Αν εργάζεσαι ήδη ή ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με το χώρο της τεχνολογίας, θα έχεις σίγουρα νιώσει την ανάγκη να ενδυναμώσεις την παρουσία σου και το δίκτυό σου, σε μια δουλειά που, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ανδροκρατείται. Γι’ αυτό και θεωρούμε πολύτιμες τις πρωτοβουλίες φορέων και εταιρειών που επενδύουν στις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στα πεδία αυτά, με τρόπους πρακτικούς -είτε έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, είτε με τη δικτύωση, είτε με την ενίσχυση των προσωπικών και επαγγελματικών τους δεξιοτήτων.

Η Microsoft, που εδώ και χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις γυναίκες στο χώρο του ΙΤ, επανέρχεται στις 2/12 με ένα διεθνές webinar με εξαιρετικό πάνελ και τίτλο Women Think Next: Careers in Microsoft Cloud, το οποίο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνεις και τα τρία μαζί: να δικτυωθείς, να μάθεις περισσότερα για το Azure αλλά και να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γύρω από το πώς θα μπορούσες να επιδιώξεις κι εσύ μια σταδιοδρομία στην ίδια την εταιρεία.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το online event εδώ και να κάνεις την εγγραφή σου στην ιστοσελίδα του σεμιναρίου. Περιμένουμε εντυπώσεις!

 

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.