TITL22429201_10155144143564117_243773237_o

Skills weekend για καθηγητές και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων

Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Επιχειρηματικότητα, Μη κατηγοριοποιημένο, Νέα

Προς όλους τους καθηγητές και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών: το 2o Skills Weekend του Women On Top και του The Study Rooms είναι γεγονός!

Από τις 3 έως και τις 5/11/2017, σου δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσεις από ένα σεμινάριο επαγγελματικής ανάπτυξης καθημερινά (Επιτυχημένες Εγγραφές και Πωλήσεις, Αποτελεσματική Επικοινωνία με Γονείς και Ενεργοποίηση Ομάδας), να γνωριστείς με άλλους επαγγελματίες της εκπαίδευσης που βρίσκονται σε αντίστοιχη φάση μ' εσένα και να φορτίσεις τις μπαταρίες της απόδοσης και της δημιουργικότητάς σου.

Τα εργαστήρια του Skills Weekend θα πραγματοποιηθούν στο φιλόξενο χώρο του The Study Rooms στους Αμπελόκηπους (Λ. Κηφισίας 10) και μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος επαγγελματίας επιθυμεί, συνολικά ή μεμονωμένα, ανεξάρτητα από το ακριβές αντικείμενο της απασχόλησής του.

Όπως σε όλα μας τα εργαστήρια έτσι και εδώ, θα παρέχεται και δημιουργική απασχόληση για μικρά παιδιά, από επιλεγμένους παιδαγωγούς, ώστε οι γονείς συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, χωρίς να διαταράσσeται η ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και της δουλειάς τους.

Μπορείς να κλείσεις τη θέση σου στο Skills Weekend συμπληρώνοντας τη φόρμα που αντιστοιχεί στο σεμινάριο που σε ενδιαφέρει, αφού πρώτα διαβάσεις παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, το κόστος και τους εισηγητές.

Θα χαρούμε να σ' έχουμε μαζί μας!


Πληροφορίες

Πότε: 3-5/11 (Παρασκευή 9.00-12.00), Σάββατο 16.00-19.00, Κυριακή 10.00-13.00), με ενδιάμεσο διάλειμμα για καφέ, συζήτηση και networking

Πού: Στο χώρο του The Study Rooms, Λ. Κηφισίας 10, στους Αμπελόκηπους

Κόστος:

35€ / ημέρα 
6€ / ημέρα για τη δημιουργική απασχόληση κάθε παιδιού (0-12 ετών)


Αναλυτικό πρόγραμμα:

Παρασκευή 3/11/2017 

9:00  -12:00       Πώς να εξασφαλίσετε επιτυχημένες εγγραφές και πωλήσεις

Ποιες είναι οι πιο σύγχρονες πρακτικές στο χώρο των πωλήσεων, που θα βοηθήσουν εμάς και τους συνεργάτες μας να εξασφαλίζουμε κάθε χρόνο τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή μας; Τι είναι αυτό που θα πείσει τους πελάτες μας να κάνουν πρόθυμα και έγκαιρα τις εγγραφές τους και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το δισταγμό, την άρνηση ή την αντίρρησή τους σχετικά με τις τιμές; Ένα πρακτικό εργαστήριο για ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, γεμάτο εργαλεία που μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε από την πρώτη στιγμή.

Εισηγήτρια: Βαλεντίνα Κόρδη

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι High Performance & Mindset Coach για επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας. Εξειδικεύτηκε στο Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins-Madanes Training του Antony Robbins και εκπαιδεύτηκε στην μέθοδο του υπνωτισμού System23. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Προπονητών του Καναδά (CCA). Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνιας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Resource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην στρατολόγηση και επιλογή προσωπικού καθώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων. Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως προπονήτρια και  ομιλήτρια, βοηθώντας επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας, από όλο τον κόσμο, με τη μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης, να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορές που μπλοκάρουν την επιτυχία τους και να αναπτύξουν τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων.

\Website: www.valentinakordi.com, Email: info@valentinakordi.com


Σάββατο 4/11/2017      

16.00-19.00       Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με γονείς και μαθητές

Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε με τους γονείς των μαθητών μας, έτσι ώστε τα μηνύματα να φτάσουν στο στόχο τους αλλά και να αποφευχθούν οι συγκρούσεις; Πώς μπορούμε να μεταδώσουμε «δύσκολες» πληροφορίες και να βοηθήσουμε το συνομιλητή μας να τις εισπράξει και να τις αξιοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο; Ένα σεμινάριο με άμεσες πρακτικές επικοινωνίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού.

Εισηγητές: Βένια Δεληκατερίνη και Κωνσταντίνος Κώστας

Βένια Δεληκατερίνη. Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης, εκπαιδευόμενη Ψυχοδραματίστρια. Συνδημιουργός του Χώρου Προσωπικής Ανάπτυξης και Δημιουργικής  Έκφρασης Follow Your Tree. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο La-Verne (BA English Literature). Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Θεατρικό Παιχνίδι στην ΠΛΕΥΣΙΣ και ειδικεύτηκε στο Εκπαιδευτικό Δράμα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Trinity College University of Dublin (PgD Drama in Education). Παράλληλα έγινε η πρώτη Σύμβουλος Aware Parenting στην Ελλάδα πιστοποιημένη από το Aware Parenting Institute της Dr. Aletha Solter (www.awareparenting.com). Επιπρόσθετα, έχει εκπαιδευτεί στο Playback Theatre, στην Ψυχοκίνηση. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών και Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης σε ομάδες παιδιών, εφήβων, νέων και ενηλίκων καθώς και σε ομάδες ατόμων με αναπηρίες. Συντονίζει ομάδες Αυτοσχέδιου Θεάτρου του Αυθορμητισμού-Playback Theatre με παιδιά και ενήλικες. Τέλος, παρέχει υποστήριξη σε γονείς μέσα από βιωματικά σεμινάρια, ατομικές συνεδρίες, συνεδρίες ζεύγους, και συνεδρίες γονιού-παιδιού.

Κωνσταντίνος Κώστας. Ψυχολόγος, Κοινωνικός λειτουργός και Ψυχοθεραπευτής Gestalt. Μέλος της EAGT (European Association for Gestalt Therapy) και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt (H.A.G.T.). Επίσης, μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος. Έχει εργαστεί στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδικής προστασίας, της ψυχικής υγείας, της ειδικής αγωγής και αποκατάστασης. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπευτής και είναι συν-δημιουργός του Χώρου Προσωπικής Ανάπτυξης και Δημιουργικής Έκφρασης Follow Your Tree. Απόφοιτος του Gestalt Foundation.


Κυριακή 5/11/2017 

10.00-13.00      Πώς να ενεργοποιήσετε τους συνεργάτες σας    

Οι άνθρωποι που επιλέγουμε για την ομάδα μας είναι οι σημαντικότεροι υποστηρικτές μας για την υλοποίηση των σχεδίων και των στόχων μας. Πώς όμως μπορούμε να τους εμπνεύσουμε, ώστε να μας βοηθήσουν πρόθυμα και αποτελεσματικά και να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της δουλειάς μας; Στο εργαστήριο αυτό θα μάθουμε μοναδικές τεχνικές για να εμπνέουμε τους ανθρώπους γύρω μας και να δημιουργούμε ομάδες που πετυχαίνουν.

Εισηγητής: Νίκος Φόρος

Ο Νίκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Παράλληλα με τις σπουδές του, ασχολήθηκε ενεργά με δύο νεανικούς οργανισμούς, την AIESEC και την Ethelon, όπου ανακάλυψε το πραγματικό του πάθος για την Εκπαίδευση ανθρώπων και την προσωπική αλλά και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων. Ειδικεύεται στη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων Μη Τυπικών Δεξιοτήτων (Soft skills training) σε θέματα Ηγεσίας (Leadership), Διαχείρισης Χρόνου (Time management), Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων (Communication skills) , Αποτελεσματικής Παρουσίασης (Presentation skills) , Διαχείρισης Έργων και Ομάδων (Project and Team management). Για 3 χρόνια αποτέλεσε μέρος μίας ιδιωτικής επιχείρησης όπου διετέλεσε Σύμβουλος Σταδιοδρομίας με εξειδίκευση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό μαθητών και φοιτητών χρησιμοποιώντας Ψυχομετρικά εργαλεία για τον έλεγχο των Ενδιαφερόντων και της Συμπεριφοράς των νέων. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη Vodafone στην Ελλάδα ως HR Trainer.
Nikos.foros@gmail.com | Skype ID: Nikos.xiwths | LinkedIn profile: Nikos Foros