Στην εκπνοή του (καλοκαιρινού) χρόνου, αναζητάμε μέντορες για τις πιο πρόσφατες υποψήφιες mentorees μας. Τσεκάρουμε τις λεπτομέρειες (και τις όχι τόσο λεπτομέρειες) του καινούριου μας σάιτ, κάνουμε σχέδια για την επόμενη σεζόν, οραματιζόμαστε σεμινάρια και καμπάνιες, συνεργασίες και ένα σωρό καινούριες δυνατότητες.

Για μας είναι τεράστια χαρά και τιμή που, ακόμα και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου δεχόμαστε αιτήσεις από γυναίκες που θέλουν να ξεκινήσουν με άλλη όρεξη και άλλη βάση την επόμενη επαγγελματική χρονιά. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις ελπίδες που μας εμπιστεύονται και θέλουμε όσο τίποτα να μπορούν αύριο να πουν ότι το Women On Top τις βοήθησε να κάνουν μια καινούρια αρχή, εκεί που τις ενδιαφέρει περισσότερο.

Το Σεπτέμβριο θα είμαστε πάλι μαζί σας. Με ανανεωμένο σάιτ (ανυπομονούμε τρελά για τη δυνατότητα που θα μας δώσει να αναδεικνύουμε, εκτός των άλλων, τη φανταστική δουλειά των μεντόρων μας), με όρους κανονικής (και όχι πια πιλοτικής) λειτουργίας και με ακόμα περισσότερη χαρά γι’ αυτή την ωραία περιπέτεια. Και θα χαρούμε φοβερά να σας έχουμε μαζί μας!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι, ξεκούραστο και δημιουργικό (γίνεται!), για όλους.

 

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.