Είσαι γυναίκα με εργασιακή εμπειρία (εργαζόμενη ή άνεργη, υπάλληλος ή αυτοαπασχολούμενη, στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα) ή στέλεχος με θέση ευθύνης στην επιχείρηση για την οποία δουλεύεις; Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να αποτυπώσουμε τη θέση των γυναικών στο σύγχρονο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον και να προτείνουμε λύσεις και πολιτικές που θα συμβάλουν στην άμβλυνση των εμποδίων και τη βελτίωση της θέσης των γυναικών στην αγορά εργασίας.

Για να συνεισφέρεις κι εσύ στην έρευνα που σχεδίασαν και υλοποιούν το Women On Top και το ALBA Graduate Business School, συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο για τις γυναίκες με εργασιακή εμπειρία που θα βρεις εδώ ή/και το ερωτηματολόγιο για τα στελέχη επιχειρήσεων (άντρες και γυναίκες) που θα βρεις εδώ. Οι απόψεις και οι εμπειρίες σου είναι πολύτιμες για μας!

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.