TITLphoto-1441109296207-fd911f7cd5e5

Εσύ τι θα κάνεις με τη δουλειά φέτος το καλοκαίρι;

Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Επιχειρηματικότητα, Μη κατηγοριοποιημένο, Νέα

Το πρώτο Summer Camp για ελεύθερες επαγγελματίες, μικρές επιχειρηματίες και άνεργες που αναζητούν δουλειά, είναι εδώ! 

Από τις 13 ως τις 24/6/2016, το δίκτυο mentoring Women On Top soυ δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις καθημερινά σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, να δουλέψεις ήσυχα με το laptop σου σε έναν υπέροχο χώρο, να γνωριστείς με άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε αντίστοιχη φάση μ' εσένα και να φορτίσεις τις μπαταρίες της δημιουργικότητάς σου. Αν είσαι και μαμά, θα μπορείς να έχεις και φουλ δημιουργική απασχόληση για το ή τα παιδιά σου τις ώρες που θα δουλεύουμε μαζί από επαγγελματίες της Nannuka.

Τα εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης θα πραγματοποιούνται καθημερινά μεταξύ 10.00-15.00 και οι θεματικές τους περιλαμβάνουν:

- Φτιάξε εύκολα το δικό σου site ή blog
- Blogging για επαγγελματική ανάπτυξη
- Διαχείριση χρόνου
- Networking για όλες (+ Πώς μπορείς να βρεις τον ιδανικό συνεργάτη για το επόμενο πρότζεκτ σου)
- Ικανότητες και τεχνικές διαπραγμάτευσης.
- Φτιάξε εύκολα το Business plan της επιχείρησής σου
- Social media για ελεύθερες επαγγελματίες, μικρές επιχειρηματίες και άνεργες
- Αναζήτηση χρηματοδότησης για τις ιδέες σου
- Τι θα γίνεις τελικά όταν μεγαλώσεις;
- Πάρε τον έλεγχο των οικονομικών σου στα χέρια σου
- Έξυπνη αναζήτηση εργασίας (ακόμα κι αν έχεις μείνει για αρκετό καιρό εκτός)
- Soft skills για εργαζόμενες μαμάδες

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι προαιρετική -το σίγουρο είναι ότι 9.00-15.00 θα μπορείς να χρησιμοποιείς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του -ισμός για να δουλέψεις, να προγραμματίσεις και να δικτυωθείς.

Το πλάνο του 15θημέρου θα περιλαμβάνει και πρωινή γιόγκα, μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό για όσες θέλουν, πολλές γνωριμίες και φανταστικές δραστηριότητες για τα παιδιά.


Το κόστος

Θέση στο workspace και συμμετοχή στα καθημερινά εργαστήρια: 90 ευρώ + ΦΠΑ/εβδομάδα

Θέση στο workspace και συμμετοχή στα καθημερινά εργαστήρια + δημιουργική απασχόληση για 1 παιδί: 155 ευρώ + ΦΠΑ/εβδομάδα

Δημιουργική απασχόληση για κάθε επιπλέον παιδί: 70 ευρώ + ΦΠΑ/εβδομάδα

Στις παραπάνω τιμές ισχύει 10% έκπτωση για όσες συμμετάσχουν και στις 2 εβδομάδες, όσες είναι άνεργες με κάρτα ανεργίας, όσες εξοφλήσουν τη συμμετοχή τους έως 31 Μαίου ή/και δηλώσουν συμμετοχή μαζί με μία συνεργάτιδα ή φίλη τους.

Πότε: 13-17/6 και 20-24/6, καθημερινά από τις 9.00 έως τις 15.00
Πού: Στο χώρο τέχνης –ισμός, Ευπατρίδων 17 & Τριπτολέμου, Γκάζι
Δήλωση συμμετοχής: http://goo.gl/forms/WlchppqnkXkclqrv2
Περισσότερες πληροφορίες: info@womenontop.gr Το πρόγραμμα

Το αναλυτικό πρόγραμμα των workshops το 15θημέρου έχει ως εξής:

Δευτέρα 13/6             10.00-12.00     Negotiation                 Κυριάκος Πιερρακάκης
Πώς μπορούμε να διαπραγματευόμαστε καλύτερα ως επαγγελματίες, ως γυναίκες, ως συνάδελφοι, ως σύνεργάτες; Ποια είναι τα στοιχεία της προσωπικότητας ή της εκπαίδευσής μας που μπορεί να μας εμποδίσουν να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά και δίκαια την αμοιβή, τους όρους, τον καταμερισμό που μας αξίζει και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δουλέψουμε με αυτά, από σήμερα κιόλας;

Τρίτη 14/6                  13.00-15.00     Networking                 Ιλιάδα Κοθρά
Τι είναι αλήθεια το περιβόητο networking; Δημόσιες σχέσεις χωρίς αποτέλεσμα; Χάσιμο χρόνου με ετερόκλητους ανθρώπους; Και, μεταξύ μας, το χρειαζόμαστε; Ελάτε να μιλήσουμε για τη σημασία του ''δικτυώνομαι''. Για τα λάθη που κάνουμε σε αυτή μας την προσπάθεια. Για το online και το offline networking. Για το πώς προσεγγίζουμε τους κατάλληλους συνεργάτες και τους ανθρώπους που θαυμάζουμε. Για το πώς ξεπερνάμε το φόβο της προσωπικής έκθεσης και το ρόλο της αυτοπεποίθησης. Για το πώς χτίζουμε εποικοδομητικές σχέσεις και το πότε είναι η στιγμή να “σταματήσουμε” την προσπάθεια.

Τετάρτη 15/6              12.30-14.30     Personal Finance        Εύα Σταυρινάκη
Νιώθετε πως έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας; Η αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων μας αποτελεί καίριο ζήτημα για την επιτυχία οποιουδήποτε εγχειρήματος. Πάνω απ’ όλα, όμως, αποτελεί μία ευκαιρία προσωπικής ενδυνάμωσης και κινητοποίησης. Βασικός στόχος αυτού του εργαστηρίου είναι η εισαγωγή στις αρχές διαχείρισης χρημάτων με βάση τις αξίες και τους στόχους του καθενός από μας.

Πέμπτη 16/6              11.00-14.00     WordPress/Blogging  Τ. Μπουγιούρης/Στ. Κάσδαγλη
Ένα εργαστήριο για όσες θέλουν να μάθουν πώς να δημιουργούν εύκολα και οικονομικά τα δικά τους blogs και sites αλλά και πώς να δημιουργούν άμεσα και αποτελεσματικά περιεχόμενο για το ίντερνετ. Ο Τάκης Μπουγιούρης θα μας οδηγήσει βήμα-βήμα στην τεχνική δημιουργία μιας ιστοσελίδας σε πλατφόρμα WordPress, ενώ η Στέλλα Κάσδαγλη θα μας βοηθήσει να βρούμε τη φωνή και το ύφος μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ταυτότητα μέσα από το καινούριο μας ιντερνετικό “σπίτι”.

Παρασκευή 17/6       12.00-14.00     Χρηματοδότηση        Μαρίσα Αντωνοπούλου
Ελάτε να μάθουμε για το μικροδανεισμό, τον πιο προσβάσιμο τρόπο για να χρηματοδοτήσετε κάποιο καινούριο πρότζεκτ ή επιχειρηματική σας ιδέα.

Δευτέρα 20/6             11.00-13.00     Time management     Στέλλα Κάσδαγλη
Πώς αξιοποιεί πραγματικά και διαχειρίζεται το χρόνο της μια ελεύθερη επαγγελματίας, έτσι ώστε να ισορροπεί αποτελεσματικά την επαγγελματική ζωή με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις, την ψυχαγωγία και τους μακροχρόνιους στόχους της; Για όσες νιώθουν ότι ποτέ δεν τα προλαβαίνουν όλα και πάντα τρέχουν με άγχος και ενοχές, αυτό το εργαστήριο θα προτείνει πολλά εργαλεία.

Τρίτη 21/6                  11.00-13.00     Social media               Ιωάννα Αναγνώστου
Τα social media δεν είναι πια απλώς πλατφόρμες επικοινωνίας, αλλά πολύ ισχυρά εργαλεία προώθησης της οποιασδήποτε δουλειάς μας. Σ’ αυτό το εργαστήριο θα μάθουμε πώς να τα αξιοποιούμε αποτελεσματικά ώστε να επικοινωνήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να χτίσουμε το επαγγελματικό προφίλ μας, να κερδίσουμε πελάτες, συνεργάτες και υποστηρικτές, με τρόπο που να ταιριάζει στη προσωπικότητα και τη δουλειά μας.

Τετάρτη 22/6              11.00-14.00     Job search (& find)     Εύα Καραμαργιού/Στ. Κάσδαγλη
Εσύ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Κι αν το αποφασίσεις, πώς θα το βρεις; Σ’ αυτό το εργαστήριο, θα μοιραστούμε τρόπους και εργαλεία για να ανακαλύψουμε καινούρια μονοπάτια επαγγελματικού προσανατολισμού, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ιδέα για το τι θέλουμε να κάνουμε επαγγελματικά. Και βέβαια θα εξερευνήσουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία για την αναζήτηση εργασίας, την επικοινωνία με υποψήφιους εργοδότες, το χτίσιμο ενός επαγγελματικού προφίλ και την αποτελεσματική προώθηση του βιογραφικού μας.

Πέμπτη 23/6              11.00-13.00     Skills for the working parent Βένια Δεληκατερίνη
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει μία εργαζόμενη μητέρα είναι ήδη μεγάλες. Όταν ασκεί ελεύθερο επάγγελμα γίνονται ακόμα μεγαλύτερες, αφού καλείται να αντεπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους και σχέσεις, να εξισορροπήσει κατάλληλα τις δικές της ανάγκες, τις ανάγκες της εργασίας της και τις ανάγκες των Σημαντικών της Άλλων. Στην προσπάθειά της μπορεί να βιώσει σύγκρουση, ενοχή, ματαίωση, θυμό, απογοήτευση και άλλα δύσκολα συναισθήματα. Στο εργαστήρι αυτό θα εστιάσουμε σε ιδέες και τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν μία εργαζόμενη μαμά να κάνει ποιοτικό το διαθέσιμο χρόνο της και να είναι ουσιαστικά παρούσα στις διάφορες πλευρές της ζωής της.

Παρασκευή 24/6       11.00-13.00     Business planning       Αριάδνη Λαδά/Βίκυ Χαρίτου
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να οργανώσεις την επιχειρηματική σου ιδέα και να πείσεις και άλλους για τη χρησιμότητα και τη βιωσιμότητά της, ώστε να την υποστηρίξουν ή και να επενδύσουν σε αυτήν; Δύο έμπειρες coaches θα μας καθοδηγήσουν ώστε τα πράγματα να φαίνονται (και να είναι) πλέον απλά!

Δήλωση συμμετοχής: http://goo.gl/forms/WlchppqnkXkclqrv2

Περισσότερες πληροφορίες: info@womenontop.gr


 

Με την ανεκτίμητη υποστήριξη των: