Όσα χρόνια δουλεύουμε το Women On Top, ο στόχος μας ήταν να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να κάνουν τη δουλειά ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της ζωής τους -και να ανοίξουμε τη συζήτηση για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε όλες σ’ αυτή τη διαδρομή.

Και τώρα χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Σε συνεργασία με το πρόγραμμα Ανθεκτική Αθήνα του δήμου Αθηναίων, πραγματοποιούμε μια σύντομη έρευνα για να καταλάβουμε καλύτερα το αν, που και πώς δουλεύουν οι γυναίκες στην Αθήνα, με σκοπό να συμμετάσχουμε κι εμείς στη διαμόρφωση μιας πιο βιώσιμης και δημιουργικής πόλης για όλους μας. Αφιερώνοντας 5′ για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο θα μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα κομμάτια της λύσης.

Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απαντήσεις σας -και θα επανέλθουμε με περισσότερες δράσεις, μείνετε συντονισμένες!

 

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.