Ενδυνάμωση

TITLIamRemarkableWeek_WoT4
calendar icon Ολοκληρώθηκε

#IamRemarkable Live Speed Mentoring Session vol.i

calendar icon 19 Νοεμβρίου 2020
calendar icon 18:00 - 19:00
calendar icon Online

Το #IamRemarkable Week είναι μια πρωτοβουλία της Google, που σκοπό έχει να γιορτάσει τη δύναμη της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης στο χώρο εργασίας και τον θετικό αντίκτυπο που έχουν όλα αυτά στα άτομα και τις επιχειρήσεις. Είναι μια ψηφιακή εμπειρία ανοιχτή σε όλους, με ομιλίες και διαδικτυακά εργαστήρια που στοχεύουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLwot_820x461px
calendar icon Ολοκληρώθηκε

WoT Κύκλος Ενδυνάμωσης

calendar icon 05 Οκτ 2020 — 26 Οκτ 2020
calendar icon 18:00 - 19:30
calendar icon Onlin

Το φετινό φθινόπωρο αναμένεται διαφορετικό και αβέβαιο, ωστόσο 40 γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς να το αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά, μέσα από τη σειρά 4 διαδικτυακών συναντήσεων που διοργανώνει το Women On Top για την ενδυνάμωση και τη διαχείριση της αλλαγής, με την υποστήριξη της Henkel και των MyΜarket.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITL5h_IamRemarkableWeek_social_media_post (1) (2)
calendar icon Ολοκληρώθηκε

#IamRemarkable Live Speed Mentoring Session vol.ii

calendar icon 21 Οκτωβρίου 2021
calendar icon 18:00 - 19:00
calendar icon Online

Για δεύτερη φορά η Google διοργανώνει την εβδομάδα #IamRemarkable, μια πλούσια, διαδικτυακή εμπειρία που περιλαμβάνει ομιλίες, workshops και άλλες δράσεις εμψύχωσης και ενδυνάμωσης. Καταξιωμένα άτομα από διαφορετικούς χώρους θα μοιραστούν με το Ελληνικό κοινό τη δική τους ιστορία, θα εμπνεύσουν με το ήθος και το ταξίδι τους και θα δώσουν ελπίδα μέσα από τη στάση τους στη ζωή. Κεντρικό θέμα της εβδομάδας είναι να γιορτάσουμε τα κατορθώματα μας και να προβληθεί η ανάγκη ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, ειδικά στις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που δεν έχουν ισχυρή εκπροσώπηση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLvonecia-carswell-0aMMMUjiiEQ-unsplash
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Webinar | Υποστήριξη γυναικείου δυναμικού

calendar icon 23 Μαρτίου 2020
calendar icon 13:00 - 20:00
calendar icon Online

Με αφορμή τη συλλογική πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία και ως αγορά, εμείς στο Women On Top έχουμε θέσει αυτές τις μέρες στο επίκεντρο της σκέψης και της δραστηριότητάς μας τον εξελισσόμενο ρόλο μας στη νέα και μεταμορφωτική αυτή συνθήκη και τις ανάγκες της κοινότητας του Women On Top, των ατόμων, των ομάδων και των οργανισμών που ενδιαφέρονται ουσιαστικά για την ενδυνάμωση των γυναικών και των συστημάτων στα οποία κινούνται.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
TITLSAFE_G4C_1640x1093_Website_feature
calendar icon Ολοκληρώθηκε

Girls for Change | Ένας κύκλος ενδυνάμωσης έφηβων κοριτσιών

calendar icon 11 Νοέ 2022 — 16 Δεκ 2022
calendar icon 17:00 - 19:00
calendar icon Στο κέντρο της Αθήνας

Το Women On Top ανακοινώνει έναν κύκλο ενδυνάμωσης έφηβων κοριτσιών, με 6 συνολικά απογευματινές δια ζώσης συναντήσεις, στο κέντρο της Αθήνας. Τα εργαστήρια θα έχουν έντονο βιωματικό και πρακτικό χαρακτήρα και οι συμμετέχουσες θα καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες για να διαχειριστούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σχετικά Nέα