Επιλογή Σελίδας

Οι εθελόντριες και οι εθελοντές μας

Οι εθελόντριες και οι εθελοντές μας αποτελούν, εκτός από πολύτιμη υποστήριξη, και έμπνευση και δύναμη και κυρίως κοινότητα για μας. Βασιζόμαστε πάνω τους για να παρουσιάσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικό έργο για όλες και όλους μας και, με τη βοήθειά τους, αντιλαμβανόμαστε ακόμα πιο ξεκάθαρα το ρόλο και τις υποχρεώσεις μας. Γνωρίστε τους!

Η Ραφαέλα μεγάλωσε στην Κρήτη, τελείωσε το πρώτο της πτυχίο στην Οικονομική Επιστήμη στο Ρέθυμνο. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρουσίασε στο διεθνές συνέδριο ICIB, στην Θεσσαλονίκη, την φοιτητική εργασία που εκπόνησε με συμφοιτήτρια
της με τίτλο “Financial Crisis and Tourism: In which way the development of tourism can contribute to Greece’s ‘exit’ from the crisis”. Εργάστηκε για δύο χρόνια στην Κρήτη ως HR administrator και άλλα δυο στην Μύκονο σε εταιρεία συναλλάγματος.
Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας εμφανίστηκε η ανάγκη για την
συνέχιση των σπουδών της. Επέλεξε τον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού γιατί την κέρδισε ο ανθρωποκεντρικός και δυναμικός χαρακτήρας της επιστήμης αυτής. Τώρα
τελειώνει το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα αυτόν. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στην Intrasoft International στο τμήμα του HR όπου και ασχολήθηκε κατά 60% του χρόνου της στο recruiting και κατά 40% στην εκπαίδευση και ανάπτυξη
προσωπικού.
Κατά την παραμονή της στην Αθήνα έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια προσωπικής
ανάπτυξης και εκπαίδευσης ώστε να μένει ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν. Παράλληλα δραστηριοποιείται εθελοντικά σε διάφορες οργανώσεις των Χανίων, όπως το Santa Run και δράσεις σχετικές με την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Γνώρισε το WoT στην ημερίδα «Women On Top in Business 2019: Ισότητα, από την θεωρία στην πράξη» και παρακολούθησε το Summer Camp στην Αθήνα την ίδια χρονιά. Έκτοτε όπως δηλώνει, θέλει να γίνει μέρος της αλλαγής και από τον Σεπτέμβριο του 2019 βοηθάει
εθελοντικά την οργάνωση σε θέματα επικοινωνίας και προβολής.

Σοφία-Ραφαέλα Μαυριδάκη

Μέλος της ομάδας επικοινωνίας του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Η Τζίνα δραστηριοποιείται ως Virtual Office Manager (Your Distance Assistance) από το 2014, παρέχοντας υπηρεσίες εξ’αποστάσεως Διοικητικής Υποστήριξης σε Business & Life Coaches, Trainers & Speakers, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Μικρές εταιρείες και Σωματεία. Παράλληλα εκπαιδεύει Γραμματείς – Βοηθούς Διοίκησης για να μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στο ρόλο τους, ακολουθώντας τις εξελίξεις που απαιτεί το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Η ίδια είναι πιστοποιημένη Γραμματέας Διοίκησης με +22 έτη επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις Διοικητικής Υποστήριξης Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνο-Αγγλομαθών Γραμματέων του Saint George Commercial College και κάτοχος των πιστοποιήσεων: “Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων” & “Tourism Management & Marketing” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της πιστοποίησης Virtual Executive Assistant της The VA Coaching & Training Company UK.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας IMA (πρώην EUMA) International Management Assistants Association από το 2010-2014 και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο Ευρωπαϊκό Διοικητικό Συμβούλιο από το 2014-2016.

Τζίνα Θεοφιλίδου

Μέλος της ομάδας event support του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαρία Αρτεμισία είναι φοιτήτρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνιδρύτρια της ΕυρωπαΪκής Ομάδας Νέων Youthtenslis. Ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ενημέρωση σχετικά με περιβαλλοντικά ζητήματα. Παράλληλα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ξένες γλώσσες και τη διοργάνωση προγραμμάτων ευαισθητοποίησης για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης. 
Αρτεμισία Νικολαΐδου

Μέλος της ομάδας event support του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Ο Ανδρέας Θεοφίλης είναι Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Από το 1997 έως το 2010 υπηρέτησε σε πλοία επιφανείας, ως υπεύθυνος ηλεκτρικής ενέργειας. Ολοκλήρωσε με «Άριστα» τη διακλαδική σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και πήρε πιστοποίηση CCNA το 2009 και το 2011 αντίστοιχα. Από το 2010 έως το καλοκαίρι του 2019 υπηρέτησε στη διεύθυνση Α4 (Πληροφορικής και Επικοινωνιών) του ΓΕΝ. Ακολούθως, τοποθετήθηκε στη διεύθυνση Α1 ( Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής και Σχεδίασης) του ΓΕΝ. Είναι
αριστούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων τουΠανεπιστημίου Πελοποννήσου, με κατεύθυνση διεθνολογίας, και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Global Risks and Analytics» από το ίδιο τμήμα. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα του οργανισμού WVSA κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Ασχολείται με τη διαχείριση προκλήσεων ασφαλείας, στο πλαίσιο των οποίων, θεωρώντας την
ασφάλεια και ως ελευθερία από απειλές, εμπεριέχονται οι διάφορες ανισότητες, όπως αυτές μεταξύ των δύο φύλων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ανδρέας Θεοφίλης

Μέλος της ερευνητικής ομάδας του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Η Μαριαλένα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εύβοια. Σπούδασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την  απόκτηση του πτυχίου της μετακόμισε στην Ολλανδία για να συνεχίσει τις σπουδές της στα Οικονομικά με εξειδίκευση στο Behavioral Economics and Game Theory στο University of Amsterdam. Πλέον μένει στο Άμστερνταμ και είναι μέλος του Young Talent Program των Mploy Associates. Εργάζεται ως Finance Expert για την ING Bank και για διάφορους ΜΚΟ. Στο παρελθόν εργάστηκε ως intern στην HSBC Bank και συμμετείχε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, προκειμένου να εξελιχθει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το kick boxing.”

Μαριαλένα Σμπρίνη

Μέλος της ερευνητικής ομάδας του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Η Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και μεγάλωσε στον Γαλατά Τροιζηνίας. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ο.Π.Α. και αυτήν την στιγμή εργάζεται στο τμήμα Marketing της Coca-Cola 3E. Της αρέσει να ασχολείται με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, όπως Δημιουργική Γραφή και Improv Theatre, καθώς και να προσφέρει εθελοντικά σε οργανισμούς, όπως το Make A Wish Ελλάδος και το WoT.
 

 

Ελένη Καλαντζή

Μέλος της ομάδας event support του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Η Ευδοκία γεννήθηκε και μεγαλώνει στα Άνω Πατήσια. Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc International Marketing Communications από το London Metropolitan University (2015). Το 2015 ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας, διαχείρισης και οργάνωσης εκδηλώσεων, μοιράζοντας τον ελεύθερο χρόνο μεταξύ του εθελοντισμού και των τετράποδων κατοικίδιων της. Αγαπάει τα ταξίδια, τα βιβλία, και τους θετικούς ανθρώπους.

Σήμερα εργάζεται στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Dogs’ Voice στοχεύοντας στην εισαγωγή μιας νέας ζωοφιλικής κουλτούρας στη κοινωνία μέσα απο την τεχνολογία και την εκπαίδευση. Το μεγάλο της όνειρο είναι ”Ένας κόσμος χωρίς αδέσποτα, ένας κόσμος γεμάτος τετράποδα χαμόγελα όπου τα κατοικίδια θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας”.

Ευδοκία Πεχλιβανίδη

Μέλος της ερευνητικής ομάδας του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Η Βασιλική αποφοίτησε το 2018 από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τον πρώτο χρόνο των σπουδών της ανακάλυψε πόσο σημαντική είναι η παρουσία νέων και ευαισθητοποιημένων ανθρώπων σε ΜΚΟ, μικρές και μεγάλες. Ασχολήθηκε το 2013, στη ΜΚΟ Praksis, στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων. Λίγα χρόνια μετά έκανε τη πρακτική της στο HIGGS που έμαθε και ασχολήθηκε πιο ουσιαστικά με το τομέα των ΜΚΟ στην Ελλάδα από τη σκοπιά της εκπαίδευσης αυτών και της οργάνωσης τους. Το καλοκαίρι του 2018 ανακάλυψε το Woman On Top και από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα συμβάλλει εθελοντικά ως ερευνήτρια στην επισκόπηση βιβλιογραφίας και στην εξαγωγή και ταξινόμηση δεδομένων υλικού που σχετίζεται κυρίως με την έμφυλη ισότητα στην αγορά εργασίας. 

Βασιλική Κούμπου

Μέλος της ερευνητικής ομάδας του WoT, Διάβασε περισσότερα...

Διάβασε περισσότερα για το τι ζητάμε από και τι προσφέρουμε στους υπέροχους ανθρώπους που μας στηρίζουν με τη δουλειά τους.