Θέλεις να πάρεις συμβουλές σε σχέση με την επαγγελματική συνέντευξη και τη σύνταξη βιογραφικού, να ακούσεις και να συζητήσεις για το ρόλο της γυναίκας στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και τη σημασία της ισότητας στον επαγγελματικό τομέα; Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι σημαντικότερες τεχνολογικές τάσεις που θα επαναπροσδιορίσουν το επιχειρείν τα επόμενα χρόνια;

Η Accenture, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε θέματα στρατηγικής, συμβουλευτικής, ψηφιακών μέσων, τεχνολογίας και λειτουργιών, σε προσκαλεί την Τετάρτη 27/3 στην εκδήλωση που διοργανώνει με τίτλο “Accenture: She can do IT”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Athens από τις 18:00 – 21:00 και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές/τριες και αποφοίτους σχολών τεχνολογικής, θετικής ή οικονομικής κατεύθυνσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μέσα από μια σειρά ομιλιών, συζητήσεων και δραστηριοτήτων επαγγελματικής δικτύωσης -αντλώντας παραδείγματα από την εμπειρία των στελεχών της Accenture- θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τις παραπάνω θεματικές και να πάρεις νέα ώθηση για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για την εκδήλωση σε αυτόν το σύνδεσμο.

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.