finish Liners effort, helping people with disabilities run the Athens Marathons.

Athens

Christina Kopatsiari

Advisory, Διάβασε περισσότερα...

Η Βαλεντίνα Κόρδη έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της Διοίκησης, με ειδίκευση στην οργάνωση γραφείου, εξεύρεση και επιλογή προσωπικού, καθώς και στην εκπαίδευση των εργαζομένων στις εταιρικές διαδικασίες και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Βόλος

Βαλεντίνα Κόρδη

Life and Professional Development Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και συνέχισε τις σπουδές τις ΗΠΑ, όπου πήρε μεταπτυχιακό (ΜΑ) και διδακτορικό τίτλο (PhD) στην Κλασική Αρχαιολογία από το Bryn Mawr College. Στην πρώτη της καριέρα, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της πολιτιστικής διαχείρισης (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Μέγαρο Μουσικής), έκανε επιστημονική έρευνα και δίδαξε στο πανεπιστήμιο. Στη δεύτερη καριέρα -επιλογή συνειδητή- στράφηκε στην επικοινωνία. Επέστρεψε στα θρανία, σε άλλο κλάδο, και απέκτησε ΜΒΑ από το Leicester University της Μεγάλης Βρετανίας. Ίδρυσε μια boutique εταιρία επικοινωνίας με αντικείμενο την κειμενογράφηση και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συνεργάστηκε με πολυεθνικές εταιρίες, μικρές επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, καθώς και εκπροσώπους της πολιτικής, της τέχνης και της επιστήμης. Δίδαξε σεμινάρια copywriting και storytelling τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας. Και, όταν ο χώρος της επικοινωνίας και η επιχείρησή της δυσκολεύτηκαν σημαντικά, έκανε άλλη μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή.

Αθήνα

Αγγελική Κοσμοπούλου

Εκτελεστική Διευθύντρια Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελένη σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ και παράλληλα πήρε πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing. Ξεκίνησε να εργάζεται ως στέλεχος Marketing και έκανε MBA στο ALBA. Δούλεψε 20 χρόνια σε εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, ανάμεσα σε αυτές και στις εταιρίες Μπουτάρη, Μινέρβα, Μέλισσα, στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004. Ως Marketing Manager στα βρεφικά προϊόντα Chicco, «έπεσε» πάνω στο NLP και … αποφάσισε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση και να ψάξει για τη δική της αλήθεια. Σήμερα, μέσα από μία προσωπική διαδρομή εξέλιξης, ακολουθεί το όνειρό της και εργάζεται ως NLP Master Coach, βοηθώντας τους άλλους να κατανοήσουν τι πραγματικά θέλουν, να βάλουν στόχους και να τους πετύχουν, να ισορροπήσουν στους διάφορους ρόλους της ζωής τους (γυναίκα, μαμά, επαγγελματίας, σύντροφος, φίλη, …), να βρουν την δικιά τους αλήθεια και να τη ζήσουν!

Αθήνα

Ελένη Κοτοπούλου

NLP Master Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Εριέττα αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με BSc in Business Administration και κατέχει MBA από το University of IndianapolisΞεκίνησε στο τομέα πωλήσεων και marketing και αναδείχθηκε σε θέσεις Product / Brand / Marketing Manager μέχρι και σήμερα.
Διαθέτει  20 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες με έμφαση στην δημιουργία στρατηγικής και 
εδραίωση προϊόντων στην ελληνική αγορά. 

Αθήνα

Εριέττα Κουκίου

Senior Marketeer / Business Strategist , Διάβασε περισσότερα...

Η Ίρις σπούδασε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Δούλεψε για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και το Βέλγιο σαν αρχιτέκτονας, εώς ότου το 2013 μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία. Από τότε δούλεψε σαν Senior Architect και Head of Studio σε γραφεία με εξειδίκευση σε residential architecture. Τον Οκτώβριο του 2020 συνίδρυσε τους aThink Architects, ένα δυναμικό αρχιτεκτονικό στούντιο το οποίο δημιουργεί ευφάνταστους χώρους που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική με την κομψότητα.

Λονδίνο

Ίρις Κουνενή

Αρχιτέκτονας | Επιχειρηματίας, Διάβασε περισσότερα...

Η Αγγελική είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης και Συντονίστρια Ομάδων Αυτογνωσίας. Με σπουδές στην Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική Προσωπικών Δεξιοτήτων , ασχολείται με ομάδες αυτογνωσίας, με σκοπό να οδηγεί τα μέλη των ομάδων της, σε μια εσωτερική συνειδητοποίηση του αληθινού εαυτού τους, σε ψυχική ισορροπία, αλλά και στην ανάδειξη όλων των ταλέντων και κλίσεων που έχουν ως προσωπικότητες. Μέγιστος και πρωταρχικός στόχος της είναι τα άτομα με τα οποία δουλεύει να γίνουν μαχητές της ζωής και να επιτυγχάνουν τις φιλοδοξίες τους και τους στόχους τους. Το μότο της: «Δεν έχει σημασία προς τα που φυσά ο άνεμος, σημασία έχει το πώς θα σηκώσω τα πανιά μου».

Αθήνα

Αγγελική Κουρμπέλη

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης & Αυτοβελτίωσης | Συντονίστρια Ομάδων Αυτογνωσίας, Διάβασε περισσότερα...

Η Φένια εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες στο τμήμα Μάρκετινγκ και από το 2020 ασκεί και την νέα της ιδιότητα ως Personal Development and Executive Coach. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στο Marketing Management στην Αγγλία και στην συνέχεια εργάστηκε ως Event Manager, Product Manager, Trade Marketing Manager &  Marketing Manager. Από το 2019 ανέλαβε την Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Miele Hellas και ασχολείται με την στρατηγική και την επικοινωνία σε όλες τις πτυχές του Marketing.

Αθήνα

Φένια Κουφάκη

Head of Marketing Brand Communication, Διάβασε περισσότερα...

Η Ντανιέλα ξεκίνησε σπουδάζονας Χρηματοοικονομικά και Λογιστική. Χρειάστηκε τρεισημιση περιπου χρόνια για να σιγουρευτεί οτι αυτό το πτυχίο και γενικά ο χώρος των οικονομικών δεν την κάνει χαρούμενη. Ευτυχώς ήταν αναγκασμένη να δουλέυει για να καλύψει τις σπουδές της και μέσα από αυτήν την εμπειρία κατάλαβε ότι η επικοινωνια με τους ανθρώπους και η καλλιτεχνική της οπτική, υποβοηθούμενη από τις παράλληλες σπουδές της στο πιάνο ήταν ο δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσει. Ο δρόμος που δεν θα την κούραζε και δεν θα την απογοήτευε τόσο γρήγορα, γιατί ήταν καλά μέσα σε αυτό. Τώρα έμενε να βρει πού θα διοχετεύσει την ενέργεια και την δημιουργικότητά της.

Αθήνα

Dorothy Snot

Ντανιέλα Κράλλη

Ιδρύτρια, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του σχολείου Dorothy Snot, Διάβασε περισσότερα...

Η Τίνα σπούδασε στη Γερμανια μετάφραση/διερμηνεία και δημοσιογραφία. Στη συνέχεια δούλεψε στην Ελλάδα, στην τηλεόραση και σε περιοδικά όπως το Έψιλον της Κυριακάκτικης Ελευθεροτυπίας, το Cosmopolitan κ.ά. Πλέον αρθρογραφεί στο yougogirl.gr και σε άλλα ελληνικά sites.
Αθήνα
Τίνα Κουλουφάκου

Δημοσιογράφος, Διάβασε περισσότερα...

Η Γεωργία εργάζεται από τα 20 της στον τομἐα της φωτογραφίας και του retouching. Έχει δουλέψει στην Νἐα Υὀρκη ως βοηθὀς φωτογρἀφου, ως φωτογρἀφος, σε σκοτεινὀ θἀλαμο C printer για μεγἀλες εκθἐσεις και fashion περιοδικἀ, ενώ ἐκανε retouching για ἐνα φωτογρἀφο μόδας. Στη συνέχεια δούλεψε στο Λονδίνο ως retoucher φωτογραφιών μόδας και ομορφιάς και πλέον εργάζεται ως freelancer στην Αθήνα. http://georgiakonstaretouching.tumblr.com/ Αθήνα

Γεωργία Κώνστα

Photographer and retoucher, Διάβασε περισσότερα...

Μετά από πολλά χρόνια ώς ερευνήτρια, η Βαλεντίνη αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία και να προσφέρει ό,τι η έρευνα την δίδαξε, καθώς και όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα για ευεξία και μακροχρόνια υγεία. Έχει φύγει από την Ελλάδα από το 2006, έχει αλλάξει έκτοτε 4 πόλεις και 5 διαφορετικές εργασίες, για να καταλήξει και πάλι στη Βαρκελώνη και να ιδρύσει εκεί την εταιρεία της.

Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη

Επιχειρηματίας | Διατροφογενετική, Διάβασε περισσότερα...

Η Ολυμπία αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με BSc in Business Administration (double major in Marketing Management and International Business) και συνέχισε τις σπουδές της στο Kingston University στο Λονδίνο, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο MA in Marketing. Με εργασιακή εμπειρία πάνω από 14 χρόνια, κατά κύριο λόγο σε θέσεις Product Manager, Content Manager, Customer Engagement Manager και Brand Manager στον τραπεζικό κλάδο, συμμετέχει στη δημιουργία και επικοινωνιακή προβολή καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Αθήνα

Κωνσταντινούδη Ολυμπία

Brand manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Αλεξία Κωτσή είναι η Συν – δημιουργός της online πλατφόρμας ομορφιάς Funkmartini (www.funkmartini.gr) , το πρώτο startup στο χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς στην Ελλάδα. Με σημαντική εμπειρία στο χώρο του creative marketing & της επικοινωνίας (Le Spot Productions) έχει διευθύνει σπουδαίες και βραβευμένες καμπάνιες για πελάτες όπως το MTV, Beefeater, Nokia, Google.

Αθήνα

Αλεξία Κωτσή

Co- Founder & Chief Marketing Officer @ Funkmartini, Διάβασε περισσότερα...

Μάχιμη δικηγόρος επί 30 χρόνια, η Ιωάννα αγαπά την δικηγορία και την επίλυση των διαφορών με βιώσιμες λύσεις. Δεν είναι οπαδός της διαιώνισης των υποθέσεων στα γραφεία των δικαστηρίων, οπότε οψίμως έχει ερωτευθεί και τις εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών όπως η Διαμεσολάβησης και η Διαιτησία. 

Αθήνα

Ιωάννα Λαγουμίδου

Δικηγόρος | Διαμεσολαβήτρια, Διάβασε περισσότερα...

Η Αριάδνη είναι coach σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικής και επαγγελματικής επανατοποθέτησης, ενώ εργάζεται και με ομάδες πάνω σε έργα οργανωτικής ανάπτυξης και αναδιάταξης.  Έχει πάνω από 15 χρόνια επιχειρηματική εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στο κομμάτι της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες εταιρείες, η οποία την έχει εφοδιάσει με μια ξεκάθαρη κατανόηση για τους τρόπους που τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα αλληλεπιδρούν και δημιουργούν συνέργειες. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας, και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα μεταπτυχιακό τίτλο πάνω στο Executive Coaching & Organizational Development, από την Impact Premium Consulting Services.  Από το 2009 είναι ελεύθερη επαγγελματίας πάνω σε έργα Coaching, Οργανωτικής Ανάπτυξης καθώς και σε έργα Human Resources Management. Αθήνα

Αριάδνη Λαδά

Executive/Business Coach & Organisational Development Consultant, Διάβασε περισσότερα...

Η Μάνια Λάμπρου έγινε μηχανικός από οικογενειακή παράδοση, ενώ στην πραγματικότητα ήθελε να γίνει γιατρός. Μετά από σπουδές στην Ελλάδα, μια μικρή βόλτα στον κόσμο, συνολικού μήκους 30.000 χιλιομέτρων προς όλες τις κατευθύνσεις, και μερικές εκατοντάδες ώρες ως διδασκόμενη και διδάσκουσα στο επιστημονικό της αντικείμενο, έχει αποφασίσει ότι της αρέσει και το βουνό και η θάλασσα. Πιο πολύ η θάλασσα που φαίνεται από το βουνό και που για να τη δεις χρειάζεται να κοπιάσεις για να τη φτάσεις.

Αθήνα

Μάνια Λάμπρου

Engineering management, Διάβασε περισσότερα...

H Μαρίκα Λάμπρου είναι Γενική Διευθύντρια Business Imaging & Professional Print στην Intersys, Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA. Διαθέτει 27ετή εμπειρία σε ανώτατες στελεχικές θέσεις σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες (Bosch-Siemens, HP, Microsoft, SingularLogic), κυρίως στον τομέα των τεχνολογιών Πληροφορικής. Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣΕ (Ελληνική Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων) & Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης Γυναικών, του Global Board Ready Women , της Επιτροπής Women In Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΤΟΓΜΕ της ΕΕΔΕ. Επίσης είναι mentor στην Endeavor Greece και Coach στο Δίκτυο Παραγωγικότητας του ΣΕΒ. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος.

Αθήνα

Μαρίκα Λάμπρου

Managing Director, KAFKAS SA, Διάβασε περισσότερα...

Η Κατερινα Λαφαζανη σπούδασε Οικονομικές επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε για 7 χρόνια στον Τραπεζικό κλάδο και συγκεκριμένα στην Τράπεζα Κύπρου, σε κατάστημα ιδιωτών, όπου απασχολήθηκε στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών. Η τελευταία της θέση στην Τράπεζα ήταν στο Personal Banking, όπου εξυπηρετούσε μεγάλους καταθετικούς και επενδυτικούς πελάτες. Κατόπιν μετακόμισε στο Ντουμπάι, όπου έκανε στροφή στην καριέρα της και απασχοληθηκε στη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου. Εργάστηκε εκεί σε μια εταιρεία που έκανε trading πετρελαίου, και πιο συγκεκριμένα bunkering operations στη Fujairah, για 2 χρόνια. Πριν από 5 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ως σήμερα εργάζεται σε μια εταιρεία που κάνει trading πετρελαίου. 

Αθήνα

Κατερίνα Λαφαζάνη

Operations department | Oil & gas industry, Διάβασε περισσότερα...

Η Μυρτώ είναι ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center όπου διδάσκει προγράμματα που καλλιεργούν ψυχικό σθένος, πνευματική διαύγεια, συναισθηματική νοημοσύνη, υγεία και ευεξία σε ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμούς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και το Πανεπιστήμιο Brown, εκπαιδεύτρια mindfulness για παιδιά και εφήβους και TEDx speaker, ενώ εκπαιδεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

Μυρτώ Λεγάκη

Founder One Breath Mindfulness Center, Mindfulness instructor, Διάβασε περισσότερα...

Η Άσπα είναι μια έμπειρη επαγγελματίας στον κλάδο των start-up με γνώση σε διάφορους τομείς, όπως μάρκετινγκ, ανάλυση, operations, finance και πωλήσεις. Εργάζεται στην Νέα Υόρκη ως VP, Operations στην Softbank Group International. Κατάγεται από τα Ιωάννινα και από το 2011 σπούδασε και εργάστηκε σε πολλές χώρες του κόσμου όπως Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Γερμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και ΗΠΑ. Είναι κάτοχος πτυχίου στα Μαθηματικά και έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της πάνω στα ψηφιακά παιχνίδια για τη διδασκαλία της στατιστικής, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Ελλάδα. Eίναι επίσης κάτοχος ΜΒΑ από το Harvard Business School.

Άσπα Λέκκα

VP Operations at Softbank Group International | Harvard MBA | PhD, Διάβασε περισσότερα...

Η Αλεξάνδρα είναι επαγγελματίας στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με εμπειρία σε όλες τις περιοχές εξειδίκευσης του, και με εστίαση στη Διαχείριση Ταλέντου, την Ηγεσία και την Οργανωσιακή Κουλτούρα. Έχει εργαστεί σε μεγάλους, αλλά και μικρούς, οργανισμούς, πολυεθνικούς και ελληνικούς, κυρίως στον κλάδο της Τεχνολογίας και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Στην καριέρα της, έχει ηγηθεί ομάδων, έχει συμμετάσχει σε πολύ-πολιτισμικές ομάδες και έχωι συνεισφέρει σε σημαντικές αλλαγές (σε ατομικό, ομαδικό και οργανωσιακό επίπεδο).

Αθήνα

Αλεξάνδρα Λέκκου

Director, Leadership & Organizational Culture at Stanton Chase Athens, Διάβασε περισσότερα...

Maria has an entrepreneurial mindset, paired with a can-do attitude and 8 years of experience in Marketing, Business Planning, Brand building and E-commerce.
Passionate about bringing meaningful brands to life and creating value, while collaborating with like-minded entrepreneurs.
Proven ability in e-commerce project management, new product development, establishing global FMCG brands in the local market, and building offline and online brands.

Larnaca

Maria Leonidou

Ιδρύτρια και CEO της e-commerce πλατφόρμας dotwist.com, Διάβασε περισσότερα...

Ersi has got a BA in Graphic Design from the University of Wales. After working 8 years in Advertising for a Publicis Group subsidiary and freelancing, she follows her passion for Art, fusing it with Graphic Design and Fashion. Through HERSE she acts as a reformist of visual art, transforming it into an element of everyday life, while revitalizing old masterpieces and fusing them with modern art movements.

Έρση Λιάκουρη

Επιχειρηματίας, Διάβασε περισσότερα...

Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη είναι Ψυχολόγος MSc, σύμβουλος σε θέματα διομαδικών διεργασιών, κοινωνική επιχειρηματίας – συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Τhe Healing Tree (www.healingtreecommunity.com) που σχεδιάστηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού – προνοιακού χαρακτήρα σε ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από ψυχικές νόσους και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια. Εργάζεται ως ιδιώτης Ψυχολόγος και Σύμβουλος Ομάδων σε συνεργασία με φορείς της εκπαίδευσης και της υγείας και ως συνδιοργανώτρια συναντήσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα που αφορούν σε θέματα απώλειας, πένθους (grief counseling), μετατραυματικού στρες και ψυχοπαθολογίας της καθημερινής ζωής (ένα κομμάτι αυτής της δουλειάς συνοψίζεται στην έκδοση του πρώτου της βιβλίου με τίτλο «Ζήτημα Ζωής και Θανάτου: ο φόβος του θανάτου, η διεργασία πένθους και το κυνήγι της ευτυχίας στην καθημερινή ζωή», Εκδόσεις Ίτανος).

Δέσποινα Λιμνιωτάκη

Ψυχολόγος, Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ Κοινωνικής Φροντίδας The Healing Tree, Διάβασε περισσότερα...

Η Ανθή είναι επιχειρηματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων, με πανεπιστημιακές σπουδές στον Καναδά. Ξεκίνησε την καριέρα της από το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ στο Μοντρεάλ, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα, την κέρδισε ο χώρος της επικοινωνίας και του licensing. Η 10-ετή της πορεία στην εταιρεία The Walt Disney Company σε ρόλο περιφερειακής διευθύντριας, την ώθησε να δημιουργήσει την πρώτη της επιχείρηση στο χώρο του licensing, τη License2Brand. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται ώς σύμβουλος ανθρώπων και επιχειρήσεων, ενώ δημιούργησε μία νέα τουριστική επιχείρηση στην Αίγινα.

Αθήνα

Ανθή Λουίζου

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διάβασε περισσότερα...

Η Φωτεινή σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Το 2010 ξεκίνησε την ειδικότητά της στην Ψυχιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης, όπου κι εργάζεται μέχρι σήμερα ως επιμελήτρια. Παράλληλα, παρακολουθεί ένα πρόγραμμα ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας στο Τμήμα της Ψυχιατρικής και στο Ψυχαναλυτικό Κέντρο της Γενεύης.

Γενεύη, Ελβετία

Φωτεινή Λυμπεροπούλου

Ψυχίατρος, Διάβασε περισσότερα...

Matina has been working as a Consultant, Project Manager and Researcher in youth and cultural projects in Greece, Spain, Qatar, Europe the Mediterranean and elsewhere. She has worked as a Facilitator, Trainer &/ or Rapporteur for seminars, meetings, trainings and workshops organised by the Council of Europe, the European Commission, the North South Centre, and Eurodesk in the fields of intercultural dialogue, youth and development, mobility, Euro- Arab youth cooperation.

Αθήνα

Ματίνα Μάγκου

Consultant, Project Manager and Researcher in cultural and youth projects, Διάβασε περισσότερα...

Η Χρύσα είναι πτυχιούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος με παιδαγωγική επάρκεια ΑΣΠΑΙΤΕ. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων και με η συμβουλευτική ενώ έχει εμπειρία σε συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού στο Voucher Τουρισμού 18-29.

Αθήνα

Χρύσα Μάγκου

Ιδιωτική υπάλληλος | Εκπαίδευση ενηλίκων, Διάβασε περισσότερα...

Η Φαίη είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών. Πτυχιούχος μεταφράστρια και διερμηνέας συνεδρίων με γλώσσες εργασίας τα αγγλικά και τα γερμανικά, ιδρύει το 2006 το Μεταφραστικό Κέντρο Τρικάλων και το 2014 την Interpretit στην Αθήνα με άλλες δύο συνεταίρους. Στην Interpretit αλλά και πριν από αυτήν έχει προσφέρει υπηρεσίες διερμηνείας σε διεθνείς οργανισμούς, ΜΚΟ, φαρμακευτικές εταιρίες, δικαστήρια, δομές φιλοξενίας προσφύγων, φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης κτλ. Έχει διδάξει επίσης τεχνικές διερμηνείας και λήψης σημειώσεων σε σεμινάρια επιμόρφωσης κοινοτικών διερμηνέων/ διαπολιτισμικών διαμεσολαβητών σε συνεργασία με το The Language Project.

www.interpretit.eu 

Φαίη Μαγκούτη

Διερμηνέας συνεδρίων, μεταφράστρια, επιμελήτρια κειμένων, συνέταιρος σε εταιρία γλωσσικών υπηρεσιών, Διάβασε περισσότερα...

Η Σοφία Μακρή είναι Υπεύθυνη Οργάνωσης αλλά και Υπεύθυνη Χρηματοδοτήσεων της ΑΕΛΙΑ. Ήταν Συντονίστρια του μεγαλύτερου προγράμματος της ΑΕΛΙΑ, του “ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς”. Είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων και έχει σχεδιάσει αρκετά από τα workshops της ΑΕΛΙΑ, έχοντας υλοποιήσει πάνω από 80 workshops. Έχει υπάρξει μέντορας σε όλα τα Προγράμματα Ενδυνάμωσης της ΑΕΛΙΑ, έχοντας υποστηρίξει ενεργά τους mentee της και μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων.

Βελιγράδι

Σοφία Μακρή

Συνιδρύτρια - Υπεύθυνη Οργάνωσης & Χρηματοδοτήσεων (COO) της ΑΕΛΙΑ, Διάβασε περισσότερα...

Ως καθηγήτρια Φιλολογίας, η Αθηνά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον τομέα της εκπαίδευσης των παιδιών και των εφήβων, τόσο στα φιλολογικά μαθήματα όσο και γενικότερα.

Αθήνα

Αθηνά Μαλαπάνη

Κλασική φιλόλογος, ελεύθερη επαγγελματίας, Διάβασε περισσότερα...

Anthi is a User Experience and Digital Product designer, with a multidisciplinary design background, currently working on creative projects that combine a human-centered approach, a lean methodology and a collaborative mindset. She studied MSc Design and Digital Media at The University of Edinburgh and Interior Architecture and Design at Technological Educational Institute of Athens.

Θεσσαλονίκη

Ανθή Μαλτέζα

UX Designer | Ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός ψηφιακών προϊόντων, Διάβασε περισσότερα...

Η Βάσια είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το
πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Life & Wellness Coach. Είναι NLP (Neuro-Linguistic-Programming) Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro
Expressions & Body Language Practitioner και Speaker’s Performance Coach για το TEDxKids@Ilissos. Έχει παρακολουθήσει πλήθος
επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα Διατροφής, Positive Psychology, Coaching και πολλών άλλων.

Αθήνα

Βάσια Μανίκα

Health & Wellbeing NLP Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Λυδία είναι αρχιτέκτων μηχανικός με σπουδές στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Ε.Μ.Π., με θέμα «Αρχιτεκτονική σχεδιασμός του χώρου: Σχεδιασμός Χώρος Πολιτισμός». Διαθέτει δεκαπενταετή εμπειρία στον σχεδιασμό, επίβλεψη και κατασκευή κτιρίων. Είναι, μαζί με τον Θωμά Μπαλογιάννη, συνιδρύτρια του αρχιτεκτονικού γραφείο b m –a r c h i l a b, στο οποίο σχεδιάζουν και δημιουργούν μαζί, σε διάφορους τομείς του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και πρακτικής, σε διάφορες κλίμακες και για διάφορες χρήσεις: κατοικίες, καταστήματα, δημόσια κτίρια, χώρους φιλοξενίας και χώρους εργασίας. 

Αθήνα

Λυδία Μανιτσίδου

Αριχιτέκτονας, Διάβασε περισσότερα...

Η Δέσποινα είναι ψυχολόγος με βασικό ενδιαφέρον την εφαρμοσμένη ψυχολογία, δηλαδή την πρακτική εφαρμογή της επιστήμης της στην καθημερινή ζωή. Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο του HR για πάνω από 20 χρόνια, αποκομίζοντας εις βάθος κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της λειτουργίας ανθρώπινων συστημάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε άτομα και οργανισμούς για θέματα διαρκούς ανάπτυξης, διαχείρισης αλλαγών, ανθεκτικότητας και διαχείρισης σχέσεων. 

Αθήνα

Δέσποινα Μάντεση

Εργασιακή ψυχολόγος, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελίνα πιστεύει στην ομαδικότητα, στη σωστή επικοινωνία και στην προσφορά. Είναι επίμονη και πολύ καλή στο να βοηθάει, να συνεργάζεται, να στηρίζει και να εκπαιδεύει ανθρώπους. Ορισμένα θέματα πάνω στα οποία δουλεύει είναι η συνεργασία με τις mentees ώστε να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά, να φτάσουν εκεί που οι ίδιοι επιθυμούν, να βρούν το που θέλουν να πάνε, να αλλάξουν καριέρα, να χτίσουν μια νέα επιχείρηση, να αλλάξουν την προσωπική τους κατάσταση, να βρούν τα δυνατά τους σημεία, να μετατρέψουν τις αδυναμίες τους σε κινητήριο δύναμη, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, το εισόδημά τους, να μάθουν να διαχειρίζονται σωστά το χρόνο τους, να φτιάχνουν πλάνο δράσης και να αυτο-παρακινούνται για δράση, να ξεπεράσουν οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις και να πετύχουν ακόμα και «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες», να μάθουν να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν.
Αθήνα
Ελίνα Μαξούρα

Life, Business & Executive Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Ιωάννα Μαργαρώνη έχει αποφοιτήσει με διάκριση από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας – Deree και είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Leicester. Στην καριέρα της έχει εργαστεί για 10+ χρόνια σε πολυεθνικές εταιρίες στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Οι δεξιότητές της έχουν διαμορφωθεί από τις μουσικές της σπουδές και το πλήθος πιστοποιήσεων ως ενεργειακή θεραπεύτρια, εισηγήτρια γιόγκα, και fitness instructor. 
 
Αθήνα
Ιωάννα Μαργαρώνη

Λογιστική & Χρηματοοικονομικά, Διάβασε περισσότερα...

Η Τάνια είναι διευθύντρια δύνταξης στο wellness περιοδικό The BODY και αρχισυντάκτρια της εκπομπής Περιπέτειες Υγείας του καναλιού Action24. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο ίντερνετ, την τηλεόραση, καθώς και σε έντυπα περιοδικά. Είναι απόφοιτος του Κέντρου Δημοσιογραφικών Σπουδών, έχει δύο παιδιά και ζει στην Αθήνα.

Τάνια Μαρκουτσά

Δημοσιογράφος, Διάβασε περισσότερα...

Bessy’s 15-year working experience includes communications, sales, PR, Marketing, tourism and teaching posts. Having worked as an Assistant Project Coordinator for a public relations company and at the PR department of a private bank, she obtained experience in most tasks of a Press Office, namely drawing up press releases, preparing press material, dealing with the media, organizing press activities and generally acting as a press officer. In addition, she has working experience at the sales department of Harley Davidson. There, she was in charge of coordinating the international exhibitions, where she obtained many organizational skills. Next, she worked as a Look Manager, at the communications department of the Olympic Games Organizing Committee, in a multinational and very demanding environment, where she was responsible for the Coordination of all activities regarding the supervision of the “Look of the Games” 2004. Αθήνα

Μπέσσυ Μαστραντώνη

Social Media Manager, Διάβασε περισσότερα...

Έχοντας δουλέψει για 18 χρόνια στο χώρο της μόδας, έχοντας στήσει άπειρες σελίδες με fashion trends και έχοντας ταξιδέψει ανά τον κόσμο για φωτογραφήσεις, η Ιφιγένεια κατάλαβε σε μεγάλο βαθμό πως λειτουργεί το marketing και η αισθητική στη ζωή και τις επιλογές του καθένα μας. Το 2008 ασχολήθηκε, επίσημα πλέον, επαγγελματικά, με το χόμπυ της. Ένα όνειρο ζωής, να ξαναδίνει ζωή στα παλαιά έπιπλα. Αθήνα

Ιφιγένεια Ματαράγκα

Διακοσμήτρια επίπλων, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελένη είναι δικηγόρος και διαπιστευμένη Life, Wellness & Business Coach με την Ευρωπαϊκή Ατομική Διαπίστευση (EIA) του European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Ασχολείται επαγγελματικά με το coaching από το 2014. Υποστηρίζει ανθρώπους, ομάδες και επιχειρήσεις να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού σε πληθώρα προγραμμάτων, παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε επιμορφωτικά σεμινάρια ενηλίκων στον κλάδο των προσωπικών/κοινωνικών δεξιοτήτων και συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια/ ομιλήτρια/ εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της προσωπικής/επαγγελματικής ανάπτυξης. Είναι μέλος του International Coach Federation – Greece Chapter (ICF) και του European Mentoring & Coaching Council (EMCC), Hellenic Coaching Association (HCA). Έχει πτυχίο Νομικής, πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό στην Διδακτική των Γλωσσών, Μεταπτυχιακό στις Γλώσσες και τον Πολιτισμό των χωρών της ΝΑ Ευρώπης και μιλάει πέντε ξένες γλώσσες. 

Λάρισα

Ελένη Ματράκη

Δικηγόρος/ Accredited Life, Wellness & Business Coach, Διάβασε περισσότερα...

H Βανέσα εργάζεται ως Freelance Marketing Strategist και ως Project Manager στο χώρο των events. Συγκεκριμένα, έχει οργανώσει Festivals, Workshops, Hackathons, κ.α. καθώς της αρέσει να βλέπει τους ανθρώπους να γνωρίζονται, να εκπαιδεύονται και να διασκεδάζουν! Ακόμη, προσφέρει υπηρεσίες marketing σε νέες επιχειρήσεις ώστε να τις βοηθήσει να αναδειχθούν. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει την προσπάθεια της να φέρει το Digital Wellness Movement στην Ελλάδα με την διοργάνωση του project Digital Detox Experience.

Βανέσα Ματσούκα

Marketing Strategist│ Events & Projects Manager │Founder at Digital Detox Experience, Διάβασε περισσότερα...

Η Αντιγόνη είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο εμπορικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο και από το 2012 δουλεύει ως νομική σύμβουλος στον όμιλο εταιρειών του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου (Eastern Mediterranean Maritime Ltd). Από το 2015 ασχολείται παράλληλα με την κοινωφελή δραστηριότητα ως γενική σύμβουλος της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτινου. Είναι κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και μεταπτυχιακών τίτλων στο εμπορικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πειραιώς και ALBA Graduate Business School, ενώ συνεργάζεται ερευνητικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary University of London. 

Αθήνα

Αντιγόνη Μαυραγάνη

Νομική σύμβουλος, Διάβασε περισσότερα...

Η Ντέπυ σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων και συντήρηση έργων τέχνης με ειδίκευση στο ξύλο. Για πολλά χρόνια δούλεψε σε περιοδικά, όπως ΚΛΙΚ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΕΝ, COSMOPOLITAN, ώσπου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αφιερώσει όλο της το χρόνο στις δημιουργίες που πάντα αγαπούσε. Αυτή την περίοδο, εκτός από το blog της www.depyshandmades.blogspot.gr συνεργάζεται και δίνει προτάσεις για μπουφέ με περίεργες συνταγές σε café και bistrot, καθώς επίσης και εναλλακτικά catering. Αθήνα
Ντέπυ Μαυρομάτη

Blogger, Χειροτέχνης, Υπεύθυνη συντονισμού εντύπου, Διάβασε περισσότερα...

Liliane synthesizes an eclectic educational and professional background with work experience in Greece and in diverse communities in US, where she has been based for the past 20 years. Through her writing, coaching and group facilitation she focuses on personal development, mind-body and holistic health, creativity and intimacy, women’s empowerment and leadership.

Washington, DC-Athens, GR

Liliane Mavridara

Author, Holistic Life Coach, Cross-Cultural Consultant, Διάβασε περισσότερα...

Η Ιωάννα είναι υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Εργάζεται στο χώρο του marketing για περισσότερα από 15 χρόνια, σε διεθνή και επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Αποτελεί μέλος του τμήματος marketing της Mastercard από το 2008. Είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής της Mastercard στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, έχοντας υπό την επίβλεψη της όλες τις B2B, B2C και επικοινωνιακές καμπάνιες της εταιρείας.

 

Αθήνα

Ιωάννα Μίγγου

Marketing & Communications Director, Mastercard, Διάβασε περισσότερα...

Η Μίνα είναι έμπειρη σύμβουλος ανάπτυξης πελατειακών σχέσεων στο χώρο των υπηρεσιών (τραπεζικών,ασφαλιστικών,λογιστικών και συμβουλευτικής επιχειρήσεων), με σπουδές στα χρηματοοικονομικά και στο digital marketing. Πριν από 2 χρόνια άφησε την τραπεζική για να αλλάξει καριέρα,προσανατολισμένη στο χώρο του marketing. Της αρέσει η επικοινωνία και σε κάθε φάση των έργων που αναλαμβάνει, ο πελάτης της βρίσκεται στο επίκεντρο. Της αρέσει να εργάζεται σε δυναμικά περιβάλλοντα που απαιτούν καθημερινή ενημέρωση και εκπαίδευση. Η αλλαγή είναι βασική παράμετρος στο σύγχρονο περιβάλλον και για τη Μίνα αυτή είναι που φέρνει την ευκαιρία για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Θεσσαλονίκη

Μίνα Μισυρλή

Σύμβουλος ανάπτυξης, επικοινωνίας & marketing, Διάβασε περισσότερα...

Η Τίνα είναι relationship blogger εδώ και 5 χρόνια. Έχει συνεργαστεί στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό με πάνω από 57 sites και περιοδικά. Φέτος ανακυρήχθηκε ως η 1η Ελληνίδα Πρέσβειρα ambassador του Millennial Makers, καθώς και η 1η Ελληνίδα relationship blogger.

Αθήνα

Τίνα Μιχαηλίδου

Blogger, Διάβασε περισσότερα...

Business & Executive Coach, Learning Designer, Facilitator, Art of Hosting Practitioner and Coordinator of the most impressive youth leadership training course in Europe – Leadership Summer School. Lyda has been working as a Learning Designer since the summer of 2012. Her work is about designing and delivering interactive, gamified training programs by mixing Art of Hosting methods, Appreciative Inquiry and NLP elements with experiential and evidence-based learning. Her expertise is in personal transformation, organizational management and training-new-trainers.

AthensBusiness & Executive Coach, Learning Designer

Λύδα Μιχοπούλου

Business & Executive Coach, Learning Designer, Διάβασε περισσότερα...

Η Φωτεινή είναι μεταφράστρια και έχει δουλέψει από διορθώτρια κι επιμελήτρια βιβλίων ως αρχισυντάκτρια σε εταιρικά περιοδικά, υπεύθυνη δικαιωμάτων λογοτεχνίας, υπεύθυνη έκδοσης. Εκπροσωπεί επίσης συγγραφείς που επιθυμούν να εκδοθούν στην Ελλάδα και εκδότες που θέλουν να εμπλουτίσουν τη λίστα τους με βιβλία από την ξένη παραγωγή. Της αρέσει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί ό,τι έχει να κάνει με το χώρο του βιβλίου και είναι φανατική αναγνώστρια.  Είναι διαθέσιμη για να υποστηρίξει, μέσω του mentoring, γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μετάφραση ή να εκδώσουν ένα βιβλίο.
Ρόδος
Φωτεινή Μοσχή

Μεταφράστρια, Διάβασε περισσότερα...

H Ιωάννα αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ακολούθως, παρακολούθησε σπουδές στον τομέα των Ανθρώπινων Πόρων (HR) και έλαβε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πλέον είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (με ειδίκευση την Οργανωσιακή Συμπεριφορά) στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Το ιδιαίτερο ερευνητικό της ενδιαφέρον βρίσκεται στην Ηγεσία και συγκεκριμένα στον εντοπισμό των συμπεριφορικών αποτελεσμάτων της ηθικής ηγεσίας. Για την συγκεκριμένη έρευνα έχει ερευνητική υποτροφία από το Ίδρυμα Καρέλια.

Αθήνα

Ιωάννα Μπακούνη

Training Manager at Epsilon Crew Management & Training | Lecturer at Aegean College, Διάβασε περισσότερα...

Η Μιχαέλα παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες & project management για projects στον τομέα των τηλεπκοινωνιών, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται εντατικά και στον τομέα της προσωπικής βελτίωσης (self development), έχοντας συνεργασία με παγκοσμίου φήμης ειδικούς του χώρου. Έχει 12 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και είναι έτοιμη να προσφέρει υποστήριξη σε μετανάστριες σε θέματα προσαρμογής στην Ελλάδα, σε μόνες μητέρες που εργάζονται ή όχι, σε γυναίκες που θέλουν να κάνουν μία ριζική αλλαγή στην επαγγελματική τους ζωή. Αθήνα

Μιχαέλα Μπαλαούρου

Κοινωνιολόγος, μεταφράστρια και δασκάλα, Διάβασε περισσότερα...

Η Αγγελική αναγκάστηκε, λόγω συγκυριών, να αλλάξει επαγγελματικό δρόμο μετά από 15 χρόνια καριέρας ως υψηλόβαθμο στέλεχος και να δουλεύει ξανά αμισθί ως trainee. Δύο χρόνια μετά, κατάφερε να βρεθεί εκεί που βρισκόταν πριν, αλλά σε διαφορετικό αντικείμενο.
Πιστεύει ότι η τόλμη αλλά και η πίστη στον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχεις και είναι πρόθυμη να υποστηρίξει ως μέντορας γυναίκες που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Αθήνα

 

Αγγελική Μπαμπαλούκα

Commercial Director | Digital Marketing, Διάβασε περισσότερα...

Η Αμέρισσα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κύμη της Εύβοιας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Media Communication Manager σε έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους και παράλληλα σκηνοθετεί ταινίες μικρού μήκους. Πριν καταλήξει στην ενασχόληση με τα αγαπημένα της αντικείμενα, τα βιβλία και της ταινίες, εργάστηκε επί 15 περίπου χρόνια σε ΜΜΕ και Πολυεθνικές, στον τομέα της διαφήμισης. Είναι «παιδί» του Παντείου Πανεπιστημίου, με πτυχίο στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ και Μaster στην Πολιτιστική Διαχείριση.

Αθήνα

 

 
Αμέρισσα Μπάστα

Media Communication Manager, Εκδόσεις Ψυχογιός, Διάβασε περισσότερα...

Nikoleta has over 10 year of experience in marine environmental science in a broad range of topics. She has a Research Scientist position at the Hellenic Centre for Marine Research and her main research focus lies on biofouling/hardbottom communities with emphasis in deep sea environments and her work has been cited as “groundbreaking study”. Αθήνα

Νικολέτα Μπέλλου

Research Scientist for Marine Biology & Project Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Ευαγγελία έχει εργαστεί ως διευθύντρια καταστήματος, έχοντας την ευθύνη για την γενική λειτουργία του καταστήματος (ταμείο , πρόγραμμα , παραλαβές, στήσιμο ειδών, επίτευξη στόχων, ανάθεση ευθυνών, αποφυγή ελλειμμάτων κ.λ.π). Είναι διαθέσιμη να υποστηρίξει γυναίκες που θέλουν να προαχθούν σε υπεύθυνες, έως διευθυντικές, θέσεις στον τομέα του εμπορίου, όπως επίσης και γυναίκες που δεν έχουν ξαναεργαστεί στο εμπόριο.Αθήνα 
Ευαγγελία Μπιστέκου

Διευθύντρια καταστημάτων λιανικής, Διάβασε περισσότερα...

Η Αρετή σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και Δημοσιογραφία ενώ παράλληλα εργαζόταν στο χώρο της επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Ύστερα από πολλά χρόνια σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, αντί για τη δημοσιογραφία, την κέρδισε η μουσική και η δισκογραφία. Εργάστηκε για 17 χρόνια ως υπεύθυνη προβολής & επικοινωνίας Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, συναυλιών και μουσικών σκηνών. Και επειδή “οι καιροί αλλάζουν” το κλασικό αγαπημένο Marketing έγινε Digital Marketing και με αυτό θα τη βρείτε να ασχολείται.
Αθήνα
Αρετή Μποταΐτη

Σύμβουλος προβολής και επικοινωνίας, Blogger, Διάβασε περισσότερα...

Μετά από σπουδές, qualifications και 6 χρόνια εργασίας στο Λονδίνο, η Ανδριανή θα ήθελε να βοηθήσει νέους και νέες στο δύσκολο μονοπάτι της εξέλιξης στο χώρο εργασίας. Πιστεύει ότι όλες οφείλουμε στον εαυτό μας ένα όμορφο εργασιακο βίο, γεμάτο εμπειρίες και αναγνώριση για όσα κάνουμε και θεωρεί ότι η ίδια μπορεί να συνεισφέρει σε αυτό.

 
Ανδριανή Μπουγάτσου

Commercial Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Στέλλα σπούδασε στο τμήμα Φυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση στην Αστροφυσική καθώς και στο Université Joseph Fourier στην Grenoble της Γαλλίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus. Παράλληλα ήταν εθελόντρια για 3 χρόνια στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και για μία σχολική χρονιά στο “Σχολείο της Αγάπης” του δήμου Χαλκηδόνας διδάσκοντας μαθηματικά, φυσική και χημεία σε παιδιά οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών. Ακολούθως ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (MSc in Mathematical and Theoretical Physics) με μεταπτυχιακή έρευνα στη Hawking Ακτινοβολία των Μελανών Οπών. 

Στέλλα Μπούρδη

Senior Manager EMEA at Dialectica, Διάβασε περισσότερα...

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 1991 εξασκεί επαγγελματικά την Κρυσταλλοθεραπεία, ενώ έχει διδάξει από Κρυσταλλοθεραπεία στο κολλέγιο της NHS και σε διαφορετικές σχολές εναλλακτικών θεραπειών της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την ακαδημαϊκή της δραστηριότητα, διδάσκοντας την τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας και του Κρυσταλλικού Βελονισμού στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Είναι Master Teacher Reiki, Master Angelic Reiki και Munay Ki. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Βελονισμό, το Shiatsu, το Thai massage, την Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, τη Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, Βοτανοθεραπείας, το Ηχομασάζ, το Spinework, ενώ είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης.
 
Αθήνα
 
Μπράτη Shakila Ιωάννα

Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, life coach, καθοδηγήτρια κύκλου γυναικών, Διάβασε περισσότερα...

Η Ειρήνη είναι πτυχιούχος της Νομικής και υπ. διδάκτορας της Εγκληματολογίας. Ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου και τα τελευταία τρία χρόνια έχει αφιερωθεί στην προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μέσα από συνεργασίες με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Η δραστηριοποίησή της στο δύσκολο αυτό πεδίο είναι μια επιλογή που την γεμίζει ικανοποίηση, καθώς νιώθει ότι αξιοποιεί τις γνώσεις και τις ικανότητές της για την στήριξη ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
Ειρήνη Μυλωνά

Δικηγόρος | Ακτιβίστρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διάβασε περισσότερα...

Η Θωμαή εργάζεται από το 2013 στον ασφαλιστικό κλάδο και πιο συγκεκριμένα στο τομέα της τιμολόγησης προϊόντων.Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη τιμολόγησης προιόντων γενικών ασφαλίσεων. Κατα τη διάρκεια της εργασιακής της εμπειρίας έχει συνεργαστεί με ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων. Παράλληλα ασχολείται με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στο κλάδο της ασφάλισης και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων.
Αθήνα
Θωμαή Νάκα

Pricing Actuary P&C, Διάβασε περισσότερα...

Η Ξένια σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών γιατί πίστευε από πάντα στη δύναμη της τεχνολογίας και στη θετική εξέλιξη που μπορεί να φέρει στις επιχειρήσεις αλλά και στις ζωές των ανθρώπων. Από το 2012 εργάζεται στο τμήμα Marketing της Vodafone, αλλά της αρέσει να πειραματίζεται και έτσι, στο διάστημα αυτό, έχει καταπιαστεί και γνωρίσει διαφορετικές εκφάνσεις αυτού μέσα από διαφορετικούς ρόλους. Αυτό που την κέρδισε και ασχολείται από το 2016 είναι η ενασχόληση της με το Brand Strategy & Communication ως Senior Brand Manager, γιατί καλείται να αναδείξει τον σκοπό της εταιρίας μέσα από τη σωστή διαμόρφωση ενεργειών με στόχο την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία.
Αθήνα
Ξένια Νερατζούλη

Senior Brand Manager at Vodafone Greece, Διάβασε περισσότερα...

Aida is the Founder of A.I.D.A. Marketing & Business Development located in Greece, Bulgaria and Albania. She got her Bachelor Degree for the University of Patras in Business Administration with specialization in Marketing. Master for the University of Macedonia in International Relations – European Studies and Diplomacy. Prior to founding A.I.D.A., she began her career at SALES PROMOTION CENTER S.A. while she was still studying, as a Assistant Branch Manager (Patra-Greece). As she returned to her hometown, Thessaloniki, she was hired as Sales Manager at NOTOS COM HOLDINGS S.A. She had the opportunity to continue her professional growth to several major Greek companies as BOUTARI S.A. winery and DORAL S.A. aluminum systems. She is the author of many articles related to Entrepreneurship and Marketing.
Θεσσαλονίκη
Αΐντα Νίκα

Διευθύνουσα σύμβουλος, Διάβασε περισσότερα...

Με πλέον των 25 ετών επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιριών και οργανισμών ως Διοικητική Διευθύντρια, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας, έχει παράλληλα αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων. Προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα Personal & Executive Coaching και Mentoring και έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.500 στελέχη σε περισσότερες από 1.000 ώρες coaching.

Διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στους τομείς Αυτογνωσίας, Προσωπικής Ανάπτυξης και Συμβουλευτικής, Ανάπτυξης Ηγεσίας, Διαχείρισης της Απόδοσης, Διοίκησης των Αλλαγών, E.Q., Στρατηγικής και Οργάνωσης. Είναι Certified mBIT (Multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach.

Αθήνα

Ειρήνη Νικολαΐδου

HRM & Communication Advisor | Certified mBIT Personal & Executive Coach | Trainer, Διάβασε περισσότερα...

Η Πέπη σπούδασε στο Οικ. Πανεπιστήμιό Αθηνών Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing, συνέχισε για μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Stirling, Σκωτία και ολοκλήρωσε το MSc in Marketing. Ξεκίνησε να εργάζεται σε μια BTL διαφημιστική εταιρεία, την MSPS και στη συνέχεια για 10 χρόνια εργάστηκε στο τμήμα Marketing και Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Hellas. Όταν πια έγινε μητέρα, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής και της απασχόλησής της.
Αθήνα
Πέπη Νικολοπούλου

Επιχειρηματίας, Blogger, Διάβασε περισσότερα...

Georgia specializes in business transformation, marketing strategy, digital marketing analytics, web analytics, media, portfolio analysis and customer insights. She is currently working at PwC in the Advisory practice of the Consumer and Industrial Products & Services sector. Αθήνα

Γεωργία Νικολουλοπούλου

Senior Management Consultant / Digital Marketing Analytics, Διάβασε περισσότερα...

Η Βίκυ είναι ιδρύτρια της 9AM.gr (Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων) και των Running Startup.gr & Growing.gr, που στόχο έχουν να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Διευθύνει, επίσης, το Prepare.gr (ιστοσελίδα αναζήτησης Σεμιναρίων στην Ελλάδα) και είναι ιδρύτρια του WWW.POPU.PS, ενός website που βοηθάει στη δημιουργία, τη διαχείριση και τον έλεγχο των Websites Popups.

Βίκυ Ντάλλας

Ιδρύτρια, Υπεύθυνη Έργων και Νέων Τεχνολογιών στη 9AM Internet Media Labs, Διάβασε περισσότερα...

Dina has been living and working in the UK since 2004, managing successful arts projects and organisations and has recently moved back to Athens to work for the British Council as Cultural Skills coordinator. Her work experience is in management, setting up and developing effective systems as well as event production, administration and planning. She has always enjoyed working within a team and has been leading teams for the last 6 years together with managing Human Resources administration and appraisals. She has worked in various teams with diverse backgrounds, aims and objectives and has also gone the extra mile to support the end result and deliver a project. She has a friendly personality, thrives through creative problem solving and has managed various projects on tight time scales and budgets.
Athens
Dina Ntziora

Arts Manager - Creative Producer, Διάβασε περισσότερα...

Η Λευκή εργαζεται από τα 21 της στο τομεα της ναυτιλιας. Στα 21 της ξεκινησε να δουλευει στην μεγαλυτερη ναυτιλακή κοντέινερ και leader της αγοράς, την Maersk line, ως Business Developer. Mετά από 4 χρόνια και έχοντας μια σπουδαία εμπερία στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ναυτιλίας, άνοιξε τα φτερά της και αποφάσισε να αλλάξει τομέα αλλά να συνεχίσει την καριέρα της στη ναυτιλία.

 

 
Λευκή Ντούτση

Purchasing operator | Shipping, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία Οικονόμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Αθήνα, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και υποψήφια Διδάκτωρ στη Στρατηγική & στο Mobile Business. Από το Φεβρουάριο του 2015, εργάζεται στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ως Υπεύθυνη Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας. Είναι εισηγήτρια σε σεμινάρια Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Mobile Business και έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων επιχειρηματικότητας και management, ενώ παράλληλα διαθέτει εμπειρία στη συγγραφή και στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. 
Αθήνα
Μαρία Οικονόμου

Υπεύθυνη Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας | Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας | Συνιδρύτρια MYARTIST, Διάβασε περισσότερα...

Με πτυχίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, η Ειρήνη διετέλεσε στέλεχος τουριστικού Γραφείου με αντικείμενο το σχεδιασμό, τη διοργάνωση, την υλοποίηση και τη συνοδεία οργανωμένων ομαδικών εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Μετά από 15 σχεδόν χρόνια «περιηγήσεων» αποφάσισε να κάνει οικογένεια και έκτοτε τις δημιουργικές της ανησυχίες τις ικανοποιεί στην αναζήτηση των ευκαιριών και δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο ως μέσο έκφρασης αλλά και απόκτησης έξτρα εισοδήματος.
Αθήνα
Ειρήνη Ορφανού

Blogger, Αρθρογράφος, Σύμβουλος Affiliate Marketing, Σύμβουλος διοργάνωσης και υλοποίησης Ταξιδιών, Διάβασε περισσότερα...

H Χρυστάλλα Παλλαρή έχει μια επιτυχημένη πορεία, εργαζόμενη σε θέσεις του ιδιωτικού οικονομικού τομέα στην Κύπρο. Αρχικά ξεκινώντας από τον τομέα των χρηματιστηριακών και στη συνέχεια με τα λογιστικά, τα ελεγκτικά, τα φορολογικά και, γενικότερα, με τη διαχείριση επιχειρήσεων Κυπριακών και ξένων συμφερόντων καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα του οικονομικού τομέα και αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρικές γνώσεις.
Λευκωσία
Χρυστάλλα Παλλαρή

Financial consultant & coach, Διάβασε περισσότερα...

H Δρ. Έλενα Παναγιωτοπούλου εργάζεται στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Λονδίνο. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές της στο University College London (UCL) στην Ψυχολογία και τη Νευροεπιστήμη. Το διδακτορικό της χρηματοδοτήθηκε από το British Economic and Social Research Council.
Λονδίνο
Έλενα Παναγιωτοπούλου

MSc Deputy Programme Director & Senior Research Tutor, Διάβασε περισσότερα...

Η Πόλυ είναι επαγγελματίας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και
διαπιστευμένη Coach από τον ICF. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο κομμάτι του Finance & Supply Chain, όμως η αγάπη που είχε για το HR την κατέκτησε πολύ σύντομα.
Έχει αντίστοιχες σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και εξειδίκευση σε Business English από το Leiden University της Ολλανδίας. Επιπροσθέτως έχει εργασθεί σε
πολυεθνικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε κομμάτι υπηρεσιών και αγαθών.

Αθήνα

Πόλυ Πάνου

Senior HR Generalist | Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα από 14 ετών. Ωστόσο, δοκίμασε την τύχη της στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στην ΑΚΤΟ. Η επαγγελματική της σχέση με το κόσμημα ξεκίνησε στα 23 της όταν ξεκίνησε το Πριγκιπώ. Από το 2012 μέχρι σήμερα έχει φτιάξει πάρα πολλά κοσμήματα, ένα πολύ αναγνωρίσιμο brand, έχει κερδίσει βραβεία και έχει συνεργαστεί με αγαπημένους της επαγγελματίες από τον χώρο της φωτογραφίας, του styling, του digital marketing, μέχρι της αρχιτεκτονικής και της φαρμακευτικής.

Αθήνα

Καλομοίρα Παπαγεωργίου

Co-founder & owner of Prigipo Jewelry, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελένη Παπαδημητρίου είναι αρχιτέκτονας μηχανικός. Έχει πάνω από δέκα χρόνια πείρα σε αρχιτεκτονικά γραφεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει ασχοληθεί με θέματα που αφορούν από την μικρή κλίμακα του σχεδιασμού αντικειμενών έως και μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα. Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο σχεδιασμό κατοικιών και ξενοδοχειακών κτιρίων δίνοντας παράλληλα έμφαση σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.
Αθήνα

Ελένη Παπαδημητρίου

Αρχιτέκτονας, Διάβασε περισσότερα...

Μετά από μακρά πορεία στη δημοσιογραφία και τις εκδόσεις, τα τελευταία δέκα χρόνια η Αγγελική ασχολείται με τις Εταιρικές Υποθέσεις (Corporate Affairs), έναν ρόλο που αφορά την εταιρική επικοινωνία και εικόνα, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη Διαχείριση Κρίσης. Και επειδή πιστεύει στη δια βίου μάθηση, συνεχίζει τις σπουδές της στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη συμβουλευτική/ψυχοθεραπεία.

Αθήνα

 

Αγγελική Παπαδοπούλου

Corporate Affairs Director, Διάβασε περισσότερα...

Η Ειρήνη είναι Partner στην Ελεγκτική Εταιρεία ΣΟΛ Crowe. Είναι Ορκωτή Ελέγκτρια Λογίστρια (CPA) με πολυετή εμπειρία (από το 1999) στον έλεγχο βιομηχανικών, εμπορικών, και λοιπών εισηγμένων και μη επιχειρήσεων. Επίσης, είναι Πιστοποιημένη Ελεγκτής Κατά της Απάτης (CFE) μέλος του Association of Certified Fraud Examiners, Authorized Trainer στα Review Courses που πραγματοποιεί το Fraud Education Center για τις εξετάσεις πιστοποίησης των Fraud Examiners και έχει ορισθεί από τη Διοίκηση του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης ως Ambassador of Audit Community Greece.

Αθήνα

 

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ορκωτή Ελέγκτρια Λογίστρια, Διάβασε περισσότερα...

Η Δανάη Παπαϊωάννου είναι Βιολόγος και Βιοχημικός και έχει εργαστεί στον τομέα Assay development της φαρμακευτικής έρευνας στη Βρετανία. Πλέονέχω εργάζεται ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Έχει 9 χρόνια εμπειρίας και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές, τις σπουδές στο εξωτερικό, τα διδακτόρικα και την έρευνα. Αθήνα

Δανάη Παπαϊωάννου

Research Scientist - Takeda Pharmaceuticals Europe Ltd, Διάβασε περισσότερα...

Elena was born and raised in Greece. She moved to Vancouver, Canada in 1988 and in the course of the next decade studied Computer Programming, Marketing and Project Management. She is currently studying Cybersecurity.
Elena has worked in the IT industry since 1999 in Marketing, IT Program Management, Regulatory Affairs and Environment/Sustainability. She has worked at Dell Technologies since 2008 in Environmental Affairs group in Global Product Regulatory Compliance Engineering. She is currently the Global Lead for Dell’s Return Streams Governance Office, an organization that monitors Electronics Disposition Partners’ alignment to Dell’s Global Environmental Policies.

Vancouver, Canada

Elena Papakosta

Environmental Affairs, Return Streams Governance Office Global Lead, Διάβασε περισσότερα...

Η Κατερίνα είναι 30 χρονών και εργάζεται ως Assistant General Manager σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Κω. Η θέση της δόθηκε τον Ιούλιο 2019 όμως στην εταιρεία εργάζεται τα τελευταία 7 χρόνια ξεκινώντας από τις πιο βασικές θέσεις του F&B και φτάνοντας στο σήμερα όπου ασχολείται με οτιδήποτε αφορά τη λειτουργία των ξενοδοχείων.

Κως

Κατερίνα Παπαντωνίου

Assistant General Manager σε ξενοδοχειακές μονάδες, Διάβασε περισσότερα...

Maria studied in the American college of Greece Business Administration and did her MSc in International Business in Brunel University in London. She is a business and marketing executive with 20 years of total progressive career, developed in multinational companies, on global, regional and country roles in luxury, fashion and cosmetics industries. Her big passion is developing brands, products but mainly teams and she always aims for ethical business. Maria is also a business coach since 2018, supporting women to develop successfully their career or business and get to know how to hunt for their dream job as well as be the most memorable candidate in a job interview.   

Switzerland

Μαρία Παπαπαναγιώτου

Global marketing director, Διάβασε περισσότερα...

Η Σουζάνα Παπαφάγου σπούδασε στην Ιταλία, στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας της Πάρμα, στο πενταετές πρόγραμμα ‘Αναπτυξιακή Κλινική Ερευνητική Ψυχολογία’. Επέστρεψε στην
Ελλάδα έπειτα από 7 χρόνια (αφού ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και την απαιτούμενη πρακτική) και ξεκίνησε πενταετή εκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, όπου πια είναι τακτικό μέλος. Το 2011 ξεκίνησε να παρακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών για 4 χρόνια.

Αθήνα

Σουζάνα Παπαφάγου

Κλινική ψυχολόγος | Αναλυτική ψυχοθεραπεύτρια, Διάβασε περισσότερα...

Η Ιφιγένεια είναι Certified Life & Executive Coach, Trainer, ιδρύτρια του The Coaching Psychology Hub και Country Leader της Points of You Greece. Με πτυχίο στην Ψυχολογία (ΕΚΠΑ) και μεταπτυχιακές σπουδές στο Human Resource Management και τις Εργασιακές Σχέσεις (Keele University, UK) ξεκίνησε την καριέρα της το 2000, αρχικά στον Τραπεζικό τομέα και στη συνέχεια στο χώρο της υγείας. Ταυτόχρονα παντρεύτηκε και μεγάλωσε δύο παιδιά που τώρα ενηλικιώνονται.
Πάντα ανήσυχη, με εύρος ενδιαφερόντων και νοοτροπία συνεχούς εξέλιξης εξειδικεύτηκε στην πορεία στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική (Συνθετική/Συστημική προσέγγιση), στο Evidence based Coaching, στη Θεραπεία μέσω Φωτογραφίας και στο Art Therapy. Με αυτά τα εφόδια και συνεχή επιμόρφωση έχει πλέον χαράξει τη δική της ανεξάρτητη πορεία ως Coach, Trainer και Επιχειρηματίας. Εμπνέει και στηρίζει τους πελάτες της, με αποτελεσματικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, να επιτύχουν τους στόχους τους, επαγγελματικούς και προσωπικούς και να ζήσουν μια ζωή που τους προσφέρει βαθιά ικανοποίηση. 

www.coaching-psychology.gr

Αθήνα

Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου

Life & Executive Coach, Coach & Corporate Trainer, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Expressive Arts Therapist, Διάβασε περισσότερα...

Η Λουίζα είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. O τίτλος της διδακτορικής της διατριβής είναι «Crafting self starting innovation: an arendtian perspective integrated in a process model and a job crafting measurement tool» ενώ τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εντάσσονται στον χώρο της θετικής ψυχολογίας (positive psychology) και Positive Organizational Scholarship (POS) και εξειδικεύονται σε θέματα job crafting, extra role behaviors, innovative behavior, self starting innovative behavior, transcedent behavior.

Αθήνα

Λουίζα Παρασκευοπούλου

Υποψήφια διδάκτωρ στην Οργανωσιακή Ψυχολογία, Διάβασε περισσότερα...

Η Νάντια είναι πτυχιούχος τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, με 13 χρόνια συμμετοχής σε σεμινάρια μη τυπικής μάθησης, παιδαγωγικής, ψυχολογίας και εικαστικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά από 7 χρόνια εμπειρίας ως νηπιαγωγός, παιδαγωγός και εμψυχώτρια ομάδων, κυρίως παιδιών αλλά και ενηλίκων, με δράσεις στον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό αλληλεγγύης, εμψυχώτρια σε συνέδρια, σε summer camps, και με συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, τα τελευταία 3 χρόνια σχεδιάζει και εμψυχώνει εργαστήρια εικαστικών με στόχο την προσωπική εξέλιξη.

Αθήνα

Νάντια Παράσχου

Εμψυχώτρια προσωποποιημένων εικαστικών εργαστηρίων έκφρασης, Διάβασε περισσότερα...

Η Τζίνα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Φιλόλογος (κατεύθυνση Ψυχολογίας). Συνεργάζεται με γονείς, παιδιά και εφήβους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τις δύο ιδιότητές της αντιστοίχως. Της αρέσει να εργάζεται με αισιοδοξία και πίστη σε αυτό με το οποίο ασχολείται.

Αθήνα

Τζίνα Πατσαρίνου

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Φιλόλογος, Διάβασε περισσότερα...

Efthimia is a Fashion Director and Marketing Manager, public relations, social media marketing in So chic luxury boutique in Monemvasia and Mystras Lakonias. She is co founder of www.sochicluxuryboutique.com a very popular fashion e-boutique. She is very talented and positive thinking person!!!
She participates in public affairs as she is chairman of the commercial ass.

Μολάοι Λακωνίας

Ευθυμία Περδικογιάννη

Fashion Manager, Διάβασε περισσότερα...

Η Βίκυ Περπερίδου εργάζεται από το 2012 στο χώρο του Digital Marketing. Ξεκίνησε την καριέρα της με τη δημιουργία και διαχείριση του δικού της website και στη συνέχεια δούλεψε σε μικρές και μεγάλες fast-paced startups. 

Βασιλική Περπερίδου

Content Marketing Lead in Fintech organisation, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία είναι ραδιοφωνική παραγωγός  στο Nitro Radio 102,5 (8-10 π.μ) και συνεργάτιδα στοprotagon.gr και το bostanistas.gr. Ξεκίνησε να δουλεύει ως δημοσιογράφος πριν από χιλιάδες έτη φωτός. Στην δεκαετία του ’90, πέρασε  από την τηλεόραση και τα πρωινά του MEGA (η δουλειά δεν είναι ντροπή) και βρήκε την αληθινή αγάπη στο ραδιόφωνο. Ο Rock FM, ο KLIK FM και το Best Radio, ήταν η παιδική χαρά της για πολλά ανέμελα χρόνια. Έχει περάσει από τις σελίδες του Ε της Κυριακάτικης  Ελευθεροτυπίας (RIP), του Harper’s Bazaar, της Γυναίκας και του ΚΛΙΚ. Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν αρχισυντάκτρια έξτρα τευχών στο Cosmopolitan. Αθήνα
Μαρία Πετρίδη

Δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, Διάβασε περισσότερα...

Η Βάσω ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της μετάφρασης το 2006 όταν, μετά τις σπουδές της, πήγε για ένα πρόγραμμα μαθητείας στην εταιρεία στην οποία βρίσκεται ακόμα. Μέσα στα 10 χρόνια πριν αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας, πέρασε από σχεδόν όλες τις θέσεις αρμοδιοτήτων, γνωρίζοντας τα ins & outs κάθε διαδικασίας, και αλληλεπέδρασε με πολλούς διαφορετικούς τύπους πελατών, συνεργατών και συναδέλφων. 

Βάσω Πουλή

CEO Commit Global, Διάβασε περισσότερα...

Anna is a Marketing, Public Relations & Communication Specialist, with specialized expertise in marketing management, public relations, corporate communications, media relations, event management, social media marketing, and experience across all these Marketing, PR & Communication fields. She is a hard worker, a good feeling person, a positive thinker and a mind lover.

Athens

Άννα Πούλου

Συμβουλευτική επιχειρήσεων και διαχείριση φήμης, Διάβασε περισσότερα...

Η Ματίνα Πρίγκου γεννήθηκε το 1991 στο Βόλο. Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του ΑΠΘ, με τμήμα των προπτυχιακών της σπουδών να έχει πραγματοποιηθεί στην École nationale supérieure d’architecture Paris-Malaquais, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus. Ήταν υπότροφος του κληροδοτήματος «Νικολάου Κρήτσκη» για όλα τα χρόνια των προπτυχιακών της σπουδών. Είναι αριστούχος απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολεοδομία – Χωροταξία» στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Βόλος

Ματίνα Πρίγκου

Αρχιτέκτων Μηχανικός | Τουρισμός | Πολιτισμός, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελένη-Βασιλική ασχολείται με το διαδικτυακό Μάρκετινγκ. Πιο συγκεκριμένα, βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, να ενισχύσουν το προφίλ τους στα Social Media και το Internet γενικότερα. Παράλληλα, παρέχει συμβουλές αναφορικά με την ενίσχυση όλων των διαδικασιών του παραδοσιακού Μάρκετινγκ, ενώ τέλος, συμβάλλει πέρα από το κομμάτι της εύρεσης διαφημιστικών προτάσεων και στην υλοποίηση/δημιουργία αυτών σε επίπεδο γραφίστικης. Έντονο είναι το ενδιαφέρον της σχετικά με την επιχειρηματικότητα και πιο συγκεκριμένα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ απολαμβάνει ιδιαίτερα την καθοδήγηση νέων γυναικών που φιλοδοξούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Τέλος, ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της αφορά τη συμμετοχή αλλά και τη διοργάνωση εθελοντικών και κοινωνικών δράσεων.

Θεσσαλονίκη

Ελένη-Βασιλική Προβοπούλου

Σύμβουλος διαδικτυακού marketing, Διάβασε περισσότερα...

Η Τζίνα είναι έμμισθη δικηγόρος στην INTRASOFT INTERNATIONAL S.A. επί 29 έτη, δηλ. σχεδόν όλη της η καριέρα είναι σε μια Εταιρεία. Στην Εταιρεία αυτή, υπό τη μορφή τότε της ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε. – δεδομένου ότι έχει υποβληθεί σε πολλούς νομικούς μετασχηματισμούς κατά τη διάρκεια αυτών των ετών – ξεκίνησε ως άπειρη, αλλά και δυναμική δικηγόρος, στη συνέχεια ήταν μέλος μεγαλύτερης ομάδας – της Νομικής Υπηρεσίας των εταιρειών του ομίλου ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ και τέλος επικεφαλής της ελληνικής INTRACOM IT SERVICES και μεταγενέστερα της λουξεμβουργιανής INTRASOFT INTERNATIONAL S.A., με υποκατάστημα στην Ελλάδα, η οποία είναι ουσιαστικά πολυεθνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της υφηλίου, είτε η ίδια είτε μέσω θυγατρικών και λοιπών εγκαταστάσεων.

Αθήνα

Τζίνα Προκοπίδου

Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας INTRASOFT INTERNATIONAL S.A., Διάβασε περισσότερα...

For many years Maryam Rezaei was divided between Entrepreneurship and fighting for a cause. From the age of 19, taking over her family business, an entrepreneur at heart she has been establishing companies that provide know-how and expertise. Through her 20 year career Maryam has created solutions through her consulting, publishing and event management companies. Through Crikos she has managed to connect both her passions, entrepreneurship and cause, delivering tailor made solutions for professionals who strive to make a positive impact in their market. 

www.crikos.com

Αθήνα

Maryam Rezaei

Co-Founder & CEO at Crikos, Διάβασε περισσότερα...

Η Νατάσσα μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Nanterre-Paris X, Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα “Στρατηγική των Sovereign Wealth Funds στη Διεθνή Πολιτική”. Το 2018 παρακολούθησε τη Σχολή Δημοσιογραφίας New Media Studies. Πιστεύοντας ότι η γνώση αποτελεί «δια βίου» άσκηση (και όχι μόνο μάθηση), ετοιμάζεται να υποβάλει πρόταση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σχετικά με την Τουρκία και τη θέση/σχέση της με τη Δύση. Τον Ιανουάριο ξεκίνησε να παρακολουθεί Δημιουργική Γραφή στο Πρόγραμμα E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αθήνα

Νατάσσα Ρόβα

Senior Advisor at Ministry of Migration and Asylum, Διάβασε περισσότερα...

Ismini is a senior business analyst with experience in successful data related and analytics project delivery. Great understanding of commercial and business needs, strong analytical background and excellent communication skills synthesize the ability to deliver key insights and results. These allow her to fulfill a variety of different roles within projects. Thrilled to lower barriers to data-informed decision-making through public speaking, education, data visualization and storytelling.

Ισμήνη Σαββάλα

Senior Business Intelligence analyst and Analytics professional, Διάβασε περισσότερα...

Η Έλενα ξεκίνησε τη ‘σταδιοδρομία’ της με άπειρες ώρες προπόνησης στο windsurf. Μετά τα πρωταθλήματα, ολοκλήρωσε ένα Bachelor στο Marketing Management στο Deree ενώ παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες εταιρείες ή δίδασκε ξένες γλώσσες και μεγάλωνε το πρώτο της παιδί. Το 1993 βούτηξε στον κόσμο των ασφαλειών ζωής στην Alico (σημερινή MetLife) με πολύ κέφι και επαγγελματισμό και 5 χρόνια μετά, πρόσθεσε στα καθήκοντά της και το ρόλο του συντονιστή.

Αθήνα

Έλενα Σαράντη

Συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων ζωής και Personal Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Κατερίνα Σαριδάκη είναι Διευθύντρια του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό και ανάπτυξη του προγράμματος που απευθύνεται σε νεοφυείς τεχνολογικές επιχειρήσεις (startups) του τουρισμού. Από το 2013 έως το 2018 ήταν Εκτελεστική Διευθύντρια του MIT Enterprise Forum Greece. Εργάστηκε από την ίδρυση του παραρτήματος, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας δράσεις όπως τον MITEF Greece Startup Competition και εκδηλώσεις όπως το StartSmart Conference, Tech that Matter κ.α..

Αθήνα

Κατερίνα Σαριδάκη

Director, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, Διάβασε περισσότερα...

Η Πατρίτσια σπούδασε Ψυχολογία στο University of Wales με μεταπτυχιακή εξειδίκευση (Master) στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από το University of Derby.

Είναι κάτοχος Diploma in Non-Profit Organization Leadership Management από το Harvard University, Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στις «Σχολές Ψυχοθεραπείας» και στην «Ψυχοθεραπεία της Τέχνης» από το Sigmund Freud Universität Wien, στην Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική-Life Coaching, στην «Συμβουλευτική Ζευγαριών – Διαχείριση κρίσεων στην οικογένεια» στα «Κοινωνικά Προβλήματα και Ψυχική Υγεία του Παιδιού» και στις «Ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία: Διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση» από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και πτυχίου Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας από το Université Paris-Sorbonne. Φοίτησε στην Γερμανική Φιλολογία του ΕΚΠΑ, ενώ συμμετέχει σε συνέδρια, σεμινάρια και βιωματικές εκπαιδεύσεις στους τομείς ψυχολογίας και coaching.

Αθήνα

Πατρίτσια-Στεφανία Σενβάϊτζ

Ψυχολόγος | Ψυχοθεραπεύτρια | Life Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Ιωάννα σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έκτοτε δε σταμάτησε να επιμορφώνεται σε θέματα επιχειρηματικότητας, οργάνωσης, marketing, περιεχομένου, επικοινωνίας, coaching και άλλα. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά αρκετά χρόνια με τον τουρισμό, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Οι www.pigolampides.gr (2009) και το www.thepaperboat.gr (2013), είναι τα διαδικτυακά της δημιουργήματα. Μέσα από τη διαρκή της ενασχόληση και εκπαίδευση σε θέματα επιχειρηματικότητας αλλά και προσωπικής ανάπτυξης, συνειδητοποίησε πως αγαπά να βοηθά γυναίκες να βρουν την εσωτερική τους φωνή και να τις εμπνέει να την εκφράσουν μέσω της επαγγελματικής τους ενασχόλησης.

 
Θεσσαλονίκη
 
Ιωάννα Σεραφειμίδου

Creative entrepreneur, Διάβασε περισσότερα...

Η Ασπασία Σκουφίδη ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της προώθησης πωλήσεων και των φαρμακείων αλλά στην πορεία την κέρδισε ο τομέας των παιδαγωγικών.
Σπούδασε Διοίκηση μονάδων Υγείας και Βοηθός Φαρμακείου αλλά μετά την γέννηση των τριών παιδιών της και ένα σημαντικό διάστημα ανεργίας και αναστοχασμού στράφηκε στις παιδαγωγικές σπουδές. Ίδρυσε την Playgroup Hellas, μια μη κερδοσκοπική αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα παιχνιδιού για οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ από το 2017 έχει αφοσιωθεί στην οργάνωση και λειτουργία του παιδικού σταθμού των ονείρων της, το ‘’Παιχνιδοσκόπιο’’ συνεχίζοντας παράλληλα τις παιδαγωγικές της αναζητήσεις.

Αθήνα
Ασπασία Σκουφίδη

Παιδαγωγός, Επιχειρηματίας, Διάβασε περισσότερα...

Niki is a PhD candidate/researcher (scientific field: Solid State Physics, High
Pressure Raman spectroscopy, 2D Materials) at the Physics Department of the Aristotle University of Thessaloniki, Greece (AUTH). She received her M.Sc. degree in “Materials Physics and Technology” from the same department in 2017 and her Electrical and Computer Engineering diploma (MEng/M.Sc.) from the Polytechnic Faculty of Engineering
(AUTH) in 2014. She worked as a Visiting Researcher at the Institute of Chemical Engineering Sciences of the Foundation of Research and Technology Hellas (ICE-HT/FORTH) in Patras, Greece during 2017. From 2004 she has also gained all-around working experience from the Greek Public sector (Engineer/ Instructor) and various Startups (Front-end Developer). She is
a STEM community leader in Thessaloniki and a mentor/volunteer for more than ten years in many non-profit organizations, or for various international causes. She is a member of the Hellenic Society for the Science and Technology of Condensed Matter since 2017 and member of the Optics and Spectroscopy Lab (EROPFA) of the Physics Department AUTH.

Θεσσαλονίκη
Νίκη Σόρογκα

Ph.D. candidate/researcher, Διάβασε περισσότερα...

Η Βένια (Βασιλική) έχει σκοπό της ζωής της την ενδυνάμωση των γυναικών,
των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων & του LGTBQI κινήματος και την κοινωνία
ίσων ευκαιριών για όλους. Εφόδια της οι διεθνείς εμπειρίες και η μεγάλη
προϋπηρεσία της στο κομμάτι του gender equality, τόσο σε ερευνητικούς
αλλά και σε non-profit τομέα. Μετακόμισε στην Λάρισα από το Δουβλίνο το
2015 και από τότε εργάζεται ως EU project Consultant & Project Proposal
Manager στον τομέα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Παράλληλα είναι στέλεχος
σε εταιρεία που ασχολείται με τον τομέα των Logistics και του Supply Chain. 

Βένια Σουμπενιώτη

EU Projects Consultant Project Manager - Writer | Gender Expert, Διάβασε περισσότερα...

Η Νάντια Σουφλή είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος τίτλου Εξειδίκευσης Content Strategy από το Northwestern University και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Digital Product Management του Πανεπιστημίου της Βοστώνης [Boston University]. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Υποκριτικής, Κινηματογράφου, Μεταγλώττισης – Σπικάζ, Ραδιοφώνου, Φωτογραφίας, Ιστορίας της Τέχνης και Χορού και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Νάντια Σουφλή

Journalism | Media | Communications & Branding, Διάβασε περισσότερα...

Η Εύελυν είναι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής Συμπεριφορικής κατεύθυνσης. Σπούδασε ψυχολογία στο Middlesex University του Λονδίνου, και στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (MSc) στην Κλινική Νευροψυχολογία. Συνεχίζει  έως σήμερα τις ακαδημαϊκές της σπουδές, στην ίδια σχολή σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αισθητικοκινητικού Ελέγχου του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας  ( Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) , ως υποψήφια διδάκτωρ με αντικείμενο την επίδραση των ψυχολογικών παρεμβάσεων στη δομή και τη λειτουργία του εγκεφάλου ατόμων με μείζονες ψυχικές διαταραχές.
Εύελυν Σπηλιώτη

Clinical Neuropsychologist- Rational Emotive & Cognitive Behavior Therapist, PhD(c), MBPsS, Διάβασε περισσότερα...

Η Ιωάννα είναι Certified Personal & Executive Coach, Σύμβουλος σε θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινων πόρων και μητέρα δύο αγοριών. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές (MBA) στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων, έχει εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική
Συμβουλευτική, στην Επαγγελματική Αξιολόγηση & Προσανατολισμό, ενώ κατέχει Diploma στο Evidence-Based Coaching, EMCC & AC Accredited.
 
Αθήνα
Ιωάννα Σπύρου

Certified Personal & Executive Coach, Σύμβουλος σε θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινων πόρων, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία έχει δουλέψει στον ΟΗΕ, σε ΜΚΟ και στο ελληνικό δημόσιο, εργαζόμενη για την προαγωγή των δικαιωμάτων των προσφύγων και των αιτούντων διεθνή προστασία από το 1990. Το 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία του ελληνικού κράτους, την Υπηρεσία Ασύλου, η οποία και άρχισε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2013. Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι η χορήγηση προστασίας σε όσους φοβούνται να επιστρέψουν στις πατρίδες τους λόγω πολέμου ή μαζικών παραβιάσεων των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Αθήνα
Μαρία Σταυροπούλου

Διευθύντρια Υπηρεσίας Ασύλου της Ελλάδας, Διάβασε περισσότερα...

Η Μυλαίδη Στούμπου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σε «Economics and Management» από το Athens Information Technology. Πριν από τη Microsoft είχε εργαστεί στις εταιρίες SingularLogic, Velti S.A και Intracom. Έχει 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη καριέρας, τη δουλειά σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον και το προσωπικό branding. Αθήνα

Μυλαίδη Στούμπου

Director, Developer Experience & Evangelism - Microsoft, Διάβασε περισσότερα...

Η Έλενα Στρατοπούλου είναι απόφοιτος Νομικής, διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε νεότερες συνάδελφους της που διερευνούν τώρα τις επαγγελματικές διεξόδους και τις επιλογές τους. Αθήνα

Έλενα Στρατοπούλου

Δικηγόρος, Διάβασε περισσότερα...

H Τατιάνα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ (διατμηματικό: Πληροφορική, Ανθρώπινοι Παράγοντες και Κινηματογραφικές Σπουδές). Ασχολείται με τα προσωπικά δεδομένα, την ψηφιακή ταυτότητα και την εμπειρία του χρήστη τόσο σε φυσικό όσο και σε ψηφιακό περιβάλλον (UX). Ωστόσο, προέρχεται από πολύ διαφορετικό ακαδημαϊκό background! Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, με μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 6ετή ακαδημαϊκή (ερευνητική/συμβουλευτική) εμπειρία αλλά και εμπειρία σε επιχειρήσεις από το κομμάτι των λογιστικών, στον τομέα του marketing και επικοινωνίας έως το project management.

Birmingham, UK

Τατιάνα Στυλιάρη

Research Consultant | User researcher, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία Συριώδη έχει 6 χρόνια εμπειρίας σε μια πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ως Marketing Assistant αρχικά και ως External Affairs Assistant στη συνέχεια, έχει εμπλακεί σε διαδικασίες που αφορούν στην εταιρική διείσδυση στην αγορά καθώς και την εδραίωση των σχέσεων της επιχείρησης με τις σχετικές ομάδες ενδιαφέροντος, με έμφαση στον τομέα του Corporate Communication. Διαθέτει επίσης εμπειρία στη διεκπεραίωση της συμμετοχής στελεχών και πελατών σε τοπικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε γυναίκες που ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της διοικητικής υποστήριξης. Αθήνα

Μαρία Συριώδη

External Affairs Assistant - MSD Greece, Διάβασε περισσότερα...

Η Κέλλυ Σώκου είναι δημοσιογράφος, blogger (δημιουργός του 31ebdomades.gr) και επιμελήτρια κειμένων. Έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στην Αθήνα και είναι κάτοχος ΜΑ στις Νεοελληνικές Σπουδές από το King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Έχει 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο των εκδόσεων και είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring στο πεδίο της δημοσιογραφικής και ιντερνετικής γραφής σε περιοδικά και blogs, καθώς και στη μετάβαση από το ένα στο άλλο είδος ή τον συνδυασμό τους. Αθήνα

Κέλλυ Σώκου

Δημοσιογράφος, blogger, επιμελήτρια κειμένων - Το Βήμα, Διάβασε περισσότερα.

Η Ελένη είναι Γενική Διευθύντρια του Thessaloniki Convention Bureau, του Γραφείου Προσέλκυσης Συνεδρίων για τη Θεσσαλονίκη. Είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ιστορία της Ανάπτυξης και πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών. Έχει διδακτική εμπειρία στα Οικονομικά και έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες θέσεις Marketing και Πωλήσεων.

Θεσσαλονίκη

Ελένη Σωτηρίου

Γενική Διευθύντρια Thessaloniki Convention Bureau, Διάβασε περισσότερα.

Η Σοφία αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει διετή εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, ενώ έχει εκπαιδευθεί στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικής αξιολόγησης. Σήμερα, εργάζεται ως Admissions & Career counselor | Deree – The American College of Greece και παρέχει υπηρεσίες εκπαιδευτικής και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε φοιτητές, εφήβους και εργαζομένους.

Αθήνα

Σοφία Ταμπούρη

Education and Career Counselor, Διάβασε περισσότερα.

Η Μελίνα έχει ιδρύσει μία από τις πλέον επιτυχημένες κοινωνικές επιχειρήσεις, τη Wise Greece, η οποία μεταξύ άλλων έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Βραβείο Νησίδες ποιότητας, αλλά και με το European Social Challenge Award. Η ίδια, λειτουργεί ως μέντορας σε κοινωνικές επιχειρήσεις, αλλά και στο Entrepreneurship School του Ευρωπαϊκού think tank “Think Young”, ενώ είναι key note speaker σε forum που υποστηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. 

Αθήνα

Μελίνα Ταπραντζή

Ιδρύτρια της Wise Greece, Διάβασε περισσότερα.

Η Αγγελική Τζαβάρα είναι μεταφράστρια, blogger και διαχειρίστρια περιεχομένου και social media στον ιστότοπο http://athens.angloinfo.com.Φλέρταρε με τη γλώσσα και τη γραφή από τότε που ήταν παιδί των θετικών επιστημών σπουδάζοντας Γεωλογία και Γεωχημεία του Πετρελαίου στην Αθήνα και στο University of Newcastle Upon Tyne. Πέρασε από τα γραφεία περιβαλλοντικών οργανώσεων όπως η HELMEPA και η Μεσόγειος S.O.S. Από το 2009 όμως έκανε στροφή και μπήκε στα χωράφια της μετάφρασης και ασχολήθηκε με τη μετάφραση επιστημονικών και τεχνικών βιβλίων και κειμένων.
Αθήνα
Αγγελική Τζαβάρα

Μεταφράστρια, blogger, διαχειρίστρια περιεχομένου και social media, Διάβασε περισσότερα...

Η Βάσια Τζανακάρη είναι συγγραφέας, μεταφράστρια και καθηγήτρια μετάφρασης. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στο ΑΠΘ και είναι κάτοχος ΜΑ Μετάφρασης-Μεταφρασεολογίας από το ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αγγλικών Σπουδών (HASE). Στο παρελθόν ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και υπήρξε αρχισυντάκτρια του περιοδικού Ποπ+Ροκ.Έχει γράψει δυο συλλογές διηγημάτων, ένα μυθιστόρημα, ένα βιβλίο για παιδιά και έχει συμμετάσχει σε συλλογικούς τόμους. Έχει μεταφράσει βιβλία των Ian Rankin, Gillian Flynn κ. α. και διδάσκει μετάφραση εξ αποστάσεως στο κέντρο εκπαίδευσης μεταφραστών meta|φραση. Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring στο πεδίο της δημιουργικής γραφής, της μετάφρασης και των εκδόσεων. Αθήνα
Βάσια Τζανακάρη

Συγγραφέας - Μεταφράστρια, Διάβασε περισσότερα...

Η Τατιάνα είναι απόφοιτη της σχολής του ΑNT1 στο τμήμα της σκηνοθεσίας και του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Δουλεύει ως δημοσιογράφος από το 2009, ενώ το 2012 δημιούργησε δύο δικά της sites. To πολιτιστικό www.artsandthecity.gr και το τοπικό www.alimosonline.gr. Έχει συνεργαστεί με το gamos.gr του Ομίλου Λαμπράκη και το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο e book για μελλόνυμφες “Το Ημερολόγιο μίας νύφης”. Τον ίδιο χρόνο πραγματοποίησε την πρώτη έκθεση φωτογραφίας της με θέμα τη Νέα Υόρκη στον Ιανό και έχει ήδη γράψει τα δύο επόμενα βιβλία της.

Αθήνα

Τατιάνα Τζινιώλη

Δημοσιογράφος, Διάβασε περισσότερα...

Eva is an enthusiastic Learning & Development specialist with experience in global business environments. She holds a Bachelor’s Degree in Educational Science and Master’s Degree in Educational Science and Technology and lives in the Netherlands since 2015. She is passionate about helping organizations develop their talents and creating high performing teams. She believes in the power of diversity & inclusion and she thinks that you can achieve anything you set your mind to.

Amsterdam, Netherlands

Ευαγγελία Τηνιακού

L&D Lead @ Majorel (for Netflix CS), Διάβασε περισσότερα...

Η Ντία είναι Επίκουρος Καθηγήτρια στον Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ. Έχει βασικό πτυχίο Φυσικής (ΑΠΘ) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας (ΑΠΘ). Στη συνέχεια έκανε το διδακτορικό της πάνω στην Ανάπτυξη κλιματικών σεναρίων για τις αλλαγές στη βροχόπτωση στην ελληνική περιοχή. Ακολούθησαν οι post-doc σπουδές της πάνω στις Κλιματικές Αλλαγές και τα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα. Από το 2009 έχει ακαδημαϊκή θέση στον Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας. 
 

Θεσσαλονίκη

Ντία Τολίκα

Επίκουρος Καθηγήτρια, Τομέας Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας, Τμήμα Γεωλογίας, ΑΠΘ, Διάβασε περισσότερα...

Η Ισμήνη εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τους γονείς και την αδερφή της. Είναι τέταρτη γενιά ξενοδόχοι, με 4 ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. Μαζί με την αδερφή της, ως νέα γενιά της εταιρείας, προσπαθούν να φέρουν τις ιδέες και την εμπείρια των σπουδών τους στην επιχείρηση, κοιτάζοντας δυναμικά προς το μέλλον της.

Θεσσαλονίκη

Ισμήνη Τορνιβούκα

Hotel Manager | Συγγραφέας, Διάβασε περισσότερα...

H Ροδούλα Τρακάδα, είναι επαγγελματίας coach, μέλος του Hellenic Coaching Association (HCA). Έχοντας εμπειρία πάνω από 15 χρόνια ως στέλεχος πωλήσεων & marketing πολυεθνικών εταιριών και συνεργασία με ομάδες από διαφορετικούς κλάδους, τμήματα και χώρες, όραμα της είναι να συνεχίσει να εξελίσσει τον εαυτό της και να βοηθά τους ανθρώπους γύρω της, να πιστέψουν και να στηρίξουν το όραμα τους, αναγνωρίζοντας τους στόχους τους και πετυχαίνοντας τους! Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι απόφοιτος του Athens Coaching Institute, με εξειδίκευση στο “Evidence Based Coaching” και παράλληλα σπουδάζει Θετική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ροδούλα Τρακάδα

Sales & Shopper Marketing Manager / Career & Personal Development Coach, Διάβασε περισσότερα...

• A scientist bioengineer, PhD in Biophysical Chemistry, with 17 years of R&D experience derisking complicated assay workflows, and delivering microfluidic systems for diagnostics in government, academia, non-profit and industry

• Leadership of cross-functional teams, large and small

• Early-stage product development for enzyme-based, immunoassay and molecular microfluidic devices

San Francisco, CA, USA

Maria-Nefeli Tsaloglou

Microfluidics | Harvard Whitesides Group Alum | Stanford GSB Ignite | Diagnostics | Biotechnology, Διάβασε περισσότερα...

H Άσπα είναι δημιουργός του blog Aspa Online και συνιδρύτρια του Μικροί Μεγάλοι και του Μαμά…δες, Μπαμπά..δες. Πρώην αθλήτρια του judo, σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νίκαιας της Γαλλίας, αλλά αμέσως μετά τις σπουδές της ασχολήθηκε με το marketing και την επαγγελματική εκπαίδευση. Όταν αποφάσισε να ξεκινήσει το blog της το Μάιο του 2008, για να καταγράφει τη ζωή με τις δύο της κόρες, δε φανταζόταν ότι το blogging και τα social media θα άλλαζαν τόσο τη ζωή της και ότι θα άνοιγαν τόσους νέους ορίζοντες. Αθήνα

Άσπα Τσαμαδή

Δημιουργός του aspaonline.gr, συνδημιουργός των mikroimegaloi.gr, mamadesmpampades.gr, psifiakesgeitonies.gr, Διάβασε περισσότερα...

Η Γιωτα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολης του ΑΠΘ. Είναι καθηγήτρια αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Έχει MSc στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και M.Ed στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Το 1994 δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, ξεκινώντας με ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών, το οποίο με την πάροδο των χρόνων πήρε τη μορφή ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Σήμερα, μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης, υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης. Μέσω των προγραμμάτων αυτών, έχει λειτουργήσει ως μέντορας σε πάνω από 100 άτομα.

Αθήνα | Δράμα

Παναγιώτα Τσιαμούρα

Ιδιοκτήτρια Κέντρου Διά Βίου Μάθησης, Διάβασε περισσότερα...

Η Στέλλα σπούδασε Συστηματική Φιλοσοφία (ΒΑ) και Επικοινωνία & Πολιτισμό (ΜΑ) στο ΑΠΘ. Ολοκληρώνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΜΑ) – ΕΑΠ και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Πολιτισμικής Πολιτικής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ – ΑΠΘ. Έχει εργαστεί σε μουσεία της Θεσσαλονίκης (Μουσείο Αρχαίων, Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Μουσικών Οργάνων της Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης / Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης / Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης / Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ). Ως cultural manager έχει συντονίσει δράσεις, προγράμματα και projects από όλο το εύρος του πολιτισμικού πεδίου. Είναι Υπεύθυνη Προγράμματος Θεσσαλονίκης της ActionAid.

 

Θεσσαλονίκη

Στέλλα Τσιαρβούλα

Υπεύθυνη Προγράμματος Θεσσαλονίκης | ActionAid, Διάβασε περισσότερα...

Marianna is an accredited Mediator-Facilitator- Consultant (freelancer) and a Cross border Mediator (Directive 2008/52/EC). She is the Former Managing Director of Thessaloniki Tourism Non Profit Organization and member of the National Tourism Conference Committee, the Former Managing Director ICAP group S.A. Northern Greece and a Senior  Consultant in MELLONGROUP OF COMPANIES SA and other companies. Θεσσαλονίκη

Μαριάννα Τσουλιά

Αccredited Mediator-Facilitator/Consultant, Διάβασε περισσότερα...

Η Ολιάνα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικεύεται σε θέματα marketing strategy, innovation και digital transformation. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στρατηγική & Μάρκετινγκ στο Warwick Business School και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Executive Education του Wharton Business School. Εργάστηκε για 10 χρόνια στην Google, όπου ήταν υπεύθυνη για τη στρατηγική και το μάρκετινγκ προϊόντων όπως YouTube, AdWords, Search, Pixel, Chrome για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Αθήνα

Ολιάνα Φαλδαμή

Marketing Strategy and Innovation Consultant, Διάβασε περισσότερα...

Η Έλενα τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με το Μarketing, με εμπειρία σε Καταναλωτικά αγαθά (FMCGs) και Επικοινωνία. Ξεκίνησε και συνεχίζει την καριέρα της σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, με εργασιακή εμπειρία που περιλαμβάνει εταιρείες όπως η Johnson & Johnson, η 3Μ και η Unilever Hellas, στην οποια εργάζεται μέχρι και σήμερα ως Senior Brand Manager SEE.  Οι προπτυχιακές σπουδές της είναι Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ο μεταπτυχιακός της τίτλος είναι MSc in Marketing & Communication with Specialization in International Marketing, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος και του Digital Diploma της KnowCrunch καθώς η δουλειά της απαιτεί μεγάλη ενασχόληση με τον ψηφιακό χώρο.

Αθήνα

Έλενα Φασούλα

Senior Brand Manager Unilever Hellas, Digital Marketing Professional, Blogger, Διάβασε περισσότερα...

Elena is a passionate Diversity & Inclusion (D&I) professional currently working at Amazon in London where she leads on inclusion & belonging for its EU Operations. She holds a BSc in Accounting & Finance and discovered her love for D&I after her first internship at the European Investment Bank in Luxembourg. Since then, Elena has been living in London working with multinational companies to help them build inclusive environments and connect D&I to business success. In the past, she’s led on many projects aiming to increase the number of female and ethnic minority engineers in the workplace and have contributed to numerous diversity publications in the UK. During her time at Vodafone Group, she was part of the global team who launched Vodafone’s cultural framework and ground-breaking policies on Domestic Violence & Abuse and Parental.

London, United Kingdom

Elena Fatisi

Senior Program Manager - Inclusion & Diversity, Διάβασε περισσότερα...

Η κυρία Φράγκου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Διαθέτει κλινική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μεταπτυχιακό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Δίπλωμα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο Business Coaching & Mentoring. To ακαδημαϊκό της ενδιαφέρον προσανατολίζεται κυρίως στην εταιρική κουλτούρα και τη διοίκηση αλλαγών και σύντομα θα ξεκινήσει το διδακτορικό της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Αθήνα

Ζωή Φράγκου

Head of HR, Research & Development - HORIZON TRAVEL |Organizational Psychologist | Business Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Βάσια όσο θυμάται τον εαυτό της, αναζητά να εξελίσσεται μέσα από τη γνώση και τις διαφορετικές εμπειρίες. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική της διαδρομή ξεκίνησε χωρίς συγκεκριμένο στόχο, με μοναδική πυξίδα την αναζήτηση του εαυτού και την προσωπική βελτίωση. Σπούδασε Οικονομικά και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο χώρο των επιχειρήσεων 13 χρόνια, τα τελευταία τρία ως HR Manager. Μιλάει 4 γλώσσες και θεωρεί ότι η υπερδύναμή της είναι η ευαλωτότητά της και το – καμουφλαρισμένο – θάρρος
της.

Αθήνα

Βάσια Χανιώτη

HR Manager | 4D Dream Coach, Διάβασε περισσότερα...

Η Ξένια είναι Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εδώ και 30 χρόνια. Έχει ασκήσει το ελεύθερο επάγγελμα για τα πρώτα 15 χρόνια. Τα υπόλοιπα απασχολήθηκε στο Δημόσιο. Αντικείμενα απασχόλησής της αποτελούν η διδασκαλία Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, η οργάνωση, ο συντονισμός και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η ορθή αξιοποίηση του χώρου και του χρόνου με κριτήριο τη λειτουργικότητα, την οικονομοτεχνικη σχεδίαση και την τήρηση των κανόνων και των εκάστοτε χρονοδιαγραμμάτων.

Αθήνα

Ξένια Χαραλαμποπούλου

Πολιτιός Μηχανικός, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαργιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Επικοινωνίας και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι επαγγελματίας στο χώρο του HR με ειδίκευση στο Learning & Development και κατείχε πολλές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες τα τελευταία 6 χρόνια, όπως Corporate Trainer, Operations Team Manager και Learning & Development Project Manager, στις οποίες είχε την ευκαιρία  να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να εφαρμόσει στρατηγικές ανάπτυξης τόσο σε επίπεδο εργαζομένων όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Επί του παρόντος εργάζεται ως Σύμβουλος Οργανωτικής Ανάπτυξης για Έργα της ΕΕ στην Intrasoft International, όπου ασχολείται με οργανωτικές μεταρρυθμίσεις, change management, ανάπτυξη πλαισίων/διαδικασιών και στρατηγικό σχεδιασμό.

Αθήνα

Μαργιάννα Χαρδάκη

Organisational Development Consultant, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία Νεφέλη ασχολείται με την κοινωνική επιχειρηματικότητα τα τελευταία 8 χρόνια. Ίδρυσε την πρώτη της κοινωνική επιχείρηση “Code it Like a Girl” το 2013, και είναι ιδρύτρια της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «Υπέροχες Γυναίκες», μιας διαδικτυακής κοινότητας, η οποία αριθμεί πάνω από 35.000 μέλη. Συνεργάζεται και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οργανισμούς και νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα και είναι μέντορας σε διεθνή και ελληνικά προγράμματα επιχειρηματικότητας.

Θεσσαλονίκη

Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου

Κοινωνική Επιχειρηματίες | Ιδρύτρια της κοινότητας «Υπέροχες Γυναίκες», Διάβασε περισσότερα...

Η Έλενα είναι διεθνώς αναγνωρισμένη makeup artist με εμπειρία από την τηλεόραση, το θέατρο, τη μόδα, τη διαφήμιση, τα ΜΜΕ και τη βιομηχανία των καλλυντικών. Είναι Creative Director της INGLOT Ελλάδας και partner της AKUA cosmetics και πραγματοποιεί τακτικά training επαγγελματιών σε εταιρικό επίπεδο.

Αθήνα

Έλενα Χατζηνικολίδου

Creative Director, INGLOT, Διάβασε περισσότερα...

Η Χρυσιάννα σπούδασε Marketing στο ΤΕΙ Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο ΕΑΠ. Είναι ένθερμη οπαδός της δία βίου μάθησης και της διαρκούς προσωπικής ανάπτυξης των ανθρώπων.
Από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας εκπαιδεύεται συστηματικά τόσο σε θέματα Marketing/Management όσο και σε θέματα της Δημόσιας Διοίκησης.

Χανιά

Χρυσιάννα Χειλαδάκη

Υπάλληλος Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Χανίων, Διάβασε περισσότερα...

H Νατάσσα Χρηστάκη είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Εκάλης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδική Ψυχολογία στο Institute of Education, University of London (Diploma in Preschool and Primary Education και Master’s in Child Development). Ασχολείται με την προσχολική εκπαίδευση από το 1987. Εργάστηκε στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο E.M.E.D.O.F και δίδαξε για αρκετά χρόνια Αγγλικά σε  παιδιά προσχολικής ηλικίας σε μικρές ομάδες και ατομικά.Αθήνα
Νατάσσα Χρηστάκη

Νηπιαγωγός, Ιδιοκτήτρια βρεφονηπιακού σταθμού/νηπιαγωγείου, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία σπούδασε Ιστορία στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Θρησκειολογία (History of Religions) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, απέκτησε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση Creative and Cultural Sector Projects’ Specialist in Cultural Heritage and Performing Arts μέσω της Swiss Approval Technische Bewertung S.A., το Specialization Certificate in Journalism από το Michigan State University και Πτυχίο Βυζαντινής Ελληνικής Παλαιογραφίας, διετούς φοίτησης, από το Κέντρο Αγιολογικών Μελετών της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι κάτοχος Πιστοποιημένης Επάρκειας γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille από το ΚΕΑΤ. Σήμερα είναι Υπ. Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Πολιτισμού και Ερευνήτρια στο Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας-Παρατηρητήριο Ενημέρωσης κατά του Ρατσιστικού Λόγου-Χάρτα της Ειδομένης του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μαρία Χριστάκου

Ιστορικός, Υπ. Διδάκτωρ ΑΠΘ, Διάβασε περισσότερα...

Marianna is a Greek who left to join an international corporation in the other side of the world and work with people from around the globe. She has lived the last 6 years in Greece, Italy, Portugal, U.S.A., South Africa, Kenya and Zambia due to work and volunteering. She has studied Marketing and communication in AUEB and her working experience involves Marketing, Communications, Tourism, Writing and Translations. She contributes in a business Magazine in Zambia which is distributed in the Southern African countries and the U.A.E. She is also writing articles in tourism and reviews for products and places.
Athens
Marianna Christodoulou

Marketing and Communications specialist, Sworn Translations and Writer, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία είναι Inbound Strategist σε B2B Marketing agency με παγκόσμια παρουσία (γραφεία στο Aberdeen, Houston and Singapore). Ουσιαστικά, είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και την εκτέλεση στρατηγικών πλάνων Inbound marketing, σε συνδυασμό με τη χρήση του HubSpot (CRM εφαρμογή για marketing and sales). Ως μέρος της δουλειάς της ετοιμάζει marketing plans, κυρίως για B2B εταιρίες, τα οποία συμπεριλαμβάνουν content creation, social media marketing, SEO – link building, and more.

Aberdeen, UK

Μαρία Ραφαέλλα Χριστοφορίδου

Inbound Strategist | B2B Marketing agency, Διάβασε περισσότερα...

Stephanie was born and raised in Athens-Greece, then went on to complete her
business management degree in London and immediately after, in 2010, she
embarked on a career in the luxury hospitality industry back in Greece. In 2015 the political and economic environment in Greece escalated and she decided to make a
big change and move to New York, to pursue a new and dynamic career path, in fresh surroundings.

Stephanie Choremi

HR and luxury hospitality industry specialist, Διάβασε περισσότερα...

Η Γιώτα γεννήθηκε στη Λακωνία και αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ολοκληρώνοντας τη σχολή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Επικοινωνίας και Πολιτισμού, με κατεύθυνση Δημόσιες Σχέσεις. Εργάστηκε σε εταιρείες επικοινωνίας μέχρι να πάρει μια αρκετά τολμηρή απόφαση να ιδρύσει το δικό της PR Agency, την CONCEPT Communication Strategies, στην ηλικία των 28 ετών. Από τότε, η διαμόρφωση στρατηγικών επικοινωνίας και ο σχεδιασμός της εταιρικής εικόνας των brands που διαχειρίζεται η εταιρεία έχει καθορίσει την πορεία της αλλά και τη στάση της απέναντι στη ζωή. Η λήψη καθοριστικών αποφάσεων, οι σωστές επιλογές, οι λανθασμένες αποφάσεις και οι επιπτώσεις αυτών έχουν δημιουργήσει μια δεξαμενή εμπειριών.  

Αθήνα

Γιώτα Χουλιαρά

Chief Executive Officer | Chief Executive Officer | CONCEPT Communication Strategies, Διάβασε περισσότερα...

Εστιασμένη στον άνθρωπο, επικεντρωμένη στο leadership και στο Employee & Customer Experience, η Βιβή δημιουργεί τις συνθήκες για να έχει η ομάδα της ισορροπημένη καθημερινότητα στο εργασιακό περιβάλλον, να δουλεύει με κέφι και ευχαρίστηση ενώ παράλληλα να αναπτύσσεται διαρκώς. Πιστεύει ότι, δημιουργώντας ένα τέτοιο περιβάλλον και μία πελατοκεντρική κουλτούρα ο πελάτης λαμβάνει experience που αντανακλά ή και ξεπερνά τις προσδοκίες του. Εμπιστοσύνη, motivation, πειθαρχία, θέληση, αποτελεσματικότητα, αγάπη είναι αξίες που αποτελούν τα θεμέλια της. Οι τομείς Leadership, Employee & Customer Experience είναι το πάθος της μαζί με την αστείρευτη δίψα της για γνώση και μάθηση.

Αθήνα

Βιβή Χωριανοπούλου

Customer Experience Director, Διάβασε περισσότερα...

Διάβασε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει για σένα το mentoring και πώς μπορείς να βρεις τη δική σου μέντορα.

Θέλεις να μοιραστείς τις γνώσεις και την εμπειρία σου με κάποια νεότερη στο χώρο όπως ίσως θα ήθελες να είχε κάνει κάποιος και για σένα όταν ήσουν στη θέση της;